Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #46573 üzenetére
A korlátlan Telenoros flottás kártyák jellemzően 15-18.5 GB EU roamingot tartalmaznak.
Érdemes nézni a router sms menüpontjában a 80%-os értesítést... -
nagyúr
válasz dragon1993 #45892 üzenetére
Ha a díjbekérőre gondolsz,nekem 27.-én jött.
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #45816 üzenetére
A legjobb teszt, ha megcseréled a két sim-et a két eszközben.
CA: carrier aggregation. -
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #45814 üzenetére
Ilyen lassítás nem lehetséges a Telenor hálózatában. Mindkettő ugyanazt az apn-t és ca-t használja?
-
csacsi67
addikt
válasz dragon1993 #34248 üzenetére
Rossz a link, nem volt nekik elárulom neked. Nem ugy értve ,hogy rossz a link ha nem el irás nézd meg majd rá jössz Te is az egy ewgész más fllotta volt.
[link]Ugyan az a két link amit Te is linkeltél annak semmi köze az IQ-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz dragon1993 #34245 üzenetére
Nem csak az eq-nak volt?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
csacsi67
addikt
válasz dragon1993 #34245 üzenetére
Mert volt nekik?
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #34213 üzenetére
Nem azt írta, hogy nincs 4G-je, hanem azt, hogy nem fullos a 4G térerő a Telekomhoz viszonyítva. Erre írtam, hogy városokban az 1800 MHz-en nem közösködnek, natúr messzebb van néhány (száz) méterrel a Telenoros cella, mint a Telekomos.
-
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #33181 üzenetére
Tisztább szárazabb érzés, igen. Én is onnan szoktam. 3 katt és csókolom.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #33181 üzenetére
Mint üzleti előfizető, telefonszámmal regisztráltál és úgy lépsz be?
-
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #32812 üzenetére
Igen. Én úgy fizetem.
-
HXY
addikt
válasz dragon1993 #32684 üzenetére
És fizetsz már az adatmegosztóra is havidíjat?
-
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #32563 üzenetére
na aaaaz kemény
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz dragon1993 #31950 üzenetére
Erdekes, olvastam 3órás aktivalast is korabban. Lehet batch-ben csinaljak idonkent telenornál. Mindenesetre adatkeretem még van a T-s simjeimen 1,5G, egy 1,5 hónap a spórolós hasznalatommal...
Megosztóra neked kulon volt utalas Telenor fele?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz dragon1993 #31947 üzenetére
31.-én telt le a 15 napod, mit mondtak emailben esetleg facen Pétert zargasd meg mit mond. Ez gáz azért.
papi77: szerintem nem. A megosztót nem töröm ki - bar vissza lehet tenni az uSIM-et mert feszes - hanem ha megjon az LTE router akkor belerakom, szolok ha aktivalodott. Topikot kedvencekbe azert beraktam ha kicsuszna az "itt szoltam hozza" listabol.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz dragon1993 #31700 üzenetére
Tegnap délben hivtam EQ-t, delutan inteztem az utalásokat és most vettem at a SIM-eket postástól. Kérdeztem az aktiválást amire azt mondták hogy 15 munkanap hivatalosan, de mindenkinek próbálják sürgetni amennyire lehet.
-
Thusor
őstag
válasz dragon1993 #31902 üzenetére
Elég fura, hogy egyeseknek megcsinálja a Telenor és látja, míg másoknak meg nem. Akkor, bocsi, félre informáltalak. Nekem a Telenor intézte az adatmegosztóm aktiválását telefonon keresztül.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
nyisziati
veterán
válasz dragon1993 #31800 üzenetére
Elnézést, de ezt a "köhécsel" izét már nem tudom szó nélkül hagyni.
"Kes"-nek ejtik, tehát helyesen "cache-sel". -
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #31725 üzenetére
Erről kérdezd meg őket. Kb. egy hónapja van lehetőség letiltani a nem EU-s roamingot a Telenornál. Alapból viszont ilyet flottáknál és mindenkinek nem szoktak beállítani.
-
Tombi
őstag
válasz dragon1993 #31644 üzenetére
Telekommal én elég régóta maximum futó kapcsolatban vagyok, amig át "kell" hordozni a számokat, hogy bevegyenek egy flottába. Számomra egy lehúzós cég, évek óta egy értelmes lépésük sincs.
nmhh feljelentést írok éppen a számhordozás irányítószámos gonddal kapcsolatban, akinek van negatív tapasztalata nyugodtan írja le pmben
-
doky67
csendes tag
Ez hol van publikálva? Úgy értem ezek az új díjcsomagok?
-
arnyekxxx
veterán
"- Milyen az új díjcsomagotok?
- Röviden? Korlátlan.
- Bővebben?
- Nem korlátlan"
-
vegyszer
addikt
Szeretem az ilyet. A szolgáltatás nevében korlátlan, de a szolgáltató korlátozott. Téged. De ebben az a szép, hogy ha betartod a szabályokat, akkor is ők azt fogják mondani, hogy megszeged. Mert ugyan WiFi segedelmével nem lehet megosztani a netet, de a kábeles, illetve Bluetooth-os megosztás nincs korlátozva.
Tehát nem elég, hogy a szolgáltató korlátozza a korlátlant, még ők is annyira korlátozottak, hogy arra nem jönnek rá, hogy honnan is indult az internet megosztás. (igen, régen volt még infrás módszer is, de a Bluetooth/WiFi gyorsan kiszorította)[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #31601 üzenetére
Pontosabban az adatmegosztó kártyán nem megy a roaming főkártyán megy. Csak iqpronál nem lehet előre tudni, hogy melyiket kapod.
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #31588 üzenetére
Én most net apn-el roamingolok vele.
-
greenmeister
tag
válasz dragon1993 #31526 üzenetére
Köszönöm. Ami fontos lenne, hogy egy olyan flottában vagyunk jelenleg ahol a szamunk a nevunkon maradt es a szamlafizetok is egyertelmuen mi vagyunk. Kaptunk a flottakzelotol egy meghatalmazast, hogy menjunk be egy telenor fiokba es ezzel aeghatalmazassal kossunk szerzodest. Igy hasznalhattuk a flotta csomagjat. Na most mi innen lepni szeretnenk, ugyanis latjuk vannak olcsobb flottak. Ilyen flotta ahol esetleg letezik itt foeumon ahol hasonloan a szam a nevunkon marad?
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
smallmer
őstag
válasz dragon1993 #31457 üzenetére
megosztóm van. iqpro-nál azt mondta a hapi hogy nem kell aktiváltatni, hanem magától aktív lesz
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dragon1993 #31384 üzenetére
Érthető, te az olvasottak alapján biztosra akartál menni.
De pont ezzel az "olvasottak"-al van baj#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dragon1993 #31382 üzenetére
Ok, akkor hazudik...
Ez esetben viszont itt minden második topiklakónak, aki külföldön jár, nem kéne mennie a netnek.
És bár volt rá példa itt, de szerintem elég kevés, ez pedig egybevág az iqpro állításával, ami 4%-ra teszi az ilyen kártyák számát, de az is javítható.Szerk.
Azt azért tegyük hozzá, hogy az egész egyetlen feltételezésből indult itt a topikban (mert valaki szerint csak így tudja ilyen olcsón adni) és ahogy látszik, a többség el is hitte.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
vpanangin
senior tag
válasz dragon1993 #31352 üzenetére
Tudom, kössz.
-
vpanangin
senior tag
válasz dragon1993 #31350 üzenetére
Pedig volna rá igény. Részemről legalábbis.
-
dragon1993
őstag
válasz dragon1993 #31329 üzenetére
Közben átírtam netre és mostmár csatlakozott.
Köszönöm a segítséget. -
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #31327 üzenetére
Olyan sok nincs, ha telenoros.
Vagy online vagy net.Netes főkártyánál inkább net, adatmegosztónál inkább online.
Xiaomi 13T
-
boken
senior tag
válasz dragon1993 #31301 üzenetére
Hajnali 2 óra 13 perckor jött az email hogy holnap jön a postával a kártya.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
smallmer
őstag
válasz dragon1993 #31304 üzenetére
hogyan lehet engedélyeztetni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dragon1993 #31256 üzenetére
Egyszer már leírtam, azóta linkeltem is a hsz-t, ideje lenne mindenkinek végleg elfelejteni ezt a vagy igen vagy nem dolgot.
De bemásolom ismét:"Semmi közöm az iqpro-hoz, csak kérdeztem és válaszoltak.
A rövidítések jelentését nem ismerem, akinek piszkálja a csőrét, járjon utána"Az összes mobilarénásnál (és mindenki másnál is) ipari megosztó kártya van, 100-ból 96 működik roamingban." (Értsd: 96%)
"Hogy az a négy % miért nem, az még mindig talány."
Tehát sem ők, sem a Telenor nem tudja egyelőre.
Ami még publikus:
"KAC ügyfélszegmens, "kiemelt" ügyfélkategória, NPS ügyfélszám."Akinél nem működik roamingban a kártya, vegye fel velük a kapcsolatot"
#?*@&!
-
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #31256 üzenetére
"megosztó vagy főkártya került hozzád"
Mi? Nem tudni, milyen kártyát kapsz?Még egy ok, hogy az előfizetés az én nevemen legyen.
Xiaomi 13T
-
stevelawyer
csendes tag
válasz dragon1993 #31233 üzenetére
Igen. Csak akkor tudja a rendszer aktiválni, ha offline. Amennyiben folyamatosan be van kapcsolva nem lesz aktív. Mondjuk egy nap 3x 1 percre bekapcsolod és amikor aktivált, látni fogod. Sokan azért várnak több hetet az aktiválással, mert folyamatosan megy a kártya és a kp. nem tudja bekapcsolni. Annak idején én is szívtam vele, amikor az előző kártyáimat intéztem.. Hívd fel őket, hogy sürgessék meg majd kapcsold ki. Minden nap du. kapcsold 1x be és szerintem 1 nap alatt aktív lesz.
@rolko
Én is személyesen voltam bent, de mire autóval beértem a belvárosba, aktív volt a hang ( jött sms). Az adat kártya hozzá meg 4. nap hétvégével (72 óra múlva). Semmi baj nem volt vele.[ Szerkesztve ]
-
rolko
őstag
válasz dragon1993 #31112 üzenetére
Nekem kb 5 nap volt mire aktiválták a fő kártyát, már eltelt 1 hónap és az adatmegosztó még mindig nem aktív.
Személyesen kötöttem a szerződést, mondták majd küldik emailben a fizetéshez a mytelenorhoz a belépést. Még az sem érkezett meg 1 hónap alatt. A szerződésen lévő első szám fel sem veszi, nem hív vissza. Múltkor a Péter vissza hívott, mondta rákérdez, és hív. Na azóta is hív. Emailra nem regálnak. FB-n is csak üzenet elolvasva, semmi reakció.
Vicc így a dolog.... -
stevelawyer
csendes tag
válasz dragon1993 #31192 üzenetére
Hívd fel őket ( Timit) és sürgesd meg. Gondolom tudod, hogy csak kikapcsolt kártyát lehet aktiválni.
-
btomi9
aktív tag
Nem kívánom, hogy olyan sokáig kelljen várnod a főkártyára, de nekem 9-én aktiválták, mivel 8-a a számlaforduló napja. Jelezd majd légyszi, ha aktiválnák előbb, akkor talán megdől az elméletünk.
-
Bferibörs
addikt
válasz dragon1993 #31194 üzenetére
óra lenne- volt akinek hetek után aktiválódott a főkarija is.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
172,272,372.................... nem olvasol itt ?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
dragon1993
őstag
-
törölt tag
válasz dragon1993 #31136 üzenetére
A fórum meg arra való....
Szerintem arra való, hogy segítsük egymást...még akkor is, ha egy ide újonnan betévedő olyan kérdést tesz fel, amiről korábban volt már szó.
Amúgy nézd csak vissza, hogy jó ideje miről szól a fórum: a nagy semmiről...hogy kinek jön díjbekérő, kinek nem...hogy kinek mennyi a pingje...vicc.
Egy egyszerű kérdést tettem fel a napokban: egy szánalmas "válasz" érkezett, ráadásul a topikgazdától.
Felhívtam a fideszt....ha már itt senki nincs képben, vagy még az infót is patikamérlegen adagolja...
Ezek után mit is szoktak írni? Topik zárható....
-
btomi9
aktív tag
válasz dragon1993 #31123 üzenetére
Nem többet, mint a T430 beépített wifi vevője?
-
btomi9
aktív tag
válasz dragon1993 #31112 üzenetére
Nekem júli 27-től tegnapig tartott a várakozás a főkártya aktiválásra úgy, hogy 27 -én személyesen megkaptam rögtön mindkét kártyát. Azóta napi szinten hívogattam őket, nagyon kedvesen megígérték minden munkanap, hogy megsürgették, meg hogy a kolléganő aznap megy be személyesen a Telenorba, aztán másik nap, hogy ezeket mindig elküldik, és sürgetik, meg hogy technikai problémák vannak a Telenornál.
Lényeg a lényeg, sikerült az online regisztráció, és ott valóban az látszik, hogy minden hó 8-a a számlaforduló, úgyhogy igazolódni látszik a teória, amiről korábban volt szó.
Én csak azt nem értem, nem lett volna jobb megmondani, hogy 8-a előtt ne számítsak rá, de akkor 9-től boldogan használom. Ez a naponta hitegetés, hülyének nézés így sokkal rosszabb volt.
Most a megosztóval kezdődik ugyanez, hát kíváncsi leszek. De annyira nem is érdekel, mert a főkártyát Wifi megosztóba tettem (Huawei E5776-s32). Apropó, eddig nem sok helyen mértem, de 30-40 Mbps -nál több nem jött össze lefelé irányba. 4G -t ír a kijelzőn, elvileg ez a modem tudná 150Mbps -ig.
[ Szerkesztve ]
-
papi77
addikt
-
boken
senior tag
-
Greybeard
tag
válasz dragon1993 #31007 üzenetére
Ugyanúgy fifti-fifti. Egy kártya esetén itt is vagy főkártyát kapsz, vagy adatmegosztót. Ha 2 kártyát kérsz, akkor az egyik főkártya lesz, a másik adatmegosztó. Ezt a mytelenor alkalmazásban tudod leellenőrízni, hogy melyik melyik. Roaming csak a főkártyával megy.
[ Szerkesztve ]
s.k.
-
veterán
válasz dragon1993 #29954 üzenetére
Megnéztem, van 50-es csomag (4, 7, 13, 24, 50, korlátlan)Fuh, a sok EQ-IQ-t összekevertem
Az áthúzott rész az EuroQuattro-ra vonatkozik[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
arkone
aktív tag
válasz dragon1993 #29954 üzenetére
Téves!
Idézet az EQ flotta facebook csoportjából az egyik emberkétől, aki intézi a flotta ügyeit:
"Egyszerubb 50 gb csomagot kerni a korlátlan helyett olcsóbb is es kint felhasználható"
-
Pacino68
tag
válasz dragon1993 #29951 üzenetére
Ha jól tudom, most a korlátlanhoz 13GB-ot ad roamingra.
"A 22-es csapdája"
-
Pacino68
tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dragon1993 #29945 üzenetére
Azt hiszem, 4 gb-tól kezdődik. Meg van lassítós is.
Pontosan nem tudom, egyből korlátlant kértem.
De szerintem itt a topik keresőben megtalálható részletesen.#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest