Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
iQPro-nál hogyan működik a kártya megkapása, aktiválása? Beraktam a telefonba, MyTelenorban 100MB adatkertet mutat. pedig korlátlan adatkártyát vettem. Vagy 25-én aktiválódik?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
tvse1995
senior tag
válasz cincinatus #27048 üzenetére
Köszönöm szépen, mindenkinek aki segített.
Hétfőn fel is hívom őket, gondolom hétvégén nem elérhetők. -
cincinatus
tag
-
PBA
aktív tag
válasz bakonyip95 #27025 üzenetére
Milyen közvetítéshez szeretnéd használni? Audio/videó, milyen platform, ezek mind lényeges infók...
-
tvse1995
senior tag
válasz cincinatus #27041 üzenetére
Olcsomobilflottaknál a kutya xs elég jónak tűnik br 2600 Ft, 200 perc, utána br 7.5ft, 4gb.
Mindenestül a belépésnél kellene fizetni kb 18000 ft-ot kétévi rezsivel együtt.Én igyényeimre nem találtam jobbat eddig.
Hogy lehetne közvetlenül a flottát megkeresni? -
cincinatus
tag
válasz tvse1995 #27035 üzenetére
Az olcsomobilflottak megbízató, de ők mondjuk csak flottákat közvetítenek ki. Náluk viszont van általában havi rezsiközösségi tagdíj, amit 2 évre előre elkérnek. Ezért ha direktben a flottát keresed meg, jobban jársz.
De az Euroquattro ajánlatánál sok mobilnetre + telefonálásra nem tudok jobbat.
-
arcszesz
aktív tag
-
MPeter87
őstag
válasz Yocooka #27036 üzenetére
Írni kell nekik egy mail-t, hogy szeretnél egy 4gigás csomagot és küldjék el a tennivalókat.
Postán le lehet rendezni, nem kell menni sehová.
Később tudod módosítani a csomagot. Én is 4gigással kezdtem és már korlátlan.A telefonodnál valószínűleg úgy működik a dolog, hogy ha netezel az egyik kártyán és közben hívás érkezik a másik sim-re, akkor a netes lekapcsol és csak a másik üzemel. A netezés nem üti ki a hívásfogadást, de hívás alatt nem lesz neted.
-
Yocooka
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy IQPro adatkártya igénylésének mi a menete?
Jelenleg van egy Telekom előfizum rendőrségi csomaggal melynek a percdíjai jók, de a net kevés és drága.
Falun vagyok, el lehet intézni az egész igénylést itthonról? A 4Gb-os 1.651 Ft-os áron nekem tökéletes lenne.A mobilom (Xiaomi redmi note 3 pro) dual sim-es, mellyel kapcsolatban szintén lenne egy kérdésem.
Azt hiszem ezen dual sim-es teló többsége úgy működik, hogy egyszerre van készenlétben a két hálózaton, de amikor az egyik sim-en hívás van, akkor a másik nem elérhető. Na most mi a helyzet adat módban?
Ha egyik kártyáról megy a net, attól a másikon még tudnak hívni?
Mert ha ez így működik, lemondom a jelenlegi 200 MB/1010Ft Telekomos netemet és egy beújítok egy iqpro kártyátJa még annyit, hogy később van-e lehetőség egyszerűen átváltani az iqpro korlátlan csomagjára? Mert lehet én is használnám rendezvényen élő közvetítésre
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz cincinatus #27033 üzenetére
jaj értem - egyébként én meg arra céloztam, hogy ez csupán egy újabb naprakész cikk az indexen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
cincinatus
tag
válasz tvse1995 #27031 üzenetére
A mostanában sokat emlegetett Euroquattro lesz neked akkor az ideális megoldás
Sok net jó áron és elfogadható percdíj hűség nélkül.
Vagy az MPeter87 által ajánlott megoldás. Ezek a legolcsóbbak és beleférnek a keretedbe.
bepken
Én is így tudtam, ahogy a cikkben van. De easoft kolléga felvetette pár hsz-el ezelőtt, hogy Euroquattro-nál ez másképp van, mert másképp állapodtak meg a Telenorral.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz tvse1995 #27031 üzenetére
Kétkártyás mobilod van?
Ha igen, akkor mivel keveset beszélsz, jobban jársz egy domino most csomaggal + egy iqpro flottás adatkártyával (4gigástól korlátlanig választhatóak a csomagok).Kevés beszéddel nem érdemes hang+adat flottát választani jelenleg.
Szerk.:
Nekem rajtuk keresztül van flottás előfizetésem, ahol én szerződtem közvetlenül a szolgáltatóval.[ Szerkesztve ]
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok most tervezek csomagot váltani eddig a T Like S csomagján gondolkoztam (2600Ft, 3 szám ingyen, 19 ill. 29 forintos percdíjakkal lebeszélhető havidíj, 2Gb net) de a fentebb linkelt index cikk miatt elgondolkoztam, hogy lehet egy flottával jobban járnék.
Tudtok max 3-4 ezer forintig ajánlani flottás díjcsomagot ami ennél lényegesen többet nyújt?
Nem telefonálok kifejezetten sokat, net viszont fogy nagyon.
Számom annyira nem érdekel de jó ha át tudom vinni.Ezt például ismeritek? [link]
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Neked mennyi kellene a közvetítésre? Azzal szerintem többre mennek a mágusok. Mondjuk attól még mindig rossz topicban leszel, de hamarabb végzünk kevesebbet kell törölni a modinak.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
4Grider
nagyúr
Ha azt mondom, hogy nálam az átlag 50/35, azzal te nem mész semmire. Volt már 0 is és volt 80/50 Mbps is.
-
veterán
helyfüggő. bp külső felén 40-50 is megvan felfelé, rosszabb helyeken (vidékebben, nagyobb távolságoknál, ilyesmi) is meg szokott lenni legalább 5-6.
hanyas vagy, te disznó?
-
bakonyip95
tag
válasz 4Grider #27024 üzenetére
Termézsetesen jók a linkek is, nem szeretném szemetelni a topikot!
Értem, hogy rengeteg dologtól függ, 3g,4g stb. , de azért egy tól-ig számokat akiknek van ilyen előfizetésük tudnak mondani szerintem és akkor abból már ki lehet indulni, a garantált meg mindhol nagyon alacsony, oké, hogy nem 0/0, de arra nem lehet alapozni, mert azért az elég ritka, tapasztalatom szerint, amikor bármilyen fajtá hálózatton a garantált sebesség van, így egy átlagos értékre, értékekre lenném kíváncsi! -
4Grider
nagyúr
válasz bakonyip95 #27022 üzenetére
Én pedig nem örülnék x db speedtest-es képnek, jók a linkek is...
A mobilnet le- és feltöltési sebessége x paramétertől függ. Az egy dolog, hogy nincs az előfizetéseken sebességkorlátozás, viszont a hálózaton van több szintű terheléselosztó rendszer, így ha valahol 100/50 Mbps-ot mérsz egy adott időpillanatban, ott egy másik helyzetben mérhetsz 45/16-ot is. Egy példa: Sportrendezvényt tartanak a szomszédban. Logikus, hogy közel sem fogsz annyit mérni, mint amikor üres a falu. És a garantált sávszélesség még mindig 0/0 Mbps.[ Szerkesztve ]
-
szürke
tag
válasz cincinatus #27020 üzenetére
Most akartam belinkelni a cikket és megkérdezni hogy ez az a flotta amire gondolok vagy sem?
Gondolatolvasó vagy! Köszi a gyors választ!
...de legközelebb megvárhatnád a kérdést. -
bakonyip95
tag
Sziasztok!
Iqpro korlátlan csomagja iránt érdeklődnék. Élő közvetítésekhez használnák, ahol nincs helyileg internet, így a kérdésem az lenne, hogy korlátlan csomagban átlagosan milyen fel, illetve letöltési sebességet produkál az említett csomag?
Esetleg speedtest képnek nagyon örülnék!
Köszi! -
bepken
veterán
válasz cincinatus #27020 üzenetére
szerintem ez mindig is így volt....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
cincinatus
tag
Euroquattro reklám
Mondjuk erre a részre érdemes odafigyelni:
A nem vállalati, egyesületi flottáknál azonban néhány hátránnyal is számolni kell. A Telenor arra hívta fel a figyelmünket, hogy ha a flotta tulajdonosa nem fizeti a számlákat, az egyéni előfizetőket is kikapcsolhatják.
Ez akkor is megtörténhet, ha az illető nem tartozik a flotta üzemeltetőjének, és más miatt csúszik a befizetés a szolgáltató felé. -
Zs1111
csendes tag
válasz #79335424 #27005 üzenetére
Teljesen igazad van, a flottakezelő állít be mindent rólad a szolgáltató rendszerében.
Tehát, ha csak felületesen végzi a munkáját az ügyintéző akkor bizony meglepetések érhetnek.
Ez így volt nálam is, az euroquattro-val hetek óta szenvedek kommunikáció és beállítás fronton. Nem a megbeszéltek alapján állította be az adatokat a rendszerben pl.:nem aktiválta a simeket, aktiválásnál felcserélte a csomagokat, nem megfelelő kedv. aktivált rá, azaz drágább lett, telenor kódot nem aktiválta, stb.
A szolgáltató meg nem fog neked segíteni, hogy a gondjaid megoldódjanak, tehát a flottakezelőre vagy kényszerülve minden apró problémával.A lényeg az, hogy nagyon sok minden múlik a flottakezelő - ügyintéző hozzáállásán.
Érdemes mindenkinek a szemét rajta tartani az ügyintézőn. Én is így tettem és teszek.
-
csapee
őstag
Megoldódott az Iqpro szamlazasom , elkerülte a figyelmemet hogy egy feldprog@gmail.com címről küldik a számlát. Mondjuk a fejléc hiányos volt így ment a levesbe (reklám mappába). Második telefonálásra sikerült egy ugyintezot kifogni, elsőre csak papírra jegyezte le vki., de mivel a számla jött mert nem náluk volt a hiba így nem volt megoldás. Most azt mondták hogy akkor készítenek egy egyszerusitett számlát abban lesz fejléc.
Amúgy mindkét alkalommal felvették a telefont egy percen belül.Csak a tisztánlátás miatt írom le, tehát esetemben magamat szivattam meg.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
veterán
válasz cincinatus #27013 üzenetére
nem hiszem, hogy valaha látni fogod viszont sok helyen van köztes megoldás, hogy "Ön a számlafizető, a számlát a Telenortól kapja, de a hívószám tulajdonjoga a flottáé. A Telenor garanciát vállal arra, ha a flottával bármi történne, a hívószámot visszaírják az Ön nevére."
fene tudja, én erre a konstrukcióra sem bíznám rá a lassan 15 éves számomat.
hanyas vagy, te disznó?
-
Zeki
nagyúr
válasz MPeter87 #27006 üzenetére
Lehet egy suliba jártak.... vagy inkább járnak.
Nem tudom mit kell hevesen kardoskodni más szolgáltatása ügyében, én kb. leszarom.
Ha valami nem tetszik, váltok. Ha tetszik, de másnak nem, azt is megértem. Nem lehet mindenki "Legyél te is Bonca!" Vagyis nem vagyunk egyformák. -
nimfas
addikt
Hát nem tudom, nekem sikerült egy ilyen sticket félreflash-elnem. Alaposan, mert utána látni látta, de csatlakozni nem engedte, továbbá a régi firm-et sem tudtam feltenni.
Másik megoldás, hogy valaki rendelt Németországból felújított Huawei asztali 4G modemet.. 15-16eFt körül volt, és azt kötöd a Tp-link elé a wan portra. Akkor még szoftot sem kell cserélni rajta.
-
MPeter87
őstag
válasz #79335424 #27005 üzenetére
Szerinted?
(#27004) easoft
Köszönöm az infókat.
Nagyon átvetted ezt a lala-féle felkiáltójelezést.(#27003) Fifi
Ha az ügyfél a számlafizető, az a jobbik eset mert így nem nyeli be a flotta az ügyfél pénzét. Sajna egy olyan flottába sikerült egyszer belépnem, ahol a flottának kellett fizetni a számlát (mobilflottak.hu), amit szépen benyelt és 2-3 hónap múlva letiltották a sim-et. Persze a szolgáltató is csak akkor jelzett, amikor korlátozta a szolgáltatást..
[ Szerkesztve ]
-
easoft
tag
válasz MPeter87 #27000 üzenetére
Ennél a flottanal a keretszerződés része a szolgáltató és a flotta között ! Automatikus folyamat ha gond lenne ! Ugyfel feladata bemutatni a kártyát, hogy ő használja és nem lehet elmaradása !
Normális működés esetén ha az ugyfel el akarja hagyni a flottát nem kell papírokért rohanni sehova. Fel kell hívni a flottát jelezni a szándékot és a flotta beállít a szolgáltató rendszerében egy bejegyzést ! Ezek után az ugyfel bemegy bármelyik Telenor kirendeltségre hóközi számlát fizet és simán átírják a nevére a szamot ![ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz 4Grider #27002 üzenetére
A jól fizető flottatag hogyan értesül a flotta nem rossz működéséről/, hanyatlásáról?
A szolgáltatótól nem értesül, hisz fizeti a számlát. A flotta biztos nem szól, hogy ne fizess, mert úgyis bedőlünk. Szerintem ő már csak akkor tud a dologról, ha a flotta miatt már az ő szolgáltatásait is korlátozzák, de akkor már késő. Vagy nem jól gondolom? -
4Grider
nagyúr
válasz MPeter87 #27000 üzenetére
Ez kb. olyan, mint hogy van x befektetőm, és mindnek garantálom, hogy visszakapja a tőkét, ha bedől az üzlet.
A szolgáltatónak az az érdeke, hogy a bedőlt flottát egyben tartsa és ne engedje ki belőle a számokat, mert akkor a flottától nem fog pénzt látni, hiszen a jól fizetők (akik még használni akarják később a számukat) lécelnek le először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- DIGI kábel TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest