Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz DrBubo77 #31796 üzenetére
Reggel nem volt UPC net a cégnél. Mobilnettel felléptem az oldalukra, hátha van valami infómorzsa mikorra várható a szolgáltatás visszaállítása. 12MB volt. Érdemi információt nem tartalmazott, de a szokásos villogós reklámok azok jöttek szembe... Szóval, igen... Jelentősen megnőtt az oldalak mérete.
-
vasii
senior tag
válasz Heimdallr75 #31789 üzenetére
Köszi szépen! Akkor csak én vagyok szerencsétlen, próbálkozok tovább
Zeki
Jolvan, toroltettem, nem kell kiakadni... -
Bferibörs
addikt
válasz vegyszer #31793 üzenetére
Hát én bizos megőrülnék, határban,szántás,volt,hogy 4-5 Mbit/ s sebesség volt, telenor,telekom is.Mit ne mondjak csak cheteltem, arra jó volt de böngészés hát nem, ahhoz nem volt türelmem,hogy kivárjam az oldal betöltését :-) Anno betárcsázós adsl volt csak, élmény volt, de így visszatekintve még az is gyorsabbnak tűnt a 64 kbittel :-)
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
vegyszer
addikt
válasz Bferibörs #31791 üzenetére
Lehetséges, hogy én vagyok alacsonyan internetszocializálódva.
Az első netem max 64kb volt. A második is 1/⅛Mbit.
Es ezek pécén...Bő fél évig használtam a DPI korlátozott netet mire megjött a döntés hogy váltani kell... Mondjuk a Zasszony jobban akarta a váltást.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
kory24
őstag
válasz karesz59 #31784 üzenetére
Az a 66kbit/s a valóságban 300kbit/s.
Én csak mobilon használom iqpro, de ott ez a lassított böngészsére simán használható, sőt netrádió, spotify, navi, stb is megy vele.
Videók már nemigazán....Pc-n nemtudom mire elég a 300kbit, de ha van reklámblokkoló és nem hatalmas weboldalakat böngészel akkor sztem használható lehet.
-
Heimdallr75
őstag
nekem pozitív a tapasztalatom velük, múlt pénteken délután 3 körül beszéltünk, elküldtem a kért dokumentumokat hétfő 11 körül a postás hozta a papírokat, aláírtam visszaküldtem. Már hétfőn üzemelt.
3x hívtam mindháromszor vagy felvették vagy 10 percen belül visszahívtak.الغريبة في هذا الكوكب
-
MODERÁTOR
-
vegyszer
addikt
válasz karesz59 #31784 üzenetére
Az azért attól is függ, hogy hogy böngészel.
Ha itt fórumot olvasol, akkor azt érzed, hogy lassabban tölt be.
Ha egy oldalon sokáig időzöl, nem zavaró NEKEM.
Ha csapongsz képes-videós oldalak között, lehet, hogy nem fog tetszeni.Messengerhez elég az is
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
karesz59
csendes tag
Szeretnék iQpro netet rendelni, előtte érdeklődöm, sebesség csökkentése után 66 kb/s gyakorlatilag mire használható? Köszönöm a válaszokat: Karesz
-
gabor9991
őstag
válasz Heimdallr75 #31774 üzenetére
Igen.A mytelenor alkalmazáson keresztül.
-
Heimdallr75
őstag
sziasztok,
iq flottában lekérdezhető valahogy az adatkeret? (mármint mennyi van vissza ilyesmi)
الغريبة في هذا الكوكب
-
dewil666
őstag
válasz vegyszer #31767 üzenetére
Most léptem ki onnan
Olcsóbb kell! 2500ft/hó maximum. Lehet az IT Services lesz igaz csak 149 perc van benne.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
vegyszer
addikt
válasz dewil666 #31766 üzenetére
Én majd két év DPI után őket pl kifejezetten javallanám, mint alternatíva. Persze vannak még páran.
300 perc majdnem amit ad.
Ami miatt mi szakítottunk, az a sovány net kvóta betartatása volt, ami október előtt nem volt jellemző...
Kérdés, hogy most hogy lehet belépni...[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Tudnátok ajánlani olyan flottát amiben legalább 180 perc lebeszélhető, olcsó, flottán belül ingyenes, nincs belépési díj, számom a nevemen marad. Internet nem kell!
Ha nem Telenoros akkor olcsón legyen telefon választék.
Köszönöm a segítséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Hegyirabló #31703 üzenetére
Persze csak 11e ft a csatlakozási díj simenként a Barcelóna flottába.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
limara
csendes tag
Sziasztok
Van egy EU Aktív XS 4 GB csomagom az EQ-nál, és azt szeretném megkérdezni valakitől hogy ezt a csomagot hogyan tudnám a nejemel együtt használni. Mind a hang és internet terén.Minyen csomagot kellene kérnem az EQ- tól. -
Predator2
addikt
Helló
IQ pro-nál vagyok. Nemrég kaptam egy sms-t, hogy folyószámla tartozásom van FHB.... gondolom ez még az előző sim kártya tulajdonos tartozása.
Ilyenkor mit csináljak?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Zeki
nagyúr
válasz evbalazs #31755 üzenetére
Ez a családi csomag nekem bejövősebb...
Mondjuk lehet netto árak. És magas a beugró is. -
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #31748 üzenetére
Amit kihagytam : az IQ csomagjában 80 perc lebeszélhetőség van, utána 12,70 a percdíj, a Hello Datában 50 perc van utána 35 Ft/ perc, a flotta másodperc alapon számláz a Hello Data perc alapon, tulajdonképpen ennyi a különbség.
Flottánál a flotta kezelőhöz ( nevére ) kerül a számod ( mindent az IQ keresztül kell intézzél )HD-nál a neveden marad, mindent személyesen intézel.
Ha telefonban használod a sim kártyát ( nem otthoni vezetékes netet akarod kiváltani vele ) szerintem neked a Hello Data jobb. Persze a HD is megosztható.[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Alfasoktol kerdezmen high Augusztusi befizetesre szamlat kaptak e?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Bferibörs
addikt
válasz enginev3.0 #31739 üzenetére
Én még sosem voltam flottás, vannak ezzel járó szokásos gondok? Számlafizetés vagy bármi? Nem értek én ezekhez
olvass vissza kicsit
Gondolom ehhez független vagy telenoros telefon kell
telenoros vagy független telefon kell
Percdijak miatt éri meg ez jobban egy hello data Telenor csomagnál?
percdíjak miatt is, ha sokat telefonálsz ( telenor,vodafone, telekom feltöltőkártyás percdíj 19 Ft , flottában kb. 12,70 Ft benne van a táblázatban, hogy mennyi )
Ha nem torrentezel ,nem telefonálsz sokat ( és nem sms-el ) akkor és főleg telefonban használod a sim-karit akkor jó a Hello Data ( 50 perc az előfizuban, 35 Ft a percdíj ha elfogy ,perc alapú számlázás , sms nincs az 5990 Ft-ban db-ja 35 Ft, net korlátlan.
össze sűrítve ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz Benir8 #31727 üzenetére
Igen, menni fog a korlátlan net.Akkor szoktak korlátozott adatkerettel küldeni ki kártyát, ha közeledik a 26-i fordulónap, de ez ügyben most még odébb van.Majdnem a legjobbkor rendelte meg szerintem
Ha mégis csak 4 GB adat lenne aktiválva, egy email és már korlátlan is lesz.[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz horseface77 #31740 üzenetére
Sehogy.
Korábban volt 2X400 nettó lebeszélhetőségű kártya. Azzal így nézett ki a havi díj: 2X400=800nettó szorozva 1,27 áfával = 1016 Ft bruttó. Ehhez jött a nettó 393 Ft-os "korlátlan" net (66 kbps sebességű), ezt meg kell szorozni a net áfájával, tehát 1,18-al = 463 Ft. A végeredmény így lett (nekem) 1479 Ft (1016+463).
Ma ez már így néz ki: 2X800nettó=1600nettó X 1,27 = 2032 Ft bruttó. Ehhez jön a 463 Ft bruttó net = 2495 Ft bruttó.
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz Atomgeszi #31738 üzenetére
A táblázat iQpro jobb oldali oszlopa, a hanghívásos rész, már nem aktuális. Javítani kellene, megtévesztő. A táblázatban szereplő 1478 Ft havi díj a kétszer 400 Ft nettó lebeszélhetőség esetén helytálló. Az utóbbi időben már kétszer 800 Ft nettó összeg szerepel az általuk küldött árjegyzékben.
-
horseface77
tag
válasz enginev3.0 #31739 üzenetére
Ezt én sem értem... Hogy jön ki az 1478.-forint a hanghívásos csomagra ha eleve nettó 800+800 a keret díja. Valaki segítsen értelmezni. Köszönöm.
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
enginev3.0
félisten
válasz Atomgeszi #31738 üzenetére
Hát, ez volt a lényege
Én még sosem voltam flottás, vannak ezzel járó szokásos gondok? Számlafizetés vagy bármi? Nem értek én ezekhez
Gondolom ehhez független vagy telenoros telefon kell
Percdijak miatt éri meg ez jobban egy hello data Telenor csomagnál?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz enginev3.0 #31737 üzenetére
Táblázat? [link]
iQPro rész, két oszlop, abból a jobb oldali hanghívásos rész, ami 1478 Ft, majd az extra net díjak rész: Korlátlan 4354Ft
Tehát 1478 + 4354 = 5832 Ft
Ha jól számoltam.Ők mit írtak?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Írtam iqpro-nak, válaszoltak is egy nap alatt, de számomra nem egyértelmű hogy mennyibe kerül havonta az előfizetés ha korlátlan netet szeretnék, de természetesen úgy hogy telefonálni is tudjak mellette, tehát nem csak adat kártya kellene
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
horseface77
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszíves. Megnéztem az összefoglaló táblázatot de tanácsot kérnék. Olyan előfizetést szeretnék ahol a kártyák egymás között ingyen beszélnek, egyéb hálózatba pedig legyen legalább 200 perc lebeszélhetőség. Illetve legyen minden kártyán legalább 4gb. adatforgalom. Melyik flottát keressem? Köszönöm szépen a válaszokat!
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
szmyky
aktív tag
válasz bollokcs80 #31731 üzenetére
Én is próbáltam belépni, de nekem az írja, hogy csak lakossági előfizetéssel léphetek be...
Az iQpro pedig nem lakossági előfizetés!
Most elk..tam 800Ft-ot a visszaküldött SMS miatt! -
Atomgeszi
nagyúr
-
Benir8
senior tag
Ha jövő héten megkapom az iQpro-s sim kártyát akkor egyből be lesz aktiválva a korlátlan net vagy csak a forduló napon 25-én aktivál be?
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #31725 üzenetére
Erről kérdezd meg őket. Kb. egy hónapja van lehetőség letiltani a nem EU-s roamingot a Telenornál. Alapból viszont ilyet flottáknál és mindenkinek nem szoktak beállítani.
-
dragon1993
őstag
EQ-nál ha EU-n kívülre megyek és aktív romaingom akkor leáll a net vagy megy és valami horror-t fognak kiszámlázni?
-
tyuli76
tag
válasz < CyberBob > #31722 üzenetére
Nekem aktiválta amikor mentem ausztriába,még a roming eltörlés előtt.Julisban viberen rákérdeztem az IQpronál,h még mindig igy van e,de nem válaszóltak.
-
kory24
őstag
válasz < CyberBob > #31722 üzenetére
Az sem
-
zagloba
aktív tag
válasz bollokcs80 #31715 üzenetére
A fogadott SMS és a fogadott hívás nem aktiválja a 800 +800 - as opciót!
-
y300fire
tag
Igényeltem az IQpro-tól egy 13gb-os simet de sajnos még mindig 4gb van beállítva....Meg is jött az sms a telenortól hogy elértem a 20%-ot.....
-
meszi3
tag
Én beszéltem telefonon egy hónapja egy IQPro-s nénivel pont ez miatt, ez úgy megy, hogy a díjbekérő jön automatikusan minden hónapban, és amikor a második teljes havi jön azt egyszerűen nem fizeted be, ő meg kézzel szépen lehúzza a túlfizetésedet ami addig fennállt és kész. Nekem ez most a második hónapom, jött kedden díjbekérő, de ignoráltam.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz bollokcs80 #31715 üzenetére
Adatkártyán elég nehéz ilyet aktíválni.
-
punish3r
aktív tag
válasz bollokcs80 #31708 üzenetére
Én telenoros (EQ) vagyok azt tudom mondani.
A főoldalon van a belépés gomb, rámész, bejelentkezés sms-el. Beírod a telszámod jön egy kód sms-ben, ezt beütöd. Átirányít az oldaladra és ott a szolgáltatások megrendelése/lemondása résznél tudsz állítani jó pár dolgot...Már a jövő sem a régi...
-
hard74
senior tag
válasz Atomgeszi #31710 üzenetére
Hár nekem a múlt hónapban jött a 2. egész havi számla, de rezzenéstelen arccal behúzták.Jóváírásról szó sem esett.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
tarat
tag
Sziasztok!
IQPro 4Gb -ot használok egy hónapja.
Elsőnek megkaptam a kártyát és a díjbekérőt. Azt írták az első havi számlából le lesz vonva.
Letelt az első hónap.
Most megkaptam az első számlát a Telenortól.
Nem az IQPro küldött díjbekérőt.
Vevő : IqPro, Számlafizető pedig én.Ha most ezt befizetem, akkor hogyan történik a jóváírás amit a legelején fizettem be?
-
punish3r
aktív tag
válasz 4Grider #31680 üzenetére
Ma újra néztem, egyik beállítással se jó eu-ban. Nem értem mi lehet, naponta járok ki külföldre jó lenne ott is netezni. Egy másik telóval teszek hétfőn egy próbát, más ötletem már nincs.
Letiltattam az eu 1. zónában az üdvözlő sms-eket illetve az első kinti adathasználatnál sem jön sms így. Ezzel lehet összefüggésben hogy nem jó?
Már a jövő sem a régi...
-
bollokcs80
Korrektor
B.Cs.
-
Hegyirabló
veterán
-
KosztaS
csendes tag
válasz Hegyirabló #31703 üzenetére
394 perc az a 194.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Melack #31702 üzenetére
Mobilflotta.net nettó 1200 forintos csomagjában 233 percet lebeszélhetek. Mellé a magán előfizetésem 160 perce és tadamm. Hívtak ma a Mobilflotta Centrumtól is bruttó 2200 forintos Barcelona csomagjukban 194 perc lebeszélhető. Plusz 160 perc, és tadamm. Ez azért csak jobb, mint a feltöltőkártya?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Melack
veterán
válasz Hegyirabló #31701 üzenetére
Azt egyikből sem lehet kihozni. Ha az Excelt megnézed, akkor talán a DPI a majd 300 percével majd 4000 Ft-ért.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Hegyirabló
veterán
válasz Melack #31690 üzenetére
Szia!
Sokat. Most elbeszélek havonta 160 percet úgy, hogy folyton visszahívatom magam, meg arra kérem a másikat, hogy legyen rövid (nem elegáns, és sértődés is volt már belőle). Havi 400 perc szerintem elmenne, de 300 biztosan.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest