Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz meroly #20360 üzenetére
Na, az a nagy harci helyzet, h végül nem én vettem át telót, hanem egy kedves barátom és bizony ebben nincsen magyar nyelv (független a teló). És ahogy nézem, ehhez nem jár kábel. Szóval mit tudok csinálni?
madarasz92: köszi. Ahogy nyomogattam, frankó kis teló ez, csak a fönti probléma áll most fönn.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Vicces, mert ismerős volt valahonnan a 3110c, hát tesóm feleségének is olyan van. Gyorsan meg is néztem. Ő azt mondta, ne olyat. A menü elég apró, de gondolom lehet állítani a nagyságát.
madarasz92: azóta egyeztettem muterral, 10-15k a határ. Valami egyszerűbb Nokia lesz ebből úgy látom. Ez az Emporia sem lenne rossz, harmadáron...
meroly: az csak vicc volt. Igény tényleg annyi, h mutter föl tudja őt hívni. Ennyi és nem több.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz meroly #20232 üzenetére
Nokia nekem bejövős, talán nagyonbb gombok nem ártanának rá.
Feltöltős T-s kellene vagy független, lehet T-től vagy kéz alól, nekem mindegy. Ár, hát igazából mutter nem mondott korlátot, szóval határ a csillagos ég. Nagyfater mehetne aztán vele villogni a helyi kocsmába.madarasz92: köszi a nevében is. Ezt az Empóriát néztem, asszem ezt tesztelte a Ph is, de szvsz drága meg iszonyat rusnya, bár öregapámat nem nagyon érdekelné persze
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Srácok, öregapám a héten tölti a 90-et és mutter megkért, h nézzek valami telót neki.
Szóval mit ajánlotok? Nyilván nem kell semmi extra feature, lehessen vele telefonálni és kész. Az öreg jó karban van, szeme is okés, de azért nem miniikonos valami kellene.
Tippek?Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz RandomGosu #3901 üzenetére
Én az előbbit választottam. De ha nem számít a külsö, akkor az utóbbit vedd.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz Atlantis #2549 üzenetére
A zene. De a w810 óta kicsit nehéz elfogadni, h nem megy a 2 együtt.
Mert mi a gond a Nokia zenei részével?
De a kamera csak jobb a w910 AF nélküli, 2mp-esénlé, nem?cornfake: én meg inkább feláldoznék kicsit a zenei tudásból, ha cserébe lenne egy normális kamera. A w810 még minden szempontból faja volt. Aztán megvettem jó drágán a w850-et, amiben nem volt AF és gyengébb képeket is csinált. Aztán most vegyem meg a w910-et, amiben már egy nyamvadt led sincsen? Több pénzt kiadok de kamerát tekintve meg egyre lejjebb kapaszkodok? Nincs ez így rendjén.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
Idáig a w910 volt kinézve, mint a következő telefonom, de eléggé megtetszett a 6500 Slide is. Zenében vajon mennyivel gyengébb a w910-nél? Ilyen 2.5-3.5 jack átalakítót mennyiért lehet venni? Vagy van minőségi 2.5-es füles is? Ezt érzem csak hátrányának (ha az egyáltalán), viszont nagyon komoly előny a fémház nameg az AF-es kamerája, ami vga videót is tud.
Szóval melyiket vennétek inkább?
Netán n73 ME?Semper Fi
-
joshua7
veterán
Olyan telót tudnátok ajánlani, ami nagyon jó zenében + AF-es? W810-em volt már, a w900 meg túl régi. A w960 meg drága lesz. Nem feltétlenül kell SE...
Most az SE W910 tetszik nekem. Ellenvetés? Sajna a kamera ebben sem túl jó, nincs AF, vaku sem, de attól még bejön.Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz joshua7 #1800 üzenetére
Ez be is jött. Furdalt a kíváncsiság, így elmentem nyomogatni pár telót, köztük w580-at is. Mit mondjak, tényleg elég gagyi kívülről. A műanyagok elég gyengécskék, a mechanika sem tetszett különösen. Nekem kicsit rangon alulinak tűnt egy walkman-hez. Ilyenem biztos nem lesz. Megint néztem w880-at, hát a gombok elég érdekesek még mindig..., nameg 'nincs' rádió. Ami baromira tetszett, az az LG Shine volt (KE970, de lehetett KU970 is...).Az a görgő elsőre fura volt, de meg lehetett szokni, külsöre meg gyönyörű. Ebből a KU kéne, de hát nem lehet bővíteni, én meg már a w850 1 gigáját is szűkösnek éreztem. Szóval egyelőre nem tudom, mi legyen. Gondolkodom, h átmenetileg veszek megint egy w810-et meg bele egy 1 vagy 2 gigás karit.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz gibi.david #1791 üzenetére
Ah, az nem kell, vissza nem lépek. Kijelzője szvsz semmivel sem jobb. Ram is csak 512mb.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Szóval milyet vegyek?
Pár napja ellopták a w850-emet , így lassan új teló után kell néznem. Vmi walkman kéne, olyan 60k környékén. Néztem a w880-at, a w850-hez képest kisebb a kijelzóje, a gombjai sem tetszettek, de a leggázabb a rádió megoldása. De ezeket leszámítva tetszik, főleg ezüstben. A másik a w910, feketében. Az viszont még meg sem jelent (mikor fog?). Kamerában mind ratyi, a w810 után (olyanom is volt) különösen, de rá vagyok kényszerítve most egy újra. W810-et meg 850-et nem akarok megint. A favorit persze a w960, de az árban is más dimenzió lesz...
Tehát milyen walkman-t?Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz Hulyegyerek #1512 üzenetére
Most akkor a zene kell vagy AF?
Ha mindkettő, vegyél w810-et. Nagyon jó telefon. Vagy ott a w800.
Ha újat akarsz, várj a w960-ra. Ezek az opciók SE-nál.Semper Fi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Politika
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest