Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokii
tag
Sziasztok!
Lehet nem topic related, de hátha valaki tapasztalt hasonlót. Múlthéten beléptünk családostul az EQ-ba, de 2 telefon vidéken az ebédlő-nappaliban ~20 sec után eldobja a térerőt/sim-et. Mindkét készülék Xiaomi, de különböző modell, T-s kártyával problémamentesek voltak, és most az EQ-s kártyával is csumán van a térerő az említett helyeken. Tapasztalt már ilyesmit valaki? Lehetséges, hogy a kártyákkal van probléma, vagy a mi készülékeinkben/pozíciónkban a hiba?
-
kokii
tag
Sziasztok!
EQ üzletben való belépéshez kérdés: Kp, vagy lehet később kártyával rendezni?
-
-
kokii
tag
Sziasztok!
Vodafone-ból van lehetőség több (5 db) SIM rendelésére?
EQ-ba menne a család és úgyfest a számhordozás meghiúsulni látszik, úgyhogy Vodás SIM-ek beszerzésére gondoltam, amit behordoznék az EQ-ba.
Online rendelve az 1 SIM-et rendelő űrlapot nem hiszem, hogy jó szemmel nézik ha elküldöm 5x, vagy valakinek van hasonló tapasztalata?
Ha személyesen kell intézni az 5 kártyát, az hogy néz ki? (Gondolok itt arra, hogy mennyibe kerül, és kell-e "kötelezően" feltölteni, stb. Ezt utóbbit elkerülném, ha csak simán aktiválás elég) -
kokii
tag
válasz 4Grider #37091 üzenetére
Nyilván nem szándékos, csak bolygóegyüttállás Már 2 éve is majdnem sikerült lerázni a T-t, lejártak a számok hűségei, viszont amikor battyogtunk be lemondani, közölték, hogy a flotta hűsége X ideje indult újra, 2 év múlva jár le, csak akkor tudunk kilépni (mindezt úgy, hogy határozottan arról kértünk tájékoztatást, hogy mikor tudjuk lemondani az előfizetést)
Viszont tényleg gond a roaming váltáskor? Én pont nyaralni megyek, másik 2 szám pedig folytonos ingázásban van
Így valszeg új számok lesznek, azt legalább időben tudom is intézni... Elvileg az EQ-nál az 2 havi előleg, de akkor majd nem fizetünk 2 hónapig számlát. (Btw ezt az infot is úgy kukáztam az FB csoportban, nem értem miért nincs egy FAQ-juk...) -
kokii
tag
Sziasztok!
EQ-hoz csatlakozna a család egy régi T flottából amint lejár.
Az előfizetés édesapám nevén van. Telenorhoz számot hordozni próbált már valaki meghatalmazással? Vagy csak az előfizető kezdeményezheti?
Valamint 22-én a flottától és a hűségtől megszabadulunk, de megkímélném magunkat attól, hogy még Domino-ba is kiviszünk 5 számot (elvileg ezek új SIM-ek arra a pár napra, amit elég nehéz szétlogisztikázni..), viszont ilyenkor valami alap T-s előfizetésbe kerülünk, ami már pörögni fog kemény 1 napja, amikor bemennék a Telenorhoz. Okozhat ez bármilyen gondot? Vagy elég, ha 30 napnál nincs régebbi lejárt számla és majd kiszámlázzák ezt a rövid időt?Ha valaki hordozott már hasonló módon, volt, hogy 3 munkanapnál többet vett igénybe (beleértve a kezdeményezés napját, pont mennénk nyaralni külföldre és a hordozás után még vissza kell menni a Telenorba a fottabelépést kezdeményezni )?
-
kokii
tag
IQ-nál mennyire intézkednek a számbevitellel? Írtam nekik, hogy bevinném, de T-s flottában vagyok (ráadásul nem is az én nevemen van, hanem faterén), de rezzenéstelenül visszaküldték a sablon e-mailt, hogy személyi+lakcím után (ez digitálisan?) postán érkezik az aktivált kártya.
-
kokii
tag
IQ 6. napja nem válaszol, belépnék. Pingeljem őket, vagy várjak?
-
kokii
tag
Hali,
igazoljátok, vagy cáfoljátok légyszi az IQ-s matekomat!
Ha 4GB netet, vagy többet szeretnék, akkor nem igazán éri meg a hanghívásos kártya, ugye?
Mivel, ha adatkártyát rendelek, akkor ott 40+40 percet kapok ~1000Ft-ért (hozzáteszem, telenorba kb 0 percet beszélek, így (nekem) ~500Ft kuka), viszont +40 percet ugyanígy ~500Ft-ért telefonálhatok. Azaz összesen 120 percet (80+40) beszélek az adatkártyával szinte ugyanannyiért (~3000Ft), mint a hanghívásossal+nettel, amiért fixen kifizetem a ~3000Ft-ot.+Ez nyilván akkor van így, ha jól értem és míg az adatkártyánál az "Extra net díjak" rész a tényleges össz alapdíj, míg a hangalapúnál ez az 1478Ft-ra jönnek rá a leírt összegek.
Bocsi a hosszú okfejtésért, és köszi a választ
-
kokii
tag
Sziasztok,
IQ-nál a számbevitel hogyan néz ki?
Most van egy ezer éves csomagom (T-s), ami történetesen egy céges flotta (fateron keresztül, vagy 10 éve van meg)
Szólni kell nekik, hogy vinném ezt a számot, és leboxolják? Milyen adatok kellenek nekik?
Esetleg szükséges mondjuk dominoba kivinni előbb a számot?
Előre is köszi. -
kokii
tag
IQ-nál a net díjak pluszként értelmezendőek, vagy azzokkal kérve a csomag árát mutatják? (kicsit félreérthető, hogy az egyik csomag árával megegyezik a 4GB díja )
-
kokii
tag
EQ-nál a belépési díj tényleges kaució (tehát lemondáskor jár vissza) vagy az első számlákból levonják? (mint pl olcsopercdijnál)
-
kokii
tag
Sziasztok!
Olyan előfizetés megtalálásban kérem a segítségeteket, ami internet orientált és külföldi használatra alkalmas.
A tarifaexpert "Korlátlan EU" csomagja az egész EU-n belül díjmentes roamingot igér, de nem vagyok biztos, hogy adatra is vonatkozna. (Az már túl szép lenne, hogy igaz legyen, mert még hűség nélkül is teljesen jó árban van)Tud valaki tapasztalatot erről a csomagról, vagy esetleg van valamilyen tippetek legalább 3GB nettel rendelkező előfizetésről ami külföldön is használható? (Hűség nélküliség előny)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Chinon CE-5 + Chinon 50mm f1.7 analóg fényképezőgép szett
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Fanatec CSL DD 5Nm + QR1 base side (Type-C) Eredeti dobozzal, garanciával (~1 év), számlával!
- Eladó Poco X3 NFC 6/64GB + öngyógyító fóliával
- Xbox Series S 512GB SSD (kontroller nélkül!) - 1 hónap gari - konzol beszámítás ok! -
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest