-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MixY
tag
válasz muveszur #8034 üzenetére
Értem... meg néztem is, hogy az N82-nek a Symbianja is újabb ha jól láttam, bár nem tudom mennyi különbség van az N95 8GB Symbianja között... meg az N95 8GB drágább is mint az N82 meg a sima N95, azért gondolkodtam a sima N95 meg N82 között, mert mindkettő 75.000-be kerül a gsmline.hu-n (olcsóbban nem nagyon láttam vadi új kártyafüggetlenből :S).
Meg még azt kérdezném, hogy az N82-nél meg az N95-nél a GPS-re külön kell fizetni, mi? Ha kell akkor az mennyibe kerül?
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz muveszur #5285 üzenetére
A zenelejátszója nagyon jó, legalábbis a tesztben azt írják.
Megbízható telefon, csúszómechanika tökéletes, sehol nem lötyög, más hibás cucc nem nagyon van.
Adatcsatlakozó: Háát, sokan azt mondják, hogyha sokat használod, olyan mint az SE-knél. Kilazulhat végülis, de arra 1 év alatt úgyis rájössz... Amúgy meg nem kell megtörni a kábelt, akkor szerintem nem lesz semmi.
-
joey04
titán
válasz muveszur #4307 üzenetére
Erről ment már a vita hogy megéri-e.A te döntésed hogy bevállalod-e...nem tudok róla hogy nagy arányban hibásodnának meg, és még ha meghibásodik is akkoris lehet hogy rendes boltost fogsz ki és normálisan meg is javítja netán cseréli.de ha hibás és szemét a boltos akkor fizetheted a nem olcsó javítást.tényleg neked kell eldönteni hogy bevállalod-e...
-
joey04
titán
válasz muveszur #4173 üzenetére
Szerintem K850.Ha tényleg tetszik külsőre akkor azt vedd!Veszel hozzá egy HPM-70et vagy akármi komolyabb fülest és ugyanúgy szól mint egy W teló.Kijelzőben verhetetlen, én is rácsodálkoztam hogy a 16 millió színűeket is veri.
A szoftver még egy kicsit akadozik úgy hallottam de mindjárt elérhető lesz nálunk is a frissítés és akkor az is jó lesz.És nem egy világverő kamera van benne de ha nem fontos akkor azért korrekt szintet megüti.[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz muveszur #4173 üzenetére
Ha fontos a jó zene akkor SE W szériában gondolkozz. Ha tartósat is szeretnél akkor a csúszkás/flipes mobilokat kerüldd! Nagyon fontos a micro sd?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest