Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz < CyberBob > #49907 üzenetére
Hívd őket, utána megnézik az emailt is s valaszolnak is
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Nahh akkor asszem kb ezzel már egyik flotta sem tud jobbat, főleg hogy ennek 3 szerencsésnek 5G n van korlatlanja 27xx ft èrt, persze a topic létjogosultsága fenntartható, a nincs térereje a T nek vagy rézen jön a T s vezetékes, illetve digis otthoni előfizuja van, hisz nekik ott a digimobil netje, de nyilván ők nem is jönnek ebbe a topicba.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Anno, 2 flottát ajánlottam itt mondjuk top2 ként csatlakoztam is. Az egyik az iq a másik a számlakontroll.
Most viszont ajánlok jobbat , fentebb már említettem.
Kell hozzá minimum 2 jobb esetben 3 barát, családtag .
Ezekből 1nek legyen otthon T s otthonija 2 db.
Jó nyilván ez azoknak szól akinek inge.
Ehhez a 2 otthonihoz epackos fizetéssel "S+G+" net 2 multisimmel 82xx ft
Ideális esetben 3 emberkének 27xx ft ból van korlátlan netje.Kizárólag netre használt főkártyával soha senkinek nem lesz gondja
S persze ezt is szívesen mkinek😁😁
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Mennyire nehez mostanában iqból kiszállni, az aktívabb topiclakók segítenének?
-
Taktoj
aktív tag
Nem adatkártyaként kapható... Csak úgy használt😁... nem mobilflottás 3 simre korlatlan netes kártya használhatóságát bármelyik flotta vagy nem flotta tudja a 8253 ft os árat? / Telekom magenta 1 ben mobil S+ gigaerős net 2 korlátlan multisimmel epack fizetve?/
-
Taktoj
aktív tag
Hello... Szamlakonteollnál adatmegosztót vajon utolag is lehet kérni, meglevo adat elofizu melle
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok... Valaki értelmezné nekem :
Tájékoztatjuk, hogy mai naptól bővültek az elérhető adat szolgáltatásaink. A korlátlan adat csak reggel 8 és délután 5 óra között korlátlan! Teljesen korlátlan NAPPALI adat+net(150Mbps): br. 3952-Ft (8-17h). "Ez mennyiben érinthet a csak korlátlan adat kártyának a felhasználhatóságát?
-
Taktoj
aktív tag
-
-
Taktoj
aktív tag
Nekunk 50 gb csomi van adatmegosztóval, az utóbbi kb max 600 ft.
-
Taktoj
aktív tag
Az én meglátásom szerint az iq külön cég ami a huszár farkas házaspáré, egyébként a fő profiljuk teljesen más, ez flottásdi csak jól befutott hisz a 4 gigas de korlatlant anno piszkosul olcsón adták. Nem zárom ki hogy egy helyre járnak kávézni a szamlakontrolosokkal, de nem hiszem hogy uzletileg ezt együtt intéznék. Főleg hogy nem ebből van a fő profitjuk.
Az meg hogy kevés az ügyintéző(vki korábban ezzel "védte" őket) , az meg szerintem nem a sok elégedettlen ügyfél hibája, hanem mert b@sztak erre pár embert megfizetni, s pár jobb pillanatukba intézik, de inkább nem.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz mapege #42589 üzenetére
Szívből kívánom maradjon is így, a korlátlant nekik utalom azzal 3 éve nincs is semmi baj, a kicsikkel szívtam meg de erősen, azt nem ők hanem a telenor számlázza s az első hónapot baszták küldeni, ezt azonnal jelezve a telenor elhajtott s az iq is csak széttárta a kezét, illetve a fentebb írtak történtek. A számlakontrollal egyenlőre nincs sok tapasztalat, remélem marad is úgy ahogy elsőként küldték amit kellett, bár ők is pécsiek, de ugy latszik Pécsett olcsobb minden
-
Taktoj
aktív tag
A listában az iq pronál fontos volna megjegyezni, hogy megbízhatatlan inkorrekt, elérhetetlen, kétszínű banda. Az elsők közt csatlakoztam hozzájuk, kb 5 vagy 6 előfizum volt hozzájuk, még a 3882 ft korlátlan előfizu sajna náluk van, de a többit a telenor számlázta, s bizony az első lemaradt. A telenor nem ad ki infót, az iq hiteget, s méltányoságival altat, emailre telefonra viberre sms re nem válaszolnak, az utóbbi fél évben a trehány hozzáállásuk miatt benyeltem 40 ezer újrakapcsolási díjat.
Tehát ha a táblázat nem haszonból elérhető, hanem a köz javát szeretné segíteni, mindenképp korrekt infókat kell írni bele.
A számlakontrollhoz talán innen elsőként csatlakoztam s hoztam is az infót, az 1. számlázás kicsit puritán, de zökkenőmentes, a jövőben én jobb szájízzel ajánlanám minden forumot nem aktívan olvasónak, hanem csupán a táblázat átfutóknak.
-
Taktoj
aktív tag
Szamlakontroll szamlaja sallangmentes s egyenlőre jó otlet volt a link iq elhagyasa.
-
Taktoj
aktív tag
válasz gábor-ka #41837 üzenetére
A lassítás kb ugyanaz lehet mint az inkorrekt iq nál, ugyanazok a csomagok max a kapcsolatfelvétel gördülékenyebb, remélem a számlázás is problémamentes lesz. Mindenkepp orulok az iq nélkuli netnek.
-
Taktoj
aktív tag
válasz Jumpalaja01 #41750 üzenetére
Szerzodes mailben jon, kitoltod visszakuldod mailben, utána pár napra kuldik a kartyat. Max par napon belül lerendeződik. Sajnos adatmegoszto karit csak utána tudják kukdeni. De nekem m1 csak az iq tól megszabadulhassak.
-
Taktoj
aktív tag
válasz zolee1984 #41681 üzenetére
Ott mennyi lenne az 50giga net plussz adatmegosztó, mert azt nem latom az oldalukon 😏 sőt igazán netes kártyát sem találok.
A fentebb linkekt olcsomobilflottakat is megkerdeztek, az is hasonlo netes kartyaban, csak a 2 eves tagsagi díj még plusszban van.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz Taktoj #41668 üzenetére
Na srácok itt a iq pro ellenfele, én hozzájuk pártolok át
é nincs huség ha nem kell eszköz, 50gb kb 3700 brutto, a 4gb 1500 alatt bruttó ez netes kartya, nincs belépési dij, , privátban kiadom a kapcsolattartó számát de egyébként a weboldal kapcsolatára irsz, is keresni fog orakon belul: [lfackyu iq alfa]Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
köszi, emailben is jelezni kell ? mert telefont tovabbra sem veszik fel.
valaki esetleg ismeri a szamlakontrolt? naluk ugyanazok a dijak vannak mit az utalt iq nal, de gondolom vannak költségek, amiket szyvesen kifizetek az alfa11 után.
-
Taktoj
aktív tag
Az iq nál hogyan tudom megszuntetni az elofizeteseimet?
-
Taktoj
aktív tag
Az alfa11 t évek óta kizárólag atutalással fizettem, emailben jött a díjbekérő befizettem az iqpro szamlajara, utána jött a számla, szintén emailben. Aztan 2018 októberében kértem 3 új kiscsomagot. Ezekről már nem az iqpro hanem a telenortol kapom a maileket, néha csekket is néha csak netes linket ahol befizethetek.
Más is így fizeti az ujabb csomagokat, vagy maradt minden a regiben s tovabbra is az iq nak fizet?
-
Taktoj
aktív tag
Van valaki aki a telenor appjában tudja fizetni az iq s netjét, egyszerűen nem találom ezt az opciot
-
Taktoj
aktív tag
Múltheti felguggesztésem kálváriája folytatódik, megjött a telenortól az iqprora a 3 előfizura a számla a 6500 helyett 27 ezret akarnak kiszipolyozni a felfuggesztés miatt.
Esetleg valaki akinek ez problémamentesen megoldódott?
-
Taktoj
aktív tag
válasz gingerbalm #40401 üzenetére
Erről nem tudtam. 5ropi már azért sok, valami 100 gigás csomagot már maga a telenor is ajánl, az meg hellyel közzel mindig elég. S akkor már vesződés sincs.
A kisebb csomagok is változtak, bár mostanság nem tervezem ujabbak használatba vételét.
-
Taktoj
aktív tag
válasz Mikulásbá #40399 üzenetére
Köszi, közben sikerült piszok gyorsan elérni az iq t, majd visszahívtak, emailt küldtek, intézkedtek, magyaráztak. Mit mondhatnék 1 óra alatt elintéződött minden.
Érdekes viszont h a telenornál nem lehet befizetni?! , viszont coop spar stb nél telefonszám alapján/nálam ez csoportos ugye, tehát bármelyik szám jó/ a terminál! ra már a fizetendő oösszeg jön ki. Visszakapcsolás azonnali.
Mondták az iq sok hogy az appban tudom regisztrálni mindegyik szamomat, s ott látnám a részleteket, de sajna ez a része elakad a jelszónál, mert az meg ugye nem nálam van.
Esetleg ezutóbbi sikerült már másnál?Ui: annyit még hozzátennék hogy a korlátlan az elején kb 3 éve? 4500ft volt, most 3700, nahh ezért sem utolsó az iq.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok, ma reggelre 3 netes kártyámról eltünt a net.
Iqprosok megnéznék hogy náluk minden oké e?
Hónapom óta minden csatornán próbálom felvenni velük a kapcsolatot, valamikor elmaradtam egy havi befizetéssel /persze csak azóta amióta ezt a 3 előfizetést csekken!!! küldi a telenor, s már nem az iq intézi, s nem is tudják visszaállítani az online befizetést/. Erről esetleg valakinek van megoldódott hasonló problémája.
-
Taktoj
aktív tag
jó hír
Az iqpro 2 napon belül gls el küldte.. Gls t nem kellett fizetni , csak a jattots ofőrnek )Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
válasz adika4444 #37487 üzenetére
Ez áprilisban volt, én juni elején rendeltem, arra kibaszottul nincs semmi csak par ím ámolás, 3 at kértem de az a mázlijuk h kanyarban nincs olyan csomag mint az övéjük, s szerintem ezzel ők is tisztában vannak.
Valaki átküldené István jelenleg élő számát pü? Köszönöm
-
Taktoj
aktív tag
Iqpro nálam sem reagal előnyösen lassan 4 hete, igérgetés ragszámadás minden volt, korrekt hozzáállás nem nagyon. Pár sim et már kértem tőlük évek alatt mindig ilyen nehézkes az indulás. Sosem értettem amikor itt írtak hogy 3 nap alatt megjött s még a beállítással sem volt gond. Pedig sosem kértem extra dolgot pl az összes sim fizetését saját névre kérem de úgy látszik ez sem könnyíti az életet. Szerintem ha felvennének pl engem😀 megkönnyíteném mki életét az ügyintézés terén. Pár telefon pár email s csak elégedett ügyfelek jobbra balra.
-
Taktoj
aktív tag
Nagyon szépen fejlődött a táblázat. Egy megjegyzésem lenne csupán a nagyobb átláthatóságot szem előtt tartva. A B oszlopot lehetne rögzíteni. Bocs h beleuffuff
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz gingerbalm #36231 üzenetére
Np. Érdemes utánaszamolni, lehet le kene valtani az alfát, a korlátlanról nem lehet visszafelé váltani,na meg ha nem figyelsz 800ft konnyen bekaphatsz.
-
Taktoj
aktív tag
válasz gingerbalm #36229 üzenetére
Ma kaptam a mailt... Tobbit meg kell kerdezni. Eszembe jutoot a topik beírtam tőlem egyenlőre ennyi.
-
Taktoj
aktív tag
válasz gabor9991 #36227 üzenetére
persze sry..nem tudom kulon belepesi dij van e, de lehet hogy nincs mert ide valami ajanlas utan jutottam x eve,szvsz eves díj oszt jovan. Kb mint az iqprohoz jutasnal az elején.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
partner club... 5000/ev tagsági
a legkisebb csomagRészletekre akit érdekel rákeres, masodperces, keszulekkel 15 ropi kedvezmrny 2 ev huseg, nelkule 1 ev huseg, sajat nevre, telenor, tuturu
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Alfasoktol kerdezmen high Augusztusi befizetesre szamlat kaptak e?
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
1500 as akku szerintem max 5 ora. Nekem 5776s 32 em van. Hasznaltan volt 14 ropi..egy 8 oras muszakot kibír a 10 órásat még egy éve bírta. Ebben 3ezres aksi van. Fergeteges sebessegre ... letöltésnél... nem kell számítani... de ha nem torrent seeder akarsz vele lenni akkor mindenre elég
-
Taktoj
aktív tag
Nen túl szép de most csak beugrottam:
Forensis flottak:
CSILLAG TARIFA Nettó ár Bruttó ár
Csillag tarifa havidíja 2.247 Ft 2.888 Ft
Hálózaton és más belföldi szolgáltató hívása 5 Ft/perc 6,35 Ft/perc
SMS minden hálózatban 7 Ft/db 8,9 Ft/db
Lebeszélhetőség 220 perc
Adatforgalom a havi díjban 400 MbFULL - VÉGTELEN TARIFA Nettó ár Bruttó ár
Full - végtelen tarifa havidíja 5.500 Ft 6.985 Ft
Hálózaton és más belföldi szolgáltató hívása 0 Ft/perc 0 Ft/perc
SMS minden hálózatban 0 Ft/db 0 Ft/db
Lebeszélhetőség Végtelen
Adatforgalom a havi díjban 500 MbDracula ne aggodj rajta... 25 korul van szamlazaras honap elejen kuldenek dijbekerot ... Ujabban honap kozepen mar szamlat is. Adatkartyaval ne telefonalj s sms t se irj mert akkor jatszik az 1000 ft os bunti. Tilsd le a kimenodet, plusz sms re allitsd be a signalt pl vagy 2 kartyas telo
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Az augusztusi szamla a 11 nel megdobta a szamlat egy forgalmidij kulonbizeti ezer ft, eddig ilyen tételem nem volt, masnal van e ilyen? 11+4gb csomi
-
Taktoj
aktív tag
alfásoktól kérdezném: kaptatok e már számlát, hihetetlen mennyi gond van velük.pár napja telefon nélkül vagyok, de azért ugye keresnek az alfa +4gigan s mivel nincs a kártya nincs telefonban... most figyeljetek... egy hölgy veszi fel az általam fizetett számot s azt mondja hogy ez az ő privát upc s kártyája ami 31 es kkörzetű
-
Taktoj
aktív tag
válasz whited #20531 üzenetére
az oldalon irjak de ide is belnkeltek 2 képet amin olvasható hogy egyéb internet csomagok is kerhetőek, a nagyvallalati dijak feléért.
Ktu sajna nekem is husegem van meg felevet de utana hazi telefon: voip + mifi net innen lesz.
Meg kellene érdeklodni hogy mifit nem e adnanak a korlatlan alfahoz akar hűséggel isAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
ne haragudj, de hogy neked nincs alfa arra ide a bökőt. fogadatlan prokátorként megtéveszted az írdeklődöket. Korabban linkeltem hogy mekkora számla jön alfa+4gb netre. Akit érdekel visszakeresi max 2 hetet vissza tud mki lapozni.
Hm latom mégis van, szerencsére nekem kevesebbet szamlaznak
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz hjanos1 #20395 üzenetére
Kérj új simet mert nem marad a neveden a kártya ha hordozol, plusz időigényesebb is.
Egyébként is nehézkes az ügyintézés, lehet hogy csak nekem nincs szerencsém, a kártya is egy hónap alatt jött meg, válasz emailt még soha nem kaptam semmire, persze 3 után kb mindenki feladná, legutóbb pedig pár hónapra előrefizettem pénzt keverték el :-( kb 15év alatt nem volt annyi intézni valóm a telefon és flottaszolgáltatókkal, mint az utóbbi 3 hónapban ezzel a flottával.
De valamit valamiért, s nekem ez így elfogadható kellemetlenség egy nagyon kedvező csomagért.. Voip nal beállíthatsz bármely olyan számot.. jelen esetben a neveden levőt, ... amit igazolni tudsz, tehát ez nem legyen akadálya döntésednek
hm ez inkabb macs nak ment volna ha figyelmesebb vagyok :-( de m1 mostmár itthagyom
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz bostone #20249 üzenetére
Csekken utoljara buntetest fizettem kb ot éve :-), a posta raérő emberek mekkája, főleg ahol én élek sajna
Szerintem korrekt, de ezek szerint az nem netto hanem brutto. S mki tudja hogy ez tulajdonkepp egy korlatlan netes csomag, ehhez kepest ez a díj több mint korrekt. Ezert egy kis szamlazasi kellemetlenseg belefer, de akit jobban idegesít ez a resze -bubo77- az messze kerulje. Annak egy problemamentes dpi vagy frondeo vagy mobilflotta.net a jó valasztas.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
[de aki ezek után sem hiszi el , annak nem tépem tovább a számat.]elvileg 1665 de mégsem
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz MPeter87 #20240 üzenetére
Sokmindent nem tudsz intezni a telenor uf en , a flotta ugyintezohoz iranyitanak, nekef nem csinalnak semmit. Ha meg hivhato is lenne akkor meg mar nem adatkartya ugye? Mar az is plusz szerintem hogy alapbol hivast tudsz inditano. Ha meg voippal indotod akkor meg ugye olyan szamot regelsz be hogy mutasson a hivott felnel ami mondjuk az aktiv szamod. Tehat voippal kombinalva meg dual simmel mar nem is olyan nagy hatrany. Ha az alap 11 hez rendelsz 4 giga netet akkor meg tuti nem baszogatnak a le nem telefonalt 1400 ft ert. En legalabbis így gondolom. A szamlazasi problemakon ha tul emelkedunk akkor egy teljesen franko kis csomagot kapunk
-
Taktoj
aktív tag
válasz alisck #20177 üzenetére
Így így pontosan. Korabban telekomos elérhetőségem volt , s a net sokkalta megbízhatóbb volt mint a telenoros 11 ben. Ennyi akart lenni. A szamlazassal nem vagyok elégedett, ennyit az elmult 20 evben osszesen nem foglalkoztam elofizetesekkel mint ezzel, ezt is kisse nehezmenyezem, de valamit valamiert. A lenyeg hogy egyenlore nem veszik zokon ha nem beszelem le a minimum perceket az alfaban, s az 1335 ft os vagy mennyi 4gigas csomag ezek szerint brutto, ami szinten jo pont.
Szvsz jelenleg ez a legjobb csomag ha keveset beszelsz is kis szamlat akarsz kapni, kombinalva voip call back hivassal amcsi cimmel regelve par ora beszelgetesig versenykepes sokunknak. A kenyelemert meg tobbet kell fizetni pl dpi stb
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
11+4gb net szamla par perc beszelgetessel csupan brutto 1437 ft. Azert a tkom nak jobb megbizhatobb a net ugyanazokon a helyeken hasznalva.
-
Taktoj
aktív tag
válasz 4Grider #20064 üzenetére
Drága sajnos egy 4g s mifi, ez a nagy bajom, a telót meg egyenlőre nem éri meg lecserélnem.. hasonló kaliberű 4g s telók még számomra drágák.
Valahogy az online apn el nekem jobban jöna net a net essel sokszor nincs vagy nem megfelelő az elérésem, bár ez lehet hogy a telefon hibája, majd még tesztelgetnem kell ezen részéthogy mennyi az előfizu azt nem tudom de mivel adatkártyát kértem annyi amenyi le van irva... az köztudott hogy számlázás kicsit körülményes az alfanal, ezt már korábban kiveséztük
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Megjott a korlatlan alfa, gyorsan rapillantottam a telenor app jara 4gb net egy ora mulva el is fogyasztottam s vazz le is korlatoztak egy gyors telefon s par ora mulva helyreallt a rend. Telefonrol osztom a netet - sajna csak 3g t- 3-4 eszkoz akadasmentesen elkezel. Allitolag a 3g nek 21 mbitet tudnia kellene de nalam a max csak 1.5MB/s de atlag inkabb 1.1. Vajon ez lehet beallitasi problema, valaki esetleg tudja is ezen reszet?
Jahh es valamiert en tudok oda vissza is telefonalgatni vele egyenlore
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Alfa11 es adatkartya igenyles: 5 sms 4 email 10 telefon - felvett- s meg semmi, ha uzletfelem lenne mar szajba toroltem volna.
-
Taktoj
aktív tag
Ggg
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Nagyot fordult a vilag alfa ota nahh. Gondolatebreszto hsz em elott 3 honapja meg az adatkartya fogalmat sem ismertuk mosz mar elvatas a korlatlan olcso net. Anno 200 meganak is orultunk pl. Most mar 10 gigat sem becsultok. 5000 rert olcso a korlatlan net plusz kedvezo percdij, pl a netegyesuletnel. Tul magasra raktatok a mercet szerintrm.
-
Taktoj
aktív tag
válasz nimfas #19822 üzenetére
Ezek szerint nem érthetően fogalmaztam, holnap délelőtt /már mennem kell melózni/ megnézem hol is vannak 2000 nettóert korlátlanok, ezen előfizetések 3500 nettók asszem azokhoz lehet kérni a korlátlan netet, de nem adatkártyásként.
-
Taktoj
aktív tag
válasz GardenLeo #19803 üzenetére
Az adatkártyád egy sim kártya? milyen kütyüben van benne?
Egyébként nem az alfa 11 korlátlanja a legolcsóbb, de gondolom aki már nézelődött ezen a téren az tudja. A többieknek szól, hogy vannak olyan csomagok ahol a korlátlan net 1970 ft nettó, igaz ezeknek magasabb az alap előfizus díja, amiben kedvező másodperces díjakat is találni. Most meg nem mondom hol találni őket de aki a legismertebb oldalakról kér ajánlatot az tuti rá fog akadni.
Az alfa szerintem azoknak lehet jó akinek van pl céges telója amin magánt is tud folytatni, de a net mellé jó lenne s mindezt egy dual simesben meg tudja oldani.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Nem vagyok egy kütyübajnok, szerintem nem is ide kapcsolódik a kérdés . alfa adatkártyáját laptophoz milyen eszközzel tudnám csatlakoztatni , használni?
-
Taktoj
aktív tag
Irtam nekik sms t, ez a legegyszerubb, aztan kuldik is az emailt. Otszaz ft ert nem fognak dijbekerit kuldeni csak ha kered. En elutaltam nekik egy tizest igy havonta csak a fennmarado egyenlegemrol kuldenek mail t
-
Taktoj
aktív tag
válasz cs.david94 #19528 üzenetére
A beallitasokat nrzd meg kerlek esetleg le is irhatnadapn stb, kosz. Hol tudnam igazsn leellenorizni a sebesseget?
Zseko , ha voip megy az adattal az teljesen jo most mar az sem korlatozhatjak mar vpn sem kell szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Alfa 4 gigajanal- nem adatkatya- sajna nekem nincs meg a 150 megabit tizede sem igaz nem vagyok lte kepes de ha nincs hat nincs.
Ha adatkartyara valtanek akkor tudnanak hivni ezen a szamon?Agodtam korabban a szamla miatt de aztan felhomalyositott a flotta gazda hogy sok lenne a mello a piszlicsare szamlakkal ezert nem kuldik havonta. Egyik megoldas hogy eloreutalsz x osszeget aztan havonta kuldenek rgy kulonbozeti egyenleget
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz Nova96 #19382 üzenetére
első blikkre kb az olcsomobilflottás tigris xl csomag kell neked.. ott majd kiválasztod melyik tetszik 8500/4gb vagy 13000/13gb beugrók 6500 2evre meg kb 5000 ft ami a számhordozást plusz admin. dijat tartalmaz, vagy alfa 251 7600+fa 4gb nettel vagy 9000 +afa 13giga nettel korlátlan 6000 tagsági/ev + 6000 egyszeri dij
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz Nova96 #19363 üzenetére
nem lenne egyszerűbb kérni egy számlarészletezőt?
Vagy a telekom weboldalán belépve az utolsó pár számládat le tudod kérni pdf ben ingyen azon összegezve van hogy kb mennyit is beszélgetsz, az már egy jó kiindulóalap.Ha meg erre lusta vagy akkor a mostani számod kérd ki dominora s mellé egy alfa11... igaz ekkor mar kelleni fog egy kínai dual simes csoda is.
alfa 11 nel kérsz pl egy 4 gb csomit meg voipal cseverészhetsz ha sok a 13 ft
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Alfa szamlat kapott mar barki is? Kezdek aggodni mert mar aktualis lenbe
-
Taktoj
aktív tag
En nem rendeltem extra csomag netet a 11 hez, az egyik nap aramszunet volt nalunk , filmnezesi vagyam volt a hbo go streamje siman akadasmentesen futott rajta videki kisvarosban 3g teloval h+ jeleroseggel ,network monitor mini a kijelzon valosan allandoan mutatja le s feltoltesi sebesseget KB/s ben. Surun eloretolt aztan leesik 0 ra is akar a sebesseg, pontosan hogy gogyan mukodik nem tudom de max 600 ig tud felszokkeni. G s vagy E jelerossegnel szakadozik a lejatszas. Szerintem meg jopar honapot varni kell hogy kialakuljon hogy valoban mennyire is megbizhato a ceg, amirol semmit nem tudunk milyen sebessegekkel szamolhat barki aki atter, vagy hogy teljeskoruen mi mennyi is valojaban. Pl valakinek van e infoja hogy roaming hogy is mukodik milyen dijakkal? Akar a beszelgetes, bar ma mar mki hivhato - szinte- viber skype vagy messengeren, tehat inkabb a net lenne a lenyeges
Bwin : en aszf nem lattam sot nagyon szerzodes sem volt amiben barmi reszletezve lenne, de szerintem mas alfas sem kapott egy levelnel tobbet a kartyaszolgaltato cegtol. Egyenlore szerintem meg a szamlara varok koze tartozunk legtobben
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Ugy valaszolgattam en is csak nem voltam ilyen precíz.
Voippal akkor milyen szamot kuld majd el? Ha azt a szamit amirol hivod s az egy adatkartya az nem annyira jo ha veletlenul elmentik, ha meg letiltom a hivoszamot, azt meg sokan nem annyira szeretik
-
-
Taktoj
aktív tag
Uj info a 11 nel ki van irva adatkrtyakent is hasznalhato - ilyenkor nem hivhato a szam? Voipon vagyok kenytelen tekefonalni... Sajna egyre sotetebb nekem. Amit kuldtek szerzit kitoltva melyik cimre kuldtezek vissza? A pestire vagy a pecsire?
-
Taktoj
aktív tag
Uf annyit irt hogy aki nem beszel kb 1400 at azt adatcsomagban tovabbra is szivesen latjak, de hogy ez mi a fityfadzt jelent nemtom
-
Taktoj
aktív tag
válasz taky023 #18783 üzenetére
Altalaban nem tartozik hozza keszulekes kedvezmeny. Egyebkent is ezek altalaban csak atveresek, akkor inkabb szemelyi kolcson. De inkabb europai raktarbol kinai telot, vagy kozvetlen kinabol plussz afa.
Arkone play aruhaz ... Speedtest
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Hat igen, egy par het meg biztos van hogy tisztazzak a reszleteket. Sajna az uf levelezes is meg eleg gyatra a telefonost mondjuk meg nem probaltam. A 4 gb csomaggal mar havi 2900 korul van a brutto ha csak 1 t igenyelsz, de ki tudja hogy par honap mulva hova lassitjak a netet
-
Taktoj
aktív tag
válasz negroo #18765 üzenetére
Egyenlore 8-12 Mbit lefele, 2-4 Mbit felfele . youtube filmeket akadasmentesen nezhetsz rajta a 13 ft os brutto percdij sem veszes szerintem. Bár a alapdijban nincs lebeszélhetőség "csak" a korlátlan net
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Nem akarom dicserni a flottat, de hihetetlen hogy elfelejtettem a wifi hasznalatot. Ehhez kepest a dpi meg tarsai lof@...ok. Inkabb kerdeznek. Ha valaki mar tobb honapja birtokosa a 11 nek , kerdeznem hogy hogyan is lesz a szamlazas?
-
Taktoj
aktív tag
válasz GardenLeo #18388 üzenetére
akkor valami baj lehet velem. pedig még saját számhoz sem ragaszkodtam... holnap akkor felhívom őket. Emailben megjött a kontakt, de ott írtak valamit hogy egy heten csak párszor tudnak vele foglalkozni, ezért sem akadékoskodtam
A frondeoshoz csupán annyit... hogy a mai világban ezek a net árak abszolút nem versenyképesek.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Alfa11 re en is bejelentkezten, tagdij befizetve dokumentumok feltoltve igenyles leadva. Kb 4-5 napja . nem vagyok turelmetlen de fognak keresni vagy hogyan tovabb hivjam oket vagy hogy tudnam gyorsitani a dolgot? Koszi
-
Taktoj
aktív tag
Nahh egy életem egy halálom én bízz megrendeltem ezt az alfat, max ha nem használható face re rádobok egy 4gb ra 1300+áfa t, akkor is 2900 /hó ból megvan a gyors net alacsony masodperc alapú csomaggal. Nem rossz, a pestieknek szinte kötelező is lenne az egyéb más kedvezmények miatt, persze ez már nem az én asztalom
-
Taktoj
aktív tag
alfa11 csomagja van e valakinek? 100kbit/s elég lehet a nejemnek facebook alkalmazáshoz?
st.stofi köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz radio100jozs #18334 üzenetére
Tavaly februárban még le lehetett menteni az olcsomobilflottanal... akkor ez volt a legjobb:[link] vajon megvan még náluk ez... egyéb költségek sem tul vészesek ezt még bevállalnám.
Pi...be itt is van plusz két havi kaució plusszba az meg már megint sok. A hülye voda állandóan kauciózik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest