Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
aktív tag
Nálam még Miui (xiaomi.eu) van, de az Ali app újratelepítés megoldotta a kép betöltés problémát.
-
zsola400
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9891 üzenetére
A Voda is küld sms-t ha eléred az adatkeret 80%-át.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
Nálam a K-9 Mail vált be.
-
zsola400
aktív tag
A teló csak felébresztéssel való fizetés a bankártyák érintésmentes fizetéséhez hasonlóan működik, ott is 15e.ft a határ pin kód nélküli fizetéshez vagy bizonyos darab szám fölött kér pin kódot (15e alatt is)
-
zsola400
aktív tag
1. Mindkettő ua. xiaomi.eu rom, az első (hivatalos) helyről tölteném le. Ez egy "új/másik rendszer" gyárira ne próbáld rá frissíteni! Teljesen új telepítés kell neki!
2. Ezek már hybrid romok lehet twrp-ből vagy fastboot telepíteni. Én twrp-ből szoktam, egyszerűbb, nem kell pc sem hozzá.
3. -> 1. Ha már fent van egy xiaomi.eu rom és jön egy újabb/frissítés, letölt, telepít pl. twrp-ből de ilyenkor már csak frissítést/javításokat rakja fel. (app-ok, beállítások megmaradnak) -
zsola400
aktív tag
Egyelőre csak kínai nyitásra vonatkozik a korlátozás
Xiaomi Unlock Bootloader New Policy
This new policy is currently only for China, but it is expected to be rolled out globally soon.
1. Your Mi Account should be at level 5 in the Xiaomi Community
2. Fastboot questionnaire required
3. Unlocking permission valid for 1 year
4. No OTA updates for unlocked bootloader
5. Unlock up to 3 devices per year
6. The waiting period for unlocking is now 72 hours, down from the previous 168 hours.
-
zsola400
aktív tag
Ha van root (vagy van hozzá affinitás) nagyon sok a lehetőség pl. CustoMIUIzer, Cemuiler stb. ezekkel a végletekig testreszabható a MIUI akár 8x10 ikon elrendezés +100 egyéb. Vagy egy xiaomi.eu rom-ban is már sokkal több lehetőség van de ezekhez mind BL. nyitás szükséges.
-
zsola400
aktív tag
Nálam xiaomi.eu dev romon van galéria és be is tudok lépni, törölni stb.
Esetleg próbáld meg böngészőből belépni a fiókba.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz
bodorjanos #7607 üzenetére
Ebből inspirálódhatna a miui is
Pedig így kezte a miui mikor még nem gyártott telefonokat csak szoftvert/miui-t fejlesztett. -
zsola400
aktív tag
válasz
spiderpig820 #7103 üzenetére
Play Protect-tanusítványhoz mit ír vagy egy SafetyNet checker?
-
zsola400
aktív tag
válasz
Szabó András #6765 üzenetére
Downgradelni csak nyitott bl. tudsz. Próbálj először egy gyári visszaálítást (factory reset) ez mindent törölni fog.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5688 üzenetére
Én is 2014 év elején vettem az első Xiaomi telót Hongmi (Red Rice) MIUIv5 volt rajta, de régen volt, azóta maradtam a Xiaomi vonalon.
-
zsola400
aktív tag
-
zsola400
aktív tag
válasz
alex devil #4531 üzenetére
Heti béta rom-on (MiuiMix/Mi9lite) is ugyanígy xarakodi egy ideje a tárcsázó. A héten kiadott rom-on javítottak valamit, de nem az igazi még.
-
zsola400
aktív tag
Előbb minden fiókból Mi, Google stb. lepjél ki, készülékkeresést kapcsold ki és ezután a gyári adatok visszaállítása, maradhat az .eu rom. Ha ezeket megcsináltad átadhatod, saját Mi fiókkal tudja használni. Ezt ellenőrizni is tudod FR. utána, bekapcsoláskor Mi fiók jelszavát kéri akkor nem jó, aktív még a fiókod.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz
lomposfarkas #4235 üzenetére
Időhöz 48 - 72ó van kötve vagy újraindítás után.
-
zsola400
aktív tag
Viber üzenetre, próbáljátok ki az APN-t szerkeszteni főleg Telenor esetén Hozzáférési protokollt IPv4-re állítani.
-
zsola400
aktív tag
válasz
szimszonos #2685 üzenetére
Letöltötte a frissítést v. teljes rom-ot kb. 2-2.4 Gb szokott lenni.Keress downloaded_rom mappát benne lesz a letöltött frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz
gyulaszu #2650 üzenetére
Heti nézet az csak ha nincs esemény nem mutatja a napokat. Nekem kint van, haszálom mert látni a heti eseményeket, közelgő ünnepnapokat.
-
zsola400
aktív tag
válasz
daninet #2593 üzenetére
Nekem ez van fent miui 12 / magisk, hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest