Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosinalajos
csendes tag
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
kosinalajos #8060 üzenetére
Erre van megoldás? Nem tudok widgetet törölni
-
kosinalajos
csendes tag
Ugyanakkor ezt is írja:
Nem adhat több widgetet hozzá, töröljön. 1 még semmit nem adtam hozzá. 2. Hogy lehet törölni?
[kép] -
kosinalajos
csendes tag
[kép] Érdekes ... Azt vettem észre, hogy ha 1 órás intervallumon belül állítom az ébresztőt, akkor kiteszi. Viszont, ha 1 óra egy percnél hosszabb időre akkor eltűnik:
[kép]
Ugyanakkor még egy érdekesség:ha a jobb oldalt fenn lehúzom a menüt akkor ott ott van
[kép]
De a kérdés. Fog ébreszteni vagy sem?[ Szerkesztve ]
-
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Viktor0610 #8049 üzenetére
De én végig erről beszéltem, hogy miui14... Ja, Te droidot írtál. Én a miuiról beszéltem kezdetektől. De nem is ez a lényeg. Hanem az ébresztőóra!!!
-
kosinalajos
csendes tag
-
kosinalajos
csendes tag
Miui 14 frissítés után nem jelenik meg az ébresztőóra ikonja az állapotsorban, csak ha "lehúzom". Azt nem lehetne valahogy visszaállítani? Hogy amint beállítok egy ébresztést megjelenjen? Nekem az jelentette azt, hogy be van állítva az ébresztő. Így bizonytalannak érzem. Köszi. XiaomiRedmiNote12pro5G
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cyberpunk 2077
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest