Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Kicsit kezdem unni a monitoros problémákat, nem értem, miért nem lehet normális minőségű paneleket gyártani.
Vettem karácsony előtt egy LG 32UN880-at. Megjött, egy hotpixel a bal felső részen, ám legyen, előzőn is volt, annyira nem látszik, a bevilágítás viselhető, jó lesz. Beállítottam mindent, kikapcsoltam a gépet, az éjszaka folyamán a (külső) tápegység levágta a biztosítékot, megdöglött. Visszaküldtem, félreraktam a dolgot, mondván ráér. Ez akkor 620€ volt.
Mostanában megint belelendültem, rátaláltam az LG 32BN67U nevű modellre, ami ugyanaz a 4K panel, mint az UN880-ban, igaz csak sima álló talpas, de legalább emelhető-dönthető-forgatható, és nincs USBC bemenet, de az annyira nem is volt fontos. Viszont csak 440€. Be is rendeltem.
A monitor tökéletes lenne. A bevilágítás még jobb, csak a bal alsó sarokban van valamennyi, megörültem. Akkor már kevésbé, amikor a jobb felső 20%-ban középről kifelé elindulva találtam 6 erősen látható, és még vagy 10 kevésbé pislákoló hotpixelt. Meg még egy erőset a bal alsó sarokban. Már rezgett a léc, de mondom nézési távolságból úgysem látszik annyira. Erre a képernyő kellős közepén ez fogad, és nem tudom, hogy ez deadpixel, vagy csak egy szemétfolt a panelben, de ez már zavaró, mert minden színnél látszik, ahol homogén a terület.
Értem én, hogy ez az árkategória nem a prémium, és 1-2 hotpixel vagy minimális bevilágítás még bele is fér, de ezt nem tudom, mégis hogy gondolja a gyártó. Biztos, hogy van minőségellenőrzésük, hogy mehet át rajta ez? Ennél még 4K-ban is 2 kategória van LEFELÉ, ráadásul ugyanez a panel van a "prémiumabb" kijelzőjükben is. Nem értem, hogyan lehet ennyi selejtet kiadni.
Sajnálom, mert amúgy a monitor teljesen megfelel az igényeimnek, pont ilyet kerestem. Most nem tudom, mit csináljak, próbálkozzak tovább, vagy fogadjam el, hogy nem lehet normális minőségű monitort venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest