Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
hroberto #10356 üzenetére
Nálad fizetéskor felugrik a kartya ikon? Nekem egy ideje be kell lépnem az appba, és csak akkor mutatja, sokszor nem tudom, hogy mi baja fizetéskor, és akkor ott már kéri az ujjlenyomatot.
Most találtam egy Menüpunkt, de nem tudom, hogy vajon emiatt nem mutatta eddig, mert itt a legalsó tiltva volt. Neked?
-
-
-
M.Ildiko
tag
válasz
hroberto #8754 üzenetére
Kiderült, hogy a Nova okozta a "lefagyásokat". Ezek nem igaziak, a futó app mellet indított appról nem lehetett a korábbira visszatérni. A gyári kezdőképernyővel nincs ilyen probléma. Köszönöm a türelmeteket. (Persze továbbra sem megoldott, hogy az ikonok az asztalt elforgatva is azonos rendben álljanak, vagy hogy hány ikon, milyen felosztással kerüljön az asztalra?)
-
válasz
hroberto #8417 üzenetére
Ez nem vigasz nekünk, akiknek valamiért lukra fut a kép csere. Esélyes, hogy app bug-ról van szó. WW-nél friss telepítés, nálam 2-3 update-t élt meg eddig, minden engedély megadva, ééés mégsem akarja az igazat. ver:21.5.1.0
WhiteWalker
Simán és gond nélkül dobtam fel pc-re a képcsere miatt, max 1.5 percet vett el az életemből az install majd az uninstall.Az OOS stock droid közeli, távolabb áll az emui-tól , mint a miui az Huawei rendszerétől. ColorOS,OOS-en se fogsz otthonosan mozogni, mert nem a megszokott felület, beállítások, rendszer köszön vissza, hanem valami más, rosszabb, korlátozottabb, ez igaz minden, nagyjából naprakész rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
hroberto #6279 üzenetére
F nálam nem figyel be, mert nem vagyok rajta.
Amúgy 2-3GB az alkalmazás és hivatalosan az anyaguk. Amit lehetett az SD-re teszek. Szoktam takarítani. Az "Egyéb" szokott nagyobbra nőni mint a "Rendszer". Hozzáértő szakiktól megtudtam, ez is a rendszer része, hiszen pótolhatatlan dolgokat tárol itt, és a hibát akkor követtem el, mikor megvettem 16-al a telefont. Akkor még több program volt rajta, és 6-7GB szabad hely. Mindegy, ez van. Most is CSAK azért írtam, mert másnak is volt ilyen gondja, és számomra érthetetlen (vagy véletlen), hogy mobilnet bekapcsolása után "jelentősen" nőtt a szabad terület. CSAK a tapasztalatomat osztottam meg. Nincs kérdésem!!
-
kimiszandy
csendes tag
válasz
hroberto #3737 üzenetére
Inkább kapom. Vannak ügyfelek, akik SMS-ben küldenek meg adatokat, hiányzó információkat, amit nyilván SMS-ben továbbítanak a részemre is... feltéve, ha megkapom. Pont azért lenne szükségem egy normális appra, mert ez a "Messanges" hajlamos napok után kézbesíteni. De a minap kivételesen én küldtem SMS-t, vagyis küldtem volna...csak nem küldte el.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
-
vegyszer
addikt
válasz
hroberto #3737 üzenetére
Engem azért érdekelne, hogy az SMS számok hogy alakultak az elejétől. Mennyire korrelált az elküldött darabszám árral, Valóvilág/Big brother/Megasztár/Xfaktor stb műsorokkal, operátor logó, háttérkép, csengőhang kéréssel.
De komolyan.Ma meg gyakorlatilag a bankom is pushup üzenetet küld SMS helyett.
-
tibike8
őstag
válasz
hroberto #3567 üzenetére
Töröltem azt is már. Többször is. Az app törlését, adatai, gyorsítótárjának törlését, app újratelepítését és ezek minden variációja megtörtént. Most pl ma 18:30-ra van egy ébresztés beállítva és így látszik. A normálisan látszódó widget az az ébresztő app sajátja.
De amúgy ez az egész MIUI rosszabb mint egy rigolyás vénember... Az egészség app is hol küldi az órára a riasztás sokat vagy csak akkor hogyha a háttérbe teszem. Hiába van alapból lelakatolva meg az akkukímélő kikapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz
hroberto #3560 üzenetére
Ha a gyorsító tárra gondolsz, akkor már megtettem. Próbáltam pár ébresztő és naptár appot, de már töröltem magát az appokat is. Akkor is ott a jel, hogy be van állítva ébresztés...
A gyári óra app értesítésmegjelenítését nem is lehet kikapcsolni. Inaktív a gombja.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
hroberto #3479 üzenetére
Hogy érted, hogy egy idő után eltűnik?
Nekem a Redmni note7-en a 11 (vagy 10?)-es MIUI működött úgy, hogy kb 5mp-ig maradtak meg az értesítések, de a következő verzióval ez a marhaság megszűnt.
Már csak az !áradt meg, hogy a lezárt képernyőről nagyon hamar leveszi az értesítéseket.És egy kis érdekesség, MIUI12.5
Valamikor jövőre várható. Ha fél óra múlva olvasod, akkor már idén :)
[link] -
Dhampir
félisten
válasz
hroberto #3211 üzenetére
Köszönöm szépen, ez megoldotta a problémát!
Előtte még kikapcsoltam a MIUI optimalizációját is. Ezt visszakapcsoljam inkább?
-
myckey
veterán
válasz
hroberto #3121 üzenetére
Szóval akkor elvan az egyszeri játékos, MI fiók (cloud) aktiválás nélkül is, nem kell az feltétlen?
Androidként, Google fiók aktiválva lett ( freemailt is próbáltam de nem engedi, pedig elvileg mindent jól csinálok a fiókok kapcsolásánál, de nem halok bele....)
Ez a leginkább fontos. Adatokat is áttelepítettem winphoneról. híváslista nem sikerült, de minden más igen,sms is.MIUI-t meg kell szoknom, biztonsági dolgokon is ki kell igazodni ( mindenféle engedély, leginkább semmit nem engedélyezek...... )
De alapvetően rendben van, próbálok kiigazodni benne. MI fiók ami nem tiszta.
Aki nagyon nem otthonos az okosság világában, annak félek aktiválni, aztán macera lesz vele, ha bármit korlátozna. de lehet csak képzelgek. nincs semmilyen tapasztalatom.Leginkább a zárolástól tartok.
Jól hangzik amit tud, meg az extra védelem....De olyannak, aki nem töltött le életében sem telefonról pc-re, nem nézi az ingyen tárhelyet, a bluetoothról csak csak hallott és használja is......de jelszavakat sem jegyzi meg.......szóval tartok hogy ilyen illetőnek ezt megcsináljam. ( nem rólam van szó, de még én is agyalok rajta....lehet elég nekem a google meg a microsoft fiók amit beállítottam, mindkettőnek van felhője )
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
válasz
hroberto #2774 üzenetére
nekem is ez a problémám. miui tárcsázó és kontakt lista kellene. redmi note 8 pro telefonom van nyitott bootloaderrel, de nem merem feltenni az egyetlen elérhető régebbi xiaomi.eu romot rá, mert az írják a weboldalon, hogy az mtk processzor miatt téglásodhat a telefon. hogyan lehetne visszakapni a miui tárcsázót és kontaktokat a gagyi google helyett?
-
vegyszer
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
hroberto #2477 üzenetére
Mélyebbre ne tudtak volna dugni?
Beallitasok/alkalmazasok/rendszeralkalmazasok/hivasbeallitasok/bejövő hívás beállításai
Mondjuk nincs is túlbonyolítva, ahhoz képest, hogy pl az alap android ébresztőben az ismétlődést egyből tudom allitani, a miuiban pedig 5 almenübe kell bemaszni.
:) -
-
egykori
őstag
válasz
hroberto #2320 üzenetére
Tavaly nyárig bírtam, azóta ez a Mi9 van, de szeptemberben egyszer csak nem volt hajlandó bebootolni. Kérdeztem az okosokat, még a szervizet is, de mindenki csak a HR-t tanácsolta. Azóta működik, apróbb bosszúságokkal. Bánom egy kicsit, hogy nem hallgattam a lányomra, mert ő nagy samsungos, és én az S10-esre pályáztam, csak kicsit sokalltam az árát.
Ja az Outlook értesítési jelzése nem alapnak számít itt a MIUI-n, mert a Gmailt kiteszi a záróképernyőre de az Outlookot nem. (Pedig nekem sokkal jobban bejön ettől eltekintve, mint a Gmail.)
-
Fall-N
veterán
válasz
hroberto #2109 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor oldják fel a többi telefonon is. Egyébként nem tudom mi a búbánat baja van az EU-nak a témákkal? A másik bosszantó dolog, hogy van sok Telegram group ahol vannak témákat készítő tagok, de az ott megosztott témák linkjei nem elérhetőek. Azt tudom, hogy régióra vannak bontva, de mi értelme? A csirkelábas témákat kezeljék külön, de a többit minek? Van orosz nyelvű téma így is ami elérhető.
-
-
Arkie
csendes tag
válasz
hroberto #1629 üzenetére
...közben úgy látom, még az Értesítési sávban sem lehetek biztos, mert oda is csak esetlegesen érkeznek meg az értesítési ikonok....van, h csak akkor (veszi észre), amikor megnyitom az adott alkalmazást (pl. Vibert).
amúgy ez az értesítési-mizéria a MIUI körül már vagy 1 éves (vagy talán több is), nem?
mert mintha korábban is hallottam volna már erről, csak akkor még nem gondoltam, h egyszer nekem is ilyen telefonom lesz - most meg azt nem gondoltam, h ez még mindig probléma (azóta is)....szóval nincs esetleg valami megoldás srácok?... (rootoláson kívül)
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
hroberto #1312 üzenetére
Itt írtam le, egyéb gyári alkalmazásokat is lehet tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.