Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Viktor0610 #2899 üzenetére
Most hogy mondod....
így már ez is értelmet nyert: "Több freqvencián próbáltam." -
-
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2895 üzenetére
Elsődlegesen szoftveres hibára, vagy beállításra gondoltam, azért írtam ide.
Leteszteltem másik fülessel, és akkor is "akadozik" a rádió. De a Spoti jó. Hazafelé elég sokáig hallgattam hiba nélkül. Így leszűkült a rádióra a probléma
Esetleg tudtok más rádió alkalmazást? Ami nem netes rádió, hanem a "normális".Az létezik, hogy a telefon minden funkciója rendesen működik, csak a rádió nem?
Bár előfordulhat
-
-
Adebayor
aktív tag
Sziasztok. Akadozik/lehalkul a rádió. Néha 10 másodpercenként. Nem csak lezárt állapotban. Ötlet? Redmi note 8t. Huawei AM116 füles.
Több freqvencián próbáltam.
Köszi, ha tudtok segíteni. -
Attysh83
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2892 üzenetére
Értelek és persze azt is értem, miért azt javasoltad, inkább arra voltam kíváncsi, hogy kinek hogy módosult az akkuideje 11 helyett 12-vel. De igazából meg is válaszoltad, szóval köszönöm!
-
válasz
Attysh83 #2891 üzenetére
Azért javasoltam a topikot, mert hiába írnám én a Redmi Note 9 Pro (erre még nem jött ki) vagy a Redmi Note 5 esetén (erre csak heti béta van), hogy változott/nem változott a készenlét, ha azok teljesen más telefonok mint a Poco F2 Pro.
Annyit leírhatok, hogy a Redmi Note 5-ön használtam a heti bétákat, ott nem volt baj a készenléttel. Hasonló volt, mint MIUI 11 alatt. -
Attysh83
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2885 üzenetére
Köszi a topik linket, de nem feltétlen teló specifikus volt a kérdésem, hanem inkább, hogy ti a saját telótokkal mit tapasztaltok.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
A következőre lettem figyelmes ( sajnos a teló Mi9T automatikusan lefrissült MIUI12re, korábban ezt a hibát még nem tapsztaltam).A MiCloudból nem tudom leszinkronizálni az sms-eket. A telefonszám aktiválás megvan, és hiába megyek rá hogy szinkronizálás, egy bizonyos dátum után nem jeleníti meg az sms-eket. Ránéztem a felhőben, ott minden sms megvan. Próbáltam cache-t, és adatokat törölni ,reboot, régióváltás, nyelvváltás, de semmi nem hozott eredményt. tapasztalt már valaki ilyet? Engedélyeket is megadtam az alkalmazásnak (SMS, hívásnapló, stb.)
Mi lehet erre a megoldás? -
Jhonny06
veterán
válasz
TheProb #2887 üzenetére
Köszi! Közben kutattam külföldi fórumokon és mintha kivették volna ezt a funkciót a global rom-ból, kínaiban viszont valószínűleg benne lenne. Közben feltettem a VR AirDots-ot, amivel ki lehet váltani és egészen normálisan is néz ki, a gyárihoz nagyon hasonló. MIUI 11 alatt nem működött nekem, de 12 alatt most szépen megy. Annyi, hogy egy ezresért el kell tüntetni a reklámokat belőle, de annyi baj legyen, ennyit megér, hogy működik.
-
TheProb
veterán
válasz
Jhonny06 #2886 üzenetére
Szia!
Most, hogy mondod... Nekem az Air 2 Pro van, az elején még mutatta, miután kinyitottam a tokot (Mi8, MIUI 11), de most már nem. Poco F2-n se mutatja (MIUI 12). Nemtom mi történt, de érdekes, hogy most már sehol se látom...
u.i.: A Mi8-on még a Mi AI app is fent van. Szerintem semmi haszna, de valahol írták, hogy a teljes feature set-hez kell...
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Használja valaki az új Xiaomi Air 2 SE fülest? Úgy promózták, hogy az iPhone-hoz hasonlóan mutatja a fülesek és a tok akkutöltöttségét, de nem igazán tudom, hogy hogy. Most frissítettem MIUI 12-re (global), de semmi. 11 alatt se ment. Elvileg nagyon kevés készülék támogatja ezt a funkciót és hivatalos listát se nagyon találtam, hogy pontosan melyik. Lehet, hogy csak valami kínai rommal működik ez a funkció? Én Note 10-zel próbálom. Valamelyik oldalon rajta van a listán, valamelyik nincs, elég random. Köszi!
-
Attysh83
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt már téma, úgyhogy előre is bocsi a kérdésért: mennyire zabálja jobban a miui 12 az akksit, mint a miui 11?
Poco f2 pro-m van, csak nem tudom fel merjem-e tenni.Köszi a válaszokat!
-
zeon.hu
nagyúr
Lassan érik egy telefon csere, de egyszerűen nincs.
Xiaomi miért nem folytatja a Max szériát?!
6.9" alatt már nem fogok venni. Huawei X10 Max jöhetne szóba, de munkához sok google alkalmazás kell.
Samsung Note 20 Ultra meg brutálisan drága... -
Ricardo
titán
Másnál is ennyit eszi a Chrome? jelenleg az akku statisztikában a legnagyobb fogyasztó. Jobban beleharap az akkuba, mint a kijező. Mi 9 lite MIUI 12
-
Fall-N
veterán
Egyszerű. Ki kell deríteni, hogy milyen OEM akksit használ a telefonban és arra rákeresni. Például ha Xiaoping XY134 akkor arra rákeresni. Szétszedős fotón, videón csak látni milyen típusú való bele.
vegyszer: Ugyanaz a MIUI cm alatta, csak az alapértelmezett launcher a Poco, nem a MIUI System Launcher. Manapság amúgy is alig van a két indító között különbség. Poco tud külső ikon pakkot használni, nem csak MIUI témát. Illetve tud még dupla koppos altatást. De Playen amúgy is fent van bármilyen telefonra rá lehet tenni.
-
TheProb
veterán
Közben rájöttem, hogy ezen más a launcher (Poco), így nem csoda, hogy a home screen-t nem állította vissza...
-
TheProb
veterán
válasz
Viktor0610 #2875 üzenetére
Tudom, de írtam, hogy az F2-n nem látszik a Mi8-on csinált Cloud bkp.
-
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Jól látom, hogy a MIUI backup (cloud és on-device egyaránt) egyre szarabb? Anno (még a Redmi note 4, Mi5 idejében) oda meg vissza voltam tőle, hogy szó szerint mindent is lementett és visszaállított (app beállítások, adatok, minden). Az utóbbi időben meg egyre kevesebb mindent állít vissza. Kezdte azzal, hogy 10/6 appot nem tudott restore-olni. Ma meg vettem egy Poco F2-t és költöztem volna át vele Mi8-ról, de konkrétan nem is látja a Mi8 cloud mentését. Vagy ez normális? Van egy sanda gyanúm, hogy az android update-ek verték tarkón a feature lényegi részét.
Most csináltam mi8-on egy on-device bkp-t, majd átdobtam Poco-ra és ott restore. De ami a lényeg lett volna, home screen, rendszer beállítások, stb. nem csinált vele semmit...
-
-
ApaJoe
csendes tag
-
szetib
tag
válasz
Viktor0610 #2867 üzenetére
Szerk: Ha már a Mobilarena az ország első számú mobilos portálja. Vagy tévedek?
-
Senki nem mondta, hogy az normális, ha valahol kétes eredetű vagy utángyártott alkatrészt lehet venni.
A fura az volt, hogy azt írtad: "Kicsit utánajárhatna a mobilarena, ha már minden nap ide járunk.".
Ha utána is járhatna az oldal (amire nem tudom, mekkora igény lenne), akkor sem azért kellene megtegyék, mert "minden nap ide járunk". -
szetib
tag
válasz
trebrona #2861 üzenetére
Nyilván nem most fogsz egy MI 10 Ultrában akksit cserélni...
A waytecnél is érdeklődtem, nincs nekik.
Tehát akkor a világ legtermészetesebb dolga, hogy gagyit veszünk 3 és 30€ közötti áron és fel sem tesszük a kérdést, hogy miért lehet ennyi gagyit venni. Ha a BMW-t megkérdezem, hogy hol vegyek akkut mert lemerült a “gyári”, kézséggel megválaszolják. Biztos én látom rosszul.
Az alzától vettem 14€-ért akksit, még nem raktam be, nem tudom mennyire “gyári”.
-
-
darvinya
titán
Már ebbe a topikban is akku a téma.
Őőő…hogy is kezdjem.
Telefon gyártók onnét veszik az akkukat, ahol olcsó és kritiréumoknak megfelel.
Telefon gyártó soha nem gyártott akkut, csak gyártatott.
Pont mint az autóknál, az sem gyárt minden alkatrészt, csak megveszi másik cégtől.Xiaomi A1-hez vettem akkut egy szimpatikusnak tűnő eBay eladótól, nem csináltam belőle ügyet.
Persze leírást és képet jól elolvastam és összehasonlítottam.
De innét is szoktam rendelni. [link] -
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2859 üzenetére
Mit nem értesz? Minden egyes több éves telefon kínai alkatrészutánpótlását listába kellene szednie és naprakészen tartania vagy 5-10 évig.
-
-
szetib
tag
Köszi a linkeket és a reakciókat. Egy szétszedős videó alapján az eredeti akksin az MI felirat mellett a jobb sarokban van még egyéb felirat, szóval amelyiken nincs, az eleve nem eredeti. De ugye ki tudja, lehet, hogy a 6000Ft-os is ugyanúgy hamisitvány, csak rányomtatták a Warning szót. Eddig az összes akku fals volt amit eddig bárhonnan rendeltem(Ali, Amazon, Speedshop...etc). 3-6hónapig működnek aztán off. Legutóbb Nohon-t rendeltem, az meg hibát jelez (-2%). Kicsit utánajárhatna a mobilarena, ha már minden nap ide járunk.
-
válasz
this is life #2855 üzenetére
Amiket linkelték kb. annyira eredetiek mint ezek (sajnos)
Persze ki lehet fogni jókat de az nem garancia semmire, h itthonról veszed 2-3x-os áron
Egy dolgot tudok elképzelni, h talán a hivatalos xiaomi-nál kap eredetit. Én inkább vennék kettőt aliról (a sok eladásos + jó értékeléses eladótól) -
szetib
tag
Meg tudja vki mondani, honnan lehet normális minőségű akkut venni bármilyen Xiaomihoz? Az eredetiről már letettem, szerintem azt képtelenség beszerezni, közben meg minden utángyártott f0sra ráírják, hogy Original... Egy MI 6 -hoz kellene.
-
válasz
kovacsit #2851 üzenetére
A miuimail telepítése nem igényel rootolást és egyéb okosítást , csak engedélyezni kell a külső helyről származó alkalmazások telepítését . amit az apk telepítése után vissza is vonhatsz . Kliensnek nálam a gmail 8.11.25.224448671 a felülete miatt, az új túl flat és nem áll kézre .
-
kovacsit
tag
válasz
this is life #2843 üzenetére
Köszönöm, semmi hack nincs a telefonon, minden gyári.
Céges tel. ,😁Android autóval szívok még, a Waze nem talál pozíciót..
(Amit itt a fórumon találtam okosságot, azt már mind beállítottam, bár nem tudom, hogy az Android autó melyik változatát töltsem rá az apkmirror-bol...
Erre valami ötlet?Levelezőnek jó a BlueMail...
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #2847 üzenetére
MiCloud-ban beállítod a homescreen mentést, az újon egy az egyben visszahúzza.
-
hojos
aktív tag
Én három napja költöztettem vele új telefonra a régiről. Kb. 5 perc alatt végzett. A widgetek nem rakja ki, azt neked kell újra rakni.
-
vegyszer
addikt
válasz
janakbacsi #2847 üzenetére
Én egyszer próbáltam, elég régen. Való igaz, hogy működött, csak éppen iszonyú lassan.
Érdekes módon ezt azóta többen megcáfioták.
Nekem az volt az érzésem, hogy a régi teló akkor tolja ki az adatokat a kínai szerverre, és az új ezért nem tudja szedni az adatokat. De mások azt mondták, hogy a két teló között közvetlenül WiFi kapcsolat jött létre, és úgy igen gyors volt.
-
janakbacsi
őstag
Ha egy új telefonra szeretném átköltöztetni a régin lévő programokat és beállításokat, akkor a mi mover alkalmazást kell használnom ahhoz, hogy minden kezdőképernyőm megmaradjon a rajtuk lévő widgetekkel és gyorshívó ikonokkal együtt? Vagy ez csak hiú ábránd, és ezeket majd újra manuálisan kell kiraknom?
-
válasz
this is life #2845 üzenetére
Bocs, Gmail persze, van rajta, de a gyári MIUI -féle nincs.
-
válasz
Viktor0610 #2844 üzenetére
Mi note 10 lite eea rom-on a gmail levelező kliense a beépített . Waze alapból hogy tudták kihagyni a mail klienst a gyári fw-ből ? Ezzel az információval megleptél .
-
válasz
this is life #2843 üzenetére
Nincs.
Legalábbis a Redmi Note 9 Prón nincs mail app. -
válasz
kovacsit #2842 üzenetére
Van beépített , licence-lt levelező kliensük [mi mail apk mirror ] amennyiben miui fut a telefonodon .
Az értesítési hang megváltoztatásakor az "átmeneti tárolóban lévő hangfájl" törlődik most esett le a tantusz . Változtatni csak egyszer lehet , gondolom a fenti ok miatt . Ezt kiküszöbölni lehetséges e jó kérdés , vsz nem .
Nem vagyok érintett , mert nálam minden értesítés ugyanazt a hangot használja . Amit fentebb írtam lényegében minden külső alkalmazásra igaz. Szerintem ne keress rá megoldást , mert nem fogsz találni . -
kovacsit
tag
válasz
this is life #2840 üzenetére
Nem egeszen... A xiaominak tudtommal nincs beépített levelezoje, ezért a Bluemailt használom. Ha ott a Bluemail alaphangjat lecserelem valamely xiaomi hangra, majd kiderül, hogy nem jó, akkor nem tudom az alkalmazás szerinti alapot visszatérni... Vagy ha lehet, akkor hogyan?
Ezt nem csak a levelezesre értem, hanem bármely más értesítést használó alkalmazásra.
-
-
kovacsit
tag
válasz
this is life #2838 üzenetére
Köszi, ezt tettem, de mondjuk egy levelező kliens 5 mail címmel már nem oly könnyen húzható újra.. eléggé időigényes.
Más megoldás nincs?
Köszönöm
-
válasz
kovacsit #2837 üzenetére
Próbálj ki egy alkalmazás újratelepítést , elötte a fb app összes adat törlésre nyomj rá , majd fb app törlés , és újratelepítés az áruházból .
vegyszer
Nem az különbség oka , hogy az egyik miui 11 a másik miui 12 , ez utóbbinál változtattak egy keveset az ikonokon . A miui 12-re limitless témát kellene valahonnét eltölteni és telepíteni. De lehet azzal sem változik semmi mert az alap miui ikon készlet lehet különböző a verziók miatt . Abban se vagyok biztos hogy egy limitlessre épülő custom theme esetén szert tudnál e tenni a miui 12-re készült ikon csomagra főleg ha a rendszer készletét használja . -
kovacsit
tag
Sziasztok
Miui11 , hogy lehet az értesítő hangokat visszaállítani az alkalmazás szerinti alapra?
Elallitottam a Facebook hangját, és csak a beépített, vagy a telefonon lévő hangfajlokbol tudok választani. Hogyan lehet az alap Facebook hangot visszacsábítani? -
vegyszer
addikt
válasz
Snooker147 #2835 üzenetére
Engedd a kliensnek, hogy mobilneten is menjen.
Két helyen lehet: Appon belül, és az engedélykezelőben is nézd meg. -
Snooker147
tag
Mi lehet az oka, hogy MIUI 12 óta nem tudok mobilnettel torrentet letölteni?
Beállítások,engedélyek oké, tárhely engedély stb.
Több kliensel is próbáltam, de ugyanaz. Elindul a letöltés,de leszabályoz nullára.
Torrent fájl oké,mobilnet is oké, másik készülékbe (Sony) átrakva a kártyát rendben működik, wifin sincs gond. -
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
Egy xiaomi mi 9-es telefonom van és mostanában rendszeresen felugrik a Google "alkalmazás". Letiltani nem lehet, az értesítéseit is kikapcsoltam de még mindig random felugrik, van hogy olyan sűrűn, szinte alig tudom használni a telefont. Nézem pl az Instagramot és felugrik ez a kép: [kép]
Mitől lehet ez és hogyan tudnám kikapcsolni?
Üdv
Anikó -
Landsmann
addikt
Adott egy Xiaomi telefon. A típusát nem tudom. Az a probléma vele, hogy bármilyen számot hív, öt kicsengés után visszaáll készenlétbe. Nem csörgeti tovább a hívottat. Találkozott már valaki ilyennel? MIlyen beállítás és hol lehet amivel ezt a funkciót ki lehet kapcsolni? Én ilyenről még nem hallottam. Megérteném, ha egy adott számot hívva fordulna ez elő, de hogy mindegyiknél, az már biztosan nem a hívott szám, készüléke miatt történik így.
-
válasz
mindthecrap #2828 üzenetére
Nem állítottad be Eszközrendszergazdai alkalmazások között, hogy ne legyen "simán" törölhető?
Nálam nincs gond az Outlookkal MIUI 11.0.5.0, droid 10.
-
-
mindthecrap
aktív tag
Sziasztok, egy kis segíséget szeretnék., a telefon MI9 SE, MIUI global 11.0.6
Napok óta az Outlook app 14-16 órával ezelőtti, olvasott és megválaszolt leveleket dob fel értesítésbe mintha most érkezett volna. Mindegy, gondoltam törlöm és újratelepítem, de innentől kezdődtek a gondok. Hiába nyomom hosszan és megyek rá, hogy eltávolítás, annyi történik, hogy pár másodperce kiakad a launcher majd újraindul, esetleg néha ki is írja, hogy a MIUI képernyő leállt de az Outlook ott van és működik tovább. Beállítások között pedig az alkalmazások törlésénél nem jelenik meg a listában... valakinek ötlet?
köszönöm
-
ApaJoe
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy kis problémám. A Redmi 4X telefonomban 2 SIM van, 1 T-COM és 1 TELENOR. A utóbbi időben (néhány napja, 1-2 hete) azt csinálja ha a hívólistában szereplő számot akarok visszahívni, feldobja ugyan, hogy válasszak a SIM-ek közül, de az elsődleges mellet elindul egy 5 mp-es visszaszámlálás és ennek letelte után automatikusan tárcsáz. Eddig nem volt visszaszámlálás, csak ki kellett választani a SIM-et és akkor tárcsázott. Nincs beállítva alapértelmezett hívó SIM. Nem tudom hol lehetne ezt a visszaszámlálást leállítani.
Segítséget kérek!
Előre is köszi.
ApaJoe -
hojos
aktív tag
válasz
razorka777 #2825 üzenetére
-
hojos
aktív tag
válasz
razorka777 #2823 üzenetére
Részemről passz.
-
hojos
aktív tag
válasz
razorka777 #2821 üzenetére
Nem cseréltél témát ?
-
Landsmann
addikt
válasz
Baleszmode #2817 üzenetére
Ez érdekes. Redmi 8-on 1-es foglalatban Telenor, 2-es foglalatban Vodafon kártya. Időnként, akár heti 2-3 alkalommal is az 1-es SIm eltűnik. A telefonban semmi nyoma a Telenoros SIM-nek,. Ha hívjuk a hozzá tartozó számot, akkor a hívó kicsöngést hall,m de a telefon nem csörög, nem jelez semmit. Próbaképp megcseréltem a két kártyát, azóta nem tűnik el egyik sem. Viszont előfordul, hogy a Telenoros SIM-et használva vagy senki nem hall semmit, vagy csak a másik fél nem. Előbb-utóbb kártya csere lesz, korábban egy másik készülékben ugyanez a káryta rendben működött. Szóval nem egyértelmű, hogy kártya, vagy készülék probléma, de mivel mindegyik probléma a Telenoros kártyát érintette, így valószínűleg az lesz a hunyó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Baleszmode #2817 üzenetére
Ha másik kártya jó ugyanabban a slotban, akkor irány a szolgáltató, ingyen cserélik a kártyát.
-
Baleszmode
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: (egy adott Redmi 7-nél)miért van az, hogy az egyes SIM-kartya(egy Telenorosrol beszélünk) nem működik, de olymódon, hogy egyetlen hívás után dobja az unalmast,tehát nem lehet sem hívni azonnal (se ki, se be), csak annyit kap válaszul a hívó fél, hogy pillanatnyilag nem kapcsolható.
Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszokat köszönöm.
U.I: Azért írtam, hogy egyes, mert akármelyik slotot kapja a telefonban, nem működik(rebesgették, hogy a kártyával van a gond) -
Chereiose
addikt
Sziasztok,
100k környékén most melyik jobb választás, a xiaomi mi note 10 lite vagy a mi 10 lite? Note 10-ben bejön az ívelt kijelző meg a nagy akksi, de ahogy nézem a mi 10 lite meg kicsit erősebb prociban, bár nem tudom az érezhető-e egyáltalán.
-
válasz
DrDobos #2813 üzenetére
Talán a poco launcher áll hozzá legközelebb ,valamennyire képet kaphatsz arról hogy maga felület milyen, viszont a felület miui működése nem derül ki belőle pl ,kényelmi szolgáltatások, a szinte mindent aprólékosan beállítani tulajdonság . Stock felületen kb mint az ios , a beállításokban pedig mindent be lehet áálítani és néha kell is b@xtatni . Kb mint emui alatt (pl alkalmazás lock,autó start ,értesítések személyre szabása,védelem a miui optimalizációtól..stb) jól sikerül a lefele pöccintéssel egyből legördülő értesítések,gyors kapcsolók,beállítások elérése,dupla koppintásos altatás ,ébresztés ..stb
Negatívum a kissé agresszív memóriakezelés , de ezt többnyire kordában tartható. -
válasz
DrDobos #2813 üzenetére
A Poco Launchert kipróbálhatod, de az kevés.
Mert a MIUI sokkal mélyebben belenyúl a droidba, mint csak a launcher.
Legalább nézd meg valahol (pl. Media Markt), hogy nyomkodva hogy tetszik, de ha pl. neten rendeled, akkor 14 napig elállhatsz a vásárlástól, ha nem tetszene. -
DrDobos
őstag
Sziasztok:D
Van egy hulye kerdesem: ahogy hallom a MIUI, mint rendszer nagyon megoszto..a baj az, hogy hamarosan uj telefont kell vennem. Hogy tudnam kideriteni, hogy tetszik e nekem a rendszer? Esetleg valami launcher? -
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #2810 üzenetére
Viktor0610: koszi szepen a bemutatot, mindent ertek!!:)
Micsurin: Koszi, letoltom megnezem:)
-
válasz
DrDobos #2809 üzenetére
Videót nem tudok linkelni, de bedobok két képet.
Ha a kezdőképernyőn -első kép-, a bekarikázott helyről indítasz egy felfelé húzást, bejön az alkalmazástár (a telepített appok plusz a Beállítások ikon) -második kép.Szerk.:
Kipróbáltam, ebből a magasságból indítva bárhol behozza az app drawert, nem csak középen. -
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #2808 üzenetére
Errol tudsz kerlek linkelni videot? Nem tudom ugyanarra gondolunk-e
-
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #2806 üzenetére
És a menü előhozást felhuzasra is meg lehet oldani?:)
-
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #2804 üzenetére
Viszont az tudtommal masmilyen, nem?
ha jol tudom a kepernyo bal, meg jobb oldalrol kell húzogatni, nem?
-
-
DrDobos
őstag
Hali! Meg nincs MIUI szoftveres telom, csak erdeklodnek milyen a testreszabhatosaga:)
Az erdekelne, hogy megoldhato az nagy mokolasok nelkul, hogy a samsung gesztusvezerlesehez hasonlóan legyen megoldva a navigáció? Tehat jobb alulrol felhúzva a kijelzon visszalep, kozeprol a home-ra, bal oldalon pedig az alkalmazasvalasztohoz?
Illetve a masik, hogy a kijelzo kozeperol felhuzasra ugrik elo a menü az alkalmazasokkal. Ez megoldható valahogy? Elore is koszi:) -
bl4ze
veterán
válasz
aprokaroka87 #2801 üzenetére
Igen. Eddig semmi ilyen nem volt
Fura, hogy eddig másnap reggel ott volt a Viber a notification shade-ben mint disconnected vagy ilyen szöveggel.
Most nincsen ott ergo nem is indul pedig auto start van neki adva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Politikai mémek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest