Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1890 üzenetére
És mire hivtkozol?
Mert azért ez nem rendeltetésszerű használat... -
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1890 üzenetére
Hát…jobban jársz vele, mint kínai teloval sz…ni, mert csak az lesz.
Ráadásul EU 4G ugrott, mert az tiltva van. -
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1888 üzenetére
Már régóta nem működik ez a program.
-
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1886 üzenetére
Nem ezzel kell nyitni.
Sima konzolos felületen kell kiadni a bootloader unlock parancsot.
Amúgy ott megtalálod a Mi Max 3-hoz kínai ROM-ot. [link]
trebrona
Már kínai feliratból tudható, hogy nem global telo.
Már 2-3 éve felirattal egyszerűen megkülönböztetik melyik verzió.
Amúgy kínai teloval csak a sz…ás van, mivel arra sehogyan nem fog működni rendesen semmilyen Google termék. -
trebrona
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1884 üzenetére
Zárt bootloader-rel nem fogsz tudni MiFlash-sel sem fastboot romot feltenni. Valóban, először nyitni kellene, ha egyáltalán sikerülne. Fastboot módban küldd rá az unlocker-t!
Szerk: ez bizony nem global verzió.
Így hirtelen ezt találtam a global dobozára: -
trebrona
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1874 üzenetére
Ok, spongyát rá.
Viszont, ha valóban kínai verzió és arra lett a global rom ráhegesztve, a legnagyobb hiba a bootloader visszazárása volt. Innen már mélyebb szintű beavatkozás szükséges úgy tudom.
Ezért lett volna jó, ha már az elején mindent leírsz, milyen készülék, milyen rommal stb.
-
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1878 üzenetére
Írtam, kínai ROM-ot kell rárakni.[link]
-
Fall-N
veterán
válasz
vadászcsiga #1878 üzenetére
Pedig sok modellnél root sem kell a GCamhez. Legalábbis Redmi Note 7-hez nem kell.
-
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1876 üzenetére
Nem találtam előzményt, hogy miért akartad root-olni.
Kínais doboz, az kínai verziós készülék.
Ahhoz való ROM-ot tudsz rárakni.Android One készüléknél is voltak ilyenek, hogy megvette az AO-t, és 5x/6x-re való ROM-ot rakott rá és egyből téglázta.
Pedig ugyanaz a készülékek. -
vadászcsiga
félisten
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1874 üzenetére
Ha nyitva volt (nem trükközve), akkor tudod nyitni újra.
Ha meg trükk árán lett nyitott, akkor passz.
Nyitni lehet nálad? Vagy mit mond rá?
Most tégla a teló?
Milyen beszerzés volt? Nem valami taknyolt rom volt rajta eredetileg? -
vadászcsiga
félisten
válasz
trebrona #1872 üzenetére
Ne haragudj hogy indulatos voltam, de hátam közepére nem hiányzott ez az ügy, tudom én vagyok a hibás hogy megbolygattam ami jó. Elnézést mégegyszer
Egész napom ráment, annyira hogy már bootloopban van a teló. Fastboot rom helyett recoveryt próbáltam flashelni, végül találtam fastootot de ezekszerint mégsem jót. Bootloader lezárt.Sok androidos telefont rootoltam korábban de egyikkel sem szívtam ennyit. Soha nem tégláztam egyiket sem.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1871 üzenetére
Én tudjam?
Egyszer sem írtad le normálisan. De segítsen neked az, aki akar ezek után. -
trebrona
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1869 üzenetére
Írták már, MiFlash-sel tegyél fel egy fastboot romot!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #1868 üzenetére
telefonon fr, recoveryben wipe. Global romot továbbra sem engedi felrakni. Van még valami lehetőség?
Bakker csak egy twrp-t raktam fel, milyen rendszer ez hogy nem elég neki 1 óra hogy újra rakjam? -
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1866 üzenetére
Bootloader-t nyiss, utána tudsz ROM-ot flash-elni Mi flash-el.
Fastboot ROM és fastboot-ban kell, USB 2-es alaplapi csatlakozáson. -
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1864 üzenetére
Valószínűleg a zasszonypajtás telója kapcsán jártam arra...
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1862 üzenetére
Én a kábellel tenném fel az utolsó stabil romot. Hogy mindent durjon le. (wipe data)
Aztán mehet minden újra (de ez vélhetőleg adatvesztéssel is jár).Honnan ismerhetem a nick neved? Redmi 3 Pro, 5 plus, 6 Pro? Valahogy olyan ismerős...
-
darvinya
titán
válasz
vadászcsiga #1860 üzenetére
Rakj rá egy gyári ROM-ot, mindenféle mókolás nélkül.
Ha azon is ezek a hibák előjönnek, akkor valószínű, hogy tároló sérült.
Ha nem, akkor OEM felodás nem volt kikapcsolva, emiatt megmaradt a titkosítás. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vegyszer #1857 üzenetére
Nem tudom, de most már szeretnek visszatérni az eredeti állapotra mert a tegnap estém, meg a ma reggelem is ezzel telik, de semmilyen érdemi információt nem találok a neten hogyan lehet visszacsinálni. Elvileg a twrp semmilyen gondot nem okoz ha rajta van, gyakorlatilag meg igen. Használhatatlan a teló
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1855 üzenetére
Nem lehet, hogy az img telepítés után azt keres most is a recovery, nem pedig zippet?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #1855 üzenetére
Sőt, mintha csak a launcher fagyna be és indul újra, de addig elsötétedik a kijelző.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
trebrona #1854 üzenetére
Így már sikerült belépni, köszi neked és Figur10-nek, de a magisk.zipet hiába teszem a gyökérkönyvtárba, twrp install alatt nem látszik, így nem is tudom kijelölni.
Plusz mióta sikerült elhozni a menüt, azóta a telefon normal módban rendszeresen lefagy, csak a power hosszú nyomása segít. Ez mitől lehet, illetve hogyan lehet letörölni a .img fájlt hogy megint tiszta legyen a telefon? Fr-t lehet nyomni? -
trebrona
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1853 üzenetére
fastboot flash recovery twrp.img
után újraindítás nélkül egybőlfastboot boot twrp.img
parancs. -
Figur10
tag
válasz
vadászcsiga #1851 üzenetére
Szia.
Nem tudom segít-e de a Xiaomi Mi8 összefoglalóban az alábbi lépést még még kell tenni igaz csak Globál ROM esetén.
"Ha Global ROM van a telefonon, mikor a TWRP-t telepíted, még szükséges a következő lépés, egyébként újraindítás után nem marad meg a TWRP.Fel kell másolni a telefonra a twrp.img fájlt
TWRP menüben - Install - Install Image - Itt betallózod a korábban letöltött twrp.img file-t - Select Recovery partition - Swipe right to Install - Reboot to RECOVERYÚjraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe, de ezek után már a telefon újraindítása után is megmarad a TWRP."
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1849 üzenetére
Tipp:
Mikor feltelepült a recovery, akkor add ki a reboot recovery parancsot.
Ha bejött a TWRP, akkor meg onnan egy reboo recovery.
Látszólag semmit nem csinál, de esetleg mégis.(vagy előbb emulálod a recovery telepítést, és onnan zippel akarod permanens módon megtattani?)
Melyik leírást követed (másold be esetleg, jobban látjuk, ha valami nem ok)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1847 üzenetére
Amikor adb-vel telepíted, mik az üzenetek?
-
vegyszer
addikt
válasz
vadászcsiga #1845 üzenetére
Ha a gyári recovery jön elő, akkor nézd át, hogyan kell a TWRP-t telepíteni.
(nekem mostanában ehhez kábel kellettek ADB, de ezt a készüléket nem ismerem közelről).
Lehetséges recovery alól recovery-t telepíteni.
Lehet kábellel, és olykor app segedelmével is.
Sőt, akár parancssorból is.
De a készülékspecifikus leírást kéne megismerned, és követned. -
vadászcsiga
félisten
Mi max 3, miui11 roottal kapcsolatban kérnék segítséget. Az img fájl felment de a bill kombinácioval nem sikerül belépni a twrp-be, mindig a recovery jon elő. Tudna valaki segíteni hogy tudnám rootolni? Neten nem találok egyértelmű segítséget, vagy rosszul keresek.
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #1840 üzenetére
Így van, de alap az optimalizálás kikapcsolása widget, üzenetküldő, letöltő és automatizáló programoknál. De ez már az Android 7 óta az alap rendszer óta így van, nem csak MIUI-n.
- Novának megadtam az összes létező engedélyt nem segített. De látni hogy nem ez a gond, mert a Pocon működik rendesen.
- Automatikus indítás és a rendszerbeállítások írása engedélyek is meg vannak adva.Ahogy írtam régebben gond nélkül működött és FR után is egy ideig. Azóta bármit csinálok nem működik rendesen.
-
vegyszer
addikt
válasz
zeon.hu #1833 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha a root nem is lesz nyűgös de az alppok jogosultság kezelés változása miatt sok minden bonyolódik. Pl waze a MIUI 10 alatt ment jól, 11 alatt ellenben nem (míg vissza nem kapta a helyadatokhoz való hozzáférés, és a rendszerbeállítások módosítási jogot).
Egyre több ilyen ablak jön elő.
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #1840 üzenetére
Akkor Launcher-nek nincs valamilyen joga, ami indíthatná az app-ot.
-
-
Fall-N
veterán
Erre a problémára van-e már megoldás?
-
v11.0.11.0 PFDEUXM - MI Note 10
VoLTE ezennel kikapcsolt.
-
sifu91
aktív tag
Sziasztok!
Mi9t pro-t érdemes Android 10 re frissíteni? Vagy inkább maradjak a 9 nél?
Köszönöm -
zeon.hu
nagyúr
Mi Max 3 frissült MIUI 11- re.
Vajon a korábbi root metódus működik majd itt is vagy a 11 bekavarhat?
(Sajna a topikgazda, aki felvállalt minden ilyen kísérletet, már nincs a fórumon) -
darvinya
titán
válasz
B. Tamas #1831 üzenetére
Nem kell ROM -olni, mert nálam sincs.
Viszont nézd meg ezt:
Beállítások-Alkalmazások-Engedélyek-Engedélykezelő-Telefon-Hamburger menü-Rendszerfolyamatok megjelenítése-Telefon Be/Névjegyek és Tárcsázó BeBeállítások-Alkalmazások-Alkalmazáskezelés-Hamburger menü-Alapértelmezett alkalmazások-Hívás-Névjegy és Tárcsázó
A Névjegyek és Tárcsázó app és Telefon app értesítései be, stb.
Ha ez mind meg van, akkor újraindítás.
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok. Hetekkel ezelőtt lecseréltem a gyári tárcsázót. Tegnap mégis megváltam tőle és most az a bajom, hogyha a készülék alvóban van (nem csesztetem), akkor tökéletesen megjelennek a bejövő hívások, fel tudom veni, el tudom utasítani, viszont ha éber a készülék annyit csinál, hogy kicsöng, nem látok semmit, nem jelenik meg semmi, csak amikor a hívó fél leteszi akkor látom hogy ki keresett és vissza tudom hívni. Ha hívás közben elindítom a tárcsázó/telefon appot akkor sem történik semmi, nem jelenik meg a hívás fogadó vagy elutasító gomb. Statusbar lehúzásakor is ez a helyzet. Bazi kellemetlen.
Emiatt nem akarok HR-t, segítsen valaki hogy tudom visszavarázsolni.
(Xiaomi MI9 - Android 10 - MIUI11)
-
pvs
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem az alábbi probléma megoldásában? A nejem Redmi 6A telefonja az utóbbi időben a következő furcsaságot csinálja: Kikapcsolt állapotban van a Bluetooth funkció. Majd ha a világhálóra (Google) csatlakozik a BT funkció magától bekapcsolódik. Ezt csak akkor csinálja ha felcsatlakozik a netre. A csatlakozás WI-FI-n történik. Előre is köszi a választ ill. a segítséget! -
janes1976
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Az a gondom, hogy Facebook meg Messenger alatt rányomok a fényképre és a miui galléria jön be, nem a google fotó, így csak pár képemet látom. Beállítottam a google fotót alapértelmezettnek, de nem elég. Hol lehet ezt orvosolni? A segítségeket előre is köszönöm.
-
Arkie
csendes tag
sziasztok,
AOD / Környezeti Kijelző probléma...ha tudtok, kérlek, segítsetek :
az a gond, h nem jön meg rá minden értesítés.
pl. GMAIL és Messenger - IGEN,
pl. SMS, nem fogadott hívás, VIBER - NEM !
Úgy gondolom, mindent de mindent beállítottam, maximálisan gondosan, a fórumokról megpróbáltam összegereblyézni az ezzel kapcsolatos információkat és azokat is beállítgattam, volt már alkalmazás újratelepítés, meg gyári visszaállítás, meg MIUI Global 11.0.10 Stabil-ra frissítés, mindenféle értesítés és jogosultság megadása (oda-vissza), optimalizálás megtiltás, akkumulátor kímélő letiltása, alkalmazás/értesítés prioritás magas-ra állítása, MIUI/Android féle megjelenítési mód, különböző AOD témák kipróbálása (hátha másik témával megy), stb, stb, stb és ami még most nem jutott eszembe, valószínűleg az is megvolt....................de xarik bele, hrrrr...................
Ha van még valakinek valami MEGOLDÁSA, kérem, ossza meg velem, mert már
köszönöm előre is. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Kérdés:
A Netflix szolgáltatásást a telón használja valaki?
Én tettem egy próbát Mi Mix 2 (root, utolsó EU dev rommal), de csak SD tartalom jön.
Mint kiderült csak a következő készülékek támogatottak HD fronton:
Xiaomi Mi 9T and Mi 9T Pro
Xiaomi Redmi K20 and K20 Pro
Van erre valami működő okosság?
(build.prop szerkesztés, vagy valami?)
Vagy valami kreatív ötlet? -
-
vegyszer
addikt
válasz
zeon.hu #1797 üzenetére
Rootolt Mi Mix 2 február óta mindig az épp aktuálisan utolsó EU dev rommal. (egy ideje már MIUI 11 de pite alapú)
Magisk, Magiskhide, 0sm0sys felé busybox mellett megindult a Raiffeisen app is.
Ennél finnyásabb csak a Tesco scan&go, a TvGo, és a Kréta volt.
Igazándiból egyiket se értem. De sok szívás után megy mind stabilan (az OTP Simple is fizet NFC segedelmével). De az elején rendesen küzdeni kellett....
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest