Új hozzászólás Aktív témák

  • un2112

    tag

    Sziasztok!
    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Redmi Note 7-em van, ma rohanás közben valamit sikerült félrenyomni, azóta kb. használhatatlan. Az alábbit írja ki, akármit csináljak:

    A(z) MIUI kezdőképernyő alkalmazás...
    Elküldi a jelentést elemzésre? A jelentés tartalmazhat személyes információkat. A jelentés segíti a munkánkat a hiba kijavításában és soha nem osztjuk meg semmilyen közösségi oldalon.
    Összegzés megtekintése
    Mégse / Jelentés

    De se a mégse, se a megtekintés, se az elküldés nem változtat azon, hogy nem tudom használni az appokat, mert mindenre azonnal ez jön fel.
    Illetve fölül megvan a Tisztító / Biztonsági vizsgálat / Mélytisztítás / Alkalmazások kezelése sor, ám ezt az alkalmazást nem lehet lelőni, eltávolítani, az adatok törlésére meg kilőtte az összes előre felpakolt telefonszámot.

    Ja, és legfölül azt írja, Osztott képernyő, ha arra koppintok, akkor egy hosszú mondat közepe látszik, de nem akarok nyomva tartani egy alkalmazást és áthúzni...

    Szóval nem tudom, mi ez, én bénázok-e, vagy megette a vírus, vagy akármi egyéb, szóval ha tudja valaki, mit nyomjak (restart/kikapcs-bekapcs nem oldotta meg), legyen kedves megosztani velem!
    Kösz és minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák