Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Olyan flottát/szolgáltatót keresek, ahol tudnék multisim-et igényelni (elvileg csak telekomnál van) egy apple watch-hoz. Hol tudnék korrekt áron "elhelyezkedni" ? Korlátlan beszéd és min 10gb net, de inkább korlátlan érdekelne. Jelenleg yettel-es flottában vagyok, korlátlan beszéd + 10gb 3000.-ft.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Kedvező Flottánál keresem az EU adatkeretet az oldalukon, de sehol nem találok erről információt. Létezik, hogy nincs a csomagokban EU adat-roaming keret?
Aktív csomagot szemeltem ki + Korlátlan Internet opcióval, nem tudom ez számít e.
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Horgász flottára megjar a 30% Magenta kedvezmeny?
-
veterán
-
veterán
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
A nyár elején (utazások, nyaralás miatt) a hang előfizetéseimnél felemeltettem az adatmennyiséget telefonon, most fordulónapra vonatkozóan (ami minden hónap 2. napja) vissza szerettem volna csökkenteni, de azt mondták ezt csak üzletben személyesen lehet.
~6 éve vagyok KÜF-nél, eddig nem tapasztaltam olyat, hogy telefonon (ügyfélszintű azonosítást követően) ne tudtam volna csomagban lévő internet mennyiségét fel/le módosítani. Ez csak egy "trükk" a Yettel részéről vagy valóban módosulhattak a feltételek?
Ma korán végzek melóban, hazafele belépek a helyi üzletükbe, de jó lett volna telefonon elintézni.
Van webes fiókom is, de ott a számlafizetés túl nem szoktam állítgatni semmit, nehogy félresikerüljön egy-egy módosítás.
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #54871 üzenetére
Jó de az a kérdés hogy milyen az arány.
Akinek nem volt gondja nem érez késztetést megosztani, és ez mindenre igaz
Így lehet hogy nagyon kis százalékban van gond.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Mi ez az új f**zság a KÜF-nél hogy csak online lehet intézni a dologokat nem küldenek nyilatkozatot, hogy bemessek?
-
bul07
nagyúr
válasz csacsi67 #54869 üzenetére
Én januárba simán lemondtam iq korlátlant, írtam emailt, majd poatáztam a sim-et hó közepén(egy levélel karöltve, adatok, meg hogy mit akkarok) nem kicentizve a következő hónapra áttcsúszást, jött az utolsó díjbekérő és kész is voltam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz 4Grider #54866 üzenetére
nekem pl egészen a mai napig olyan flottában volt a számom, ahol a cég nevén vannak a simek. elsősorban azért biztam meg bennük, mert a cég egyik tulajdonosa ismerősöm, csomagot meg az elmúlt 5 évben talán egyszer változtattam (az adat korábban iqpronál volt, később diginél). csak azért megyek el tőlük, mert a küf most jobban passzol nekem.
ettől függetlenül én is inkább lebeszélni szoktam másokat az ilyesmiről, ha fontos a telefonszám. ha nem nagy gond, vagy csak adatkártyáról van szó, akkor igazából mindegy, bár iqproval bármit intézni kifejezetten fájdalmas dolog még így is.hanyas vagy, te disznó?
-
4Grider
nagyúr
Mást pedig a saját tapasztalatok alapján nem fogok írni. Csak olyan flottát tudok nyugodt szívvel ajánlani, ahol a szám a saját neveden van, a szolgáltatót azzal kapcsolatban közvetlenül el tudod érni (akár személyesen, telefonon, appban, fiókban, stb.) és a szolgáltató számláz.
Nyilván nagyon sokan elvannak/ellesznek egy flottakezelő nevén szereplő előfizetéssel, mert nem kavarósak (nem akarnak pl. időnként több vagy kevesebb netet), elkerülik őket az előfizetéssel kapcsolatos problémák, és nem érdekli őket a számla. -
8
senior tag
válasz 4Grider #54864 üzenetére
ez nem túl bíztató előrejelzés
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
Ha nem számít a hívószámod és nem gond, hogy nem a szolgáltató ügyfélszolgálatával intézel mindent (sőt vele nem is igazán fogsz tudni ügyet intézni) akkor hajrá, a te bajod. Sokan közülünk már megjárták a flottakezelős ügyintézést, így én sem ajánlom a flottás előfizetéseket.
-
8
senior tag
válasz 4Grider #54854 üzenetére
Alábbit néztem ki a bestfleet-nél, ez "takarékos" tarifa, ami azt jelenti, hogy a szolgáltató nevére kerül a hívószám.
30 napos felmondási idő van, yettel app működik, a számlát hó 22-e körül állítja ki a flotta és átutalással kell fizetni. Nincs belépési díj, nincs éves díj, nincs tarifacsomag váltási díj, nincs kilépési díj, minden be van epítve a havidíjba. Készüléket nem akarok venni.Egy esetleges flottabedőlésnél el tudom engedni a számom, meg max 1-2 havidíjat is, nem a világ vége. Persze nem lenne jó, de nem dőlök a kardomba.
Lehet bármi más komoly buktatója, hogy a flottánál van a szám és a flotta számláz?
Amire gondolni tudok, hogy valami olyasmit olvastam, hogy olyanba nem szabad belépni, ahol mások tartozásáért is felelős vagyok, de ez nem tudom mit jelent pontosan. Gondolom a szerződésből kiderül?
(topikban visszaolvastam, keresőt használtam, összefoglalót, netet böngésztem ezzel kapcsolatban)
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
trec12
addikt
válasz trec12 #54858 üzenetére
Tehát a fentebb mutatott BestFleet-es csomag a fentiek értelmében a flottakezelő nevén lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
Azért van különbség: pl. a 200sms. Nekem kell, én használom, mert gyors és praktikus munka közben. De ugyan az a korlátlan-korlátlan van összegbeli különbség nem 100ft.
BestFleet ebben jobb.
"Végtelen és Takarékos csomagok esetében csupán 30 napos felmondási határidő van."-és még ebben a tarifában hűségidő sincs.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
4Grider
nagyúr
Persze hogy nem.
Elég lemenni a bestfleet oldalának legaljára:
"2023 by BestFleet.hu - Korlátlan mobilnet - Mobilflotta ajánlatok egy helyen
Adatmegosztó és társkártya igénylési lehetőség ( Tandem / MultiSIM )
Yettel szolgáltatások értékesítse 2007-óta / Kedvező Üzleti Flotta Cégeknek és Magánszemélyeknek" -
8
senior tag
válasz 4Grider #54841 üzenetére
bestfleet.hu az olcsopercdij.hu utódja lehet (a domain is ide irányít át)
olcsopercdij.hu visszakerestem, találtam jót is, rosszat is...
bestfleet.hu
B2B Network Hungary Kft.
https://www.nemzeticegtar.hu/b2b-network-hungary-kft-c1309177588.htmlFelhívtam, a yettel telefonrendszere jelentkezett be, név alapján a cégjegyzékben szereplő ügyvezető vette fel és adott felvilágosítást
KÜF kedvezoflotta.hu ezt találtam, szerintem nem ugyanaz:
Credit Prime 2015 Korlátolt Felelősségű Társaság
https://www.nemzeticegtar.hu/credit-prime-2015-kft-c1309177967.html52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Bferibörs
addikt
-
-
8
senior tag
válasz 4Grider #54844 üzenetére
És a KÜF mennyire?
-
8
senior tag
válasz 4Grider #54841 üzenetére
Köszi, visszaolvastam előtte.
De azt nem tudtam, hogy egyenesen következik valami abból, hogy KÜF klón.
Mi következik belőle? Jó vagy rossz?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Bestfleet -ről van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
Negatív élmények?
Alapvetően a flottakezelős csomagjaikról szeretnék tapasztalatot, amiknél a bestfleet nevén van a szám
Mennyire könnyű/nehéz/lehetetlen elhordozni, mennyire elérhetőek, megbízható-e a számlázás stb52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
toms58
csendes újonc
Pár perce érkeztem Yeti Corvin plázában. Öt perc alatt megkaptam küf kártyámat, és 1599 forint forgalmai előleget kellett fizetnem 4Gb 275 perc csomagért.
-
4Grider
nagyúr
válasz smombodi #54832 üzenetére
Semmilyen hatóságot nem érdekel, hogy egy, a szolgáltató hibájából elérhetetlen szám mennyi kárt okoz az előfizetőnek. A szolgáltatónak ilyenkor kötbért kell fizetnie, aminek a mértéke fix, postpaid esetén pl. a havidíj törtrészének meghatározott szorzója naponta.
Az NMHH akkor foglalkozik egy üggyel, ha a szolgáltató már elutasított és kifizetted az ügyindítás díját. -
-
veterán
számhordozás megtörténhet külföldön is, vagy először hazai hálózatra kell feljelentkezie a kártyának?
hanyas vagy, te disznó?
-
gjmail
csendes tag
válasz gingerbalm #54822 üzenetére
Köszönöm az infót,
az "apróbetűs" kimaradt! -
gjmail
csendes tag
Szasztok,
a https://www.bestfleet.hu/ árai megegyeznek a KÜF-el.
Lehet tudni valamit erről az oldalról?
Yetteles számot szeretnék bevinni? -
CP111
tag
6. kerület Bp. Yettel mobilnet S22 ultrán és és pc-n mérve egy Tp link 4g routerrel 80 mb körül tud letöltésben.
Másoknál látok 700 (!!!) mb-okat! Azt hogy?!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
válasz orbangeza90 #54804 üzenetére
Mit tudna?! Amit a Yettel publikus......mert a KÜF Yettel.
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
djapor96
senior tag
válasz csacsi67 #54813 üzenetére
Köszi. Akkor csak ki kell váltanom a 7-es adószámot...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
Néztem a nyitó oldalon a táblázatot. A Multiflottán kívül van olyan Telekomos flotta amihez magánszemély kapcsolódni tud?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
toms58
csendes újonc
Németországban műholdas app (satellite) havi 100 percig ingyenes, korlátlan használat havi 4,99€. A világ összes vezetékes és mobilszáma ingyenesen hívható. Egyszer kell regisztrálni, levélben küldök a reg kódot (ez a német lakcím ellenőrzés). Aktíviálást követően a világ bármely pontján használható. Német (műholdas) mobilszámot kaptam, normál mobilszámként hívható.
-
kano
nagyúr
Angol Three Data pack-el 10£-ért ad korlatlan percet, korlátlan sms-t és 10GB adatot (71 országban felhasználható).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
smombodi
tag
válasz orbangeza90 #54806 üzenetére
Nem újdonság, baromság.
-
orbangeza90
csendes újonc
köszönöm mindenkinek a segítséget ma fel is hívott a Yettel, úton van a kártyám eddig teljesen elégedett vagyok. Kuf ügyfelkezelése eddig 10 pont. Kiváncsi vagyok mit tud a hálózat ha jó hozom az asszony számát is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest