Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
válasz joey04 #16800 üzenetére
Nem volt egyszerű, de meglett a gari tájékoztató
http://images.apple.com/legal/warranty/docs/iPhone_3GS_warranty.pdf
Én így értelmeztem:
1 év gari van(kivéve ha a helyi törvény mást mond), ha gáz van, vidd be a telefont a szolgáltatóhoz (tmobile), vagy valamelyik apple kiskereskedőhöz, és megcsináljájk helyben. Ha nem tudják megcsinálni helyben, továbbküldik az applehez amerikába. Szóval van 1 év gyártói garancia, amit helyben is tudunk érvényesíteni. Szvsz..
joey20: külföldről nem nézted, mennyiért lehetne megrendelni? -
tipuka
addikt
válasz joey04 #15300 üzenetére
na gyerekek/felnőttek/nemtommik megtapiztam mind a 3 telefont következtetéseket vontam le legalább 30 percnyi nyomkodás/db után, szinte mindent kipróbáltam rajtuk
az 5800 frankó nagyon, de ilyen anyagi burkolatban katasztrofális nem volt nagy élmény nyomogatni, és agybadugósheadsetet is külön kellene vennem hozzá, na meg az megint + pénz lenne ugye...
az M7600 nagyon tetszetős lett a könnyű, jól kezelhető felülettel, kihangosítva parádésan jó, de fülesen az megint csak nem olyan "hú de jóóó" érzéssel keltett
akkor itt a volt még a W995 is. na őt is nyomkodtam mondom jó van átlagos sima uncsi szoftver, de nem volt olyan jó mint a BeatDj-é...
utána belenyomattam a walkman fülest. akkor az a hangzás várt rám amit vártam, szép tiszta jól elkülöníthető hangok nagyon bejött...
a biztonsági őrös csávó meg mondta csak óvatosan
hát kihangosítva nem olyan állat de nekem nem is ez volt a célomtehát W995-m lesz és legalább rajkodhatok/júzerkodhatok, hogy "nekem EISA díjas mobilom van bleeeee neked niiiiiiiiiiincs" (persze ezt meg nem teszem aztán rám önnek csapatostul )
-
Sly Bp.
addikt
válasz joey04 #15287 üzenetére
Warek is ajánlotta a Samsungot! Csak úgy érzem a Samsungot úgy írtad le hogy még nem volt neked! Ahoz nem kell sok idő hogy halljam kihangosítva a telefont! Max 3 perc és akkor már nagyon sokat hallottam! Hosszútávon jönnek ki a hibák az biztos! De én a sima papírforma alapján nem szoktam ítélkezni mindig a Saját tapasztalatomra támaszkodom!
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz joey04 #15281 üzenetére
Nem rossz de egyik sem szól úgy mint ez a Samsung! Már ha volt ilyened és tudod milyen! Ha nem akkor csak elfogultság van benned szerintem! Ha volt már a kezedben akkor tudhatod hogy nem hullik szét mint az 5800! Nagyon jól van összerakva! Én nagyon igényes vagyok az ilyenre és ha gagyi lenne nem ajánlanám úgy mint az 5800-át sem ajánlom pedig ha egy jó köntösben lenne mindenkinek mondanám hogy vegye mert akkor hibátlan lenne! A belső tudása ugye teljesen korrekt az 5800-ának! De a lényeg a Sony E W995-öt én is jó telefonnak tartom csak szerintem még mindig túl van árazva! És akinek nem kell a kamera annak a Samsung sokkal jobb megoldás lehet!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz joey04 #15268 üzenetére
Na ezt indokold meg nekem! Mert a Direkt zenélésre készített M7600-nál miért is jobbak! A Bang@Olufsen "hangrendszernél" egyik telefon se szól jobban! Nálam volt már 5800 jó pár Sony is de egyik sem üvöltött úgy mint a Samsung!
tipuka nézd meg az M7600-at is mielőtt megvennéd a Sony-t! Nagyon jó telefon! És ha a kamera nem kell akkor ennél jobb választás nincs szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
-
picur220
veterán
-
Sipi16
őstag
Veszel hozzá egy HPM-70et vagy akármi komolyabb fülest és ugyanúgy szól mint egy W teló. --- Igen. Az ismerősöm is ebben a hiszemben volt és vett a vodkánál egy K800i-t hozzá a régi HMP 70-es fülest. Nagyon gányult szólt W810i-mhez képest. Mondta ő is, hogy a W szériának jobb a zenelejátszója de a kamerája rosszabb. A K széria pont fordítva. Jobb kamera kicsit gyérebb hangzás.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
amol
addikt
Nekem a család előtt sem ez volt a hobbim de elfogadom hogy más máshogy látja. Meg nem értem, de elfogadom. A legdrábább telefonom valamivel 50 fölött volt (szolgáltatónál vettem mindet), tökéletesen kiszolgált. És soha nem alapmodellt vettem én sem, a k750i-nél például 2 éve kevés jobb volt a piacon a számomra nagy és nehéz okosokon kívül.
-
amol
addikt
25-30??? Azért azt vedd számításba, hogy nem normális dolog ha az ember havonta váltogatja a telefonját és az emberek többsége nem is így tesz. És még arra is gondolj, hogy ha ilyen sűrűn váltogatod őket akkor mennyit buktál rajtuk eladásnál.
Nekem több, mint 12 év alatt a mostani a nyolcadik telefonom, és így is tudok teljes életet élni
-
amol
addikt
Biztos vannak az átlagnál korrektebb mobilos boltok, és kimondottan a sufniboltokról beszéltem, hogy azokba nem teszem be a lábam.
mindenki el tudja dönteni hogy megér-e +30-40ezer forintot a jobb gari.sztem nem.10k
Ez ugyebár függ a telefon értékétől is, nem lesz egy 50 ezres telefon 30-al drágább azért mert gyári garanciás. Tudom, te nem foglalkozol az ilyen "olcsó" telefonokkal de az emberek többségének nincs szüksége százerzres papírnehezékre. A másik kérdés az, hogy mennyibe kerül egy esetleges javítás. Nem a sufnibolt függöny mögötti hentelésére gondolok, hanem korrekt (legyen az tisztességes mobilbolt, márkaszervíz, bármi) helyen.pannon: ha jól tudom az új SE W telókban már ők is tiltják a flash menüt
Nem tudom jól tudod-e, jó lenne ha ezt valaki megerősítené.meg itt a fórumon is lehet olvasni olyat hogy bizonyos készüléktípusok hibátlanul mennek függetlenül de a pannonnossal ilyen-olyan baj van.
Tudsz adni linket? De ez is addig érdekes amíg az embernek pont olyan készüléke van. -
Sipi16
őstag
Látom nem lehet meggyőzni semmilyen észérvvel. Nem is próbálkozok tovább. Viszont ha besz*rik akkor majd gondolj rám meg arra amit mondtam.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
törölt tag
oké, alapvetően akkor bukik rajta az ember, ha valami gáz van a telóval. ugyanis az, amit mondassz árkülönbség az pontosan úgy szól, hogy 1/2 év (gyártótól függ) gyártói gari, vagy semmilyen gari. illetve ha valami baja van a cuccnak, akkor pénz fejében fognak hozzányúlni a hivatalos szervízben, ezt pedig a bolt nem hinném, hogy lenyeli, ők sem szeretetszolgálat.
ebben az esetben buksz, ugyanis egy szervizelésnek az óradíja is kellemetlen lehet, hát még az alkatrészdíj. ezzel kell tisztában lenni, és akkor mehet a móka. csak azért íom ezt ilyen szájbarágósan, mert rengeteg ember olvassa a fórumot azon kívül is, aki hozzászól, és nem mindnki olyan tájékozott ezen a téren, mint akik ezzel a témával foglalkoznak.
amúgy én is külföldön veszek telót, ahogy írtam nem is olyan régen (olcsóbb, és egyéb szeméyles okok), de tudom, hogy otthon semilyen garanciát nem kapok rá.
-
törölt tag
bizonyos boltokban tényleg előfordul(t) garipapírhamisítás. bár már egy ideje nem hallottam erről, de 1-2-3 éve még dívott az ilyesmi, csak mostmár nehezebb (vagy lehetetlen) átírni a telefonok imei számát, így nem annyira kivitelezhető.
amúgy meg az a baj, hogy nem a bolt fog bukni azon a 0 perces használt telón (apropó, nem csak a lopástól lesz egy telefon nem tiszta, az adócsalás is egyféle lopás...), hanem a végfelhasználó, ez az, amire itt próbáljuk felhívni a figyelmet.
-
törölt tag
látom még mindig nem érted...
amúgy szerinted mennyit ér egy ausztriában letiltott imei? más országokban használhatod attól még simán, nem tudok olyanról, hoyg nemzetközi imei tiltás. valószínű ezért is kerül az itthon ellopott telók többsége valahol tőlünk keletebbre újraértékesítésre.ennek ellenére nem mondom, hogy a boltokban árult cuccok lopottak, de nem tiszták (általában valamilyen adócsalás /0 perces használt, és hasonló hangzatos kifejezések/, vagy ázsiai import van a háttérben. vagy mindkettő). ezekre itthon általában semmiféle hivatalos támogatás nincs a gyártó részéről (ahogy írtad: a külföldi telók még jogtisztán sem élveznek itthon garanciát), a boltos meg úgysem tud semmit kezdeni egy hardveres problémával, mert nincs hozzá eszköze, alkatrésze.
az más kérdés, hogy egyes boltok alacsonyabb haszonkulccsal dolgoznak, mint mondjuk egy márkabolt, ezért olcsóbban adják a telókat, ez rendben is van, mert erre van hivatalos támogatás itthon. az összes többi esetben nincs.
de mindegy nekem, nyugodtan vásárolj ott, ahol jólesik. -
Sipi16
őstag
Akkor vagy a gyári bolt akar nagyot kaszálni rajtunk. Vagy nem tiszta forrásból szerzik a telefonokat a mobilboltok. Mivel is hirdetik?? Gyárilag független, (használt)="0 perces". 0 perces??? Ez szerinted mit jelent? Már valamelyik topikba évekkel ezelőtt kibeszéltük. Így kell átcseszni állambácsit. Mert a használt dolgokat nem lehet megadóztatni. Mert egyszer már megadóztatták amikor megvették. Ergo kinnt megveszi az XYGSM a telót behozza és használtként avagy 0percesként eladja. Adóznia nem kell utána. Ezért jóval olcsóbb. A gari meg az ő baja. Vagy a tiéd. Az EW-ben 165ezer a teló(N95) ennek a 20%-a 33ezer. Nah ennyivel már a telefonboltos bácsi beljebb van. Ő nem szórólapozik csak egy weboldala van. Amin látszólag legális dolgot csinál. Ezt a pénzt se kell kifizetnie. A gari meg rajta múlik...
Mod: Most néztem olyan garival kéred a telefont amivel akarod. Vagyis több helyről hozzák a telefonokat. Vagy garipapír hamisítás??? Visszavonom az összes kételyemet ha erre a kérdésemre választ adsz: Hogyan tudják a gyári garanciás telefont a márkaboltnál olcsóbban adni?????
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
azért a pannon is belenyúl ha nem is annyira mint a másik 2.
Ja igen, rak rá képernyővédőt és háttérképet ami egy gombnyomással törölhető.és a frssìtések sem jönnek minden esetben akkor amikor a független példányra.
Nekem azonnal lejött mind amint megjelent. De nem biztos hogy érdemes egyből frissíteni.ami pedig nagyon fontos:közel sem biztos hogy a gyári gari többet ér minden esetben mint a bolti.ha pedig valami évek òta működő boltbòl veszed mint pl xxlgsm akkor tuti legális példányt kapsz...
A tuti legális példány vajon miért nem rendelkezik teljes gyári garanciával?
Ami nagyon fontos: 2 év TÖBB mint 3-6 hónap. Én az előbbit preferálom még ha drágább is párezer forinttal. Itt nem csak arról van szó hol szerelik, hanem hogy meddig. -
amol
addikt
SZOLGÁLTATÓra gondoltam. A Pannon nem nyúl bele és nem korlátoz semmit. Azt én is gyűlölöm. Az összes frissítés rámegy. Különben rendben van a mobilbolt is, amennyiben korrekt gyári garanciát ad. Tudsz ilyet?
Az innen-onnan beszerzett, külföldi szolgáltatótól való átírt szoftveres, fekete import, utcán árult, normális garancia nélküli készülékek persze hogy olcsóbbak. Véletlen?
Kíváncsi vagyok az ilyen telefonokat lehet-e regisztrálni gyári szám alapján.
Egy érintetlen, teljesen legális gyári garanciás k770i-t 40-ért kapok meg. Van jobb ajánlatod?Én nem akarlak meggyőzni de neked sem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
-
amol
addikt
2 éves a k750i, még működik a joy.
nem tudom mennyire fontos a kamera de a K770ből kimaradt a xenon vaku!!
Na ez az amitől nem fogom rémülten összecsinálni magam. Hiába van rajta xenon vaku, vagy akár 10000wattos fényszóró, szar képeket csinál az is egy olcsó fényképezőhöz képest. Optikai zoom, képstabilizátor, fénymérés, színhűség...Ez van. Nem tudom ami a k750i-n van az xenon vagy sem, zseblámpának használom, arra jó. -
Vandit.
addikt
Köszi mindenkinek.
A lényeg,hogy a T-mobilnál veszem,úgyhogy abból kell válogatnom ami ott van sajna.
Tehát
D900i SE K810/K550/K530 v. W 580i nagyjából ezekkel szemeztem.Igazából a W580i is tetszik csak a t-nél ratyi színű van csak.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest