Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pXeeT
tag
Tegnap rákérdeztem emailben ugyanerre a dologra, és a "kedves" EQ-s ügyfélszolgálatos lány, az alábbi választ adta: "Akkor csinálja a másik linken, nem kéne kódot kérnie. "
Korrekt...
A másik link amúgy ez volt: [link]
Google Nexus 5 >> Google Nexus 5X >> OnePlus 3 >> OnePlus 3t >> OnePlus 5 >> OnePlus 5t >> Poco F3
-
MODERÁTOR
Na egy barátom elment a szüleimhez, 3X ki kellett venni a SIM kártyát a Huawei B525 routerből, és utána helyre jött a kapcsolat.
Ugyan régen jártam már a router menüjében, de meggyőződésem hogy valami frissítést kapott, mert tökre nem így emlékszem hogy a kezelő felület így nézett volna ki.
Akinek ilyen routere van az vagy megerősít, vagy megcáfol majd.20 éve a Prohardveren
-
sepsi0
őstag
Mértem egyet az Auchan-nál... Redmi Note 4 (4g)
[kép]Mindjárt keresek egy otthonit, de Bicske belváros 120/50 szokott lenni.
Ez egy régi átlag, amikort valamiért ingadozott, de mára beállt. [kép](#43838) FistXL
A feleségem telefonján is ugyan ez a helyzet, lehet tudják, hogy nem idevalók vagyunk.
Legyen szerencséd, csak gondoltam szólok nehogy melléfogj.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Cégemnél szellemi állománynak 990ft korlátlan beszéd, sms. Net 5gb, de ha elfogyott, minden megkezdett gb 0,1ft... Szintén T-s és az előfizetést a cég állja. Állami cég szintén.
(#42107) MADcat
Sajnos csak bosszantom, már én is fizikai állomány vagyok...
A sim a cég nevén van, de ha a céghez jössz dolgozni Te is beléphetsz, felvétel van.
Csak azért írtam le, hogy nem egyedi ajánlat. Pedig kb negyed annyi vagy kevesebb munkaválaló van, mint a MÁV-nál.[ Szerkesztve ]
-
OgKush
senior tag
A gyorsaságukkal nincs baj, de az első meghatalmazást amit küldtek elgépelték ( Oké, emberek vagyunk semmi probléma) a másodikat már csak elfelejtették aláírni
És azt tudod esetleg, hogy a mobilnetet, hogyan kell aktiváltatnom majd az előfizumhoz? Telenorban azt mondták, hogy a flotta kapcsolattartója tudja, de ő meg nem válaszol...
Remélem a héten még sikerül elintézni.
Köszi szépen a reakciódat! mostanában mintha szellem lennék itt a PH!-n, senki nem válaszol..szakmaira legalábbis nem.
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Mi július 12. óta vagyunk telekomos és egy telenor(mobilinternet) előfizetésekkel az EQ-nál, de eddig számlát még nem kaptunk. Többször jeleztem feléjük a dolgot, de eddig semmi. Valaki járt már így?
A szerződésben van egy 10 napos késedelmi határidő, ha az ügyfél addig nem fizeti be a számláját, kikerül a flottából. Ettől tartok én. Csak ebben az esetben az ügyfél nem tudott mit befizetni, mert nem kapta meg a számláját. -
Bferibörs
addikt
Lakosságiba nem tudod felvenni,üzletibe kell és csak webfelületen működik egyenlőre, appban nem.
Ja és kérni kell,hogy oldják fel a kártya szintű jelszót, ( nem tudom,hogy ez már automatikus e, kb. 6 hónapja még kérnem kellett) ezt a flotta tudja intézni,utána látni fogod a cuccaidat webfelületen.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
rfszabi
tag
-
Muszakishop
csendes tag
-
Soma01
veterán
Úgy látom, ez is 29-30.000 ft körül van. És: csak 100 Mbps-os portjai vannak, csak 150 Mbps-os LTE kapcsolatra képes, csak 2,4 GHz-es WiFi-t tud, 300 Mbps-os sebességgel. Ha 5000 forintot még hozzádobsz, ami ebben az ársávban nem sok szerintem, akár két bolt között is lehet ennyi. Akkor kapsz B525-öt, 2,4 és 5 GHz-et is tud Wifi-n, 1000 Mbps-os portjai vannak, 300 Mbps-os LTE Cat6-ot is tud (LTE Advanced). Mindez a Telenornál bárki számára elérhető kártyás konstrukcióban. Ugye a EQ és az IQ is Telenoros, tehát függetleníteni sem kell és mivel nincs hűség, egyből kérhetnéd is ingyen a függetlenítést.
-
Thusor
őstag
Koszonom. Facebookon gyorsan rakerdeztem Peternel, hogy ezzel kapcsolatban lesz e valami. Azt irta, hogy folyamatban van a targyalas ez ugyben a Telenorral. Es a hello data lakossagi csomagban tovabbra is lehet majd adatmegosztot kerni de ott lassitani fogjak a kartyakat, mig a flottaban ezt nem tehettek volna meg igy inkabb kivezettek az adatmegosztok kiadasat.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Koszonom, hogy szoltal. Ez eleg rossz hir. Remelhetoleg nem erinti majd a mar meglevo adatmegosztokat. Eleg verhetetlen ajanlat volt az EQ-ban ket korlatlan net egy araert.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
bul07
nagyúr
Ha ez igaz nem kicsit fog felértékelődni a iQ korlátlanja
Meg a EQ olyan előfizetései amihez már megvan az adatmegosztó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
Akkor valamit nem jól állítottál be ( persze ha van felétek 4G) indítsd újra a telót, ha még mindig nincs akkor csinálj egy automatikus szolgáltató keresést. Valamiért én is szívtam ezzel de már nem tudom mi volt a gond.
Telód ugye tudja a 4G-?[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Telóban müködik csak írd át az APN-t net-re.
Csinálj egy repgépet,vagy újra indítást. De lehet az is,hogy még nem aktív a kártya. Előző mondatban leírtat néha ismételd,hogy lásd aktív lett e a kártya.[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
-
veterán
Igazából csak amiatt mondtam, hogy ne kelljen szélsőséges esetben hónapokat várnom, hogy a flottakezelő elintézze nekem a szerződést. És cseszegetni se szeretek senkit, ha elakad valahol a folyamat, inkább megállítom, és keresek más megoldást.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Kronk
őstag
Én sem az vagyok, de utálom ha levegőnek néznek
Nyilván nem tudjuk hányan csinálják, napi hány megkeresésük van, és mekkora flottáról beszélünk, hány 1000 taggal, ettől még javíthatnának a kommunikációjukon, mert az nagyon szánalmas, vagy vegyenek fel plusz embert ha nem bírják...http://totesz.myminicity.com/
-
csacsi67
addikt
Én csekken fizettem de nem kaptam vissza semmit a 10 ezerböl.
Én már olvastam olyat is hogy három havi dijat elöre elkérnek de mint mondom nálam nem volt ilyen 3 havi ,pedig 2 hete intéztem 10000 ft volt. Minden nagyon korektül ment pedig online intéztem 3 dik napon kezembe volt a kártya.
-
4Grider
nagyúr
Az ajánláskérő topic nem működik?
https://mobilarena.hu/tema/mobil_flotta_ajanlo_kereses_belepeshez/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
Bocsánat, nem akartalak megsérteni, de tényleg zavar kicsit, hogy mind itt mind a Telenor topickban egyesek úgy osztják meg ezeket ( Telenort eladják, átveszi más stb. ) a híreket mind ha az első lenne, holott a korábbi hozzászólások zöme már erről szólt.
Magam részéről teljesen nyugodt vagyok, holott csak pár napos a flottás előfizetésem. az idő pedig megint csak nekünk ( elfőzetőknek ) dolgozik, mert valljuk be őszintén kb. 20 éve a 80 Ft-os percdíj is szenzációsan olcsó volt most meg már majdhogynem fillérekért lehet telefonálni. És még a DIGI be sem szállt a mobil piacba illetve a többi szolgáltató stratégiáját sem ismerhetjük. Én úgy gondolom jó lesz a jövőben nekünk ( előfizetőknek ). -
xviktorx
tag
Linkelhetsz még legalább 10 cikket (sokan megtették már az elmúlt 200 hozzászólásban ) de hidd el nem máról holnapra fog megtörténni a változás, mármint ha egyáltalán fog történni bármi is. Ezek a cikkek ne tartsanak vissza, mert ha nem hűséget akarsz vállalni akkor bármikor felmondhatod a szerződést, ha meg hűséget akarsz vállalni a szerződésben leírtakat tartani fogják a hűség idő végéig.
-
-
gingerbalm
aktív tag
hát az, hogy nem bírja egész nap az akksija, amúgy semmi gáz nincs vele
coop kuponnal 8860-at bőven megért, de szerintem a majdnem 14 ropiért se rossz ajánlat, és függetlenül érkezik, nem tudom, hogy iq-s helyből az-e, ha netán később váltani akar az ember
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest