- Logitech szerviz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Érdekes. Múltkor volt szó a két kártyás RCS üzenetről. Volt akinek mindkét kártyáról ment, volt akionek meg nem. Nos, érdekes dolgot tapasztaltam. Akkor még nekem mindkét telefonon csak az egyik SIM-ről ment. Most néztem meg megint. Redmi 9-en Telekom/*One párossal mindkét kártyáról megy az RCS. Redmi Note 13 Pro 5G Yettel/Yettel csak atz egyik kártyáról. Megnéztem, a Message app mindkét telefonon ugyanaz a verzió. A modernebb készüléken nem megy, noha ott mindkét kártya ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozik. Átnéztem a beállításokat, mindkettőn azonos. Bárhogy trükközök a beállításokkal, csak az egyik kártya lesz aktív. Most annyit csináltam, hogy az 1-es SIM-et letiltottam, így aktívváű vált a 2-es SIM. Engedélyeztem az 1-es SIM-et, kíváncsi vagyok magfátóül mi fog történni. A másik telefonon magától lkett aktív mindkét kártya, mikor a múltkor próbálgattam, ott is egyik vagy másik volt aktív csak. AZtán nézem atz előbb, most meg már mindkettő.
-
válasz
user26 #11282 üzenetére
Úgy tűnik, hogy él még a lehetőség, ma 13:30 körül 07.01-ig megadták a nyitási engedélyt a community appban, gépen, Mi unlockkal ellenőrizve, elindult a 72 óra várakozás.
Plussz infó hozzá, a hétvégén egy másik egyszer már nyitott eszközön instant megkaptam a nyitási engedélyt, béta testing ue a telefonon, 2924 napos acc..stb -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker #11292 üzenetére
valószínűleg Android verzió és app függő is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #11288 üzenetére
Továbbra sem tudni hogy az Android verzió különbség okozza vagy a HyperOS?
Vagy netán a böngésző... -
Atomgeszi
nagyúr
Köszi, ezek telefon - telefon között működnek csak, ugye?
-
ggeleven
őstag
válasz
Atomgeszi #11287 üzenetére
TeamViewer QuickSupport is egy megoldás.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker #11286 üzenetére
Arra gondolsz amikor görgethető képernyő készit?
Nekem Realme UI 5.0 rendszeren ( Android 14 )
Chrome, és Vivaldi esetén nem müködik ez az opció, Brave és Edge esetén viszont igen. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #11286 üzenetére
Ezt én is észrevettem, hogy sajnos nem mindenhol működik a görgetés rendesen...
Tudtok mondani olyan appot, amit egy távoli telefonra lehet telepíteni, és én itthonról tudom vezérelni, tehát látom a képernyőt, amolyan távoli vezérlés?
-
WhiteWalker
nagyúr
Bemásolom a kérdésem ide is:
"Nem tudom a kérdésem mennyire Android vagy inkább HyperOS specifikus, majd eldönti az admin hogy maradhat e.
Szóval adott egy Redmi Note 13pro+ készülék és ezen Android 15 HyperOS 2.x. verzió és a bajom , hogy ha készítek egy képernyő képet böngészőben akkor a "görgetés" funkció nem lehetséges, mintha inaktív lenne. Nagyobb magyar weboldalakon teszteltem (index , Nemzeti Sport, gamekapocs, HWSW)
Próbáltam Opera és Chrome böngészőben is , ugyanaz a probléma.
Viszont a Shein appnál működik a képernyő mentés után a "görgetés".Végül kicsit szinezzem a dolgot másik készüléken PocoF5 Android 14 HyperOS 1.x verzió alatt siman működik a "görgetés" funkció az említett weboldalak alatt.
Szóval ezt az anomáliát a HyperOS verzió különbség okozza , vagy az Android verzió differencia vagy mindkettő egyszerre? "
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
HOS2 alatt miért van az, hogy zárképernyőn még látszik az értesítés, de ha feloldom már nem?
Köszi -
playmore
tag
Hyperos2
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a gyári naptár widget (amelyik az egész hónapot mutatja) néha nem frissül többet. Vagyis ott marad a kijelölés egy régi napon és kész. Ha rábökök a teljes képernyős menüben minden jó, de nem frissül a widget. Ha leszedem és vissza rakom akkor jó. Valami ötlet? -
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten jött a hyper2 (2.0.1.0., Xiaomi 11 lite 5G NE), azóta a klónozott alkalmazásoknál (Twitter, instagram) nem tudom kikapcsolni az értesítéseket. Az elsődleges fiókoknál ki van kapcsolva, nem is jön semmi értesítés, de a másik fiókok feszt küldik.
Másnál nincs ilyen probléma?
-
user26
senior tag
válasz
korcsi #11281 üzenetére
Üdv! Bl niytás. Nem megerősített infó, de úgy tűnik, hogy már/jelenleg nem csak a Poco modell sorozatnál van ez a dolog, hanem más modellek esetében is. Nem tudni, hogy most feltörték a szervereket, vagy Xiaomi kapcsolt ki valamit... Pár próbálkozás (pár nap próbálkozás) után is ha kvóta elérést ír ki, menj a Dev menübe és a Mi Community -tól függetlenül tudod össze bindelni a fiókod a telefonnal. Nem tudni, hogy meddig "él" ez a lehetőség.
-
korcsi
veterán
válasz
korcsi #11272 üzenetére
Bingó:
Próbálkoztam a communitiy appban 18 óra körül, soha nem sikerült, majd rányomtam az összekapcsolásra, és nem az upgrade-es hibaüzi volt, hanem hogy nem jó a hitelesítésem, újra ki- meg beléptem xiaomi fiókba és hozzá tudtam adni.
Meddig lehet érvényes a jogom a feloldásra?
Én már nem merek most semmit piszkálni, nehogy elrontsam, ha már eddig eljutottam. -
laracroft
senior tag
válasz
Tompika777 #11277 üzenetére
Igen már én is így gondolom.... csomagolom vissza
-
laracroft
senior tag
válasz
laracroft #11273 üzenetére
Próbálom ráheggeszteni a TW ROM-ot lock-olás nélkül, de a mi flash ezt állítja:
FAILED (remote: 'not allowed in locked state')
Beállításom szerint pedig nyitva van, de akkor mi a hiba? -
válasz
laracroft #11273 üzenetére
Sajnos ilyen van, több helyen fel is hívják rá a figyelmet, hogy van global és global rom-os verzió is, de a kettő nem ugyanaz, pl. a támogatott frekvenciákban is eltérhet, mondjuk nem tudja a B20-at, ami a vidéki 4G-hez jó ha van. A többit passzolom, én sosem szoktam telefont romolni, úgyhogy nem is tudom mit mire lehet vagy nem lehet tenni. eMAG-ra meg annyit, hogy ha lehet kerülöm, de ha vásárolok is ott, csakis akkor, ha az eMAG vagy az Extreme Digital a forgalmazó és a kiszállító is. Sajnos sok ott már a mindenféle seftes sufnicég.
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
Szükség volt egy olcsó telefonra, ami annyit tud, hogy felveszi a beszélgetéseket. Redmi 12C lett a kiválasztott, emag-ról. Mikor megjött gyanús volt, hogy elég sok csirkeláb van a dobozon. Elindítva HOS 1.0.4.0.UCVMIXM-et látok, ami Global-t jelent, de ha beírom az IMEI számot az ellenőrzőbe, akkor ezt írja:
"However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected.Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels."
Ez most akkor Global, vagy kínai?
Egy TW rom-ot szeretnék rárakni, de ha kínai, akkor ugye nem szabad.Azt persze most látom, hogy nincs rá TW ROM. Indiai van, de nem tudom van-e benne hangrögzitő.
Szerintetek mit tegyek?
Előre is köszi -
korcsi
veterán
Sziasztok!
Bootloader nyitás kérdés.
Új telefonomon nyitnám a boot loadert, de az egy hetes várakozásig még a régit használnám. Az megoldható, hogy elindítom a folyamatot, kikapcsol, SIM áthelyez a régi telefonba, egy hét után vissza és befejezem a nyitást.
Azért merült fel bennem kétely, mert a régi is ugyanazzal a xiaomi fiókkal megy.Köszönöm előre is!
-
user26
senior tag
Szia!
Ha Mi Community -n keresztül kéred a kérelmet, akkor 18:00 -kor próbáld, vagy 17:58, 17:59 -kor. Egy nap 1 próba, mert próbálkozás után ha jól emlékszek 30 másodpercet kell várni, mire le telik, és kicsit a túlterhelést miatt laggos lesz a történet ott, idő túllépés miatt, már esélytelen a kvótába bent maradni.
Itt nézd az időt, többen ezt jabasolták: [time.is]
Hivatalos úton lutri, hogy mikor sikerül. Próbálkozhatsz kérelem kérése előtt X idővel MI fiókból kilépni, vissza lépni, szinkronizálni, régi fiók, új fiók, ami +30 napos, nincs megfogható, kijátszható kiskapuLáttam olyan Globál fiókról képet, ami kőkeményen aktív a Community-be, nem hármas, meg nem négyes sziten van, de nem kapott még mindig kérelmet. Jelen formába bl nyitás tekintetében a Xiaomi elesett.
Ha Global Poco a modelled, akkor nem megerősített infó szerint "gyakrabban - előbb" sikerül úgy a fiókot össze bindelni, hogy csak a DEV menübe lépsz be, és közvetlen rá próbálsz, mobilnettel. HyperOS 1.0 alatt.
Nem hivatalosan, a bypass nem működik már, a Hypersploit pedig hyperOS v2.0 -tól nem működik beszámolók szerint. Nagyon új információ nincsen. Nem hivatalos fizetős módszer bármikor műküdik, annak ára bármi lehet amit nem szégyenlenek kérni.
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg kaptam bootloader nyitási engedélyt.
XDA-n írnak olyat, hogy 2025-től 14 napos ablakban kell a nyitást megcsinálni, különben érvényét veszti a jogosultság. Ezt mindenképpen el akarom kerülni. Ennek hihetek, tényleg csak 14 napom van erre?
NFC-s kártyás fizetés nyitott bootloaderrel root (és fix) nélkül nem működik, igaz?
Ha csinálok egy backupot, nyitom a bootloadert, majd visszazárom és utána visszaállítom a backupot, akkor a legközelebb nyitásnál már nem kell engedélyt kérnem, meg napokat várnom, igaz? -
atosan
veterán
válasz
gyulaszu #11254 üzenetére
Én is olyasvalamire emlékeztem, mint a képeden. Végül az újraindítás melett döntöttem, amire aztán még sem volt szükség. Hosszan lenyomtam a bekapcsoló gombot, előjött a Gemini, kösz nem, visszaléptem és azóta eltűnt. Lehet éppen az volt beragadva, pedig nem használom.
Köszönöm szépen a segítséget! -
G48
senior tag
Próbált valaki bypass-al HyperOS-en bootloadert nyitni? Mindegyik bypass-nál kikapcsoládik a mobil adat, akkor mikor bindelne.
-
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nemrégen frissült a HyperOS a telefonon (Redmi 12). Most Hyper OS 2.0.4.0 VMXEUXM Android 15 AP3A.240905.015.A2
A napokban vettem észre, hogy a letöltések között ez van
gondolom ez a letöltött új HyperOS telepítője.
Ezt miért nem törölte, mint eddig is, a telepítés után?
Törölhetem?
köszi -
-
-
tukiwik
csendes tag
Sziasztok!
Hosszú expozíciós fotókra van valakinek valami jó beállítása?
ISO 50 esetén is 3-4 sec még éjszaka is amit esetleg elbír, a felett kifehéredik a kép -
Szmtgp
csendes tag
[link] Sziasztok , vki már találkozott ilyennel?
Szürke ikonok szürke mappában.
Törölhetetlen. Legalábbis a képernyőről.
Valahol lehet?
( Xiaomi 15 Ultra)
Köszönöm -
duplaa
tag
Sziasztok,
most került hozzám egy Redmi 13, HyperOS 2.0.4.0VNTEUXM verziószámmal.A Digi mobilnetet nem sikerül beállítanom. A neten található "Így állítsd be a digi netet Xiaomi telefonon" lépéseken már végigmentem, de nem működik.
Valaki le tudná írni a működő beállításokat?
Köszi előre is.
-
LightWave
csendes tag
Sziasztok!
Munka miatt kellene olyan call recorder, ami a másik fél hangját is rögzíti, csak ez már nem EU kompatibilis. Vezetés közben nem tudok jegyzetelni és megjegyezni sem mindent.
Indonéz rom a megoldás, vagy van más mód is, root nélkül persze? A root a banki alkalmazások miatt nem jöhet szóba.
Segítsetek pls, mert haldoklik a régi telefon, amin még egy őskövület rom van. Kinéztem helyette egy Xiaomi 13-at, arra kellene telepíteni.
Köszönöm szépen! -
-
Adames
tag
válasz
Tompika777 #11229 üzenetére
Próbáltam már úgy, de nem lehet sajnos.
-
Adames
tag
Segítséget szeretnék kérni.
A Xiaomi 15-ön véletlenül kitöröltem a Fájlkezelő ikonját. Maga az alkalmazás rajta van a telefonomon, de az ikonja már nincs.
Már néztem egy csomó variációt, és sehogy nem tudom visszavarázsolni az ikont.
Tudna valaki segíteni ebben?
Köszönöm! -
Met
nagyúr
Leszedtem a Chathead enablert, az MRV Patch Managert, előtte a Messengert és FB-ot.
Volt még valami kamera alkalmazás amit ha jól emlékszem nem a Play-ből raktam fel.
Ennek ellenére továbbra is néha nem engedi feloldani csak pinnel a képernyőt.
Valahogy meg lehet nézni hogy mi gátolja? Vagy melyik alkalmazás van harmadik féltől? -
Met
nagyúr
nem lehet feloldani ezt a készüléket ha harmadik féltől származó...
Ujjlenyomatos feloldásnál írja.
Ezt hogy lehet kikapcsolni? MRV Patch Manager-el van felrakva a Messenger és FB hogy legyen chat bubble. -
szkaroly
senior tag
Nem tudom más találkozott-e ezzel a problémával:
Ha a BT be van kapcsolva (fülhallgató miatt) és hívni akarok valakit (zene nem megy közbe) akkor nem épül fel a hívás, nincs tárcsahang, csak az animáció megy körbe-körbe. Ha kikapcsolom a BT-t akkor minden tökéletes. Korábban ezzel a hibával nem találkoztam, de mivel nem sok hívást indítok lehet hogy ez a kombináció eddig még nem volt aktív. Lehet hogy HyperOS 2 bug, verziófrissítéskor teljes visszaállítás volt. Esetleg nincs valami jól konfigurálva a beállításoknál.
-
joey04
titán
válasz
MÚMIKA #11216 üzenetére
Érdekes, nekem azóta is jó, sőt mivel pont a napokban tette fel Bog a videót az Interconnectivity-ről, mondom kipróbálom a macbook hogy kezeli, szóval még be is van kapcsolva a funkció. Csak az itt említett értesítés van kikapcsolva. Látszik, hogy ez a Hyper igazából MIUI, van akinél hibátlan, van akinél olyan hiba ami másnál nincs, stb.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Van egy Poco 7x prom és egy olyan problémám van vele, hogy ne zavarj módban a fb msgnek jelez az értesítése.
Esetleg tudja valaki hogy mi okozza a problémát?
Redmi 9-ről költöztem át nem rég, ott nem volt ilyen... -
MÚMIKA
csendes tag
válasz
joey04 #11204 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ezzel problémám, bár EU romon és másik teló+ óra kombó, de csak úgy tudtam megoldani, hogy csak azokat az értesítéseket engedtem át az órára amire tényleg szükségem volt (chat appok), és csak azokat engedélyeztem a Mi Fitben. Így nem jön ez az értesítés, tényleg idegesítő. Az értesítés kikapcsolása, ahogy fentebb javasolták, nekem nem oldotta meg a problémát.
-
joey04
titán
válasz
joey04 #11206 üzenetére
Na most tesztelem.
Neked az óra verziója 5.1.6?
Mert amikor megvettem, használtam egy kicsit és csak később frissítettem amikor feldobta, és mintha az előző verzión nem csinálta volna. De nem esküdnék meg rá, mert full random a dolog, néha órákig jó, néha meg 5 percenként bedobja 2-3 alkalommal.
-
JohnX
tag
-
ggeleven
őstag
Végre elcsíptem egy nem minden régióra kiadott frissítést és tudtam csinálni róla egy felvételt. Lehet valakinek hasznos lesz, ha felmerül a régiók cseréje.
Magyarország, Németország és Hollandia nem dobta, de Andorra egyből.
Videó: streamable#régió #frissítés #régióváltás
-
Met
nagyúr
Valamit elcsesztek?
Tegnap frissült a 2.0.4.0-ra.
Másodikán frissült 2.0.2.0-ra, csak azért csodálkozok. -
StLui
veterán
Sziasztok!
Fiók mélyéről előszedtem egy redmi5A global version-t, sikerült életre kelteni, de nincs alapállapotra téve, szerettem volna nullázni, hogy odaadhassam valakinek, vagy nyugodtan kidobhassam, ha semmire nem jó már. Sajnos kéri hozzá a xiaomi fiók jelszót. A két nagyon régóta használt telefonszámra kértem jelszóváltoztatáshoz kódot, kaptam is mindkettőre, de gondolom valami más számmal lett létrehozva a fiók. Tudom valahogy nullázni a telefont, vagy marad a kalapács? (doboza megvan, azon van mindenféle szám vonalkódokkal) (nagyon macerás ez a sok fiók, xiaomi, huawei, samsung, amúgy meg csak a google fiókot használom mindenhol én is és feleségem is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest