Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Van egy ismerősöm, a Netphone flottában van benne.
A készüléke egy Samsung 9+ , a Volte engedélyezve van a készüléken , kell valamit még bekapcsoltatni a Vodánál?Mert elég lassan kapcsolódik hivásnál vagy nehézkes őt hívni.
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
válasz dellfanboy #54195 üzenetére
Svájcban csak Vodafone játszik vagy külföldi SIM.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz dellfanboy #54195 üzenetére
A mobilnet nem torrentre való.
Amúgy Svájc nem EU tag. Csak a Vodafone sorolja oda. A többi sajnos nem.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
dellfanboy
őstag
tudtok olyan mobilflottát (vagy akár publikus csomag) internetre ami korlátlan vagy +100gb adatforgalmat kínál Eu-ba(német,ausztria)+ svájc? heavy user havi 3-400gb adatforgalom +torrent,yt...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
mexel
veterán
Hűség nálkülimbilnetből, ami akár 1 hónapra is vehető milyen opciók léteznek jó áron? 50-100gb / hó talán már elég lenne. Nyilván ne legyen belépési díj mert akkor már nem érné meg 1-2 hónapra
-
jbl
senior tag
Telekom üzleti mobil XXL nem fizetés után mik a lépések?
Mennyi idő után tiltanak?
kimenő hívástiltás: ?
bejövő hívástiltás: ?[ Szerkesztve ]
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
andrás47
senior tag
Üdv! KÜF csomagban vagyok néhány napot leszek Szlovákiában, és Lengyelországban ugyanolyan áron, illetve ahogy a csomag tartalmazza,tudom használni kint a mobilnetet, illetve hívasokat mintha itthon lennék, vagy van valami korlátozás ilyen esetben ? Fog működni kint minden ugye? Köszönöm
-
-
Bferibörs
addikt
-
mexel
veterán
Ja, nem csak küf érdekelne, bármi megoldás olcsó havidíjra ( 2500-3000ft, beszélgetés minimális legalább 5-10 gb net)
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! KÜF tag voltam, de kiléptem egy voda csomag miatt. Páromnak keresnék viszont vmi lyan csomagot ahol a beszélgetés nem fontos, minimális ingyen perc elég lenne és kellene legalább havi 5-20gb net. Tud vaki valami árlistát küldeni? Nem tudom a fb csoportban benne vagyok -e, nem otthon vagyok és itt nem találok ahol vagyok semmi elérhetőséget, minden otthon maradt. Plusz van most belépési díj még?
Remélem nem gond ha itt ezt megkérdezemKözben Fb csoportot nmegtaláltam, ott tag vagyok de nem találok árlistát
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
válasz mucsgyver70 #54181 üzenetére
Rendben, így teszek akkor.
Köszönöm! -
mucsgyver70
aktív tag
válasz kekedi #54180 üzenetére
"Online szerződéskötés esetén a szolgáltató munkatársai (munkanapokon) 72 órán belül keresni fogják Önt az engedélyező nyilatkozatnak a megadott e-mail címre való elküldését követően, és felvilágosítást nyújtanak a további teendőkkel kapcsolatban"
Le van írva a levélben hogy vissza kell küldeni az aláírt igazolást, de nyogodtan várhatsz, nem fognak keresni. Hívd fel őket, segítenek.
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
válasz mucsgyver70 #54178 üzenetére
De nincs mit kinyomtatni. Emailben írták, hogy telefonon keresnek 10 munkanapon belül.
De mint írtam, nem volt opció a személyes ügyintézésre,mert amint ranyomtam a Yetteles feltöltős Kártya szamhordozasra, beszurkult az az opció, ahol ki lehet választani a személyes ügyintézést. -
veterán
Nem csak arra.
Minden mobil előfizetésben, ami magenta1-be kerül, duplázódik az adat.
Lakossági előfizuknál 30% kedvezmény lejön az árból is, a nem-lakossági tarifák ára viszont nem megy lejjebb.
Magentás akkor leszel, ha legalább 2 db otthoni előfizud van (TV-net-telefon), és mellé legalább 1 db mobil. Az az 1 db mobil lehet akár ilyen 4000 Ft-os mávos, vagy a horgászkártyás, az mindegy.
(Nekem pl itthonra Telekomtól csak a net kellett volna, de ezért lett mellécsapva a párszáz Ft-os vonalas telefon, mert anno így lettem magentás.
Soha 1 hívást sem indítottunk róla )
Készülékkedvezményt pedig aszerint kapsz, hogy mekkora dologra írsz alá 2 évet.
Nem kell egyben mindenre, lehet külön-külön is. Ha pl a párezres mobil előfizura, akkor mindössze 5000 Ft jön le a listaárból, de a 22 havi kamatmentes lehetőség már ott van.
A 9000 Ft-os mávos csomagra 20.000 Ft a kedvezmény 2 év rablánc esetén.
2 éve mindössze 560 Ft volt az itthoni telefonvonal, érdekes módon arra rabláncot csatolva 22.000 Ft készülékkedvezmény volt.
Egyik kollégám pedig 3 lakossági (!!) mobil+TV+Net kombóra egyben írta alá a 2 évet, és 150.000 Ft készülékkedvezményt kapott. -
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Elinditottam egy KÜF belépést, telenor feltöltős kártyáról.
Ugye csak online ügyintézést lehetett ebben az estben választani. Elvileg telefonon keresnek majd 10 munkanapon belül. (ma van a hatodik nap)
Mire kell számítani amúgy? Online átteszik elofizetesbe és ennyi? Nem kell személyesen bemennem az üzletbe?Köszönöm!
-
mexel
veterán
Hirtelen nem tudom az iqpro számát, pár éve veszek nyárra korlátlan netet tőlük. Ha leírható akár priviben tudja valaki az idén mennyibe kerül a korlátlan net náluk?
Ja és még mindig csak yettel van? Voda lenne a legjobbnekwm, a yetelnyáron tré nagyon balcsin[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz DrBubo77 #54170 üzenetére
Keresgéltem a Telekom oldalán ez ügyben, de erről nem találtam semmit. Majd később nekifutok megint, hátha csak elsiklottam felette.
Ha így van, akkor nem is olyan vész az ára.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz 4Grider #54164 üzenetére
A pdf-ben ez van:
"30% havidíj-kedvezmény
Minden Magenta 1-be bevont otthoni szolgáltatásod havi díjából összesen 30% havidíj-kedvezményt kapsz."Szerintem, a flottás árból már nem jön le semmi.
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Telekomos flottában hogy láthatom a felhasznált EU adatot?
A SIM kártyával beregisztráltam a Telekom.hu-ra, de csak annyit mutat hogy korlátlan Magyarországi adat. Van valami kód vagy hasonló amivel le lehet kérdezni? -
4Grider
nagyúr
-
kovacs65
senior tag
-
félisten
Sziasztok!
Telekomos flottát keresek július elejétől, egyelőre a Forensis tűnik befutónak, de ha van kedvezőbb, akkor nyilván azt választanám.
50-100percre és 10GB adatra van szükségem első körben, de később váltanék nagyobb csomagra.
Már az sem zavar, ha nem az én nevemen lesz a szerződés, csak a flottakezelő legyen elérhető, és együttműködő.
Zárt flották is érdekesek csak tájékoztatólag, hátha van ismerősöm, aki tud segíteni csatlakozni.Kössz!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Van itt olyan akit az EgoMobil vett át?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
4Grider
nagyúr
válasz Kukipapa_rr #54145 üzenetére
A yettelesek egységáron roamingolnak, árak a yettel.hu/roaming oldalon. A negyvenes számokat tudtommal már megszüntették.
-
nagyúr
válasz Kukipapa_rr #54145 üzenetére
KÜF honlapján, regisztráció-belépés után.
-
Kukipapa_rr
tag
Sziasztok,
Yettel-nél/KÜF-nél hogy lehet megnézni az aktuális részletes tarifacsomagot? Pl. roaming melyik országba mennyi, 40-es szám mennyi stb.
KÜF oldalán, Yettel oldalán nem találok ilyesmit.
Köszi
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Olyan flottát (vagy bármilyen egyéb opciót) keresek, ami eSimmel csak internetet ad a legolcsóbban, havi kb 1 giga elég lenne.Telekom Domino a fő kártyám, ezt nem tudom esim-re váltani sajnos.
Átnéztem az összefoglalóban lévő táblázatot is, de sokkal nem lettem előrébb.
Tudnátok segíteni?
(^)(>.<)(^)
-
ggabor02
aktív tag
válasz 4Grider #54124 üzenetére
Két évvel ezelőtt az ötödik Telekom üzletben voltak hajlandóak megcsinálni.
Még a saját üzemeltetésű üzletükben is azt hazudták, hogy nincsen "üres" domino kártyájuk. Kérdeztem, hogy mikor lesz. Azt hazudták, hogy nem tudják.
Egy éve tönkrement az egyik domino kártya, akkor ugyanez a tortúra kezdődött. Ismét egy Budapest melletti T üzletben hajlandóak voltak kicserélni. Ott mondta a srác halkan, hogy sok helyen ezt hazudják az ügyfélnek, mert nincsen jutalék... -
Gloob
addikt
válasz gabikiraly2 #54138 üzenetére
Igen. Mindkettőre meg kell kérni az engedélyt. Nálunk ugyan ez a szitu volt, annyi különbséggel, hogy a két szám átvitele között volt 2 hónap. Akinek a nevén van, annak kell intézni.
Samsung Galaxy A52S
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
A KÜF-hez egyszerre két számot át tudunk vinni? Feleségem nevén van a két telekomos előfizetés, a telefonszámokat szeretnénk megtartani.
KösziCsend a lelke mindennek!
-
somnia
őstag
Sziasztok! Ha a KÜF-ös számom átirányítom Yetis feltöltősre az fizetős vagy ingyenes?
-
mokalade
tag
válasz cs.zs. #54131 üzenetére
Három Telekom üzletben voltam, mindegyikban azt mondták, hogy nincs Domino SIM, ezért nem tudok feltöltőkártyás számot odahordozni. Az egyiknél, foglaltam időpontot legközelebbre, két héttel későbbre, mert kb. öt-tíz napra igérték, hogy lesz SIM. Nem, a következő alkalommal sem volt.
-
veterán
válasz domper2015 #54130 üzenetére
Elhiszem, nincs ezzel semmi gond.
Inkább az a baj, hogy ha mi itt ketten is belefutottunk a "nemlehet"-be, nyilván vannak rajtunk kívül is jó sokan...
Ez milyen morbid... -
engineeer
újonc
válasz engineeer #54127 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/szamhordozas/mobil
Gyakori kérdések
Feltöltőkártyás vagyok a jelenlegi szolgáltatómnál. A számhordozás során választhatok havi díjas előfizetést is?
Igen.
A számhordozáskor - számod megtartása mellett - szabadon eldöntheted, hogy Telekom új havi díjas vagy feltöltőkártyás - azaz Domino - előfizetést, díjcsomagot szeretnél-e, függetlenül attól, hogy milyen konstrukcióban vagy a jelenlegi szolgáltatódnál. Ha a számhordozásig nem használod fel feltöltőkártyás előfizetésed egyenlegét, akkor még 1 éven belül visszaigényelheted a váltás előtti szolgáltatódtól.
gerinctelen csicskák.
-
veterán
válasz domper2015 #54122 üzenetére
Telekomhoz korábban is csak előfizuba lehetett számot behordozni, feltöltősbe nem. Régen én is belefutottam ebbe. Most engineer is.
-
engineeer
újonc
sziasztok,
egy ideje már keresem a helyünket, de nem látom a végét ezért segítséget kérnék sokat látott kollégáktól.
- yettelnél vagyunk 1 hónapja feltöltőben.
- független és fizikai + esim fogadására alkalmas telefonjaink vannak.
- igényeink havonta: 50p + 2gb net és 25p + 3 gb net (ez telekom feltöltőben kb 2400 és 2100 forintból megvan)
- hűség nélkül vagy max. 6 hónap
- saját néven lévő szám
- vodafone kizárvatelekom feltöltőre akartam váltani, de dominoba nem hordozzák. B terv lett volna, hogy lesz egy új telekom szám a mostani mellé, de dominoval nincs esim, a mostani fizikaiban pedig a yettel van.
köszönöm!
-
xabolcs
őstag
válasz Morpheee #54115 üzenetére
Kerdezd meg zoli_ak-t, szepen leirta, hogy hogyan csinalta.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Morpheee
csendes tag
Turtam a topicot kicsit, de nem találtam infót arról hogy mi a teendő ha yetteleskent szeretnék KÜF-re váltani, meg akarom tartani a számom, de nem akarok a szamhordozos játékkal játszani mert elég az aktív csomag. Valaki tud a segíteni hogy hogy megy a szolgaltaton belül flottaba mozgás?
-
4Grider
nagyúr
válasz DrBubo77 #54112 üzenetére
Személyesen.
Ahogy az adatmegosztó oldalán van írva. -
adabra
senior tag
Sziasztok!
Adott 3 gyermek (16-19 évesek). Kevés beszéd + pár (mondjuk 5) GB mobilnetre keresek nem túl drága megoldást. Jelenleg feltöltőkártyások.
Ötlet: a hang szolgáltatásuk marad feltöltőkártyás bármelyik szolgáltatónál és előfizetek a KÜF-nél egy 24 GB-os hang nélküli net kártyára 2 db megosztóval. (Mind3 gyereknek 2 kártyás telefonja van).
Ez működőképes? Lehet egyáltalán több megosztót kérni?Ez 3573 + 2*571 = 4715 Ft lenne havonta (1572/gyermek). A megosztás pedig "becsszóra csak max 8 GB-t fogok forgalmazni" alapon menne 😜
Tudom, ez csak a net, de beszédre csak pár száz Ft megy el havonta.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz WhiteWalker #54100 üzenetére
Arra igen. A Bumm csomag korlátlan netes verziójára nem.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #54107 üzenetére
-
Gloob
addikt
Igen. Tudtommal 5xx ft/hó. De lehet, hogy már 6xx ft/hó.
Samsung Galaxy A52S
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #54104 üzenetére
Egymástól függetlenek.
-
DrBubo77
Topikgazda
Igen, ahhoz igényelhető.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest