Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
felmerült a kérdés, ez tényleg elég kőkorszak:
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz MolnárPéter #58143 üzenetére
Dettó, ugyanez jött, úgy két perce. Egyszerre nyomtak rá vajon a küldésre mindenkinek?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz SztiviVander #56603 üzenetére
a törvényjavaslatot olvastam a parlament oldalán, de ha szerinted az "független-objektív-igazmondó-mindentisjobbantudó portál", akkor nincs is miről beszélni
-
gingerbalm
aktív tag
válasz SztiviVander #56598 üzenetére
az nem havi 100-150 Ft lett volna, hanem minden megkezdett GB után akarták felszámolni, azért a kettő nagyon nem ugyanaz és nem röhejes
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz -Mosquito- #55573 üzenetére
-
gingerbalm
aktív tag
ettől a flottarettegő és flottalehányó sztoriszáltól nem lehetne megkímélni a topikot?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Brinyó01 #53004 üzenetére
Én évekkel ezelőtt hónapokon át, vagy bő fél éven keresztül nyaggattam őket, mire visszakaptam az ő hibájukból rám kiszabott büntetést, amit az akkor még telenor utólag elengedett, és IQ-ék azt ígérték, hogy majd a havidíjakban elolvad, de végül csak nem akart beszámolódni, ekkor már viberen kellett kommunikálnom velük (az e-mailvakságot és a telókinyomást nálam is hamar elkezdték) és közvetlenül tőlük kaptam vissza a pénzt banki átutalással.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Tav-Csoves #52922 üzenetére
korlátlannál a megosztott kártya forgalma is korlátlan, nem? hogy van ez a havi 30 GB? (függetlenül attól, hogy most nincs semmi, és ez szívás, de nem értem)
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Vale_46 #51004 üzenetére
Akkor szabjanak időt, hogy mennyit kell nem yettelesnek lenni. Különben szabályosan másik szolgáltatótól mész át, ha csak egyetlen másodpercet töltöttél is el ott, az utolsó szolgáltatód már más. Mi kéne amúgy, körbehordozás? Kitérő a vodára is? Aztán meg közlik, hogy szolgáltatószédelgő vagy.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz RoyalAirForc #50494 üzenetére
Aha, akkor még te is nagyon az elején vagy. Én rögtön megeresztettem egy telefont az ügyfélszolgálat felé és megnyugtattak, hogy rendeződni fog, ne izguljak.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz RoyalAirForc #50488 üzenetére
Mióta vagy flottatag? Mert az elején nekem is volt egy gyermekbetegséges furcsaságom, ami aztán gyorsan el is múlt. Két számot vittem be decemberben és a szerződés megkötésétől az egyik számnál (ami nem a fő szám) mindent az aktuális állapotnak megfelelően mutatott az app, hogy mennyi van hátra netből és a 275-ös beszédből is, míg a másik számnál, ami a fő szám, egy olyan jó 7-8 napnak el kellett telnie, hogy az app a valóságot jelenítse meg, addig egyfolytában stagnált, nem akart betöltődni, fehér (üres) volt a sáv, amiben az adatoknak lenni kellett volna. Ehhez képest a webes felületen minden rendben volt és hátrányt semmiben sem szenvedtem, mire a számlázás jött, de az app az elején fáziskésésben volt.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz ggabor02 #50088 üzenetére
Én pont ezt a kálváriát jártam végig. Azt mondták, át kell menni feltöltősbe az előző flottából, aztán másnap, 24 óra elteltével lehet menni a KÜF-be, másik telenor boltban, mint ahol a kártyásba kiléptem. A bolti ügyintéző maga mondta, hogy 10 perc lett volna flottából flottába tenni, így meg másfél órába telt. Viszont el van intézve, és nekem ez a fő, azt a délutánt erre szántam, legalább nem hiába.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Geo19870322 #50071 üzenetére
Leggyorsabb, ha telefonálsz. Ha nem veszik fel, perceken belül visszahívnak. Nálam így volt, és aztán fél órán belül már az engedélyt is küldték e-mailben.
-
gingerbalm
aktív tag
Azt hogy lehet kideríteni, hogy az aktuális telenorflotta, amiben benne vagyok, vajon dolgozói-e? Elhangzik a nevében a számlán? 4 éve léptem be a mobilflottacentrumon keresztül, saját néven van két előfizetés, és a Kedvező Üzleti Flottába szeretnék én is átmenni. Azt tudom, hogy az ügyintéző csak mormogta a bajsza alá, hogy ez valami belsős flotta, és akkor kedvezőnek is tűnt, de emez most még kedvezőbb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
nomen est omen alapon van ilyen gyászos színösszeállításban a lassan egy éve óriási hájppal tolt táblázat?
hát tényleg nem egy nagy durranás...
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Black&White #42846 üzenetére
a márciusi infóra célzol, hogy már csak órák kérdése és kint lesz, így hangzott el az ígéret, meg az onnan eltelő jövő hetekre?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz szabifotos #42673 üzenetére
önmagában is tudsz, hogyne tudnál
-
gingerbalm
aktív tag
válasz nyisziati #42493 üzenetére
sikersztorinak én sem nevezném, de diadalnak igen, örülök, hogy nem kellett elbúcsúznom attól az összegtől
@Vangelis: álmodik a nyomor vagy a gyomor
@MADcat: nem szántam megtévesztésnek, tudom, hogy mindenki tűkön ül már hónapok óta a nagy bejelentést várva...
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #40850 üzenetére
Gyerekek, IQpro-történelmi pillanat! A tavaly szeptember vége óta húzódó 7250 Ft-os túlfizetésem ügye pozitívan zárult, a hónapokon át tartó, több körös e-mail, teló, viber érdeklődés (a.k.a. kedves, de tényleg kedves nyaggatás) után a héten visszakaptam a cégtől az összeget a bankszámlámra.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Lenovo spec. #41198 üzenetére
korlátlan internethez sehol sem kapsz már társkártyát
-
gingerbalm
aktív tag
válasz mapege #41104 üzenetére
netes kártyára csak 5 rugó a beugró, és abban a tekintetben hogyne érné meg jobban, hogy az ügyintéző elérhető, nekem most pl. 7250 Ft-tal lóg az IQ, immár 7. hónapja, telefont nem veszik fel, viberen kommunikálunk legújabban, még éppen csak postagalambbal nem kértek levelet... Ez a felesleges idegeskedés mivel jobb, mintha fizettem volna az EQ-nak 5 ezer beugrót és nem lenne semmi problémám?
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #40789 üzenetére
a 7250 Ft Iqpro-túlfizetésem rendezésének legújabb ígérete (fejezete, kötete, akármi): jóváírni nem tudják már (fél éven át nem sikerült, ennyi idő alatt jobb helyeken egy ház felépül nulláról, ez meg pár kattintás lett volna), és vissza fogják utalni a bankszámlámra...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz tajtitibi #40819 üzenetére
telefonos elérhetőségük nincs, csak e-mail? mert én folyamatosan beszéltem élő emberrel az említett flottától (mindig ugyanazzal), és ha épp foglalt volt, akkor azonnal visszahívott, amúgy meg elsőre felvette
itt valami flottazűr lehet vagy adminisztrációs hiba, de valami nagyon nem stimmel
-
gingerbalm
aktív tag
válasz tajtitibi #40817 üzenetére
én másik flottába léptem be (másfél évvel ezelőtt, mobilflottacentrum, szám saját néven maradt), de ott úgy ment, hogy a belépési díj kifizetése után egyből jött az e-számla neten, a papírok meg postafordultával, azaz másnapra a kezemben voltak, Budapestről küldték le vidékre, és harmadnap már mentem is szerződést kötni a szolgáltatóhoz
te lassan már egy hónapja kapod a "semmit", ez nyomasztó
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz mapege #40786 üzenetére
Nekem egyik bajom az, hogy tavaly október óta nem képesek jóváírni 7250 Ft túlfizetést, ami szintén az ő hibájukból keletkezett. Csak az ígérgetés megy, meg hogy felveszünk hibajegyzéket, Himaláját mászunk, utánanézünk, de gyakorlatilag tojunk az ügyfél fejére. Azt mondták, pár hónapig nullás számlát kapok, hát valami párhuzamos univerzumban biztos, de a valódiban még mindig teljes összegről jön a számla, pont ma kaptam meg az aktuálisat, szintén teljes összegről.
Örülj neki, hogy nem szívsz velük, szívunk itt páran helyetted is.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz sagesz93 #40747 üzenetére
Január végén (vagy legkésőbb február első napjaiban) már kellett volna kapnod díjbekérőt tőlük e-mailben vagy postán számlát a telenortól. (Nekem 2 hónapig ők díjbekérőztek, azután postán küldte a telenor a számlát, és ősszel elintéztettem, hogy elektronikusan kapjam a telenortól, így szinte instant megjön számlazárás után 24-48 órán belül.) Ma meg az újabb forduló- és számlazárónap van. Azért ha ezen a héten/jövő hét elején se kapsz díjbekérőt, az már gyanús. Nem árt keresni őket, mert ha zűr lesz, elérik, hogy megszívd.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Janika005 #40739 üzenetére
Legújabb heppjük, hogy viberen kell őket keresni. Múltkor hetekig hívogattam őket eredménytelenül, mire az egyik (kábé már az ezredik) hívásom után kapásból jött egy SMS, hogy viberen a tárgy megjelölésével írjak rövid üzenetet és utána legalább megindult a kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Taktoj #40461 üzenetére
Velem is eljátszották a felfüggesztést, be kellett fizetnem, rá egy hétre elengedték utólag, küldtek egy nullás számlát. Az iqprós ürge meg azt ígérte, hogy az emiatt befizetett összegből vonódnak majd a következő havidíjak. Aztán ebből október óta a nagy büdös semmi sincs, hiába hívom őket, írtam nekik, nincs reakció, mindig jön a számla a befizetendő havidíjjal, ma is reggel jött az SMS a számlalinkkel, és még mindig nem kezdték el levonni, közben meg 5 hónapig nem kéne fizetnem...
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Taktoj #40400 üzenetére
"annyit még hozzátennék hogy a korlátlan az elején kb 3 éve? 4500ft volt, most 3700, nahh ezért sem utolsó az iq."
azt ne felejtsd el, hogy menet közben levitték a net áfáját, azért lett olyan olcsó, de az idén meg árat emeltek a korlátlanra, és az új ügyfeleknek már 4931 Ft
-
gingerbalm
aktív tag
válasz joey04 #40261 üzenetére
én így látom, te úgy látod, nincs ezzel semmi gond, szerintem egy több mint 25%-os váratlan emelés az elszállt, még akkor is, ha a régieket nem érinti és a leendő újaknak még így is megéri, szerinted meg nem hatalmas, hanem elenyészően piszlicsáré, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- INGYEN FoxPost! Intel Core i5-14600KF LGA1700 tálcás verzió (hűtő nélkül) - 1 év bolti garival! -
- Ps5 slim lemezes + Spiderman 2 eladó
- PS4 Pro gépek konzolboltból garanciával
- Black Knight GamerPc - 5800X/RTX3070Ti
- Eladó gép: i3-10105f 4,2ghz, 16gb ram, rx 6600 8GB (hétfőn nyélbeütve még karácsonyra meglehet)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest