Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz Sly Bp. #12699 üzenetére
se Pixon se iPhone nem használható normális naviként (bár állítólag iphone-n azt rebesgetik lesz normális navi hamarosan), Omnia nagyon jó kis PDA, az iPhone-ról nem irok bővebben elég annyi h egy hét alatt megunja az ember a multitáccs vakítást
12MP-s Samsungról meg annyit h egyrészt minek? másrészről még az i8910 se jelent meg...
-
Kickass
őstag
válasz zero0506 #12696 üzenetére
Jókis PDA, nemrég kiokítottak valamelyik topikban h az uj ROM-al már nem is lassú (mikor én akartam venni akkor még lassucska volt pl Omniához képest), ráadásul igo-val teljes értékű navigáció, nem rossz választás (bár én még mindig az Omniát választanám a kamera miatt)
-
zero0506
csendes tag
Htc Touch Diamond vélemény
-
Sly Bp.
addikt
válasz Kickass #12693 üzenetére
Szia! Nekem volt N95-öm és ajánlom csak figyelni kell mert most már sok a rossz! N95 8Gb is korrekt csak a srác olcsó telót keresett ez meg újba nem két fillér Innov8 is nagyon király volt nekem is és a legokosabb teló amit kapni most! Éritősből meg szerintem csak az iPhone (azom is volt, nagyon sok telefonom volt van mert havonta cserélgetem őket úgy mint az egyedülálló férfiak az alsónacijukat)
-
Sly Bp.
addikt
válasz zero0506 #12692 üzenetére
Nem kényelmes újjal nyomni a kijelzőt a ceruza meg kézkezessé teszi a telefont! Nagyon műanyag! Gyenge kijelző és kamera a mostaniakhoz képest! Kihangosítva gagyi! Batár nagy! Ja és csúnya! Lassú is eléggé! Az oldalgörgője is katasztrófa! + Nekem nem tetszett annó megvettem drága pénzért és blee! Most vettem nemrég egy 8800 mégdrágább pénzért és nem bántam meg ebből a típusból ez már a 3. csak most találtam újat belóle egy haverom gsm-ébe és ezt nem bántam meg! Ha megkérdezed miért árulom! Veszek egys siroccot full dobozosan külföldről! Megint kifejtettem magam, könyvet kéne írnom valamiről!
-
Kickass
őstag
válasz zero0506 #12688 üzenetére
SE W960-at és X1-et sztem felejtsd el, sima N95-t is nyugodtan, aki nem használta csak azzal dobálózik ilyen gyors teszt alapján meg olyan gyors aztán mikor 2 programnál több fut rajta csak pislog az ember h állandóan dobálja a 'tel. memóriája megtelt kérem zárjon be néhány alkalmazást' szöveget
jól jöhetne neked az E66, az N95 8Gb, de Samsung vonalon is ott pl az i7110 (ha használt piacon is nézelődsz akkor akár Innov8 is), szintén Nokia N vonalon N79 N85, vagy ha nem olyan sürgős ki kell várni pl E52-t
Érintősből 5800, vagy Omnia, 5800 tényleg elég gagyi műanyag de azért attól nem kel félni h szétesik a kezedben, az érintős telók egyébként is érzékeny jószágok, jóformán mind1 milyen házban van, egyikse védi a legkényesebb pontot a kijelzőt
#12692: lassu, elég öregecske és egy kihalt platformot használ (UIQ), ami egyébként jó kis op rendszer volt a maga idejében
[ Szerkesztve ]
-
zero0506
csendes tag
w960-al végülis mi a gond (részletesebben)?
-
Sly Bp.
addikt
válasz zero0506 #12690 üzenetére
Sejtettem csak hátha De az E sorozat tényleg nagyon jó az E66 E71 E90-et nagyon eltalálták ellnenben az E52 E75-el tök fölösleges képt billentyűzet egy kijelzőre döntsük el mi kell (ezt a Nokiának üzenem) mert az E90-ben volt értelme de az E75-be semmi E52 meg fölösleges modell még az E63 is jó csak műanyag! Asszem kifejtettem
-
zero0506
csendes tag
5800 szép meg minden de valahogy nekem is a strapabíró telók jönnek be
-
válasz zero0506 #12684 üzenetére
Mi a baj az A-GPS-szel? Mindenhol kikapcsolható, ha pedig van mobilneted, függőséget okozóan nagy királyság. Felesleges kidobatni.
Egyébként ilyet nem hallasz tőlem többször (már most elszégyelltem magam), de a Nokia 5800 is teljesíti az összes kritériumot, sőt még érintős is, és ami a lényege az egész telefonnak, hogy olcsó mint a...
“All nothings are not equal.”
-
zero0506
csendes tag
Eleinte egy SE W960-ra gondoltam csak aztán rájöttem ha már veszek akkor legyen benne minden, mondjuk netezésre nekem érintős lenne jobb és a Gps ne aGps legyen
-
válasz Sly Bp. #12678 üzenetére
Sima N95-öst inkább ne ajánlgass, a 8 GB-os tesója sokkal jobb a dupla RAMja és a jobb összeszerelés (bár azért így is hagy kívánnivalót maga után) miatt.
Szintén jó választás (főleg fénykép szempontjából) az N82, esetleg az N78 (bár azért az igen gány minőségre), meg úgy általában a Nokia N szériája hozza az összes kritériumot, a kamerából engedve meg az E-szériások is.
“All nothings are not equal.”
-
Mamuska
őstag
válasz zero0506 #12677 üzenetére
SonyE x1, az tudja mindezt, meg még jóval többet is. Van hozzá egy jó kis főzött rom amitől begyorsult a telefon, szóval nem rossz darab.
Mondjuk ha egyszerűbb kell, akkor nokia n79, n82, n85 vagy a samsungtól a g810, i7110, i900 omnia. Az egyik legolcsóbb ilyen ami az általad taglalt dolgokat tudja az a nokia n78, de a kamera az nem valami nagy szám benne. -
-
zero0506
csendes tag
Sziasztok!
Olyan mobilt keresek amiben van Gps Wlan min.3.2 Mp af kamera mp3 rádió és persze nem aranyból van -
Sipi16
őstag
válasz Mamuska #12673 üzenetére
Nem hinném, hogy speckó kiadás. Annó csak levettem az MM-ba a polcról. Vásárlás után kétszer lett formázva az akksi. Anyum csak egyszer formázta és neki nem is bír csak 3 napot. Napi 5-10perc besz és 10-15sms.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
-
danesztatosz
csendes tag
kösz a segítséget mindenkinek!
-
Sly Bp.
addikt
Szia! Nem tudom mit értesz gyerekes felhasználó alatt ha rámgondoltál én 8800-ák híve vagyok és a 6310i-é! Volt innovom is a divx a 8 megapixelesek közül a legjobb a memória minőségi csúszka meg anyagok... nagyon jó de nekem 8800 kell (meg most megtetszett az M7600 max két hétig lenne meg aztán visszatérek)
-
addikt
válasz Sly Bp. #12660 üzenetére
Szia Sly Bp.! „Hát kb de az Innov8 a legokosabb telefon amit mostanság kapni!” Minden viszonylagos, nincs legokosabb telefon. De van annál több gyerekes felhasználó!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Tristis
őstag
válasz danesztatosz #12661 üzenetére
6300 akksiját nagyon gyöngének tartják...
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
dirty.yakuza
aktív tag
..a 6300 jó választás lehet! Az 5310 pedig a külső zenevezérlő gombok miatt lehet megfelelő neked. A két telefon a felszereltségen (és egy két apró szoftveres változtatáson..) kívül nem sok mindenben különbözik!
Az 5310-hez gyárilag 2 a 6300-hoz pedig fél GB microSD kártya jár!
A 6300 részben fémházas az 5310 pedig puha műanyag! Remélem sikerült segitenem! -
Sly Bp.
addikt
Szia! A 6500 Classic-ot nézted már? Bár 1GB-os a memóriája és nem bővíthető! Motorola V8 vagy V9 a V9 bővíthető a V8 512-es belső memóriával bír (jelenleg van egy V8-asom és szerintem nagyon szép és megbízható telefon csak Motorolának hívják) Samsung U800 ebben van 1GB alap és még bővíthető is! E51-es Nokia! És a 6500 Slide is jó még! Hírtelen ezek jutottak eszembe! A 6300 már nagyon kifutó modell az 5310-el együtt ráadásul az fröccsöntött műanyag !
-
danesztatosz
csendes tag
Üdv!
Eléggé antitalentum vagyok mobil témában, nem követem túlságosan a trendeket, de telefonom állapota és az "egy eszköz mindig jobb, mint két eszköz" elv végett mobilcserére szántam magam. Olyan telót keresek, ami az alap dolgokon túl rádióval, működő zenelejátszóval (!), bővíthető memóriával bír és nem csillagászati az ára (max 35 pénz), ja és Nokia! A pannonos csomag, amiben vagyok, dobott is nekem pár akciós darabot, amiből én kettőt ki is lestem, 6300 (29 880 ft) és 5310+hangszóró (34 890 ft). elolvastam az ide vágó teszteket, de még mindig nem tudok dönteni. esetleg ti tudtok valami olyat, ami elbillenti a mérleget, vagy netalán ajánlotok egy harmadik készüléket.
Hála előre is! -
addikt
válasz Sly Bp. #12655 üzenetére
Szia Sly Bp.! A most néztem vissza a hozzászólásod, látom, hogy a Samsung M7600- sal veted össze. A kijelzője biztos szebb a M7600-nak, de ugyanolyan zárt op.rendszerű mint a C905 ebből következik, hogy GPS itt se ér többet mint a SE-nál.. A kamera 3.0MP hát nem tudom, tegyük fel jobb! De a Java alkalmazások működése elég gázos a Samuknál, arról már nem is beszélve, hogy a Sony Ericsson telefonokban több alkalmazás is futatható egy időben stb. Szerintem biztos van jobb alternatíva mint a Samsung M7600. Cső!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz Sly Bp. #12655 üzenetére
A világban minden relatív ( viszonylagos ), ezért írd oda, hogy melyik telefonnal hasonlítod össze, mert így csak egy buta beszólás! Egyébként én is sokkalom az árát, csak hozzászóltam Boolash kérdéséhez. K850
-
-
Boolash
aktív tag
Köszi a tippeket, megnézem ezeket!
-
Kickass
őstag
válasz Boolash #12649 üzenetére
Sajnos az SE-k között nemigen találsz olyat amiben mindaz a funkció megtalálható egyszerre amit te felsoroltál, ha kicsit olcsóbban keresgetsz akkor pl Nokia 6220 tudja ezeket a funkciókat (nem egy kifejezetten zenetelefon de egy jó fülessel meg egy CorePlayer feltelepítésével elég korrekt kis lejátszó lesz belőle), vagy fentebb ott van pl az N82, esetleg N79, esetleg Samsung i7110 (bár ez még kicsit drágácska)
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan SE mobil, aminek autofókuszos kamerája van, zenés (pl a walkman sorozat), nagy adatátvitel (hspa), és esetleg gps. Se volt eddig és nekem bejöttek a telefonjaik, csak nem látok olyat, ami zenébe, sebességbe és fotóban is jó lenne. Szóval ha ilyen nem is létezik, csak más márkában, akkor az is érdekelne. Persze a blogger funkció is jó lenne
Kösziui.: Ja és persze ne aranyárban legyen....
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz Valério #12639 üzenetére
alsóbb kategóriákba, 6500 Slide, 6220 Classic esetleg 6600 slide, fentebb LG Renoir, LG Arena, Samsung Pixon, N95 8GB, SE C905 (videó 240x320 mondjuk gyenge)
ezek a szóba jöhető telók T-nél, innentől attól függ mennyit szánsz rá, jöhet érintős vagy csak hagymoányos, kell-e vaku vagy inkább normális fényviszonyok között fotóznál, stb....
(függetlenül olcsóbban Samsung G600, hiperdrágán Samsung Innov8 )
[ Szerkesztve ]
-
Valério
csendes tag
Sziasztok! Bocs, egy nagyon láma kérdésem lenne: olyan mobilt keresek, ami űberjó lenne fotózásra ÉS videózásra is! Van ilyen? (T-mobilos vagyok)Köszi a választ!
-
Tristis
őstag
válasz dave118 #12635 üzenetére
Samsung L 700 tud mindent ami kell. Ár/értékben nagyon jó
Nokia 5310 drága de nagyobb kijelző, könnyebb rá játékot tenni, penge
Ha meg SE-t akar akkor talán w350, mert az csini és penge isSima kártyásba szerintem inkább 5310, előfizuba meg L700-as.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz dave118 #12635 üzenetére
Moto?Ennyi pénzből egy w490/w510 jöhet ki, bár azt hiszem nincs bennük rádió, de a többit az tudják(1,3mp kamera,bövithetőség, háttérben futó zenelejátszó). Az anyagminősége szerintem nagyon jó, viszont elég nehezen kezelhető, és egy két alkalmazásnál elég lassú a szoftver(pl képnézegetés stb).
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Tristis
őstag
válasz dave118 #12633 üzenetére
Az a baj a Motorolával, hogy nem kiegyensúlyozottak a szolgáltatásai. Amúgy könnyebb úgy ajánlani, hogyha mondasz szolgáltatót is. Egy biztos; az L700 az egyik legjobb ár/értékű készülék, abszolút ajánlható, ha nem zavar a tömege.
-
dave118
senior tag
válasz iNfAntRy #12632 üzenetére
A nokia és az L700 as meggyőző példány , a samsungot élőben is láttam már télleg jókis telefon. Kösz az infót.
Motorolákról vélemény esetleg? Nekem volt egy V3xx és elég jó tapasztalataim voltak vele, persze nincsenek hatalmas elvárásaim telefontéren.[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz dave118 #12631 üzenetére
Samsung E250: Mind tudja amit leirtál, viszonylag szép képeket csinál, de videozásra nem ajánlom. Függetlenül már 17K környékén hozzájutsz
Samsung L700: Fényképezésre nem rossz, könnyen kezelhető, jo anyagmisőség(fémes)
Nokia 5310: szép külső, bövithetős, jó füles és lejátszó program, viszont függetlenül drágább. Viszont ha szolgáltatónál veszi akkor érdemes meggondolni.Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
dave118
senior tag
Helló
Nem vagyok nagy telefonguru, ezért szeretném megkérdezni a hozzáértőket, hogy max 30k ig milyen telókat tudnátok ajánlani ami elfogadható ár/érték aránnyal rendelkezik bővíthető memóriás/zenelejátszós/rádiós/esetleg még elfogadhatóan fényképezni is tud. Igazából haveromnak kellene szóval bármilyen ajánlat/vélemény/márka megfelel ... a külsőt meg majd ő eldönti.
Előre is kösz.
Üdv[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
MODERÁTOR
-
FR33
aktív tag
eddig 2 voks az 5000 mellett más valaki ?
-
-
FR33
aktív tag
Sziasztok !
Bnömnek kell egy uj céges teló és pár alap modell közül kell választani.
Egyszerü válaszokat kérek , hogy ezen készülékek közül melyik a befutó:nokia 3110
nokia 5000
nokia 2630
nokia 2680
sony ericcson t303A lényeg : Mivel céges , így a megbízhatóság , az alapvető telefon funkciók és jó akksi a lényeg. Nem kell semmi csilli villi egyebek. Legjobb ár / érték / jo teljesitmény kell ezek közül ! köszi elöre is a segítséget
-
attika89
senior tag
Köszi!
G600 pink nagyon tetszik neki, valószínű az is lesz!fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
-
attika89
senior tag
Üdv!
Sajna most nem tudom átolvasni az előző hozzászólásokat, de tanács kellene.
Egy csajszinak (tesómnak) kellene egy olyan telefon, amivel szép képeket lehet lőni, ne legyen féltégla és nem utolsó szempont, hogy legyen valami csajos színben (de szerintem ebből azért enged). Zene nem igazán fontos, érintőset nem szereti.
A keret MAX 60e forint. Vodás/független jöhet szóba, jó állapotú használt is jöhet.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Mamuska
őstag
válasz NOVGAB #12616 üzenetére
Az omnia jobb sokkal. Mégis csak megy rajta az igo, van belső háttértár amit még tovább bővíthetsz, sokkal jobb kamera, szóval ütősebb gép. Az meg, hogy idegenkedsz a samsungtól hülye dolog, mivel jóval jobbak a telefonjaik a nokiánál, mind tudásban, mind anyagminőségben.
-
NOVGAB
csendes tag
T-mobilban szeretnék mindenképpen telefont venni (nem fejteném ki ,hogy miért de hosszú) Nokia fan vagyok és éríntőképernyős dolog nagyon bejön de az 5800 gyenge kamerája igen lehangol, a Samsung Omniától pedig idegenkedek mivel nem Nokia meg nem s60. egy biztos mindenképpen oprendszerrel rendelkező teló kéne a fő kérdésem melyik a jobb az 5800 vagy az i900 omnia és milyen szempontból Köszönöm mindenkinek a véleményét és segítségét!
A bizalom olyan, mint egy üvegpohár. Ha eltörik, megragaszthatod, de soha nem lesz ugyanolyan.
-
Teszla_
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Teszla_ #12613 üzenetére
Most néztem a tesztet Mobilarénán. Hát nemtom! Ezt faternak kéne látnia. Helyileg van a teló szal lehet elkérem hadd nézze meg fater. Bár nem fog tudni mondani semmit mert a Nokia 3410-eshez van szokva csak az bekrepál meg hülyeségeket csinál.
Hátja, ott eléggé nyúzva vannak rendesen!!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Teszla_
senior tag
válasz Atomgeszi #12612 üzenetére
Igen, szerintem 7k-t megér, ha ezt a telefont szeretné, nem pedig mást De tény, vannak jobb telefonok a piacon nála ilyesmi áron.
Nem tagadom, nekem tetszik a T303, de egy dolog miatt nem venném meg, az pedig a két érintőgombja.
Elég elmenni egy nagyobb műszaki áruházba, ahol árulnak telefonokat. Ha sok tuskó járkál be nézelődni, akkor az érintőgombos telefonokon már halottak az ilyen billentyűk. Szerintem nem bírnak annyit, mint a normál billentyűk. De ez megint csak saját vélemény. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz Teszla_ #12609 üzenetére
Nem férfias darab de őt a legkevésbé se érdekli, hogy hogy néz ki.
Csak telefonálni akar meg sms-t írni. És legyen óccó! Neki ez a 7k is sok. Szal ennyit megér?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
Sony Ericsson T303
Pannonos használt. 7 ezer. Karcmentes jó állapotban. Gari van még rá.
Faternak. Szerintetek?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
dirty.yakuza
aktív tag
Egy voksot én is letennék a G600 mellett! Príma videó és fotó képességek! Sőt most hogy lehet hozzá kapni TV-kábelt is, vissza tudod nézni a házimoziaidat a TV-den...
-
Kickass
őstag
válasz diegho #12603 üzenetére
az se rossz, lehet azért érdemes lenne kipróbálnod a G600-at ha van rá lehetőséged, ez már az ujabb menüt kapta, gyorsabb, és élvezet vele a fotózás, igazából csak azért 'erőltetem' kicsit mert az SE-k se rosszak viszont VGA videófelvételre egyik se képes (mármint az említett modellek), ha ez nem szempont akkor persze érdemes SE-t választanod ha ahhoz vagy szokva
t-mobile kínálata egyenlő egy kupac gőzölgő ****-al, egyedül talán a 6600Slide érdemel komolyabb megfontolást
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest