Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpatrik
tag
válasz legiaap #3596 üzenetére
Nem feltétlen ragaszkodok a symbihez.
Zenében jobb a W850 mint az 5700? Naggyából egy árban van a kettő. A gyári tartozékok között milyen kártyákat adnak a sonyék és a nokiáék a telóhoz?[ Szerkesztve ]
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
gpatrik
tag
És zenében mennyire van a walkman mobilok mögött az 5700? Részben fülhallgató kérdése a dolog, de a másik része a tudás, ami ha nincs akkor tök mindegy milyen fülest vesz az ember. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni??? Nokia 5310, 5700 SE W850i, W880i???
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
amol
addikt
válasz #16820480 #3590 üzenetére
szerintem amire te használod, arra egyik W szériás sem éri meg a felárat...
Írtam hogy nem amiatt fizetném ki a felárat.amúgy tulajdonképp mire kell neked a 3G?
Mobiladat napijegy. Másra nemigen. Más mire használja? Divatból nem kell.
Mivel az edge jobban elterjedt, a kettő közül lehet hogy azt választanám(ez amúgy egy iszonyat idegesíő dolog, hogy az SE egyszerűen nem képes beletenni egy telefonba az umts és edge funkciót is. a p1i-ben sincs mindkettő, pedig az egy elég magasra pozícionált darab már...)
W910i tudja mindkettőt. -
gpatrik
tag
Sziasztok!
Nézegettem a telefonokat, olvasgattam teszteket. 70%ban nokiát szeretnék, kb olyan 50-60e környékén. Tudnátok ajánlani valamilyen készüléket? Ami megtettszett az az 5310es (50e), csak nem tudom hogy akkor már nem e kellene inkább 5700át (59e) venni a symbian miatt. Nem ismerem a symbian rendszereket, mennyire jó ha van? Azon kívül kb ugyan az a két teló. Vagy érdemesebb venni egy SE-t? Mondjuk ott a W850i(59e) és a W880i(61e) ami tettszene, a többi SE annyira nem jön be. Inkább a zene felé hajlanék, a kamera csak másodlagos. Ha tudnátok valamilyen telót ajánlani, esetleg tanácsot adni a "helyes" választásban azt megköszönném!"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
törölt tag
szerintem amire te használod, arra egyik W szériás sem éri meg a felárat...
amúgy 6120-ból csak egy létezik, akár kiteszik mögé a classic szót, akár nem.
amúgy tulajdonképp mire kell neked a 3G? egy ekkora kijelzőn netezni nem igazán nagy élmény, wap-ra meg bőven elég az edge is. (ez amúgy egy iszonyat idegesíő dolog, hogy az SE egyszerűen nem képes beletenni egy telefonba az umts és edge funkciót is. a p1i-ben sincs mindkettő, pedig az egy elég magasra pozícionált darab már...) -
amol
addikt
Az olyan mintha nem is lenne, nekem átlagos használattal jött össze - persze nem mindig.
Én csak 6120-at látok a kék honlapján, ez ugyanaz mint a classic?
Ha lenne benne wlan jobb lenne, de igazából nem is tetszik. Ettől függetlenül nem zárom ki, jó az ára. Majd megnézem élőben is.
6233 nem kéne, nem tudom mennyire hasonlít arra anyaghasználatban, de a hátulja a képeken fényes plasztik, az eléggé bünti. -
törölt tag
a 6120c az 890mAh, a K770 meg 930mAh. amúgy más gyártó máshogy adja meg az adatokat, ezek nem független mérési eredmények, hanem a gyártó által közzétett értékek.
mindegy, nem győzködlek, vegyél k770-et nekem aztán nem számít melyik mellett döntessz, egyikből sincs előnyöm, se hátrányom. -
joey04
titán
ja alul marad persze de a kamerás mobilokban szerintem 3 olyan fejlesztés van aminek tényleg van értelme: xenon vaku autofocus optikai zoom.ezek-mobilos szinten persze-tényleg sokat javítanak a minőségen. a K750ben még led van.(mondjuk a vakut pont nem tudnád zseblámpának használni szóval neked lehet jobb is hogy nem az van benne)
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
2 éves a k750i, még működik a joy.
nem tudom mennyire fontos a kamera de a K770ből kimaradt a xenon vaku!!
Na ez az amitől nem fogom rémülten összecsinálni magam. Hiába van rajta xenon vaku, vagy akár 10000wattos fényszóró, szar képeket csinál az is egy olcsó fényképezőhöz képest. Optikai zoom, képstabilizátor, fénymérés, színhűség...Ez van. Nem tudom ami a k750i-n van az xenon vagy sem, zseblámpának használom, arra jó. -
amol
addikt
-
nike_
addikt
Nem tudjátok mennyibe kerül T-Mobilenál a 6120 Classic?Mert csak előfizetésesbe látom meg aranykártyás árat de az drágább mint az eredeti.
-
törölt tag
válasz Thomas1 #3576 üzenetére
esetleg hasonló áron hozzá lehet jutni használtan egy Qtek 8310-hez, vagy S200-hoz is (ez utóbbi talán netezésre jobb is a nagyobb kijelző miatt, mint az imént ajánlott Nokiák).
persze ennél olcsóbban is kaphatsz valószínűleg wlan-os PDA-t, ha csak a wlan kell, és nem akarod telefonként használni. -
Thomas1
addikt
Hellosztok!
Melyik jelenleg a legolcsóbb wlan képes mobil? Vagy esetleg nagyon olcsó PDA, amiben van WLAN? Olyan érdekelne, amivel ingyenes hot-spotoknál, ingyenes wlan-nal lefedett helyeken, vagy haverok környezetében, és otthon is tudnék netezni, e-mail-t olvasni.
Semmi extra nem kell, csak net menjen teljesen alapszinten.Előre is köszönöm a válaszokat.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Hofutó
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne.... Milyen telefont vegyek? Na komolyan... Nem volt még szerencsém a mobil-szélessávhoz. Létezik-e olyan mobil, amivel lehetséges on-line rádiók hallgatása? Akár webes felületen vagy valami szoftver segítségével.
-
nemi
tag
Latom vannak uj mboiloka tnél. Igazság az hogy F330 csigázta fela kedélyeket, a többi(pl V8 Luxury) nem nagyon. Valami normális mobil is jöhetne már.
-
törölt tag
az, hogy az adatlapra mit írnak ne tévesszen meg akksiidőről csak akkor kaphatsz reális képet, ha használod a telefont. de szerintem (elnézve azt, amit eddig írtál a telefonálási szokásaidról) még egy 6120c is simán elmennek 5 napnál tovább ez meg az én egyedi véleményem, hogy bőven elégséges, ha annál ritkábban kell tölteni, akkor csak elfelejted, hogy legutóbb hova raktad a zsinórját
amúgy arról, hogy szükséged van-e a symbianra: én amikor megvettem az X700-amat, akkor nem azért vettem meg, mert úgy gondoltam kell a symbian sokoldalúsága, hanem mert ránéztem a kijelzőjére, és onnantól kezdve úgy döntöttem, hogy nekem az kell ennek ellenére (pedig az lassú volt, és keveset bírt akksiról) nagyon szeretem azt a telefont, nagyon kellemes volt használni. ez egyéni vélemény. de szerintem próbálj meg egy FP1-es telefont úgy nyomogatni, hogy félreteszed minden előítéleted a dologgal kapcsolatban. ez is egyéni vélemény (illetve tanács).
-
amol
addikt
válasz AMD Power #3558 üzenetére
AMD Power, sheratan, nike;
Nem tudom eldönteni hogy kell- e symbian de gyanítom hogy nem, soha nem éreztem hiányát. És van egy nagy hátránya: akkuidő. A 6120 feleannyit bír mint egy k770i, ami egy vicc.
Tudom tudásra semmi extra, de teljesen koromfeketében nagyon tetszik a w880i is, de a kék csak a narancssárga hátuljút tartja, az meg randa.
W580i nincs nekik jelenleg, ha van akkor a fehér ami szintén nem tetszik.
S500i nekem kicsit nőies de nem rossz.
Kár hogy amelyik 3g-s az nem tudja az edge-t mert a 3g lefedettség még elég gyermekcipőben jár, míg edge majdnem mindenhol van.Persze jó a w910i, de a zenefunkcióit nem igazán használnám ki, így ha olyat vennék az a kijelző és a dizájn miatt lenne. A gombjai elég furcsák. De legalább tudja a 3g mellett az edge-t is.
Szerk: k770i mellett szól hogy van rajta lámpa amit többször használok mint a fülest
symbian+akksi: úgy láttam az E51-nek már épkézláb akksiideje van, teljesen normális méretű de még nem kapható p-nál.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Köszönöm a hszeket dönteni még nem sikerült de talan a k550i esélye nőtt. Designos az is, de hát igen, nöisebb a nokia, de ez még talan nem oly' fontos. Ki tudja?
-
Ricardo
titán
válasz South Velen #3563 üzenetére
A k550 csak kijelzőben gyengébb. A többi kritériumnak szerintem jobban megfeklel.
Mindkettő memóriája bővíthető, de a beépített memória a K550ben 64MB a 6131-ben 10.
A K550ben van FM rádió. Én a K550-et venném. -
törölt tag
hát, dominóban elég szegényes a kínálat... lényegében ez a két telefon jöhet szóba. függetlenül meg ebben az árban nem nagyon fogsz a kívánalmaknak megfelelő telefont kapni... akartam mondani, hogy 5310 esetleg, de nem is forgalmazzák még.
kijelzőben a 6131 a jobb, zenelejátszásban meg a k550 talán (főleg ha fel lehet rá tolni walkman szoftvert). -
nike_
addikt
Szerintem 6131 mert nőiesebb teló, jobb a kijelzője, nagyobbak a gombjai.Viszont kompromisszumot kell kötnöd mert a flip kikoptatja a teló alján az ezüstös részt.Ha fiútesód lenne a K550i-t ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz South Velen #3561 üzenetére
A jó design elég tág fogalom. A hozzászólásodból azt szűröm le hogy kinyithatós kell.
Ennek fényében a 6131 jó választás. -
South Velen
addikt
Üdv.
A hugomnak kéne vmi jó telefon Karácsonyra. Ami fontos neki: normális kijelzö, mp3 lejátszó, jó külső hangszóró, jó design. Max 35k dominóval v. függetlenül. Én a 6131re gondoltam, sztetek jo valasztas? vagy mondjatok jobbat -
törölt tag
válasz AMD Power #3558 üzenetére
tudom, hogy nem szereted, de ettől függetlenül manapság már nem igazán jár semmilyen hátránnyal, ha symbianos telefont veszel. nem lassú, nem böszme nagy (legalábbis a 6120c nem az). ha kell, akkor megvan a bővíthetőség, ha nem kell, akkor sem jár semmilyen hátránnyal.
-
törölt tag
nem sokkal vagy előréb, egyre több az esélyes telefon
ellenérvek: kis kijelző, nincs EDGE, nincs HSDPA, M2 kártyabővítés, nem szabványos csatlakozó (microUSB), kevesebb belső memória, és mindezek ellenére drágább, mint a 6120c... mondjuk ha zenét akarsz hallgatni, akkor a 2,5mm-es csatlakozóba veszel egy átalakítót (filléres dolog), aztán onnantól akármilyen fülessel lehet használni.
szerintem -
amol
addikt
Itt tartok most:
6120 26k, 6300 31k, E65i 59k, (6500c 69k)
S500i 21k, W580i 31k, K770i 40k, W880i 40k, W910i 69kMég mindig k770i-hez húzok, ellenérv? thx
-
nemi
tag
gsmdepo.hu link :
[k800i]Bruttó 50.900,- 2év garancia
pirosár:
a) Különbözeti adózás szerinti ár:
(**)A GSM-Depo az 1992. évi LXXIV. Törvény alapján jogosult különbözeti adózásra. A honlapon feltüntetett árak a vásárláskor fizetendő bruttó árak, melyek 0%-os Áfá-t tartalmaznak. Ezt a számlát költségként el lehet számolni, viszont az Áfá-t nem lehet belőle visszaigényelni.Szoval ha nem akarod leírni az adóbol akkor pirosáras kell neked
Gyorsaságról:Teljesen megegyeznek. gyors mind a kettő
k770i és a k800i összehasonlítása : [link]
k750i és a D900i összehasonlítása(alul): [link]
Tesztek ugyanazok, számok alapján dönts
Kamera:
k810 vs k800 kamerateszt alul: [link]
-
czappa
aktív tag
Neked is köszi!
Viszont az előbb marhaságot írtam,
tehát ahol én nézem az árakat ott k800 sima és k810 sima van.
Ekkor is áll az állításod, hogy inkább k800?
(Nekem tetszik, "belsőre" meg ahogy látom ua.)To all:
Milyen boltot ajánlotok? Én ideáig mgsm.hu-t néztem, más esetleg?#3549: Oks, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
czappa
aktív tag
Először is köszi a választ!
Én abban a boltban ahol néztem nem találtam k810i-t "csak" k800-at, van valamilyen komoly különbség a kettő között?
A másik: a joystick-al vannak problémák, vagy ezt már javították ezeknél a telefonoknál? (Esetleg soha nem is volt bajuk? - még nem volt SE telóm, csak hallottam/olvastam ezt, azt) -
czappa
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek eldönteni, hogy milyen telefont vegyek.
Amit eredetileg kinéztem: Samsung D900i.
De a ph!s topicját olvasgatva úgy látom, hogy nem egyszerű rá JAVA-s programokat telepíteni, és mivel engem érdekel a mobilos JAVA programozás, ezért nekem arra van szükségem, hogy egszerű legyen a telepítésük. (A másik meg azt olvastam, max. 4 MB-t bocsát a telefon JAVA-s programok rendelkezésére, ez igaz?)
Kár pedig amúgy a telefon nekem megfeleő lenne, tetszik a kijelző méret (240 x 320 képpont),stb.Ezek után elkezdtem nézelődni másfelé: SonyEriccson K810.
Kijelző ugyan akkora, tudásra nekem okésnak tűnik, két fontos dolog:
1)Erre a .jar fájlok telepítése egyszerű? Nincs vele szívás? Ameddig van hely a beépített memórián / + bővítőkártyán addig bármennyi JAVA-s .jar telepíthető? Ez nekem fontos lenne.
2)Az SE-k joystickjét ált. sokan szídják, és ez elbizonytalanít. Ennél a típusnál ez mennyire gáz?
További kontra még, hogy ez +10 ezer HUF igaz 2 év garral. (Az árakat a linkelt oldalról írtam.)A kérdésem tehát, hogy a fenti két pont alapján ajánljátok megvételre az SE K810-et vagy sem?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Milyen telót vegyek?
5700 vs. 6120c
A Wi-Fi most már kiesett mert rájöttem hogy a sulinkba nincs Wi-Fi.Itthon meg itt a gép.
5700-hoz ugye sokkal jobbfülest adnak allapból, a 6120c meg jóval olcsóbb.
Melyiket?
-
Neró
őstag
Igen.Lehet,hogy koldulok.
Már gondolkodok rajta.
De a hitel jobban hangzik.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
blueMerle
veterán
Eddig videótelefonálasra 6120c-t, N73-ast, K610i-t ill. K800i-t használtam.
A képminöség a legjobb az N73/6120c kombóm volt a legjobb, SE-knél ugyanott, ahol a Nokiákon tökéletes volt a kép, bizony gond volt, akadozott néha a képfrissítés.Természetesen az sem mindegy hogy a másik félnél milyen teló van, illetve milyen a lefedettség. De az én saját véleményem szerint videótelefonálásra a Nokiák a legjobbak.
-
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz Gebriel #3517 üzenetére
Lehet hogy teret kap de engem bizony nem érdekel
Nem elég hogy drága és vsz drágább is lesz mint a telefonálás, nekem úgy hiányzik hogy lásson akivel beszélek mint szar a zsebből. Néha jó, de ahhoz nem kell csúcsminőségű kijelző, hacsak nem a csajod új hajszínét akarod látni pontosan.lsc: elég sokat olvastam a k770i-ről és láttam is élőben (bár dummy volt), nekem tetszett. Pláne úgy, hogy 40-ért kapnám meg a kéktől. Egyedül a SAR értéke magas (1,69) de ha jól emlékszem Téged az nem érdekel.
Többen arra panaszkodnak hogy kicsi a kijelzője, azoktól kérdezném hogy melyiknek nagyobb hasonló méret, tudás és felépítés mellett?
-
Antonio
senior tag
én csak azért mondtam telefonguru-t mert ott hamar össze lehet szedni hol mennyiért van a telefon
hozzászólások meg hát "olyanok"
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
nemi
tag
[kamerateszt alul]
Peldaul ez a kep igen erdekes:
[kijelző teszt: T650i / K770i / K800i ]Mostmar tenyleg nem tudom eldonteni hogy k770i vagy k810i :S
[ Szerkesztve ]
-
nemi
tag
válasz AMD Power #3518 üzenetére
Ha jol olvastam neked k800i vagy k810i van ? Ha igen lenne hozzad egy kerdesem(foleg mert MMs vagy es szereted tapizni a telefonokat).
Kijelzője egy 6300 képest milyen ? Egyik nagy oldal tesztjénél a k850i kijelzője olyan volt mint egy N95 kijelzője(marmint szinek, kontraszt) sőt... szerintem jobb is pedig csak 262e szinu. [teszt]
Szerinted a k810i kijelzoje helyt all mondjuk egy 6300 kijelzoje ellen ?
-
-
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz Gebriel #3508 üzenetére
Most épp egyik sincs a környéken. Telefonálás közben úgyis a hangminőségre figyelek, nem a felesleges bizbaszokra.
Nem úgy kell mérni egy telefont hogy hú, ennek egy tizedcollal nagyobb a kijelzője, hú ez egy árnyalatnyival jobb képet csinál (majdnem megközelítve a legszarabb fényképező minőségét), vagy nagyobb felbontású még mindig nevetséges videót rögzít és halvány gőze sincs arról, hogy melyiknek milyen erős az antennája, milyen a hangminősége, mennyire sugárzik stb.
-
Gebriel
veterán
Rakj egymás mellé egy Nokia 6300 és egy Nokia 6234 az elöbbinek 16m az utobbink 262e a kijelzöje szemmel látható a különbség.
Nokia 6300
Kijelző pixel QVGA (240*320)
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma 16 777 216Nokia 6234
Kijelző pixel QVGA (240*320)
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma 262 144 -
Antonio
senior tag
válasz Antonio #3497 üzenetére
továbbra is kérnék valami lámáknak is érthető választ Series 40, 5th Edition ra feltett kérdésemre
nemi Gsmline az a legolcsobbak egyike ha nem éppen az ... amúgy rámész telefonguru.hu -ra ott kiválasztod a kívánt telefont és az adatlap alatt közvetlen van egy ilyen hogy
Hol és mennyiért kapható egy xy telefon?
Keresklikk a keresre: és kapod a legfrissebb árlistát üzletekre lebontva (sokszor frisebb mint magának az adott bolt honlapján lévő adat)
[ Szerkesztve ]
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
nemi
tag
válasz blueMerle #3503 üzenetére
Kicsit markásan fogalmaztan, bocs. Haveromnak van K810i és mutatott fotokat amit "szurkuletben" muvelt és nem sikerultek jol. Neked hiszek, szolv ugy latszik hogy teves kovetkeztetes volt sorry
kicsit off : Ha függetlenül szeretnek telefont venni akkor hol tegyem meg ? PartNero arai igen csak jok.. vagy a GSMLine.
Amugy mostmr tudatosult bennem hogy k810i lesz a befutó. Csak szemezek még az N82vel. Még sosem vettem GSMboltban telot, fenntartásaim vannak(garancia+ originált e a cumó)
-
blueMerle
veterán
Bocs, de a K810i-nél miért nem ér semmit a Xenon? Használtad már hogy ennyire lehúzod? Nekem volt K800i-m, és fantasztikusan sokat dob a xenon a fotókon, egyetlen ledes villanó sem érhet a nyomába.
Vagy 6120c vagy K810i-t venném a helyedben. Ha nem fontos a symbian és nem használod ki, akkor K810i.
-
nemi
tag
bajban vagyok igy karacsony kozeledtevel(elofizum lejart).
Ár: 50-60e Ft elofizuval(engem nem zavar se Ts se a Vodas menu)
Amiket nezegettem:
- SE K770i
- SE K810i (Xenon itt szvsz semmit sem ér)
- SE k800i(vodka)
- Nokia 6300
- Nokia 6120c
- SE W880i
- Nokia E61i
esetleg W910i vagy i600Az a baj hogy nem nagyon tudom melyik lenne jó nekem(pedig rajtam kivül ki tudhatná)
- fontos a szép kijelző( itt már elvérzik a i600. Elvileg a 16,8M szín szebb képet ad mint a SE 268e színe..
- ha oprendszer akkor csakis a legfrissebb (E61i kiesett)
- Dugó van esetleg maradt 1-2 oras szunetem akkor egy egermozit lezavarnek esetleg jatekok.(SE telefonok mellett a jatekok szolnak, ugye seria forum..., viszont nem tudom van e normalis java lejatszo(symbian elony). i600 WM 6.0 alapjára egyáltalán van e valami ?....
- snes emulator... Ugyebar Symbianra van hasznalhato de javara......
- radio jó ha van (w880i kiesik)
- kamera. Igen is meg nem is. Azért örülnék ha hasznalható képeket csinálna(3.2 AF), viszont jövö re tervezek venni digigépet..(6300, W910i kiesett).Kész meghaltam. tanácstalan vagyok. (egy N82 megoldaná a problámámat csak kapni nem lehet. N95re is befizetnék.... csak nem az igazi a kamerája a N82 képest. Ugy meg nincs kedvem kiadni 100e Ftot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest