-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraFer
tag
Na, eddig tartott, amíg elolvastam végig ezt a topikot, Tanulságos volt, de én még mindig tanácstalan vagyok. Azért néztem ki ezt a két telefont, mivel őket tudom olcsón megvenni előfizetéssel a T-Mobilenál (konkrétan minden kedvezményt figyelembe véve 9 és 11 ezer forintos árakon). Egyébként nem lenne szükségem a 3G-re. Ahogy mp3-at sem fogok hallgatni rajta, mert arra van egy 6 gigás Sony Auram, ami tökéletesen megfelel e célra. Képeket elleben szívesen készítenék vele, mivel a digitális gépem 5 éves és csak 3,2 megapixeles, viszont gyakran otthon is felejtem. A videózás megint nem szempont. Fontos lenne még a villanófény (amit zseblámpaként használtam a SE k700-asnál), de ha jól tudom ez egyiknél sincs(?). Egyszerű, gyors kezelhetőség, strapabíróság, ergo viszonylag tartós, jó minőségű ház és az se egy hátrány, ha egy héten elég kétszer tölteni. Szóval a megbízhatóság a legfontosabb. Mindkettőből az ezüst/szürke verzió tetszik jobban (bár mindenki a Nokia 6233-ast feketében látja szépnek itt, ahogy figyeltem...). Ha segít, eddig ezeket a telefonokat használtam: Nokia 2110, Siemes c25, Siemens s35, Siemes sl42, Sony Ericsson t610i, Sony Ericsson k700i, de nem igazán ragaszkodom egyik márkához sem, ha az SE vagy Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest