Új hozzászólás Aktív témák

  • btomi9

    aktív tag

    válasz dragon1993 #31112 üzenetére

    Nekem júli 27-től tegnapig tartott a várakozás a főkártya aktiválásra úgy, hogy 27 -én személyesen megkaptam rögtön mindkét kártyát. Azóta napi szinten hívogattam őket, nagyon kedvesen megígérték minden munkanap, hogy megsürgették, meg hogy a kolléganő aznap megy be személyesen a Telenorba, aztán másik nap, hogy ezeket mindig elküldik, és sürgetik, meg hogy technikai problémák vannak a Telenornál.

    Lényeg a lényeg, sikerült az online regisztráció, és ott valóban az látszik, hogy minden hó 8-a a számlaforduló, úgyhogy igazolódni látszik a teória, amiről korábban volt szó.

    Én csak azt nem értem, nem lett volna jobb megmondani, hogy 8-a előtt ne számítsak rá, de akkor 9-től boldogan használom. Ez a naponta hitegetés, hülyének nézés így sokkal rosszabb volt.

    Most a megosztóval kezdődik ugyanez, hát kíváncsi leszek. De annyira nem is érdekel, mert a főkártyát Wifi megosztóba tettem (Huawei E5776-s32). Apropó, eddig nem sok helyen mértem, de 30-40 Mbps -nál több nem jött össze lefelé irányba. 4G -t ír a kijelzőn, elvileg ez a modem tudná 150Mbps -ig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák