Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevelawyer
csendes tag
válasz Tav-Csoves #33633 üzenetére
A telenor fogja küldeni vagy postán csekken, vagy elektronikusan. Ne aggódj, megfogod kapni.
A forduló minden hó 9-én van, utána küldik de lehet, hogy neked egyben lesz másfél hó. Korrekt a számlázás. -
stevelawyer
csendes tag
Tökéletes egyetértek. Be kell látni, hogy nem "stabil, hanem mobil", bármennyire is vágyunk kimaxolni az elméleti sebességet.
Nekem még Pesten, lakáson belül is hol 4G+ van, hol pedig csak sima 4G elképesztő sebesség különbözettel. Vidéken is mértem különbségeket ugyanazzal az eszközzel csak különböző időben. És teljesen mindegy, hogy EQ vagy IQpro vagy más, ugyanazt a hálózatot használja.
-
stevelawyer
csendes tag
válasz 4Grider #31241 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy a fodrásztól se sajnálom, a pincértől se sajnálom, de még a kútkezelőtől se, (hogy lemossa a szélvédőt) hogy nem ad számlát. A festőtől, burkolótól és itt mindenki tudja folytatni...ki és mikor kapott számlát? Feltéve, ha megérdemlik.
Azért én nem vártam volna 1-2-3 hónapot vele, kicsit(nagyon) sok. Vissza kellett volna utaltatni a pénzt és elfelejteni őket. Gondolom szükséged volt rá, kivártad. -
stevelawyer
csendes tag
válasz dragon1993 #31233 üzenetére
Igen. Csak akkor tudja a rendszer aktiválni, ha offline. Amennyiben folyamatosan be van kapcsolva nem lesz aktív. Mondjuk egy nap 3x 1 percre bekapcsolod és amikor aktivált, látni fogod. Sokan azért várnak több hetet az aktiválással, mert folyamatosan megy a kártya és a kp. nem tudja bekapcsolni. Annak idején én is szívtam vele, amikor az előző kártyáimat intéztem.. Hívd fel őket, hogy sürgessék meg majd kapcsold ki. Minden nap du. kapcsold 1x be és szerintem 1 nap alatt aktív lesz.
@rolko
Én is személyesen voltam bent, de mire autóval beértem a belvárosba, aktív volt a hang ( jött sms). Az adat kártya hozzá meg 4. nap hétvégével (72 óra múlva). Semmi baj nem volt vele.[ Szerkesztve ]
-
stevelawyer
csendes tag
válasz dragon1993 #31192 üzenetére
Hívd fel őket ( Timit) és sürgesd meg. Gondolom tudod, hogy csak kikapcsolt kártyát lehet aktiválni.
-
stevelawyer
csendes tag
Telekomos spéci csomagból EQ korlátlanba tapasztalat, story: Telekom előfizuból dominó majd azzal a lendülettel 1 órán belül telenor kártyás, számhordozással elindítva, másnap este 20.00-ra kész volt a hordozás. Másnap (tegnap) délután EQ iroda, ( ideiglenesen a 18. ker. van) és még nem értem vissza a belvárosba(!) jött az sms, hogy aktív a flottába lépés és ment rögtön minden.
Úgy gondolom, hogy a publikus csomagot - pld. a West Endben vagy bárhol az országban - se tudtam volna gyorsabban intézni.
-
stevelawyer
csendes tag
Srácok!
Úgy gondolom, hogy nem kell rögtön begyulladni ha van egy kis fennakadás az EQ-ba való belépésben. Semmi közöm hozzájuk, de nekem is van tőlük kártyáim.
Itt azért nem arról van szó, hogy bemegyünk a Telekomhoz, húzunk sorszámot a megrendeléshez, és rögtön hívnak,( a többi várjon) majd 10 perc múlva megvan az előfizetés horror áron, 2 éves rablánccal majd nagy mosollyal kijövünk. Voltam bent én is többször az irodájukban és láttam, hogy megfeszülnek. Sőt, Péter a telefonon csüng egész nap és dolgozik. Igen, nekem is volt gikszer a kártyával, de később azonnal kicseréltük, igen a kedvezménybeállítás sem úgy volt az elején mint ahogy kell, de a Telenor orvosolta, sőt visszamenőlegesen is igen korrekten. Mivel nagyon jó ár/érték arányban van amit árulnak, nem akadok fel és manapság ki az, aki nincs túlterhelve. Voltak bajok, igen. Megoldódtak, meg. Volt stressz, nem. Nem egy falat kenyér, nem az élet múlik rajta ha nem azonnal de "mán". Lehetnek akadások, várni lehet.
Érdemes velük szerződni, mindent megoldanak. Készségesek, együttműködőek. mi is legyünk azok. -
stevelawyer
csendes tag
Az iQpro kedvezőbb mint az EQ a korlátlan tekintetében.
iQpro:
4 GB adat+net (150 Mbps): n.1335.-Ft (ha elfogy a 4 GB akkor korlátlan 60Kbps)
7 GB adat+net (150 Mbps): n.1808.-Ft (ha elfogy a 7 GB akkor korlátlan 60Kbps)
13 GB adat+net (150 Mbps): n.2319.-Ft (ha elfogy a 13 GB akkor korlátlan 60Kbps)
24 GB adat+net (150 Mbps): n.3304.-Ft (ha elfogy a 24 GB akkor korlátlan 60Kbps)
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): n.3690.-Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest