Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz Sipi16 #14589 üzenetére
Gondolom kocsiban és nem egy 70 férőhelyes buszban
Egy barátom autójában van mélyláda de masszírozásra használjuk mert csomagtartó hang lesz tőle, és ha benne van egy-két Tesco-s szatyor akkor meg Tesco hang jön hátulról De nem valami drága cucc az övé 50-ért vette! De ez az egész honlapon OFF ez Carstyling téma[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Sipi16 #14560 üzenetére
Semmi baj vele azon kívül hogy nekem nagyon nem tetszik és egyik ismerősömnek sem na meg mert nekem volt egy barna és kész megváltás volt mire elvitték
jooker82: 1000 hozzászólás után már fölösleges írnod! Másfél év után persze hogy nem ér semmit! De egy LG már akkor nem ér semmi ha kihozod a boltból! Meg egy nagy telefon árával példázol! Na most ha kihozok egy 20 milliós autót az már nem ér 15 milliót sem! De ha egy Suzukit hozok ki akkor az 1.5 év múlva csak egy millióval ér kevesebbet! Na meg aki meg tudja venni 100 ezerért a telefont az ne mondja az értékvesztés mértékét mert fölösleges! Nem azért nem veszek "S" Mercit mert nagy lesz az értékvesztése mert ha meg tudom venni akkor már nem érdekel az értékvesztés eleve! A KP500-at az isteníti akinek van mert azt a hírt akarja elterjeszteni hogy egy jó telefon! De ha már eladja utánna már mégsem lesz olyan jó és pár hét múlva már leszólja! Nekem rengeteg telefon van már a hátam mögött van mihez hasonlítani! Azt is kijelentettem már jó párszor hogy ár-érték arányban megéri a telefon de attól még nem lesz belőle jó telefon!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Sipi16 #12816 üzenetére
N73-ak még mindig jó telefonnak számítanak szerinem! Eléggé stabilak is nincs fagyás meg semmi! Használt telefont akart venni a kolega ezért írtam azt neki mert abba minden van ami neki kellhet! (Privibe megírod hogy kell linkelni?? Mert a linkre kattintottam bemásoltam és semmi) Köszi
-
_Bumburnyák_
csendes tag
Jó most ezt nem úgy kell érteni, hogy 10/10 tönkre megy....
De nagyon sok...
Amúgy az 1ik haveromnak V3-ja volt és egyszer csak simán becsukta és onnantól kezdve annyi volt a képernyőnek...pedig nemcsapta, nemcsibált semmi extrát...előtte is vigyázott rá...persze ez gari után volt...
Ez csak 1 a sok közül...rengeteg havernak romlott el Moto-ja...Szia Bumburnyák!Kaparsz?
-
BloodyEddie
őstag
Ezzel tisztában vagyok sajnos.. nekem annyi a fontos, h ebben a kategóriában megtaláljam a lehető legjobbat, csodát én sem várok.
Motorolából van már használható típus? K1-et és a Z6-ot nézegetem, nagyjából baráti áron vannak (a Z6 még nem, de azon lesz majd) és ezeknek a tudásával pont ki lennék békülve. Van vkinek tapasztalata h milyen képet csinálnak?
-
kerlac
őstag
amikor kinézem, mindig figyelem, hogy mi minden speckót tud egy telo, aztán miután megvettem, az mp3 hallgatás és fényképezésen kívül szinte semmelyik opcióját nem használom. (alapokon kívül ugye)
ezért félek, hogy sem az N73-t, sem az E51-t nem használnám ki....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kandibaba
csendes tag
-
kandibaba
csendes tag
Nekem SE K-szériában kettő is tetszik, a 610i és az 530i. Kettejük között azért nem tudom, melyik legyen, mert a 610-ben nincs rádió, ami jó lenne, de nem létszükséglet, az 530-ban viszont van, szép is, de ezen kívül nem sokkal tud többet, mint a 610i, viszont jóval drágább. Azt megkérdezhetem, én, a szőke hogy a Nokia 6300-nál mit jelent, hogy nincs benne AF?
kandibaba
-
attika89
senior tag
Jelen helyzetben nem igazán tudnék videótelefonálni az igaz, mert szinte senkinek sincs 3Gs telója. Net sem igazán volt fontos eddig nekem a telón, + nem is vmi óccó.
Lehet, h nem sok értelme van akkor a 3G nek, de én vmilyen szinten "nyugodtabb" lennék , ha meg lenne mindezekre a lehetőségem.
G600 is nagyon teccik, meghát ugye 5megapixel és ...király, csak 2x annyi papír
U700 meg sztem nagyon királyul néz ki és az is fajin képeket csinál (E250hez képest meg pláne)Még rágódom ezen egy kicsit.
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
muveszur
addikt
-
joey04
titán
csak egy picit számolj utána:eddig kb volt 25-30 telóm. nem volt gondom szerencsére még egyikkel sem(az első k800 joyproblémáit kivéve meg annó egy T300 valamiért nem szeretett a wapra felmenni hiába adtam meg a jó beállításokat-amúgy pedig a T300 pont teljesen hivatalos Vodeafone boltból jött...)ha telefononként spóroltam csak egy 20ast már akkor is összesen 500-600 között spóroltam!Ne számítsuk azt a 2-3 telót ami szolgáltatótól van meg azt a 5-6 telót amin nem ennyit spóróltam hanem kevesebbet.Vegyünk akkor le kb 10 telót a listáról.még akkor is minimum 300 a megatkarítás!és ha most a következő tönkremegy és pont olyan szemét boltost fogok ki aki szarik a garira(ami azért nem reális mert én is csak nagyobb boltoktól veszek akik legalább megpróbálni megpróbálják megcsinálni ez tuti)és el kell vinni a gyártóhoz vagy valahova szervizelni és saját zsebből kell fizetni még akkor is beljebb vagyok mintha hivatalos gyártói garival venném a telókat!
a mostani telómon is elég nagyot spóroltam mert 84k volt.ha GPS vevős 2 év SE garival vettem vona GSM boltban([link]) akkor lett volna 115k.bementem a Saturnba ott pedig 150k(!!!) volt a teló.akkor gondolom a hivatalos SE boltban kb ennyi lehet.mint amikor már mindenhol 100 alatt volt a K850 akkor SE boltot felhívtam hogy mennyi és azt mondta 130k...
-
joey04
titán
Tudom mi a 0 perces teló
Átverik állambácsit bizony!És? attól még a teló tiszta ha buknak ő bajuk engem nem érdekel.Hogyan tudják a gyári garanciás telefont a márkaboltnál olcsóbban adni?????
Miért kéne azonos áron adni?Pl az N95nek 3 hivatalos Nokia márkaboltban 3 különböző(!!!) ára van!gondolom a kirendelt kisfőnökön múlik mennyit tesz rá de ha nem az sem érdekel.ha a hivatalos márkaboltok is egymás alá mennek árban akkor egy gsm bolt miért ne mehetne??garipapír hamisítás???
Ez kész. ne nézz annyi TV-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
tehát akkor mégsem voltál (vagy) teljesen megelégedve?
az, hogy egy bolt korrekt nem azt kéne jelentse, hogy szépen tudnak rád mosolyogni, amíg fizetsz, hanem azt, hogy bármilyen nemű ügyhöz (garancia, stb) normálisan állnak hozzá, és nem utolsó sorban nem ál-garival szúrják ki a vevők szemét.... -
MODERÁTOR
-
FraFer
tag
Én pont úgy láttam, hogy végül többen ajánlották a SE k610i-t, mint a Nokia 6233-t. Egyébként külsőre nagyon tetszik nekem ez a Nokia, de kár, hogy nincs benne két kamera, mert a videótelefonálást biztos, hogy sokat fogjuk használni a párommal (nem ér rosszra gondolni... ), mégha egyelőre elég magasak is a percárai. Talán ma lesz időm elmenni a két készülékért, mert eddig nem igazán volt (pedig marha rendesek, nem elég, hogy félreteszik, még soron kívül fogadnak is mindig, mint céges ügyfélt, ha valamit megyek intézni hozzájuk ). Persze azért vetek még egy utolsó pillantást a Nokiákra is, hátha...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
jogász
csendes tag
oké, még ujonc vagyok és nem olvastam vissza,ami a joy-t illeti,nekem most kezd egy kicsit akadni,de azt is ritkán,ami egy 2 éves telótol nem rossz,nem fogok görcsölni a vodánál,beszambázok a westendbe és a SE-nél még garancia idő alatt kicseréltetem(már megkérdeztem,kb 2 hét)
[Szerkesztve]Két ember attól fogva számít igaz barátnak, amikor hallgatásuk már nem jelent kínos csendet.
-
Cheesy
őstag
kb. fél éve mondtam le ezekről. Azóta nem is érdekel, csak leírtam az élményeimet ezzel a telefonnal kapcsolatban. Nem voltam totál felkészült, mit hol mennyiért vegyek, itt Szolnokon nem tudtam alternativ forrásokat tartozékokra.
A BT hülyeségem arról szólt, hogy veszek egy Bluetooth USB kulcsot a gépembe, így itthon a 3 BT-s telefont tudjuk kezelni. Arról nem szólt a fáma, hogy a nokiám csak speckó chipes BT kulcscsal működik. Azzal működött kiválóan, csak elveszett. Így jártam.
Talán majd egyszer megveszem hozzá ami kell, kösz a tippeket.www.vakbelmutet.hu
-
dussy
őstag
És mire való a garancia???
Ha a lehetséges hibák alapján választanánk telefont, akkor szerintem a gyártás első fél évében nem kéne abból venni...
Most olvasgatom az N6300-ról is a kedves fórumtársak véleményeit-elég siralmas amit a Nokia minőség címszó alatt produkál.A friss fw pedig néhol rosszabb lett...
SE-vel nálam még nem fordult elő ilyen.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X