Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz bopeti98 #59845 üzenetére
A yetinél van világnet, 250mb-1gb-3gb 2490-3990-9990 pénz. A többi szolgáltatót nem ismerem. Amúgy lehet én is kicsit paranoid vagyok ezzel kapcsolatban, de külföldön, EU-n kívül főleg (de EU-n belül is túlforgalmazással) inkább kikapcsolnám a mobilnetet és vinnék egy feltölthető kártyás simet, amire veszek világnetet vagy simán csak helyi simet / helyi sim kártyát netre. Erre a célra vannak a mobil routerek vagy magát a telefont lehet routernek használni.
Az a gond, hogy ha az ember valamit benéz, akkor simán több százezres költségekről beszélhetünk. Főleg, ha gyerekekkel utazik valaki. Megnéz pár filmet a gyerek és közben nem figyel a net csatlakozásra vagy, hogy ne 4k-ban nézze és 50e forint / film
Még EU-ban is nagyon figyelni kell (kéne) erre. Ha jól tudom a yeti 0,62ft/MB díjat, azaz 62e ft / gb, amit felszámol EU-ban is, ha az EU-s kereten felül forgalmaz valaki. A díjtáblázat 176 oldal, szóval nem lehetek soha biztos abban, hogy pontosan tudom ezt de szerintem kevesen figyelnek erre. Pedig a díjszabás alapján brutális díja van a túlforgalmazásnak. Pár 4k "faintos" video és hamar ott lehet az ember. Én mondjuk ezért emeltem meg mindig 2x50gb-ra a küfnél a havi keretet amikor külföldre mentünk és naponta kétszer ránéztem, hogyan állunk. Ami trükköt tudok, hogy a külföldi út előtt érdemes annyit leforgalmazni belföldön, hogy a maradék net kevesebb legyen, mint az EU keret mert ilyenkor garantáltan nem lehet túllépni az EU forgalmi keretet. Csak ez kissé fárasztó dolog. A 2x50gb-ban foglalt EU keret nekünk elég volt eddig, de ugye mostantól nem lehet fel-le állítani a netet a küf kigolyózása után. Idén nem megyünk külföldre, jövőre nem tudom, hogy mi lesz. Valószínűleg mobil router és veszek helyi net kártyát bele az érkezési reptéren vagy a vasútállomáson. ha a gyerek visszaállítja a mobilnetet és túlforgalmaz, akkor viszont komoly összeg lehet belőle, sajnos. Figyelni kell rá, ha gyerekkel utazik valaki, ennyit tudok tanácsolni.
Amúgy meg ez az egésze belföldi X gb, külföldi X-Y mind arra megy, hogy hátha besz.pja az ügyfél és túlforgalmaz és brutálisan meg lehet vágni olyankor. Kivéve a korlátlant, de a többinél miért nem lehet azt csinálni, hogy van egy net keret belföldre és külföldre? tudom, akkor nem lehet lehúzni a balekokat....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest