Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Nem vagyok túl nagy mobilvásárló így egy anomáliát véltem felfedezni.
A W580i magenta színű szolgáltatónknál kemény 24e forint Árlista...
Ugyanez bármelyik GSM boltban minimum 36 de inkább 40 bruttóban szerepel, és néhol ennyiért még használt is.
Most akkor magentáéknál nem bruttó árakat írnak vagy én értelmezem félre a "Domino" csomagot, miszerint az egy kártyás csomag és semmi többlet költség?
Mert én T-s vagyok és akkor ez így pont kapóra jönne.. csak kicserélem a kártyát.
De ennyiért? WOW...
-
leeate
senior tag
Szerintem tobit vegyél.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Ricardo
titán
válasz TheTruth #11093 üzenetére
Függően attól milyen kialakítás tetszik, W910i, esetleg W880/ 890 (nekem személyszerint ebből a párosból inkább a 890 jön be jobban 2-es kijelző és a normál gombsor miatt).
Az újak közül ott a W902, és a W905, amik jó választásnak tűnnek, de ezeket még élőben nem láttam és a beszerezhetőségükről sem tudok semmit.
-
TheTruth
tag
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt és Békés Új Évet kívánok minden kedves fórumozónak!
Másodszor, segítséget szeretnék kérni egy jó zenemobil választással kapcsolatban. Leszűkítem a kört: Sony Ericsson, jó minőségű anyagok, mp3 lejátszáshoz képest tűrhető akku idő, és nincs joystick (gyenge pont).
Várok minél több alternatívát is, de főleg az SE-k érdekelnek (FAN vagyok egyszerűen...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.,
2T
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletelenül, h a Vodafone-nál adnak- navigációs szoftvert az SE P1i-hez?
Mennyit bír az akksija, csak mert akárhány oldalon megnéztem mindenhol mást írtak? -
Magnum40
csendes tag
Hello !
Lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni . December 6-án kaptam egy Nokia E71-es mobilt és mivel itt falun nem nagyon tudom kihasználni a netes lehetőségeket plusz ezeket az üzleti funkciókat , tehát kéne nekem egy ilyen árkategóriájú nem sokkal drágább telefon.
Amit inkább multimédiás célokra használnék . Feltéve ha még visszaveszik .
Segítségeteket előre is köszönöm .Milyen színű a tükör?
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv nektek!
Telóválasztás előtt állok és kinéztem 2 típust: Nokia E51 és LG KU990! Árban ugyanannyi lenne mind a kettő csak nem tudok választani! A Nokia mellett szól hogy van benne Wifi az LG mellett pedig hogy érintőképernyős! A telót zenélésre és telefonálásra használom! Fényképezni nem fogok vele mert arra van eszközöm! Az LG-t nem ismerem mint telót és egy kicsit félek tőle!
Szerintetek melyik lenne jobb és miért? -
(Kolombusz)
veterán
Hát, én már nagyon küzdök, hogy találjak magamnak valami értelmes telefont.
Az N80-am szétesőben sajnos. Most lapoztam vissza másfél évnyi mobilarena cikket.Moto ZN5, Nokia 6600 Fold és Slide, de inkább a Fold tetszenek.
SE-k közül a T650, de a gombjai kényelmetlenek.
Samuk nem mondom, hogy rosszak, de valami hiányzik belőlük, amiért megvenném őket.
Az LG-k sem az igaziak.De igazából csak a 6600 Fold tetszik. Meg kéne fogdosnom egyet, de kétlem, hogy bárhol ki lenne állítva Miskolcon. Holnap elmegyek az MM-be és a Nokiához, hátha.
-
ko9
addikt
Sziasztok!
Lehetőségem van választani most ingyér' telót, de csak ez a kettő jöhet szóba: Samsung J400 és SE W300i. Melyiket vigyem szerintetek?
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Menta3
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam a fórumra, hogy telefonvásárlás előtt állok, és akkor a válaszok alapján a Nokia E51-re esett a választásom. A készüléket még nem vettem meg, és közben nézelődtem. Eddig úgy voltam a dologgal, hogy mindenképp fémvázas telót szeretnék, de most a Vodanal jó áron lehet kapni az LG KF750-t. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek a 2 telefon közül tartósság, kezelhetőség, és akkumulátor szempontjából melyik nevezhető jobbnak.
A tesztet mind2 telefonról olvastam, tehát nagyjából tisztában vagyok a hibáikkal. -
Hobli1988
aktív tag
Szerintem az 1ik legjobb vétel az a LG KF600 34k-ért vadi újan függetlenül!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
M.W.H
aktív tag
hy kérdezni szeretnék milyen telot ajánlanátok nekem 20 ezer környékén használtat föbb elvárások stabil, gyors, fényképezzen szépen, szép kijelzö, mp lejátszo, micro sd bövithetöség.
egy k800i-t tudok ismerösömtöl 18 ba de félek töle mobilaréna teszben jot irtak rola a forumban meg hát az elsö amit olvastam hogy fagy meg minden baja van.
üdv
Mad W. Highflyer
-
Ricardo
titán
válasz (Kolombusz) #11074 üzenetére
Én is az SE T650-et javaslom. Elegáns telefon kiváló anyagminőséggel, és gyönyörű kijelzővel.
-
veterán
válasz (Kolombusz) #11074 üzenetére
SE T650, T700
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hakos1987
őstag
helo!
lenne egy fontos kérdésem: van lehetőségem N95-ös nokiát venni... mi a kül. a 8gb-os és a sima között?!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Lasy
veterán
-
SOAD19
addikt
Köszi! Nem nagyon érdekel a bővíthetőség. Szeptemberben volt egy teszt itt a T280-ról, elég tűrhetőnek értékelték és főleg az összeszerelést írták, h elég jó, emiatt lehet mégis maradok ennél, ha kapok még belőle.
Vtwo: Inkább normális zenelejátszón hallgatok zenét, a mobiloknak szvsz nincs olyan hangminősége, mint a mobiloknak. (még a drágább kategóriákban sem) Régebben én is gondolkodtam, h vegyek egy zenemobilt, vagy mp3-as lejátszót, de az mp3-as topicban inkább lebeszéltek a zenemobilokról, mer állítólag nem nagyon közelítik meg egy minőségi mp3-as playert és végül vettem egy viszonylag jó hangminőségű Meizu M3-at 20k-ért. A mobil telefonálásra, zene hallgatására pedig mp3-as lejátszó való szerintem.
-
(Kolombusz)
veterán
Teljesen fém, vagy nagyrészt fém, igényes összeszerelési minőségű telefonokat linkelnétek nekem?
50-60, nagyon max 70 ezer forintot szánnék rá.
Elvárás a fentin kívül: szép kijelző. -
se4ever2
aktív tag
Köszönöm a segítséget,már megvettem az S500i-t!
-
SOAD19
addikt
Hello!
Holnap akarok venni egy olcsó mobilt. Vhogy nem érdekelnek a mobilok, inkább másra költök, tudom elég gáz, h nem vagyok (jó értelemben) "telefon-buzi". Most egy SonyEricson T310-em van. Ami érdekel, h viszonylag könnyen kezelhető legyen a menüje. A vodafone-nál a Sony Ericson W200i és a T280i a két jelölt. A T280 felé hajlok, a W200, csak azért jött szóba, mert gondolom a mostani mobilom utódja és gondolom hasonlóan lehet kezelni.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
válasz runner 125 #11054 üzenetére
Néha még arra se jó, mert lemerült a telefon és néha még a töltő se jó. Nyomkodni sok helyen lehet, ezen ne múljék.
-
Dé
aktív tag
válasz runner 125 #11054 üzenetére
egyébként énis pl. csak a MM-ba tudom megnézegetni a telókat
megvenni meg persze h nem ott veszem meg.[ Szerkesztve ]
Már 17 éve itt :)
-
copin
őstag
550sh-nak van bármiféle típushibája, ami tömegével szedi az áldozatait? A jack-hez átalakítót tud valaki? Hány megás kártyát fogad? Eddig ennyi kérdés, aztán lehet dícsérni, vagy ellenezni a telefon vételét. ^^
[ Szerkesztve ]
-
Nagyvad
csendes tag
válasz Viktor0610 #11037 üzenetére
tehát a 3120c tudja az A2DP-t?
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!Baratnom szeretne telot venni.
En Nokia 6290-re gondoltam, esetleg tud valaki hasonlo arban valami jobbat?
SE : W610, K550, ezek jobbak ?[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Telefon-vásárlás előtt állok,de nem tudom melyiket is lenne érdemes megvenni.Az biztos,hogy az MM-ben szeretném megvásárolni holnapután.Első választásom a SE W380i lenne.Ennek biztosan tudom az árát,és az elvárásaimnak meg is felel.Na és itt jön a baj,hogy a többi telefon árát nem tudom(az MM-ben).Néztem még:-Nokia 6300
-SE W880i
-SE S500i
-SE W580i
Ha valaki tudja ezeknek a telefonoknak az árát,írja meg nekem!˙[Ez azért lenne szükséges mert biztosra akarok menni,és nem szeretnék 40Km-ert utazni(ennyire van a legközelebbi MM)feleslegesen!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz Viktor0610 #11039 üzenetére
Értem!
Lenne még egy kérdésem. Azt hallottam, hogy a kamerája akadozik, de ugye ha exponálok, akkor nem mosódik el a kép, vagy ilyesmi?
Sic Parvis Magna
-
mongi_
aktív tag
Egy mobil részletre való megvételéhez milyen feltételek kellenek? Gondolok itt arra, hogy ha pl. valakinek nincs önálló keresete, annak nem adnak ki részletre mobilt...?
[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
MODERÁTOR
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Keresem K750-em méltó utódját, szóba jött eddig az 5310 XPress, az N70, 6288. Ti melyiket vennétek meg? Vagy ha tudtok valami Nokia telót max 25 környékén, írjátok!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Samu
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
-
bulika25
csendes tag
köszönöm szépen a tanácsokat. .én is a lg felé kacsingatam.
hello. -
Nagyvad
csendes tag
A segítségeteket kérném 3120c ügyben. Ajándékba szeretném a telefont venni, de az egyik Nokia boltban azt mondták a kérdésemre telefonon, hogy a stereo Bluetooth headsetek csak az xpress nokiákkal működnek. Ha nem megy vezetéknélküli headsettel, akkor inkább mást telefont keresnék.
Azonban a telefon itteni tesztjében ezt írják:"A készülék természetesen támogatja a sztereó Bluetooth átvitelt is, így a zsinór nélküli zenehallgatás is megoldható."
Most akkor megy vele vagy sem?
-
Menta3
csendes tag
válasz South Velen #11033 üzenetére
Nekem is az tűnt és tűnik a legjobb választásnak. De gondoltam azért kikérem hozzáértőbb emberek véleményét is.
Még1x köszi nektek. -
bici75
csendes tag
válasz Menta3 #11029 üzenetére
Szerintem:
Ezek közül tudásban és akku-kapacitásban az E51 a nyerő, de ő symbiános (oprendszeres) telefon. Ha szereted bővítgetni, nyomkodni a telefont akkor mindenképpen ezt ajánlanám.
A J770 olcsó, de butácska, spórolsz egy kis pénzt, de nem fogod szeretni.
Az L810, és a 6500Cl tudásban, árban és akkukapacitásban hasonló szinten vannak, ha a kettő közül választasz, akkor azt nézd meg melyik tetszik jobban.
EGY ÖSSZEHASONLÍTÁS!
Remélem segítettem.[ Szerkesztve ]
-
Menta3
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Vagyis a véleményeteket.
Januárban fogok új telefont venni. Félig meddig kényszerből, mert egy sony-ericsson v630i-m volt/van, ami sajnos másfél év után kicsit lestrapálódott, állandóan kikapcsol. Mivel 2 éves hűségnyilatkozattal vettem még tavaly áprilisban a Vodafone-nál, ezért legkorábban januárban hosszabbíthatok szerződést.
Na, szóval vásárlás előtt állok, és hát C kategóriás előfizetésben nézegetem a telefonokat, és így max 30.000 ft körül szeretnék rászánni. További kritériumom, hogy fémházas telefon legyen (strapabíróbb), tovább az aksija 4 napig minimum bírja, napi 10-15 perc beszélgetés mellett kb. Ezek a legfontosabb kritériumaim.
Ezek alapján leszűkítettem a Vodafone kínálatából 4 telefonra:
Nokia E51
Nokia 6500 classic
Samsung J770
Samsung L810v
Mindegyik telefonnak megvannak a maga előnyei. Azért kérném a ti segítségeteket, hogy nektek mi a tapasztalatotok, véleményetek, melyik telefon az, amelyik a "legtartósabb" szerintetek.
Egyébként legszívesebben 6500 slide-ot vennék, de az Vodafone-nál nincs sajnos, és váltani meg nem tudok április előtt. :S
Bocsánat a hosszú kommentért
Előre is köszönöm a segítséget! -
South Velen
addikt
válasz South Velen #11021 üzenetére
Természetesen totálisan benéztem a dolgot, és az U800-at összekevertem az U900-zal.
-
Gergooo
csendes tag
köszi mindenkinek, valszeg SE-nél maradok, mert az a kedvenc
-
mongi_
aktív tag
Ha holnap elmegyek egy közeli T-mobile boltba mennyi az esélye, hogy egyből meg is tudom venni ott helyben a Samsung Pixon-t? Mennyire keresett darab, esetleg nincs belőle országos hiány, mint az Omnia-nál volt/van? Vagy inkább a webshop-on keresztül rendeljem, úgy gyorsabb? Akkor meg attól félek, hogy az ünnepek előtt nem ér ide... pedig nekem Karácsonyra kellene.
booty time booty time across the USA
-
Atlantis
veterán
válasz spyduck #11022 üzenetére
Ki hogy érzi. Szerintem jobb, mert nem Windows Mobile. Az iPhone gyorsabb, teljesen ujjal vezérelhető(nincs is semmi bökő ) az akksi is jobb, de a fényképező semmilyen és navigációra is az Omnia a jobb. Vannak hátrányai az iPhone-nak, de a kritériumaidnak ez felel meg legjobban.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
South Velen
addikt
-
veterán
válasz Gergooo #11018 üzenetére
a két készülék sok szempontból hasonló, túl nagy különbségeket nem fogsz találni, szóval alapvetően a személyes preferancia fog dönteni. Én a SE-t választanám a jobb Java-kezelés és a két év garancia miatt.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Gergooo
csendes tag
Helló!
Én azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik a jobb telefon, a Sony Ericsson T700, vagy pedig a Samsung U800?
Tehát hogy ki melyiket ajánlja inkább. -
spyduck
nagyúr
Hali!
Januárban vennék megint mobilt, mit ajánlanátok?
kritériumok:
-érintő képernyő
-jó minőség
-sok akksi működési idő
-ha lehet támogassa a GPS navigációt de nem muszáj -
moddingR
aktív tag
vki? 5310-n kívül?
-
Dé
aktív tag
válasz Kickass #11014 üzenetére
hát nemtudom,bár erről az lgről nem tudtam hogy van de sztem nem 1 szinten vannak.
3mp - 8mp kamera , ha ez számít neked .
árba pedig meg több a nokia.120 nokia 90 az lg.
s az lg szoftja pedig télleg fejletebb mint a nokiá-é hisz ez a nokia első s60-as szoftos (érintős telója)Már 17 éve itt :)
-
Kickass
őstag
válasz bulika25 #11013 üzenetére
nehogy azt hidd h az 5800 vmi nagyon minőségi cucc talán a GPS a pozitivumai közé irható ezen kivül nem hinném h jobb mint az LG, a felület teljesen más engem az 5800 nem győzött meg az LG cucca bár talán nem annyira 'látványos' de sokkal kiforrottabb dolog mint a Nokia, mellesleg árban is kedvezőbb, én az LG-t ajánlanám
[ Szerkesztve ]
-
bulika25
csendes tag
hello.
telo vásárlás elött vagyok de nem tudom melyeket vegyem.ebben kéne a segitségetek.
nokia 5800xm vagy lg kc 910?a lg-töl csak azért ockodom mert a forumokon elégé lehuzák./anyag használatuk miat./elöre is köszi.
hello. -
kicsitulipan
csendes tag
válasz Kickass #11009 üzenetére
Köszi szépen, még meggondolom. Azt hiszem túl macerás igényeim vannak mert ezek a "csúsztatós" telefonok mint amiket írtál, nem nyerték el a bizalmamat, sokaktól hallottam h hamar tönkremennek... nem tudom...
Újabb kérdés: apukámnak szeretnénk karácsonyra egy új telót, a régi communicatorát ellopták kb 5 éve és azóta azt siratja. Nokia E71-et néztem, szerintetek milyen? Köszi előre is.
Jajj még annyit had kérdezzek, hogy ha veszek egy készüléket, de az előfizetés nem az én nevemen lesz, attól a készüléket még a nevemre írják? És hogy új előfizetést lehet régi telefonra kötni? Értem ezalatt h pl ha apukám régi telóját megkapom, arra köthetek-e egy új előfizetést, ami egy harmadik fél nevén van? Bocs a hülye kérdésekért
[ Szerkesztve ]
-
Menta3
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Vagyis a véleményeteket.
Januárban fogok új telefont venni. Félig meddig kényszerből, mert egy sony-ericsson v630i-m volt/van, ami sajnos másfél év után kicsit lestrapálódott, állandóan kikapcsol. Mivel 2 éves hűségnyilatkozattal vettem még tavaly áprilisban a Vodafone-nál, ezért legkorábban januárban hosszabbíthatok szerződést.
Na, szóval vásárlás előtt állok, és hát C kategóriás előfizetésben nézegetem a telefonokat, és így max 30.000 ft körül szeretnék rászánni. További kritériumom, hogy fémházas telefon legyen (strapabíróbb), tovább az aksija 4 napig minimum bírja, napi 10-15 perc beszélgetés mellett kb. Ezek a legfontosabb kritériumaim.
Ezek alapján leszűkítettem a Vodafone kínálatából 4 telefonra:
Nokia E51
Nokia 6500 classic
Samsung J770
Samsung L810vMindegyik telefonnak megvannak a maga előnyei. Azért kérném a ti segítségeteket, hogy nektek mi a tapasztalatotok, véleményetek, melyik telefon az, amelyik a "legtartósabb" szerintetek.
Egyébként legszívesebben 6500 slide-ot vennék, de az Vodafone-nál nincs sajnos, és váltani meg nem tudok április előtt. :SBocsánat a hosszú kommentért
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Kickass
őstag
válasz kicsitulipan #11008 üzenetére
Esetleg Nokia 6500 Slide (ez ugye fém és a kamerája is egész jó) vagy az N95-öst se hinném h arany árban mérik már T-nél, de ha az általad emlitett készülékek közül akarsz választani akkor én a 6220 Classicot választanám (GPS, és bár a kamot tesztekben lehúzták azért még fényképezni tud lehet az ujabb szoftok is javiottak már rajta ráadásul attól h fontos a kamera gondolom tudod mit várj el egy mobilos optikától és nem akarsz nevezni az év fotója díjra vele).
[ Szerkesztve ]
-
kicsitulipan
csendes tag
válasz Kickass #11005 üzenetére
Köszi szépen, de az az igazság, hogy tényleg inkább nokiában és sony ericssonban gondolkozom, másrészt nem is találtam a t-mobile honlapján a webshopban samsung g600-ast, most nem tudom ez azt jelenti-e h nem is tartanak olyat, de én erre gondoltam. Ebben a két márkában mit tudnátok ajánlani? Vagy abból a kettőből amit kinéztem (Nokia 6220 classic és Sony Ericsson C902) melyik a jobb? Köszi még egyszer is.
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Samsung J700-as Voda változatáról tudna nekem valaki némi infoval szolgálni? Most láttam a honlapjukon, hogy live menüs, így már kicsit el is ment a kedvem tőle Keresgettem neten, milyen a menü, hogy néz ki, de sehol nem találtam 1 képet se. Még mindig ilyen piros fehér kék nyavaja az egész? Gyári menü pedig tök jól nézett ki.
Illetve az érdekelne, hogy van e vmi féle korlátozás a voda változatban?
Jó áron van, de ha ocsmány a szoftver rajta, akkor lehet hogy kihagyom
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
máyköl
veterán
válasz Viktor0610 #11000 üzenetére
Én pedig mindig ott szoktam a telefonok tudását megnézni, meg összehasonlítani. De már ezt is tudom.
-
Kickass
őstag
válasz kicsitulipan #11004 üzenetére
Samsung G600? 5 megapixelesek között szerintem legjobb (fej-fej mellett N82 mellett), akksija is birja simán 3 napot aktiv használat meleltt is (legalábbis nekem kettő is vol és birta mind2), gyönyörű képek, zene is rendben, minőségi anyagok és ami a lényeg h nem drága már egyáltalán és menüje is tök egyszerű.
-
kicsitulipan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Szeretnék egy új telefont venni, t-mobilos előfizetéshez lenne. Szeretnék vele sokat fényképezni, úgyhogy kéne bele egy jó kamera. Szükségem lenne egy viszonylag könnyen kezelhető menüre, és hogy azért bírja a készülék egy darabig, minimum 2 évig tervezem használni. Millióim nincsenek rá, de részletre meg tudnék venni pl egy Nokia 6220 classic-ot vagy egy Sony Ericsson C902-t, így elsőre ezek tetszettek leginkább, és ezzel a két márkával vannak eddig jó tapasztalataim. A gondom az, hogy az itteni tesztekben pont a kamerájukat húzták le nagyon, meg sok egyéb mást is, úgyhogy elbizonytalanodtam. Ha tudnátok segíteni a választásban, illetve ha lenne más ötletetek (lehetőleg olyan készülékeket mondjatok, amit lehet kapni a t-mobilnál előfizetéssel, a kínálat sajnos ahogy néztem határozottan véges), nagyon hálás lennék érte. Köszi előre is! -
bici75
csendes tag
-
hemaka
nagyúr
válasz Viktor0610 #11000 üzenetére
de utána viszont he?
- - -
Csimav. Annyira azért nem kell aggódni, ha szerencséd van nem fog törni, ha mégis, akkor nem sokba tart a szervízben kicserélni nekik, nem egy egetverő műszaki probléma.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
csimav
őstag
válasz hemaka #10998 üzenetére
Énis reménykedek benne. Anyukám most vett egy Fekete-Sárga W580i-t és elvileg a 27. gyártási hétig voltak csak hibásak. Olvastam pár dolgot(idézem):
"Hali!
Most bocs hogy bele szólok mert én is ismerem ezt a gomb töréses cuccost de egyik haweromnak ilyen van fél éve és még neki épek a billentyűzetek pedig ő nem kíméli dobálja ahogy csak tudja.
Nah ennyit akartam a támához fűzni.
Hali""A gombok törésével kapcsolatban: nekem kb két hónapja van meg a telefon, még nem tört el egy gomb se, remélem nem is fog. Játszom, sms-t is írok, szóval azért használtam, de még nem volt gond."
Meg irt egy gyerek 2008. okt. 20 körül hogy 2 napos a teloja és a 2 nap alatt 3 gomb törött neki el.
Vááááááááááá
Remélem az enyém joleszHa van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.