Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Olyan flottát/szolgáltatót keresek, ahol tudnék multisim-et igényelni (elvileg csak telekomnál van) egy apple watch-hoz. Hol tudnék korrekt áron "elhelyezkedni" ? Korlátlan beszéd és min 10gb net, de inkább korlátlan érdekelne. Jelenleg yettel-es flottában vagyok, korlátlan beszéd + 10gb 3000.-ft.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Kedvező Flottánál keresem az EU adatkeretet az oldalukon, de sehol nem találok erről információt. Létezik, hogy nincs a csomagokban EU adat-roaming keret?
Aktív csomagot szemeltem ki + Korlátlan Internet opcióval, nem tudom ez számít e.
Köszönöm
!
[ Szerkesztve ]
-
Horgász flottára megjar a 30% Magenta kedvezmeny?
-
cs.zs.
veterán
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
A nyár elején (utazások, nyaralás miatt) a hang előfizetéseimnél felemeltettem az adatmennyiséget telefonon, most fordulónapra vonatkozóan (ami minden hónap 2. napja) vissza szerettem volna csökkenteni, de azt mondták ezt csak üzletben személyesen lehet.
~6 éve vagyok KÜF-nél, eddig nem tapasztaltam olyat, hogy telefonon (ügyfélszintű azonosítást követően) ne tudtam volna csomagban lévő internet mennyiségét fel/le módosítani. Ez csak egy "trükk" a Yettel részéről vagy valóban módosulhattak a feltételek?
Ma korán végzek melóban, hazafele belépek a helyi üzletükbe, de jó lett volna telefonon elintézni.
Van webes fiókom is, de ott a számlafizetés túl nem szoktam állítgatni semmit, nehogy félresikerüljön egy-egy módosítás.
-
Mi ez az új f**zság a KÜF-nél hogy csak online lehet intézni a dologokat nem küldenek nyilatkozatot, hogy bemessek?
-
válasz
4Grider #54866 üzenetére
nekem pl egészen a mai napig olyan flottában volt a számom, ahol a cég nevén vannak a simek. elsősorban azért biztam meg bennük, mert a cég egyik tulajdonosa ismerősöm, csomagot meg az elmúlt 5 évben talán egyszer változtattam (az adat korábban iqpronál volt, később diginél). csak azért megyek el tőlük, mert a küf most jobban passzol nekem.
ettől függetlenül én is inkább lebeszélni szoktam másokat az ilyesmiről, ha fontos a telefonszám. ha nem nagy gond, vagy csak adatkártyáról van szó, akkor igazából mindegy, bár iqproval bármit intézni kifejezetten fájdalmas dolog még így is. -
4Grider
nagyúr
Mást pedig a saját tapasztalatok alapján nem fogok írni. Csak olyan flottát tudok nyugodt szívvel ajánlani, ahol a szám a saját neveden van, a szolgáltatót azzal kapcsolatban közvetlenül el tudod érni (akár személyesen, telefonon, appban, fiókban, stb.) és a szolgáltató számláz.
Nyilván nagyon sokan elvannak/ellesznek egy flottakezelő nevén szereplő előfizetéssel, mert nem kavarósak (nem akarnak pl. időnként több vagy kevesebb netet), elkerülik őket az előfizetéssel kapcsolatos problémák, és nem érdekli őket a számla. -
4Grider
nagyúr
Ha nem számít a hívószámod és nem gond, hogy nem a szolgáltató ügyfélszolgálatával intézel mindent (sőt vele nem is igazán fogsz tudni ügyet intézni) akkor hajrá, a te bajod. Sokan közülünk már megjárták a flottakezelős ügyintézést, így én sem ajánlom a flottás előfizetéseket.
-
8
senior tag
válasz
4Grider #54854 üzenetére
Alábbit néztem ki a bestfleet-nél, ez "takarékos" tarifa, ami azt jelenti, hogy a szolgáltató nevére kerül a hívószám.
30 napos felmondási idő van, yettel app működik, a számlát hó 22-e körül állítja ki a flotta és átutalással kell fizetni. Nincs belépési díj, nincs éves díj, nincs tarifacsomag váltási díj, nincs kilépési díj, minden be van epítve a havidíjba. Készüléket nem akarok venni.Egy esetleges flottabedőlésnél el tudom engedni a számom, meg max 1-2 havidíjat is, nem a világ vége. Persze nem lenne jó, de nem dőlök a kardomba.
Lehet bármi más komoly buktatója, hogy a flottánál van a szám és a flotta számláz?
Amire gondolni tudok, hogy valami olyasmit olvastam, hogy olyanba nem szabad belépni, ahol mások tartozásáért is felelős vagyok, de ez nem tudom mit jelent pontosan. Gondolom a szerződésből kiderül?
(topikban visszaolvastam, keresőt használtam, összefoglalót, netet böngésztem ezzel kapcsolatban)
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz
trec12 #54858 üzenetére
Tehát a fentebb mutatott BestFleet-es csomag a fentiek értelmében a flottakezelő nevén lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
Azért van különbség: pl. a 200sms. Nekem kell, én használom, mert gyors és praktikus munka közben. De ugyan az a korlátlan-korlátlan van összegbeli különbség nem 100ft.
BestFleet ebben jobb.
"Végtelen és Takarékos csomagok esetében csupán 30 napos felmondási határidő van."-és még ebben a tarifában hűségidő sincs.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Persze hogy nem.
Elég lemenni a bestfleet oldalának legaljára:
"2023 by BestFleet.hu - Korlátlan mobilnet - Mobilflotta ajánlatok egy helyen
Adatmegosztó és társkártya igénylési lehetőség ( Tandem / MultiSIM )
Yettel szolgáltatások értékesítse 2007-óta / Kedvező Üzleti Flotta Cégeknek és Magánszemélyeknek" -
8
senior tag
válasz
4Grider #54841 üzenetére
bestfleet.hu az olcsopercdij.hu utódja lehet (a domain is ide irányít át)
olcsopercdij.hu visszakerestem, találtam jót is, rosszat is...
bestfleet.hu
B2B Network Hungary Kft.
https://www.nemzeticegtar.hu/b2b-network-hungary-kft-c1309177588.htmlFelhívtam, a yettel telefonrendszere jelentkezett be, név alapján a cégjegyzékben szereplő ügyvezető vette fel és adott felvilágosítást
KÜF kedvezoflotta.hu ezt találtam, szerintem nem ugyanaz:
Credit Prime 2015 Korlátolt Felelősségű Társaság
https://www.nemzeticegtar.hu/credit-prime-2015-kft-c1309177967.html -
-
8
senior tag
Bestfleet -ről van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
Negatív élmények?
Alapvetően a flottakezelős csomagjaikról szeretnék tapasztalatot, amiknél a bestfleet nevén van a szám
Mennyire könnyű/nehéz/lehetetlen elhordozni, mennyire elérhetőek, megbízható-e a számlázás stb -
toms58
csendes újonc
Pár perce érkeztem Yeti Corvin plázában. Öt perc alatt megkaptam küf kártyámat, és 1599 forint forgalmai előleget kellett fizetnem 4Gb 275 perc csomagért.
-
4Grider
nagyúr
válasz
smombodi #54832 üzenetére
Semmilyen hatóságot nem érdekel, hogy egy, a szolgáltató hibájából elérhetetlen szám mennyi kárt okoz az előfizetőnek. A szolgáltatónak ilyenkor kötbért kell fizetnie, aminek a mértéke fix, postpaid esetén pl. a havidíj törtrészének meghatározott szorzója naponta.
Az NMHH akkor foglalkozik egy üggyel, ha a szolgáltató már elutasított és kifizetted az ügyindítás díját. -
számhordozás megtörténhet külföldön is, vagy először hazai hálózatra kell feljelentkezie a kártyának?
-
gjmail
csendes tag
válasz
gingerbalm #54822 üzenetére
Köszönöm az infót,
az "apróbetűs" kimaradt! -
gjmail
csendes tag
Szasztok,
a https://www.bestfleet.hu/ árai megegyeznek a KÜF-el.
Lehet tudni valamit erről az oldalról?
Yetteles számot szeretnék bevinni? -
CP111
aktív tag
6. kerület Bp. Yettel mobilnet S22 ultrán és és pc-n mérve egy Tp link 4g routerrel 80 mb körül tud letöltésben.
Másoknál látok 700 (!!!) mb-okat! Azt hogy?! -
CP111
aktív tag
válasz
orbangeza90 #54804 üzenetére
Mit tudna?! Amit a Yettel publikus......mert a KÜF Yettel.
-
djapor96
senior tag
Néztem a nyitó oldalon a táblázatot. A Multiflottán kívül van olyan Telekomos flotta amihez magánszemély kapcsolódni tud?
-
toms58
csendes újonc
Németországban műholdas app (satellite) havi 100 percig ingyenes, korlátlan használat havi 4,99€. A világ összes vezetékes és mobilszáma ingyenesen hívható. Egyszer kell regisztrálni, levélben küldök a reg kódot (ez a német lakcím ellenőrzés). Aktíviálást követően a világ bármely pontján használható. Német (műholdas) mobilszámot kaptam, normál mobilszámként hívható.
-
smombodi
tag
válasz
orbangeza90 #54806 üzenetére
Nem újdonság, baromság.
-
orbangeza90
csendes újonc
köszönöm mindenkinek a segítséget ma fel is hívott a Yettel, úton van a kártyám eddig teljesen elégedett vagyok. Kuf ügyfelkezelése eddig 10 pont. Kiváncsi vagyok mit tud a hálózat ha jó hozom az asszony számát is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest