Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
nagyúr
Srácok kérlek segítsetek! Van 3 telefon ami igazán tetszik csak nemtom melyik lenne a legjobb vásár!
A versenyzők:
- Nokia 6500 Slide
- Nokia 5610
- Sony Ericsson k810i -
Korte123
csendes tag
Hello, én kinéztem magamnak egy K550i-t, tetszik is eléggé, de még úgy vagyok vele, hogy a régi K300i-m még kiszolgál egy darabig, és még kicsit húzos a 25k egy teloér.
Kérdésem:
Mennyit eshet az ára, mondjuk március-áprilisig?
És fennáll-e a veszély, hogy újonnan már nem lehet venni addigra? -
törölt tag
a múltkor néztem egy boltban M600-at. élőben valami eszméletlen szép telefon, nagyon profi hatása van, és nem is drága, csak már tudásban nem igazán felel meg a kívánalmaimnak... ha a P1 nézne ki úgy, akkor most lehet, hogy azt vennék csak a szoftverre mondanak rosszakat
-
törölt tag
én rendszeresen használom a memóriakártyát, azon teszek fel adatokat a telóra. sokkal gyorsabb, mint előkotorni a kábelt, összedugni, esetleg még beállígetni a kapcsolat típusát... csak kiveszem, be a laptopba, és mehet a másolás. és gyorsabban is másol rá
a fülhalival az a probléma, hoyg az ilyen pop-port, és hasonlóknak jellemzően kontakthibás lesz az érintkezője, és akkor aztán nem lehet sehogy használni, illetve ha valami baja lesz a fülesnek (megtörik a kábel, stb), akkro drága újat venni, ráadásul csak (ahhoz a típusú) a telefonhoz lehet használni...ha telefonálni szoktál vele leginkább, akkor a K750 miért nem jó? a laptopos topic analógiáján most gonoszkodhatnék, hoyg vegyél 1-2 éves felső kategóriás telefont, még talán ki lehet fogni újonnan is, és sokkal jobb lesz neked (én egyszer csináltam ilyet, Panasonic X700, az egyik kedvenc telefonom volt)
-
amol
addikt
válasz #16820480 #3390 üzenetére
Hát nem tudom, a kérdéses 6233-ast Apám július végén vette.
A gombokat meg lehet könnyen szokni és van amelyikben "rendes" piros-züld van pld. W910i, a fülhallgatót emlékeim szerint kétszer használtam, a memóriakártyát meg beraktam és azóta ki sem vettem.
Mindenkinek mások a preferenciái, én telefonálni szoktam vele főleg, arra szerintem tökéletes.Nem a fém maga a gagyi, hanem ezen a telefonon nem tetszik a keret. Máshol mindenhol műanyag. De a külső tulajdonságokat nehéz megmagyarázni hogy miért tetszik/nem tetszik valami.
Symbianos SE telefont még nem próbáltam.
-
törölt tag
az SE szoftvere symbiannal nem jó, a Nokiának meg symbiannal jó ;) legalábbis amennyire én látom a dolgokat.
amúgy a hibákat, amiket mondtál szerintem javították már. érdemes lenne megnézzél egyet élőben. én kipróbáltam élőben egy SE-t még amikor apukámnak volt, de 5 perc után rájöttem, hogy soha az életben nem fogok olyat venni, amíg nem képesek normális navigációs részt csinálni (piros-zöld gombokkal), nem használnak rendes memóriakártyát, amit esetleg más készülékembe is át tudok tenni, és normális fülhallgató aljzatotaz a nokiás szoftverhibás hullám (amiért én is sokat szídtam a gyártót annó) úgy tűnik most elcsitult, legalábbis nem nagyon hallok senkit az újabb modelleknél bugokra panaszkodni. illetve nem annyira, mint akkoriban. összeszerelésben is javoltak sokat (amúgy nem értem azt a "gagyi fém" jelzőt, én nem szeretem a hideg fogása miatt a fémet, de amúgy mindeki imádja, meg tényleg strapabíróbb, mint a műanyag)
-
legiaap
félisten
-
cornflakes.
csendes tag
Tényleg van benne Track ID??
-
cornflakes.
csendes tag
köszi énis az s500i-t választanám, affelé jobban húz a szívem. xD csak kiváncsi voltam a véleményetekre
-
amol
addikt
válasz #16820480 #3383 üzenetére
Na ez az E51 nem olyan rossz.
A FeaturePackról halvány segédfogalmam sincs.
Nekem 2 éve volt utoljára Nokiám (ill. még megvan, de amikor vettem egyből közölték hogy szoftverhibás ezért első út a szervízbe vezetett, előtte 3x cserélték ki kijelzőhiba miatt), előtte szinte csak az volt, én is arra esküdtem és nem is akartam mást venni. Aztán megvettem a k750i-t és meváltoztak a dolgok, megláttam hogy számomra értelmesebb, felhasználóbarátabb megoldások is vannak. Édesapámnak van egy relatíve új 6233-a, egyből szoftverproblémás volt, nem tetszik a fényes anyaghasználat, a gagyi fém keret stb. És belül is van számtalan dolog, a miniatűr karakterek amikor pedig lenne hely, a fél sort elfoglaló apró telefonszámok, az hogy nem lehet több filet kijelölni és ezért egyenként kell őket küldeni, megújult hangtárcsázása van, nem kell előre felvenni a neveket de ezért nálam az esetek 60%-ában mást hív mint akit szeretnék, stb.
Meg az sem utolsó szempont hogy a Nokia divattelefon, az igazat megvallva sok suttyó hadonászik azzal a kezében az utcán, a legtöbb cég azt vásárol, lépten-nyomon abba botlik az ember. Én meg nem szeretem a sablonos dolgokat, nem állok be a sorba. Még akkor sem ha olyan marha jónak mondják őket.Igazából a kérdés az volt, hogy kell-e nekem Symbianos telefon, nem pedig az hogy kell-e nekem Nokia. Egyiket sem zárom ki, Nokiából csak Symbianosat vennék, SE-ból pedig nem feltétlenül, mert annak a szoftvere anélkül is jó.
-
törölt tag
esetleg E51? az egy elég jó darab, és ha igaz jó áron is lesz. ráadásul az egyik legnagyobb nokiás akksit kapta (1050mAh), így nem hal meg 1 nap alatt, az is biztos (najó, folyamatos wlan mellett persze más kérdés). az E65 sem lenne rossz, de akkor már érdemesebb FeaturePack1-es telefont venni, ha S60 mellett döntessz.
nem tudom mikor volt utoljára Nokiád, de ezek az újak már egész meggyőzőek, ha nem a csili-vili meg a zenehallgatás az elsődleges, akkor valószínűleg nekik vannak a legjobb ár értékű telefonjaik (ez szigorúan magánvélemény).
a Motorola sajnos nem nagyon innovatív az utóbbi időben (még a nagy gyártók közül). nekem most E2-m van tőlük, ami nagyon szuper kis telefon, de a fw frissítgetések és optimalizálás ellenére sem igazán gyors sajna. állítólag a Z6 (szintén linuxos) már gyorsabb lett, de az sem éppen élvonalbeli már manapság tudásra. -
amol
addikt
Használtan nem veszek telefont. Az N95 túl nagy, a 6120 fényes hátulja nagyon ramaty, az 5700 nem tudom melyik, a 8290 pedig kagyló, azt nem nagyon szeretem. De úgy általában nem vagyok kibékülve a Nokiával (szerencsére más is gyárt Symbianos telefont). Egyedül az E65 esélyes, de az is csak a wlan miatt.
Ezek közül melyik tud több mint 300 óra készenlétet? -
nike_
addikt
80k alatt van 3 a négyből.
6120C: újan: 60k használtan:40-45k
5700: újan:65k használtan:50-55k
6290: újan:55-60k használtan:50-55k(itt az apróhirdetéseknél)
Ennyi.
Amúgy te melyik típust láttad?Mert ezek a legújabbbak majdnem amit leírtam.Mondjuk a legolcsóbb újak is.
Ott van pl.:N81 hát az olyan 85k de az még nagyon új
N95-öt használtan meg már lehet kapni olyan 75-80k-ért.
Szerk.:3377-es kérdésre senki?
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Itt teszem fel, mert az okostelefonos részleg elég kihalt.
Mégiscsak úgy döntöttem, kell a Symbian.
N80 vs. 6290
A 6290-ben a hangzás és az FP1 előny.
Az N80-ban pedig a kijelző, a kamera és a Wi-Fi.
Melyikre van több program na és melyiket vegyem?
Azt mondják a 6290-nek iszonyat gyors a menüje.Bár amikor volt nálam egy hétig N80 az se tűnt lassúnak.Mondjuk ez nem szempont.
Előre is köszönöm
-
legiaap
félisten
válasz cornflakes. #3372 üzenetére
Hát nem tudom neked mi tetszik jobban a kinyithatós vagy a csúszka,de nekem az utóbbi.
Én az S500-at választanám,mert azért szebb is és többet is tud.
Az S500 mellett szló érvek:
vékonyabb
könnyebb
nagyobb és szebb kijelző
Tarck ID is van benne
és sokkal szebb a a menüjeHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
amol
addikt
válasz AMD Power #3368 üzenetére
Nem tudom, eddig nem hiányzott. Valahogy úgy vagyok vele mint az elefánttal, szép de otthonra nem kéne. Eddig a Symbianos telefonok akkorák voltak mint egy féltégla, ami megmozdult bennem azokat látván azt sikerült visszanyelnem. Most már vannak normálisabb méretűek is, de nem tudom érdemes-e foglalozni velük. Próbálgattam ilyet de nem ájultam el tőle. Lassú működés, nevetséges akkuidő stb. Persze a szoftveres rugalmasságért, bővíthetőségért kell áldozatot hozni de nem hiszem hogy nagyon kihasználnám, ha pedig naponta kellene töltenem egy ilyen bazi dögöt, biztos földhöz vágnám.
Ha már okos akkor inkább WM6 wlannal, bluetooth-al stb. Azok meg megint csak nagyok.
Természetesen amennyiben van olyan amelyik a felsorolt hátrányokkal már nem rendelkezik akkor számomra is meggondolandó.Láttam iphone-t is, mindenki el van tőle ájulva, közben amire való (alaphelyzetben telefonálásra) arra nem olyan jó. Ellenben drága.
-
nike_
addikt
válasz cornflakes. #3373 üzenetére
Szerintem S500i.
Szerintem szebb,innovatívabb,akkor jobb a kijelzője,törnek a gombjai szebb képet csinál, és ha ez is szempont,újabb a menürendszere.
Nagyjából ennyit tudtam összerámolni.
-
cornflakes.
csendes tag
ja és indokokat is léci :]
-
cornflakes.
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket vegyem? Z610i vagy S500i?
-
kavicssli
addikt
Azt hiszem itt a forumban láttam egy telós oldalt ahol árultak lg shine goldot nagyon jó árban! Esetleg ha megtudnátok dobni pár online bolttal amik jó áron kinálnak tellákat megköszönném!...és még mindig nincs tellám
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
REDeath
őstag
válasz Ricardo #3356 üzenetére
de akor minőségileg rendben vannak? nekem tartozék nemnagyon kell hozzá, mp3 lejátszóm az van külön stb...
az EL71 elég jó képességekkel bír szvsz, legalábbis QVGA kijelző meg szép az egész telefon.másik teló amit jobban is szeretnék talán, az a Motorola L7 SLVR de sehol sem kapni, használtan.
feladtam hirdetést is hogy keresek, de nem nagyon akadnak jelentkezőklehet hogy sima l7 lesz, de abba csak vga kamera van és 6 mb belső. oké hogy bővíthető de lévén hogy mp3 lejátszóm külön van, ezért nemigazán fektetnék be memóriakártyába.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
amol
addikt
válasz AMD Power #3362 üzenetére
Akkora a kijelzője mint a k750i-nek (1,8"). Ilyen külső méreteknél nem csoda, valahogy bele kell préselni az alkatrészeket.
Nézem a többi márkát is, van egy pár jó Nokia (6120, 6300, E65) de nekem ez előtt csak Nokiáim voltak és finoman szólva nem bántam meg a döntést (váltás SE-re). Samsung kiesik mert nem tudnak hangtárcsázást 2007-ben, és autóban szükségem van rá.A kínálat:
Nokia 6120 35k, 6300 40k, 6500 80k, E65 70k
SE K770 50k, S500 30k, W580 40k, W880 50k, W910 80k
LG, Moto?Ezekből az árakból jön még le pár % mert kiemelt ügyfél vagyok. 70-80-at csak "indokolt esetben" adnék egy xxx telefonért.
-
kbalint
csendes tag
Üdv!
Melyik hsdpa-s készüléket javasoljátok?
Kinéztem a sharp880sh-t meg a moto v6 -ot.
Valamint tetszik még a moto z6, e6, de sajnos nem 3,5G -s, ellenben a montevista linux miatt nagyon tetszik. (+ usb-s hsdpa modem :S)
Árban vhogy 40-60 között max. Köszi. -
Detox!
senior tag
Heyho
Már kezdek megőrülni, segítsetek pls.
Telot kell vennem mert az eddig használt K750i-m elveszett.
Valami hasonlót szeretnék (kártyásat term), a max limit az 20K használtan és újan is.Néztem a W630-at de nincs rajt autofokus és a vaku hiánya is zavar.
K550i gyk. 1:1-ben ua. mint K750i legalábbis tudásszintben, ha jól emléxem ez is autófókusos.??
ÉÉs néztem a Samsung D600-at ami eléggé megtetszett, de ez sem autofokusos ellenben QVGA kijelzője van, ami azé eggyel magasabb szint papíron mint a K750i és társaié. Kérdésem az lenne hogy van-e olyan szép a kijelzője (D600nak) mint egy SE W580-nak? papíron ugyanazok a specifikációk. És a hangszórója ad-e olyan tiszta hangot mint a K750i-é?Előre is thx
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
REDeath
őstag
Siemens mobilt nagyon nagy hülyeség lenne venni?
L7 slvr-t keresgéltem neten, és közben ráakadtam a BenQ-Siemens EL71 mobilra.
tetszik is, tulajdonságai is jónak tűnnek, tesztet is elolvastam ph-n, nem rossz szerintem csak sokan mondják hogy nem vennének mert már nem gyártják...
Nekem a mostani telóm is siemens amit le foogk cserélni, lassan 5-ik éve bírja a strapát, mostanra halt meg annyira hogy magátl kikapcsolgat...Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
amol
addikt
válasz AMD Power #3344 üzenetére
Én is afelé húzok, de nem lenne rossz egy nagyobb kijelző. Kár hogy élőben még sehol sem láttam. A W880i designja viszont nagyon tetszik.
A k750i hangjával sincs különben semmi bajom.Más márka? Mehet feljebb is az ár valamivel.
Samsung a hangtárcsázás hiánya miatt kiesik. -
péter007
senior tag
Hy mindenkinek
Nemrég értem haza egy új 6300 boldog tulajaként.
56K volt 2 gigás Kingston microsd-vel a Metroban. -
nike_
addikt
Valami olcsóbb Nokiát nézz mondjuk: Nokia 6101
Apukámnak ilyenje van és ha nem nagyon használja elmegy 1,5 hétig is.Ha intenzíven használja akkor olyan 4-5 nap.
[ Szerkesztve ]
-
dirkam
tag
Hi!
Édesapám Sharp telefonja felett kicsit eljárt már az idő, így cserén gondolkodik. Egy olyan telefont szeretne, ami kihajthatós, jó a hangereje beszéd közben és jó akksival rendelkezik. Nem kell mem. kártyás bővíethetőség meg sok megapixeles kamera, stb. Árban úgy max 15k-t szánna rá. Használt is szóba jöhet természetesen.
Tudnátok valamit ajánlani?
Üdv!
-
Vangelis
félisten
válasz Ricardo #3335 üzenetére
SE .. elég kevés tudja...
Ami olcsóNokiából elméletileg tudják a kisebbek..,pl 6300 nem tudja..
Még keresgélek
Párat átnéztema voda üzletben is de nem találtunk.. cska Moto K1 tudja...
De csak találok más tipust is..
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
ÉN nem találok semmi számomra megfelelő telefont
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
nike_
addikt
-
amol
addikt
Sziasztok!
Én is egy k750i-t szeretnék lecserélni, vannak jelöltjeim de szívesen fogadom a tippeket.
Számomra a lényeg: jó akkuidő, bluetooth, hangtárcsázás, qvga, bővíthetőség vagy normális tárhely. Zenét, rádiót nemigen hallgatok és a fényképek minősége sem elsődleges szempont.
SE előnyben.
Előre is köszönöm! -
germanh
senior tag
Mostanában bennem is motoszkál, hogy telót cseréljek...
Bár igazából semmi bajom a k750i-vel, max annyi hogy mivel az enyém már a későbbi, gyengébb minőségű ccd-t kapta, pedig azért egy szempont volt, hogy jó képeket csináljon.
Leginkább megint egy SE felé hajlok: P1i
Egy fontos szempont, hogy már okostelót szeretnék. Tetszik, hogy olyan pda-s ceruzás megoldás (Ez nagyon bejön.) A fotói is meggyőzőek (akkor kell csak ha nincs ott a dslr). Bár perpill még nem túl fontos számomra, de pozitív, hogy gps-képes (előbb-utóbb jól jöhet). Billentyűzetből jobban örülnék talán egy amolyan normál+qwerty kombinációnak(Emiatt meg bejön pl. a HTC Herald). De azért érdekesnek találom ezt a megoldást is, persze jó lenne kipróbálni is... A kinézete nagyon tetszik. WLAN az nagy pirospont. Az ára is még az elmegy kategóriába esik használtan nálam (~70-75k). Ha tudtok jobbat szóljatok .
Még van pár jelölt, de valamin el-el csúsznak...
N73 - teljesen okés, csak kéne a wlan...
E65 - a fótói nagyon nem okésak, meg miért nem lehet a bt 2.0...?! A kinézet+slide nagyon bejön.
N80 - nincs AF, bár még elviselhetők a képei , egyébként kijelző, kinézet, slide +++
HTC Vox - ratyi képek , de a qwerty és érintőkép ++
Herald - uaPersze nem száz, hogy váltok, de nagy az esély rá, főleg, hogy eléggé megtetszett ez a P1i...
Vélemény? Előre is thx!
Enjoy the pain!
-
germanh
senior tag
válasz REDeath #3323 üzenetére
öcsémnek az ezelőtti telója L7 volt, igazából nem lett volna vele gond, ha nem lett volna tiszta bug a menüje...többször is megkattant, visszavitte, szoftvert frissítettek, aztán egy idő után megint előjött a menü sz*rakodása
most pedig x820-asa van
ezzel még nem tapasztalt rendellenes viselkedést, viszont ami nekem nem tetszik benne az hogy nem bővíthető...ha jól tudom 80mb körül van a memója és kész... (mondjuk ez őt annyira nem érdekli, én viszont walkmannek használom rengeteget a telómat szóval biztos nem vennék ilyet), még egy dolog van, ahol tölteni lehet vagy headsetet csatlakoztatni, azt egy kis szutyok fedi, szerintem borzasztó az a kis pöcök (folyton azon aggódnék mikor törik le...)
neki mániája, hogy minél vékonyabb legyen...gondolom nálad is fontos szempont ha ezeket méregeted ebből a szempontból kiválóak...főleg az x820Enjoy the pain!
-
REDeath
őstag
sziasztok, motorolákról úgy általában milyen véleménnyel vagytok?
nekem nem volt ,de sokan panaszkodnak ...
és a samsungok?most használt Motorola L7 és Samsung x820 között gondolkozok, mindkető tetszik.
(persze szép a SE s500 és w880 is csak ezek még jódarabig tartani fogják az árukat... és 40-45 ezret már nem akarok fizetni egy telefonért.)Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
atylivi
csendes tag
mármint ez az n70es ára
N 1611 -> Er A1016 -> N 3310 -> N 3510i -> SE T610 -> Moto V360 -> N 6120c
-
atylivi
csendes tag
most szedtem le a metrokatalogust... nov 29-dec 12-ig érvényes
a kezdőoldalon van a telo. Ára: netto: 38990 brutto: 46788N 1611 -> Er A1016 -> N 3310 -> N 3510i -> SE T610 -> Moto V360 -> N 6120c
-
atylivi
csendes tag
Ez lemaradt:
n70et szentem ne vegyél, régi, lassú és a metroba most 46000 a 6300 meg 50000, és 4000 pluszot simán megér....N 1611 -> Er A1016 -> N 3310 -> N 3510i -> SE T610 -> Moto V360 -> N 6120c
-
atylivi
csendes tag
Szerintem is 6300-t vedd!
De ha tényleg jót szeretnél akkor 6120c
Kb 1 hónapja énis ilyen helyzetben voltam mint te, 6120 mellett döntöttem és nem bántam meg... nem sokkal drágább mint a 6300N 1611 -> Er A1016 -> N 3310 -> N 3510i -> SE T610 -> Moto V360 -> N 6120c
-
Diego!
senior tag
válasz péter007 #3311 üzenetére
Figyi, ha ennyire nagy igényeid vannak, és adsz arra hogy milyen telefonod legyen, és van 50K-d, akkor ne sajnáld vedd meg a jobbat, lehet hogy az n70-et megbánod a kijelző miatt vagy mert lassú lesz...én aztmondom a jó telót egyszer kell megvenni, és aztán vigyázni rá. Innentől kezdve döntsd el, holnap nézegesd meg őket, azt csak tudsz dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz péter007 #3311 üzenetére
Hát élőben nem tűnik pixelesnek nagyon csak ha szőrszálhasogató akarsz lenni.A 2GB karit még fogadja az biztos csak belassulhat eléggé.Kopni nem nagyon kopik semmije.
Én még mindig kitartok a 6300 mellett.
Szerk.:Azért nem vennék N70-et mert régi és nagyon lassú mivel csak egy 220 MHz-es proci van benne.
[ Szerkesztve ]
-
péter007
senior tag
n70-be meddig lehet bővíteni a memóriát?
2 gigás karik még belemennek(MMC)azt tudjátok hogy mennyire kopik? mondjuk valszeg vennék mellé valami tokot de azért jó lenne ha nem kopna nagyon
asszem ennek az egésznek az lesza vége hogy a metroba vagy a mediamarktba megtapogatom mindkettőt és majd ott eldöntöm
az n70 kijelzőjének kisebb felbontását mennyire lehet észrevenni?
[ Szerkesztve ]
-
péter007
senior tag
szóval nekem kell eldöntenem hogy kiadjak-e 10K-val többet a 6300-áért
vagy elég nekem az n70 is
a 6131 lassan kiesni látszik mert hiába szép telefon attól még kopik és az akksi sem áll minig a helyzet magaslatánmegéri a 10K-t a 6300
n70 mennyivel vastagabb?[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
válasz péter007 #3303 üzenetére
Hát igen, az első helyen a 6300 áll, megvan benn minden földi jó - 16 mill. színű kijelző (240x320), 2 mpixel-es kamera, ami azt mondtad nem szempont, bővíthető, rádió...
Másodikra az n70-et raknám, annyi hogy a kijelző nem 16 mill.-es hanem 262e színű, nemtudom ez mennyire szempont.
És akkor harmadik a 6131 a kopás miatt, viszont gyönyörű kijelzője van.
-
kenguru99
senior tag
válasz Viktor0610 #3298 üzenetére
Más gyártónál sincs ilyen? Még a nokia 5510 volt ilyen de az nem egy könnyen kezehető meg nem is bővíthető.
-
péter007
senior tag
engem nem hat meg hogy nincs benne 2-3-5 megapixeles kamere meg stb.
azon gondolkodám hogy akkor már kártyafüggetlenül kéne megvenni de ebben az esetben vannak más versenyzők is
holnap megyek metro-ba és ezek a jelölteknokia 6131 40K
nokia n70 38K
nokia 6300 50K
LG KG800 Chocolate 38Kmelyiket válasszam?
vagy inkább vegyem meg a t-nél dominoba 30K-ért?
de nem szívesen venném meg ha kopik
nehéz dolog és holnapra el kéne döntenem...vagyis ma este mert reggel indulunk öcsémmel meg apámmal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest