Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
A telenornál az ügyfélmegtartó ajánlatot kérni kell az ügyfélszolgálattól, vagy ha az éppen aktuális ügyintéző úgy gondolja, akkor továbbítja nekik a számom?
-
vegyszer
addikt
válasz charlie_hu #30697 üzenetére
Akkor is normális, ha még nincs a szolgáltatás rája felkapcsolva (azaz a SIM inaktív, akár fel se lép a hálóra, vagy ha igen, nincs térerő).
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
MPeter87
őstag
válasz charlie_hu #30697 üzenetére
Ha adatkártya, akkor normális.
-
charlie_hu
aktív tag
Az normális, hogy az iqpro-s sim számát nem lehet hívni? Automata azt mondja ,hogy a hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható.
Tárhely, domain, webszolgáltatások - https://www.awh.hu
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #30695 üzenetére
Beszéltem Istvánnal, azt mondta a német szolgáltatók reklamáltak, hogy mi ez a korlátlan, korlátozott internet. Így kivezettek a roamingból, lehet az egész EU területén meg fog szűnni, de amíg nem módosul a szerződésük a Telenorral, addig marad. Az javasolta, hogy vegyek 4GB-t, ebből 2,5GB használható el külföldön, ha nem 26.-tól rendelem meg (attól tartok az utazásig elfogyna), akkor a 100MB-os n.390.-Ft is terhelik, de még mindig olcsóbb, mintha kiegészítő adatjegyet vennék.
Azt mondta, mindenkinek küldik majd a díjbekérőt, csak a Telenornál elúsztak a roaming átállás miatt. Telefonszámot nem fognak kikapcsolni, mert az rajtuk keresztül megy.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Ez akkor derül ki, ha valaki majd kipróbálja külföldön. Nekem múltkor, amikor kiegészítőt vettem, István azt mondta, hogy ezt nem kell majd a roaming eltörlése után.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz 4Grider #30692 üzenetére
Nekem az ORFK vodas flottában, ha elfogyott az adatkeretem, lassítva korlátlan volt a netem EU-ban. Direkt meg is kérdeztem 2x is a 1270-en.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
pinnacle
nagyúr
Mindenkinek megjött már az iQpro díjbekérő? Nekem egy számra még nem.
Telenornál azt mondták a 100MB-os előfizetéssel külföldön nem megy a korlátlan, csökkentett sebességű internet. Kiegészítőt kell majd venni. -
Norby86
őstag
Sziasztok!
Multhét közepén léptem be EQ flottába, jelenleg várom hogy átálljon a bevitt 20-as számom a flotta díjcsomagjára, elvileg sürgetve van, de még nincs fejlemény hogy pontosan mikor áll át. De nem is ezért hanem azért írok,mert olyan kérdésem lenne hogy az EQ pontosan hogy küldi ki a számlát? Mert én elektronikus formában fizetem, azt irtam alá szerződéskor, de nem tudom náluk mikor van számlazárás, meg azt sem hogy a számla összegéről minden hónapban emailben értesítenek? Vagy hogy kell majd ezt nekik fizetni? Aki már benne van és akár privát üzenetben leírná ezeket a dolgokat, azt megköszönöm.
-Norbi-
-
robag93
aktív tag
EQ-sok semmirekellőek, már aktiválva vannak a kártyáink, de nem tudjuk melyik-melyik, csak azokat, amelyikekre volt számhordozás. Nem tudtok valami jó módszert, hogy ki tudnánk deríteni melyik kártya melyik? Összesen 4 darab van, 2 adat 2 normális. Telenort hívjuk ők meg tudják mondani?
-
vegyszer
addikt
válasz California1 #30678 üzenetére
Elvileg nincs semmi akadálya, ha minden számla rendezve van, kiadják. Persze cég -> magánszemély közt történik a váltás, már díjkötes a dolog
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
4Grider
nagyúr
Ezek a flottás percdíjak azért olyan kedvezőek, mert a flotta tulajdonos vállal egy minimális sim kártyaszámot. Ha a sim kártyák száma az adott minimális szám alá csökken, akkor az súlyos szerződésszegésnek minősül annak mindenfelé következményeivel. Ezért aztán igyekeznek nehezíteni a tagok felmondásait, pl. az elhordozhatóság megnehezítésével.
-
-
dreko
aktív tag
válasz California1 #30678 üzenetére
nem is értem ezt a kilépési macerát, mi a francnak egy flottakezelőnek a szám, miért ragaszkodik hozzá???
fenntartja, fizeti a havidíjat? -
vpanangin
senior tag
Most nézem, hogy a Frondeo-nál 15 000 Ft-ért adják vissza a számot kilépéskor.
-
ferob
őstag
A Frondeonál az EU korlátlan csomag esetében is több mint 3 hónapos számlamúlt vagy előleg kell a roaming bekapcsolásához?
Valamint a több mint 3 hónap pontosan mit takar? Háromhavi kifizetett számlát vagy többet?[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
válasz pinnacle #30663 üzenetére
hali
Ki milyen sim-es routert használ?
iqpro-nak irtam ma, 3 órán beül válaszoltak is, ahol ajánlott kettőt
Mobil router 4G LTE 150 Mbps <Huawei E5577S-321> 26500.-brFt
Asztali router 4G LTE+ 300 Mbps <Huawei B525> 42900.-brFtMobil ára barátibb, de akkor pc-be kellene egy wifi vevő.
Tudom, van router-es topic külön, csak hátha van bevált darab amit érdemes venni és nincs horror ára.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
BlaiseR
csendes tag
Sziasztok!
Az iQpro flottakezelőtől érdeklődtem az adatkártya megrendelésének menetéről, ezt írták:
"Személyi+lakcím kártya fotó/szken szükséges a megrendeléshez, a többi postán érkezik az aktív SIM kártyával együtt."
Tudtommal a személyi okmányok lemásolása jogilag aggályos, és csak kaszinók számára engedélyezett.
Senkinek nem jelentett még ez problémát? Illetve volt már valaki, aki ezek másolata nélkül is tudott velük szerződést kötni? -
Misi_D
tag
-
sharp4
őstag
-
-
Misi_D
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék.
Egy dualsimes telefont, Oneplus 3t-t használok, egyrészt egy Telekomos (ez is flottás, de ez most irreleváns) hangszolgáltatással és egy Iqpro-s netszolgáltatással. Az Iqpro kártyám pár hete érkezett, kifejezetten kértem tőlük, hogy csak adatkártya legyen. Ez rá is volt írva a "kipattintós nagy kártyára", amikor megkaptam.
A telefonon beállítottam, h alapértelmezett kártya a hanghoz ill. az üzenetekhez a Telekom (SIM1), alapértelmezett kártya a mobil adatforgalomhoz a Telenor/Iqpro (SIM2).
A napokban hívom az asszonyt, úgy köszön be, mint egy ismeretlennek, majd mikor mondom, h én vagyok, kérdezi, h miféle ismeretlen 20-as számról hívom... A hívás után nézem, SIM2-ről ment. Ilyenkor mi van?
Szóval, szerintetek mit kellene, ill. mit lehet még tennem, hogy a hang tutibiztosan a SIM1-en keresztül menjen? Mytelenorra még nem regisztráltam, talán ott lenne vmi, ahol tiltani lehetne?Ja igen, én nem kaptam semmiféle SMS-t a Telenortól. Beraktam a SIM kártyát és kb. ment is.
Annyi extra malőr volt, h rossz PIN kódot kaptam. Háromszor elrontottam, majd a PUK megadása után módosítottam. Ezt is eléggé furcsálltam, olyan, mintha egy használt SIM-et kaptam volna. De a PIN-re akkor is odafigyelhettek volna... Mindegy, azóta működik.Köszi!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
djfantom
tag
A telepítésnél szt írja h.Böngésző:síkertelen
Hozzáférési pont: sikeresValamiért n telepíti rendesen.Net meg nincs.
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Milyen flottát/szolgáltatást tudnátok ajánlani, ami kb. 6-7 ezer Ft havonta és minél több internetet - ingyen beszélgetést tartalmaz, úgy, hogy a percdíjak sem kerülnek sokba? -
4Grider
nagyúr
válasz djfantom #30636 üzenetére
Nem egy agyműtét beállítani egy telefont egy szolgáltató kártyájához. Telenornál két apn van, a net vagy az online. A hitelesítés típusa pedig automatikus (alapból CHAP, de szokott működni PAP-al is). Nagyjából ez a két dolog, amit be kell állítani, és működik a net.
-
-
djfantom
tag
Ma megjött az iqpro simkártyám.Be is raktam a telóba.Jött is sms a telenortól ,h hamarosan jön a készölékbeállíto sms. meg is jütt. cs mire rámentem volna,h telepítem.a telefon kikapcsolt.Lemerűlt.S azóta nemtalálom azt a készülékbeállító smst.Valakinek volt már hasonló problémája?HOl tudo eszt megtalálni a telefonomon?Vagy újilyen smst kérni?
-
vegyszer
addikt
Én tegnap vittem DPI->IQpro irányba két számot. Mindkettő külön néven volt. Az adminisztráció lezajlott annyiban, hogy alá kellett írni egy lemondó nyilatkozatot a számról, és egy másik papírt, hogy a számla fenmaradó részét kp-ban rendezem egy Telenor üzletben. Más értesítés nem volt etéren.
Mivel ez tegnap délután volt, még nem őröltek eleget a malmok.Szerintem (a tévedés jogát fentartva) ha a neveden van, csak az IQpro-val kell egyeztetned. Mindent ők intéznek. Ellenben, ha cég néven van, már más a helyzet. Ott nem tudom ki nyilatkozik. De vélhetőleg a cég egyik vezetője
A két szám mellett egy új IQpro számot is kért a kisebb sógiasszony. De még 22:45 perc alatt odáig jutott a dolog, hogy ugyan már hangposta felvesz a számot, de a hálózatra nem lép fel.
[ Szerkesztve ]
-
kokii
tag
Sziasztok,
IQ-nál a számbevitel hogyan néz ki?
Most van egy ezer éves csomagom (T-s), ami történetesen egy céges flotta (fateron keresztül, vagy 10 éve van meg)
Szólni kell nekik, hogy vinném ezt a számot, és leboxolják? Milyen adatok kellenek nekik?
Esetleg szükséges mondjuk dominoba kivinni előbb a számot?
Előre is köszi. -
< CyberBob >
őstag
válasz gabor9991 #30632 üzenetére
Itt még nem jött meg egyik sem. Jelezve volt, semmi válasz. Utalva lesz a héten aztán vagy stimmel az összeg vagy nem. Továbbiakban nem foglalkozok vele.
Amúgy a számla is csak az elején jött azóta semmi.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
gabor9991
őstag
válasz tomazin #30618 üzenetére
A számlát arról kapod, amit befizettél, te a díjbekérőt várod .
Azzal meg remélem te vagy tisztában, hogy az iQpro flottában Ászf nincs, nem is volt.
Egy kártyabirtokosi megállapodást írsz alá, amiben vállalod, hogy a kártyán keletkezett forgalmi díjakat megfizeted a flottakezelőnek, ennyi lesz a papíron, amit aláírva visszapostázol nekik.
A díjbekérők pedig nem technikai hiba miatt nem kerültek kiküldésre egyes szerződőknek, hanem kompletten csúszott két hetet, a flottakezelő szerint a telenor miatt a roaming megszűnésének okán mindenkinél, de ezzel együtt a fizetési határidőt is kitolták tárgyhó végéig.Szóval ezért nem értettem, miért voltak néhányan meglőve, hogy díjbekérő nélkül is utalnak előre valamilyen összeget.De ugye azóta mindenki megkapta már, aki nem az meg jelezze nekik. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az olcsómobilflották oldalán van egy Egér XS mobil flotta.
Az a kérdésem, hogy erről, illetve a szolgáltató cégről kinek van első kézből infója?
Illetve korlátlan beszélgetés, minimális (akár 0) SMS, illetve párszáz MB, mint peremfeltétel mellett milyen más csomag lehet számomra vagyis anyós pajtás számára érdekes?
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
nem tudom van e iyen lehetőség előfizetésnél:
pl. a 10 hónapra visszavenni valami egész minimálra az előfizetést, amikor a fiókban van a kártya.
(#30622) nimfas
amit a topik társ említ az a Telekom Domino Fix lehet, Maraton opcióval, feltöltőkártya, 4000 Ft / 4GB net, akár naponta feltölthető újabb 4 GB nettel , 365 napig él ,illetve addig amíg a feltöltőkártya.- ennek nincs előfizetési díja vagy más költsége.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
Thusor
őstag
Ha a Telenor jó akkor akár elég lehet neked egy Telenor Hello Data korlátlan net. Ott ha jól tudom nincs semmilyen hűségvállalás. 2 hónapra is köthető bármelyik Telenor üzletben.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Ezt így nem tudhatjuk. Neked kell eldüntened hogy jó egy flotta neked az ADSL kiváltására. Javaslatom, hogy feltöltő SIM-el próbáld ki mind a 3 szolgáltató adta lehetőségeket. És amelyik megfelel neked ezek után abba a flottában kell gondolkodni. A mobilnet sebessége nagyban függ a hely adottságaitól, telefonod képességeitől, valamint a hely leterheltségétől. Ezeket mind figyelembe kell venned a választáskor. Itt ugye nincs olyan hogy annyival jön az adat amivel a csövön kifér, itt annyival jön amivel bír és ez gyakran változik lefelé vagy akár felfelé is.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
tlala
addikt
Az a speciális problémám, hogy a balatoni nyaralómban szeretném megoldani a nyári hónapokra azl internetet normális ár/érték arányban, mert egyetlen ratyi és méregdrága ADSL szolgáltató van, amit egész évre kéne fizetni a 2 hónap nyár miatt.
Szerintetek erre alkalmas lehet valamelyik flotta némi variálással? (2 kártyás telefonom van.)
Köszi előre is minden segítséget. -
tomchy
tag
válasz laca71 #30611 üzenetére
Válasz.: mehetek feltöltősbe vagy viszlát...
És ekkor kell azt mondani, hogy "ok, akkor lemondom, kérem rögzítse". Az ügyfélszolgálatos rögzíti. Majd másnap hív az ügyfélmegtartó csoport.
Csak arra, hogy "mit tegyek, mert nem használom ki" nem reagálnak úgy sem. Konkrétan kérni kell, hogy le akarod mondani, mert nem kell. Mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
MPeter87
őstag
válasz #08205312 #30612 üzenetére
Iqpronak van elvileg valami minimal csomagja, de kerdezz ra naluk.
Elvileg netto 800 Ft beszelgetes es netto parszaz Ft net, 100 mega, utana lassitanak 300 kbps kornyekere.
Flottan belul szerintem ingyenes, de ezt is kerdezd meg.
Itt viszont atkerul a szamotok a flotta nevere. -
törölt tag
oké, akkor leírom a "miértet"
Adott 2 telefonszám. Egymás közt sokat beszélünk: mondjuk napi 30 perc + sok üzenet.
Mind a két szám duál SIM-es készülékben van, ezért a netet meg lehet oldani mindentől függetlenül.Az egyik telefon (xiaomi mi4c) vásárlás óta nagyon érdekes "hibát" produkál: 7-8 másodperc kell aktív fb messenger hanghíváson belül, mire feléled a mikrofon hangerő normál értékre. Normál GSM hívásnál nincs ilyen. Ami beállítás létezik, mind végig lett próbálva....megoldást nem találtam.
Pedig az említett 7-8 mp után a fb messenger hangminősége jobb a gsm hívásénál.Ezért gondoltam valami olcsó flottára, ~2000 alatt/db, és lenne benne 100 perc + az ingyen flottás hívás.
A vodafone "max" M is jó lenne, de a kereten felüli 40 Ft-os percdíj nekem sok. -
laca71
aktív tag
10 éve DPI csomag van kb 17-18 éve telenor...
Jeleztem az ügyfél szolgálatnak hogy hogy nem használom ki csak a felét kb a csomagnak..
Válasz.: mehetek feltöltősbe vagy viszlát...
Ez 2 számra lenne... -
edk-
őstag
válasz #08205312 #30605 üzenetére
@8: Domino Most.
@maestro87: Röviden: társaságok (egyesületek vagy cégek) egyedi szerződést kötnek valamelyik szolgáltatóval, amiben vállalják sok SIM fenntartását, ezért kedvezményes díjakat kapnak. Ha csatlakozol, a sokból egy SIM a te használatodban lesz. Az ajánlatok nem publikusak, mert csak a csatlakozók vehetik igénybe.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
djfantom
tag
Tegnap rendeltem egy 7gb-tos aktív netadatcsomagot az iqpro-tól.De eddig még semmi válasz nemjött h renben küldik vagy nem.Másnál s volt ilyen ,h nemszóltak vissza ?És így is fogják küldeni?Mert hétvégére kéne.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Láma kérdés következik. Pontosan mik ezek a mobilflották?
Vegyük pl. a Frondeo-t. Ez most a Telekom egy díjcsomagja vagy micsoda? Miért kedvezőbb a T összes ajánlatánál? Vagy van valami hátrányuk?
Én még leragadtam ott, hogy ha díjcsomagot akarok váltani akkor csak a szolgáltató által kínált lehetőségek közül lehet választani. -
djfantom
tag
Mi a véleményetek a netegyesület flottáirül?Valaki közületek használja?Az alfa 161 csomagjzk érdekelne.
-
törölt tag
Üdv!
Tudtok ajánlani valamit, ami: kevés lebeszélhető, kevés vagy nulla net, nagyon alacsony havi díj. Legyen a nevemen, hűség ne legyen rá.
Hálózat mindegy.
Percdíj max 15 Ft.Köszi, B
-
kano
nagyúr
Sőt, már 10 is megvan.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz tomchy #30600 üzenetére
És mennyi az a jó ideje? 7 év jó időnek számít már?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest