Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Köszi a választ.
Annyi fejlemény van, hogy a mai játék után eljátszotta ugyanezt, majd pár perc múlva lezártam a kijelzőt és magától újra működik a gyro. Próbáltam azt, hogy játékon belül bekapcsoltam a használatát, de semmi változás. Gondolom a rendszer programját kilövi a CoD, ami a szenzorért felel. Ha rájövök melyik remdszeralkalmazás az akkor automatizálóval (Tasker vagy Macrodroid) újra fogom indíttatni a folyamatot.
Szerintem régóta meglehet ez a hiba, csak legtöbb esetben álló pozícióban használom a telefont, így nem derült ki. Mostanában meg sokat használom a YT-t ahol el szoktam fektetni a telefont és kiderült a hiba.
-
Fall-N
veterán
Van köztetek valaki, aki CoD Mobile-lal játszik? Nekem van egy olyan gondom, hogy a játék kilépése után nem működik a giroszkóp. Hiába fordítom el a telefont nem fordul el a kép. Csak újraindítás után működik újra. Ha ilyenkor nézek egy tesztprogramot, nem érzékeli a gyroszenzort. A telefon egy Redmi Note 7 MIUI 12.0.3 és Android 10.
Néha olyan hibát is produkált, hogy játék kilépése után beragad valami és ha megnyitok egy programot csak fekvő pozícióban hajlandó elindulni. Ha ilyenkor kikapcsolom az autó forgatást akkor persze állóba kényszerül, de ugyanúgy a giroszkóp nem működik.
-
tibike8
őstag
Sziasztok, mivel töltőn volt az órám, hangot adtam a MI 10-emre és kaptam 2 SMS-t közben amik pár percenként jeleznek akkor is, hogy már elolvastam őket. Mi lehet bekapcsolva a rendszerben?
-
atosan
veterán
Poco telefont használóknak: már van külön poco community alkalmazás.
-
Fall-N
veterán
-
vegyszer
addikt
válasz
hroberto #3737 üzenetére
Engem azért érdekelne, hogy az SMS számok hogy alakultak az elejétől. Mennyire korrelált az elküldött darabszám árral, Valóvilág/Big brother/Megasztár/Xfaktor stb műsorokkal, operátor logó, háttérkép, csengőhang kéréssel.
De komolyan.Ma meg gyakorlatilag a bankom is pushup üzenetet küld SMS helyett.
-
hroberto
veterán
válasz
kimiszandy #3734 üzenetére
2021-ben még ír valaki SMS-t?!
-
vegyszer
addikt
válasz
kimiszandy #3734 üzenetére
Nekem a True Phone Dialer van a Mi Note 10 lite-omon.
Régebben az SMS kódok miatt (mármint, hogy egy ő betű miatt ne csak 68 karakter legyen egy SMS) használtam a Handcent SMS-t
Céges, és ez az első teló, ami root, bootloader nyitás mentes. -
kimiszandy
csendes tag
válasz
vegyszer #3733 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos az nálam nem opció, még bőven garanciás.
Azt mondjuk nem értem, alapból miért nem került bele a saját SMS app. Annyi felesleges van, amit viszont a büdös életben nem fogok használni, de ami kéne, az meg nincs. Érthetetlen a logika. (Félreértés ne essék, amúgy nincs bajom a Xiaomival, nem hiába maradtam a márkánál.)
Egyebekben nem ismertek normális - áruházból letölthető - alkalmazást az SMS/MMS küldésre/fogadásra? Ezt a "Messenges" hulladékot nem vagyok hajlandó használni, mert amire lenne, arra alkalmatlan. -
vegyszer
addikt
válasz
kimiszandy #3732 üzenetére
Nem. Nem lehet.
Bootloader nyitás, EU rom.
Sokkal több alternatív ád nincsen -
kimiszandy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Redmi Note 9S-em, Global 11.1.10-es MIUI fut rajta, 10-es Android.
(Itt jegyezném meg, NEM szoktam frissíteni sem a droidot, se a MIUI-t.)Az alapból telepített SMS-app egy hulladék ... google termék. Ezelőtt egy Redmi 5A-m volt, teljesen megszoktam és megszerettem a MIUI full egyszerű, letisztult "Üzenetek" appját.
Az lenne a kérdésem, hogy külön "megbuherálás" nélkül nem tudnám valahonnan letölteni és telepíteni rá a MIUI-s SMS-appot?
-
Landsmann
addikt
válasz
Corsa02 #3730 üzenetére
A Redmi 6 nekem is 2 éves volt februárban, de még tudja az újkori készenléti időt. Semmi nyoma annak, hogy hanyatlana az akkuja. Mindig 100 %-ra töltöm. Töltőre akkor teszem, mikor 20 % alá esik. Van amikor 19, van amikor 14. Ahogy töltő közelébe kerülök, hogy megszakítás nélkül tudjam tölteni. Melóhelyen és otthon is van töltő. A 20 %-al még sok beszélgetéssel is kibír 4 órát míg töltőhöz jutok. Ha meg olyan helyre megyek, akkor viszem a powerbankot. Redmi 6-ot 2-szer kényelmesen fel lehet róla tölteni.
-
Corsa02
őstag
válasz
Landsmann #3729 üzenetére
Egyetértek, ezt ma már a készülékek elektronikái szépen "levezénylik". Ahogy írod, én sem értettem soha, hogy ciklus van megadva, akkor a 40-80% között tartani sokkal ciklusigényesebb mint 20% körül feltenni tölteni majd amikor 100% akkor lehúzni és ennyi. Köszöni a Mi8 akksija, de ő is jól van, kb annyit tud több mint 2 év után mint az elején.
-
Landsmann
addikt
Én is így töltöm a telefonjaimat, egyiknek sincs semmi baja. Én is olvastam ezt, de nekem a tapasztalatok nem ezt mutatják. Másrészről az akkunak töltési ciklusra meghatározott élettartama van. Logikus, hogy 100 %-ról 20 %-ra merülni hosszabb idő mint 80 és 20 % között tartani. Tehát eleve ritkább lesz a töltés. Ha csak 80 %-ig töltöm a telefont, akkor az nem számít bele a töltési ciklusba? Akkor sosem menne tönkre az akkumulátor. Szóval sántít az elmélet.
-
apep
újonc
Köszi! Kipróbálom a telót másik SIM kártyával, vagy az enyémet átrakom egy másik készülékbe és megnézem, hogy reagál. Nem tudom, hogy hogy lehetne kiszűrni, hogy esetleg a SIM a probléma. Az aksit meg, lehet hogy legyaláztam, mivel eddig mindig 20 %-ról töltöttem 100 %-ig, és azt olvastam, hogy ez nem tesz jót hosszútávon. Az adapterem is eléggé felmelegedik. Ha más nem, beviszem a szervizbe.
-
Lehet hogy félre csúszott valami a frissítésnél , recovery módba lépés után , lehet hogy érdemes lenne factory resetet nyomni, hátha megjavul . Ha attól sem talál magára akkor esélyes a szerviz . Vagy ha rutinosabb lélek vagy akkor fastboot módba lépés és a fastboot rom újbóli telepítése flashelése pc-rôl . (bár ehhez nyitott bl-t szoktak emlegetni követelményként ) .
-
ka64
tag
Sziasztok!
Miui 12-n (mi 10t) hol lehet beállítani a mobil adatforgalom havi limitet, fordulónapot? Illetve hol lehet lekérdezni, hogy éppen hol tartok? Redmi note3-on ez nagyon jól működött. -
Fall-N
veterán
Akkor marad a SIM kártya, akkumulátor hiba vagy alaplap végső esetben.
Nekem szerencsére az SD váltás megoldotta, meg amúgy is az asszony telefonjában még csak 32 GB-os kártya van, ami már kicsi és tele van. Megkapja a 128-as Kingstont, így nem megy pocsékba. A Huawei nem finnyás a Kingstonra, most is az van benne neki.
-
dropi
senior tag
Hahó, kezdek kicsit aggódni, hátha más is találkozott már ezzel. Tegnap megjött a frissítés a Mi Note Lite 10-emre 12.1.3 asszem. Na ez kicsit belassította a telót, gondoltam, egy újraindítás segíthet, ezért most megpróbáltam, de pontosan 10 perce a színes MIUI feliratnál tartunk.
Kezdjek el aggódni? -
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #3716 üzenetére
Ahha. Szóval csak csicsa, semmi érdemi dolog. Akkor marad a régi nekem is.
-
-
Landsmann
addikt
Mi az az Új irányító központ? Ki és be lehet kapcsolni, de én nem vettem észre semmi változást.
-
apep
újonc
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 8
Jelenleg: Android 10 és MIUI Global 12.0.1
Androidos biztonsági hibajavító csomag szintje: 2020-12-01
rendszeralkalmazás frissítések engedélyezve.
A telefont 2020. júliusban vásároltam és semmi baj nem volt vele egészen 2020. december 30-ig. A telefonon szabadon hagytam 12 GB-t a 64-ből, a többi meg volt pakolva zenékkel, plusz 50 letöltött applikációval, közöttük 21 játék applikációval. Minden rendben volt, a játékok is működtek, majd december 30-án az egyik játék alatt, amivel pedig már két hónapja játszottam, a teló hirtelen lefagyott. Onnantól fogva 2021 januártól, mind a mai napig időről időre fennáll az a probléma, hogy a telefon lefagy vagy újraindul magától és ehhez játszani sem kell, ledob az applikációkról (a saját gyári applikációiról is), majd egy hibaüzenet ablak ugrik fel, hogy az adott applikáció működés közben leállt. A Play áruházzal, a messengerrel, de pl. a Beállítások menü használatakor is így jártam nem egyszer. Később a wifire sem akart csatlakozni.
Csináltam egy gyári visszaállítást, de a probléma továbbra is fennált, pedig hanyagoltam a korábbi applikációkat és nem töltöttem le őket újra. A telefon már nemcsak kidobott az applikációkból, de magától újra bootolt, majd ismét és ismét, miközben le is fagyott többször is. A telefont sokadjára tudtam csak visszahozni, újraindítani. Volt, hogy egymás után legalább ötször újraindult. Elvileg bug-nak nem kellett volna már rajta lennie, ha egy játék korábban hibás is volt esetleg.
Ismét gyári visszaállítást alkalmaztam egy hete, nem töltöttem rá semmi újat, csak a messengert meg a MÁV Startot, és egy hétig működött, majd ma megint elkezdte. A saját gyári alkalmazásairól is ledobott, vagy magától újraindult használat közben. Legutóbb üzenetírás közben indította magát újra a telefon, és betöltés után ismét újra indult csak úgy.
A teló két év garis egyébként, amiből még másfél év hátra van.
Amikor megvettem, bár akkor még nem foglalkoztam ezzel, de ha jól gondolom, eredetileg Android 8 és MIUI 10-ről indult gyárilag. A frissítések vagy a Bugos szoftverek vagy azok esetleges maradványai okozzák ezt?
Mit gondoltok, mi lehet a gond? Köszönök minden meglátást! -
stanicli
csendes újonc
Sziasztok!
MI Note 8 Pro, MIUI 12 Global
Ma reggelig a kezdőképernyő legalsó sorában 5 db ikonom volt.
Az egyik helyett másikat akartam betenni, ezért egyet kivettem.
Azóta 4 db-nál többet nem tudok ott elhelyezni.
Amúgy 5x6 ikonos a beállítás.
Tudnom kellene valamit? Hogyan lehet betenni az 5. ikont?
Köszi,
Stan' -
-
gzbotii
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a 9gag és FB app messze a legnagyobb fogyasztó, pedig nem azokat használom a legtöbbet (sőt).
MIUI specifikus bug lenne? Először töröltem őket, aztán visszraktam pár nap múlva, de ugyan az a helyzet. Újratepelítés után bekapcsoltam az Akkumlátoroptimalizálsát illetve a háttérfolyamatok korlátozásást, de ezt kétszer is visszakapcsolta valami.MIUI Global 12.0.2, Redmi Note 9 Pro
Ötlet, tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest