Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Üdv,
Adott egy 13T, Telekomnál vásárolt készülék. Nem aktuális a szoftver, ugyan ott vásárolt készülékeknél már frissebb van. Nem talál frissítést, bővített frissítési menü, korábbi fogadás: semmi, letöltött rom telepítése: semmi. Milyen más alternatíva létezik még? -
atosan
veterán
Üdv,
Saját értesítési hangot hogyan tudok beállítani? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Volt már néhány Xiaomi telefonom, legutóbb 11T pro. Az általam fontos alkalmazásoknál a szokásos lakat/auto indítás/nincs akku korlátozás kombót be szoktam állítani, eddig semmi gond nem volt egyikkel sem. Váltottam 12 Lite telóra, úgyszintén beállítottam. Néhány nap után azt vettem észre, hogy az automatikus indítás ki van kapcsolva.
Gyári EUXM rom, semmi mást nem piszkáltam, ahogy előző telóimnál sem. Mi lehet a gond?
MIUI 14, android 13 -
atosan
veterán
válasz
this is life #6563 üzenetére
Köszönöm szépen! Így már sikerült
-
atosan
veterán
válasz
this is life #6554 üzenetére
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Galériában hogyan lehet rejteni bizonyos albumokat? Teleszórja a zenéim borítóképeivel. MIUI 13, A12, Xiaomi 12X -
atosan
veterán
válasz
Tompika777 #6081 üzenetére
Köszi, azt néztem, de ahogy említették, csak képernyőzárra érvényes.
-
atosan
veterán
Üdv,
Lehet részben alkalmazás beállítás, de lehet telefon vagy MIUI.
Azt szeretném elérni, hogy ha jön gmail és lehúzom az értesítési sávot, akkor ne látszódjon, hogy mit írtak. Csak annyi, hogy új email jött esetleg, hogy kitől.
Van ilyen lehetőség?
Xiaomi 11T -
atosan
veterán
válasz
tknof1871 #5712 üzenetére
Üdvözlettel,
Én is csak a térképnél találkoztam ilyennel. Kíváncsiságból ma megnyitottam az iránytű alkalmazást, azon belül beállításoknál semmi. Látom a magasság -2,2 méter, hehe víz alatt vagyok. Rányomtam a magasságra, meglepetésemre kidobta, hogy "a pontosabb kalibrálás érdekében csatlakozik az internethez?" Egy ok és helyreállt a magasság. Hátha ez segítt. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Tegnap vettem egy 11 T-t, nem találtam rá topikot. A BT füles nagyon halk, még Poco X3 pro után is. Maximumon alig éri el annak az kétharmadát hangerőben. Lehet erre megoldás vagy ez van? ADB és romolásra nincs lehetőségem. -
atosan
veterán
válasz
lomposfarkas #5404 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom!
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #5402 üzenetére
Köszönöm válaszod!
-
atosan
veterán
Sziasztok,
MIUI zene lejátszó alapból abc sorrendbe rendezi albumokon belül a számokat. Be lehet állítani valahogy az eredeti sorrendet? -
atosan
veterán
Üdv,
MIUI vagy app beállítás lehet a következő gondom?
A messenger ha lehúzom az értesítési sávot csak annyit ír, hogy xy 1 üzenet. Hol tudom azt beállítani, hogy az üzenet első pár szavát jelenítse meg.
Előző készülékemen (Galaxy A52 5g) megjelent a feladó és két sornyi az üzenetből. Chat fejet egyiken sem használom.
Redmi Note 10 pro, Telekomnál vásárolt, 12.5.3 EU (nem a custom) rom. -
atosan
veterán
Poco telefont használóknak: már van külön poco community alkalmazás.
-
atosan
veterán
Üdv,
Feltettem a xiaomi.eu romot (mi 10t lite). Az üzenet küldő alkalmazással kapcsolatban kérnék segítséget. Nem jönnek meg az sms-ek. Mit javasoltok? Telekom a szolgáltató. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Adott egy Mi 10t lite telefon. Honor Band5-öt használok. Hiába van lakatolva a Huawei health, auto indítás bekapcsolva, akku kímélés kikapcsolva, semmilyen értesítés nem jön át, max 1 napig, ha újra telepítem az egészség appot. Mi 9 lite-ról költöztem, csináltam már fr-t is, belaktam új készülékként, de semmi. A Mi 9 lite-on tökéletesen működött. Mindkettő android 10, MIUI 12. A health alkalmazásban is minden ugyan úgy van beállítva. Tud valaki segíteni? -
atosan
veterán
Részben nagyítás kérdés ez is. Nekem a betűméret megfelel, viszont az óra, akku kijelzés, stb nagyon kicsi. Ezeket hogyan lehetne nagyítani, esetleg valami téma?
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
Az lehet. Eddig a Pocot preferáltam, ott nem volt gond, most a gyárit próbálgatom.
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #2961 üzenetére
Köszi, ezzel tisztában vagyok, mindenhol ezt használom. Ezért is lepődtem meg, hogy nem azt csinálja amit megszoktam.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Időkép átméretezhető widgetet miért nem tudom átméretezni? Hosszan nyomva csak a törlés lehetőség van.
Mi9 lite, MIUI 12, frissítés után volt fr.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- PR-Telecom
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Projektor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest