Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Navi sávot lehet már valahogy módosítani? Másik ikon, plusz gombok, stb.
Droid 10, MIUI 11, root nincs.
Azok a témák, amik régen tudták, már nem műnődnek. -
zsola400
aktív tag
válasz
daninet #2593 üzenetére
Nekem ez van fent miui 12 / magisk, hibátlanul működik.
-
daninet
veterán
Youtube vanced root verziobol melyik működik 12-es miui-n?
A legfrissebb amit sai-val telepítek nem tud bejelentkezni microg-vel mert már a telefonon be vagyok jelentkezve azzal a google fiókkal, de nem ajánlja fel, hogy azzal jelentkezzek be.
Utolsó ami működött 14.x verzió volt ami magisk repóból települt zip formátumban. Az nincs többet a repóban. -
spike70
tag
Nem tudom MIUI téma-e, de a telefon topikjában nem jártam sikerrel.
Adott egy Redmi 7A. MIUI global 11.0.7 Stabil.
Ha bekapcsolom a Bluetooth-t, a Wifi sebessége a tizedére esik.
Lehet ezzel kezdeni valamit? -
Landsmann
addikt
Ez így oké. De hol találom az SMS központ számát, mert nem küldi el. A 2-es SIM-nél megtaláltam az Üzenetek/beállítások, 2-es sim legalul. De az 1-es sim-nél nincs ott hogy egyéni smsc. valahogy nagy sokára, kb 1 óra késéssel elment az üzenet mikor le volt tiltva a 2-es sim.
-
Landsmann
addikt
Redmi 8-nál hogy lehet sim kártyák között váltani hívás előtt?
-
bena_butus
csendes tag
válasz
Graphics #814 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Azért nem frissítettem eddig évek óta, hogy ezt használni tudjam. De most vettem egy új telefont, ami már nyilván friss MIUI-val jött, és abban nincs.
Van valakinek ötlete alternatívának, vagy hogy hogy lehet ezt visszavarázsolni valahogy? trebrona által ajánlott linken nem található sajnos már, amit ajánlott. [link]
-
un2112
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Redmi Note 7-em van, ma rohanás közben valamit sikerült félrenyomni, azóta kb. használhatatlan. Az alábbit írja ki, akármit csináljak:A(z) MIUI kezdőképernyő alkalmazás...
Elküldi a jelentést elemzésre? A jelentés tartalmazhat személyes információkat. A jelentés segíti a munkánkat a hiba kijavításában és soha nem osztjuk meg semmilyen közösségi oldalon.
Összegzés megtekintése
Mégse / JelentésDe se a mégse, se a megtekintés, se az elküldés nem változtat azon, hogy nem tudom használni az appokat, mert mindenre azonnal ez jön fel.
Illetve fölül megvan a Tisztító / Biztonsági vizsgálat / Mélytisztítás / Alkalmazások kezelése sor, ám ezt az alkalmazást nem lehet lelőni, eltávolítani, az adatok törlésére meg kilőtte az összes előre felpakolt telefonszámot.Ja, és legfölül azt írja, Osztott képernyő, ha arra koppintok, akkor egy hosszú mondat közepe látszik, de nem akarok nyomva tartani egy alkalmazást és áthúzni...
Szóval nem tudom, mi ez, én bénázok-e, vagy megette a vírus, vagy akármi egyéb, szóval ha tudja valaki, mit nyomjak (restart/kikapcs-bekapcs nem oldotta meg), legyen kedves megosztani velem!
Kösz és minden jót! -
vlevi
nagyúr
Nem tudom, hogy MIUI-val kapcsolatos-e a dolog, de vajon miért nem szinkronizálódnak a névjegyek?
Számítógépen, böngészőben, a Google címtárba felvettem két új nevet, telefonszámot, és a telefonon nem jelennek meg. Néztem a beállításokban a szinkronizálást, ott elvileg azt mutatja, hogy szinronizálva van a google címtárral. Biztonságkedvéért rányomtam mégegyszer, de továbbra sem jelenik meg.Ennek működnie kellene. Régesrégen, még előző telefonnal, emlékszem rá, mire beírtam a címet, és elővettem a táskából a telefont, addigra már ott volt az újonnan felvett szám.
-
gyulaszu
senior tag
Olyanra van megoldás, hogy egy állományt a telefonon az ujjlenyomat segítségével titkosítsak?
-
vegyszer
addikt
válasz
KisSarkany #2573 üzenetére
Hosszú tapp az eredeti YouTube ikonon.
i betű (Alkalmazásadatok)
Legalul az alapértelmezések törlése menü. -
KisSarkany
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1715 üzenetére
Sziasztok!
Hogy lehet rávenni a telefont, hogy a youtube app helyett a youtube vanced-et használja automatikusan? Felinstalláltam, működik, de ha egy linkre kattintok, akkor a youtube-bal indul el a lejátszás... redmi Note4-em van, MIUI 11.0.2-vel.
Köszi! -
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #2561 üzenetére
Az a kérdésem, hogy aki EU dev MIUI 12 romot használ, annak ez a gyászkeret előjön?
(néha fekete keretet kap a kijelzett tartalom)A második romban nekem a Mi Mix 2-n még mindig megvan, de ebben érzésre talán ritkábban jön elő, mint a múlthetiben.
Egy oldalra forgatás egy teljes képernyőn megoldja a dolgot. -
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2563 üzenetére
Xda bekaphatja.
Nem vagyok hajlandó elfogadni egy ilyen mocsok kuki ablakot.
[kép]De, majd meglátjuk, mi lesz belőle. Lehet, hogy kínaiban már van 10-es droid, global-ban meg nincs. Legalábbis stabil változat nincsen, bélával nem tudom mi a helyzet
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2563 üzenetére
Minden xiaomi.eu rom a kínai verzióból készül, készüléktől függetlenül. Annak idején a Redmi Note 3SE volt csak a különbség, mivel ahhoz csak global rom volt, így értelemszerűen azt használták.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2561 üzenetére
A xiaomi.eu ROM az nem a hivatalos, Xiaomi által kiadott nemzetközi változat.
Szó volt 10-es droidrol a Redmi Note7-re is, de meg nem érkezett meg -
-
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2559 üzenetére
Ja. Szerintem is 9-t akartak irni, mert az a legelterjedtem a Xiaomi készülékeken.
Redmi Note 7 is Android 9-el működik. -
-
vlevi
nagyúr
MIUI12 Global, május 19.
Az, hogy pontosan milyen telefonokra, arrol nincs hír, de valszuleg csak arra a néhány flagship modellre, ami a korábbi hírekben is megjelent.
[link] -
vlevi
nagyúr
válasz
body007 #2550 üzenetére
Igen, ezt a részét én is hátránynak érzem, hogy minden szirszart lehet állítani, nagyon hamar el lehet veszni benne.
És emiatt, hogy ennyi minden állítható, az alapvető dolgok is elég mélyre, vagy logikátlan helyre vannak dugva.
pl. emelkedő csengőhang, vagy az ébresztés ismétlésének beállítása, vagy, ami nálam legutóbb előjött, a lezárt képernyőn lévő értesítések. Mert pl. feltűnt, hogy nem minden jelenik meg ott. Teams, Facebook pl. nem jelent meg a lezárt képernyőn, így, ha elővettem a telefont, és csak ránéztem, azt hittem nincs új értesítés. Holott volt, csak éppen ahhoz fel kellett oldani a telót, mert a felső sávban ott volt.
Nem tudom beállítani, hogy a lezárt képernyőn a felső sávban mutassa az értesítő ikonokat, pont ugyanazokat, mint ami a nem lezárt képernyő tetején van. Nem értem miért nem lehet azokat megjeleníteni. Nem találtam rá beállítási lehetőséget. -
válasz
#46372352 #2549 üzenetére
Ez elég szubjektív de én nagyon szeretem, leginkább a miui miatt használok sok éve xiaomi telókat. A launcher-t én instant cserélem smart launcher-re de ez is egyéni preferencia kérdése. Hátrány (ha az), h jól meg van bonyolítva (összetett) a beállítások szekció de van benne faxa kereső, bármit megtalálhat benne az ember.
-
spike70
tag
válasz
vegyszer #2536 üzenetére
Próbáltam Recoveryből, ha gyáltalán jól emlékszem hogy kell (bekapcs+hang fel). Bejön egy ilyen világoskék-sötétkék felület, nagyrészt kínai szöveggel. Angolul egyedül a download, fastboot és recovery gombok vannak feliratozva. Plusz alul egy fekete felületen négy dolog van felsorolva kínaiul. Mindegyik után FAIL áll. Ha rányomok a recoveryre csak újraindul, minden marad a régi.
-
spike70
tag
Hömbölög a fiókban egy Redmi 2 Pro. Neki adnám valakinek, előtte akartam csinálni egy gyári beállítás visszaállítást.
5.1.1 Android, MIUIHU 8 7.5.11 Fejlesztői Rom van rajta.
Rányomok a gyári adatok visszaállításra-Telefon visszaállít. Megjelenik egy figyelmeztetés hogy minden adat elveszik. Visszaszámol az OK gombnál. Megnyomom, visszadob az előző oldalra majd lefagy.
Van erre valami megoldás? -
vegyszer
addikt
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #2528 üzenetére
Nem lehet, hogy a mentésed nagyobb, mint a szabad tárhely?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
janakbacsi #2525 üzenetére
Nem fogyott el a tárhely?
-
Aurig@
őstag
Üdv!
A lányomnak van egy Redmi 4A, ami jelez, hogy letölthető rá egy 503 megás MIUI 10.2.1.0 rendszer.
De, és ez az érdekes: feleségemnek szintén ilyen van és gyakorlatilag megrekedt a v8.5.1.0 verziónál. Manuális kereséssel sincs újabb. Naprakészt ír.
Mindkettő itthon, hazai üzletben lett véve, anno.
Amelyik nem frissül, azon v8.5.1.0(MCCMIED) MIUI Global Stabil rendszer van.
Ez vajon mitől lehet?
Köszönöm -
aprokaroka87
nagyúr
-
Landsmann
addikt
válasz
body007 #2520 üzenetére
Én decemberben csináltam gyári visszaállítást. 3 féle mentést csináltam. Google, MIUI és az eszközre. Maga a telefon kínálta fel a lehetőségeket. Na, újraindulás után a készüléken lévő mentés nem volt sehol. Nem is értem ennek mi értelme, hiszen gondolom mindent törölt a belső memóriából. A Google megvolt, de valami 200 egynéhány mb. A MIUI 530 mb. Ez utóbbiból állítottam vissza dolgokat. DE így is szopás volt. Vagy 5-6 alkalmazás egyáltalán nem került vissza, ezeket újra le kellett tölteni és konfigurálni. Volt köztük fizetett app is, de szerencsére fel lehetett tenni újra, hogy nem kellett ismét kifizetni. Szóval a saját mentés és visszaállítás sem tökéletes, de még mindig ez volt a leghasználhatóbb.
-
flash-
veterán
ha újra akarom tenni a telefont milyen programmal lehet backupolni hogy megmaradjanak a dolgok? (alkalmazások és azok beállitásai, minden adat,legalábbis megadjam melyik appot tudjam biztonsági menteni)ez megoldható root nélkül?régen titanium backup tudta roottal..de nem akarok rootolni
-
bena_butus
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2515 üzenetére
Oh, köszönöm, azt a topikot nem találtam. A linket is köszönöm!
-
válasz
bena_butus #2514 üzenetére
Ez inkább a Melyik okostelefont vegyem? topikba való kérdés.
Egyébként válogass. -
bena_butus
csendes tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
bena_butus #2509 üzenetére
itt böngésztél már? [link]
-
bena_butus
csendes tag
Tudnátok ajánlani olyan xiaomi redmi telefont, ami az alábbi igényeknek megfelel?
- 64GB belső memória
- dual sim (nem megosztott, tehát 2 sim + SD kártyahely)
- bluetooth (gondolom, ez úgyis mindben van)Most 3S Prime van 3/32GB-os, de az már kicsi. Illetve néha hívás közben átváltozik a másik fél hangja, mintha víz alól jönne, és nem lehet érteni, amit mond.
Kicsit elvesztem ezekben az elnevezésekben, nem tudom, mi melyik kategória, és irányvonal, Prime, Note, S, A, Lite, passz, nem értem. Illetve ha végre kinézek egy telefont, pl. Redmi 8, akkor az különböző paramétereket takar. Van, amelyik 32-es, van 64-es, a mobilarena teszt az egyiket teszteli, de vajon a másiknál hogy van?Szóval a fenti paraméterek a lényegesek nekem. Köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
Fortclay
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg arra mód, hogy a hálózatváltó(4G,3G,2G) beállításait módosítsam? A teszt menüben át tudom állítani a 3G-t WCDMA-ra, azonban az lenne a cél, hogy ezt a beállításokban is megtehessem.
-
vlevi
nagyúr
MIUI12 bejelentés az XDA-n.
[link]
Az írás szerint az június végére várható, az első körben, ez szerintem a legkurrensebb modellekre, és a kínai változatokra vonatkozik. A többi készülékre, vagy a nemzetközi változatra meg nem írtak hozzávetőleges időpontot sem. -
V.Stryker
nagyúr
Szuper, köszönöm mindkettőtöknek.
A beárazós topik nem működik nagyon, így engedjétek meg nekem itt a kérdést,hogy egy fél éves ,garis, patika állapotú Mi A3 -at mennyiért érdemes hirdetni és eladni? Doboz, tok, képernőyvédő fólia, szirszarokkal...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy Mi A3 készülék. Hogy nézhetném meg,hogy van-e B20?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest