Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
shouryuken #45259 üzenetére
"A teszteket elnézve nem kevésbé színhű, mint egy 50k-s ips."
Milyen tesztek támasztják ezt alá? Nekem úgy rémlik, kalibrálva is elég nagy deltaE-k szoktak lenni az AMVA-knál. Én pont egy viszonylag elismert típust használtam -igaz, kalibrálatlanul- , a GW2670-at, de személyes benyomásom szerint nagyon messze elmarad egy olcsó IPS-től. A feketéje az kiváló, meg nagyon energiatakarékos, de ebben ki is merültek az előnyei. Egy U2312HM-nél érezhetően kisebb színtér, és azon belül is nagyon pontatlan. A betekintési szögei szerintem elfogadhatóak voltak, de a színhűségét szerintem egy jobb féle TN is hozza, tán még üti is. Magánvélemény, de kikívánkozott...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest