Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuro!
aktív tag
Off: Miért olyan lényeges a HSDPA? A Wifi jobb, nem?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
nemma
addikt
Bár a Sharp tényleg minőségi általában, de tartozékok beszerzésénél és szervizeléssel hadilábon áll.
Ugye az U700-at már kizártuk annak a topikjában.
Maradt a két SE, ami közül a K800i-t választanám, mivel jobb a kijelzője és a kamerája is, viszont a V640i javára szól a HSDPA és a joy mentessége.Én mégis a K800i-t választanám
oOZozOo: Indoklás nélkül N95 8GB
-
oOZozOo
csendes tag
sziasztok! két telefon van, ami közül választanom kéne, és enm tudok:
lg viewity vagy nokia n95 8gb.. segítsetek! -
beci
őstag
Akkor ide is.
Igények?
Ha a tudást választanám,akkor egy SE k800,vagy egy N73,de elég csunyácskák.Se-om még sosem volt,de volt egy Nokia 6600-ám,azt szerettem.A D600 minösége,kezelhetösége és átláthatóságát nagyon szeretem.De viszont kicsit hiányzik a 6600-nál tapasztalt programok,és témák tömkelege.
Az U700 elsösorban a kinézetével fogott meg.Na meg azzal,hogy a mostani Samsungommal semmi gondom nem volt.
Sajna csak a Vodka kinálatából választhatok.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Gyuro!
aktív tag
Köszönöm a hszk-at!
A 6500 -ra én is azért gondoltam, mert egy olyan telónak tűnik, ami pár évig tuti kiszolgál, nem fog nyöszörögni, széthullni, stb! Én is valami 6230-as szintű telefonutódnak néztem (itt a strapabíróságára és tudásszintjére gondolok)! Viszont az N81 újabb cuccokkal van "tele" amik később vagy már akár most is jól jöhetnek és mutatósabb, csak lenne olyan megbízható és strapabíró teló, ami kiszolgál pár évig?!
Bár majd sztem kézbevéve döntök a sorsukról!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
audittqp
csendes tag
Ha mobil, akkor mindenképpen Nokia, abból is a Nokia E65, én ezt javaslom, nagyon megéri.
Ne szemeteld tele reklámmal a fórumot. -- Panther
[ Módosította: Panther ]
Rolee - Ár/érték a fontos!
-
kamikaze12
csendes tag
motorola l7 kell veni az a legjob telefon!!!!§
-
wgaborw
tag
válasz AMD Power #3981 üzenetére
Igen, igen, szerintem a 6500 sorozat körülbelül ugyanolyan jól sikerült formaterv, mint az 1 évvel ezelőtt bejött 6300, azóta nagyon sok embernek lett, sokan szeretik, bár tudása nem emeli ki a tömegből, ugyanez lesz a helyzet a 6500-val is. Megint sikerült egy külsejében nagyon ütős telefont készíteni, nem nagyon kiemelkedő beltartalommal.
-
törölt tag
szerintem N81.
van benne wifi, s60, szóval többet tud, bővíthetőbb, mint a 6500s. ráadásul ennek is 3,5mm-es jack aljzata van, a kijelző nagyobb (a felbontása sajna nem), a billentyűzár ötletes, szóval ha meg tudod fizetni, akkor jobb lehet ez.
a 2mpx kamera hobbi használatra elégséges. egyedül a súlya lehet probléma, de szerintem nem olyan vészes az -
törölt tag
válasz Chelseafan #3967 üzenetére
természetesen ironikusan értettem azt a hsz-t, hoyg tényleg alternatívaként nézel-e egy olyan telóra, ahol ilyen kérdést kell feltenni ;)
-
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Lenne egy egyszerű kérdésem!
2 teló között vacillálok és kéne a véleményetek!
A 2 teló a következő:Nokia 6500 slide Vs Nokia N81
Az N95-t is mondhatnám, de már az N81 ára is határeset!Nem 1 évre kéne a teló, valamint minél többet tud, annál jobb! Kinézetre mindkettő tetszik!
Egyébként nem tudom mire jó a HSPDA, de hallottam, h sokan hiányolták az N81-ből, valamint a 2 megás kamerát kevesellték! Nekem nem fontos annyira a kamerája - azért sz@r ne legyen! Ha jó képet akarok készíteni, arra ott a digit-gép, a többi multimédiás dolog fontosabb lenne nekem!
Remélem elég infót adtam a felhasználásról! Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
MODERÁTOR
-
Sipi16
őstag
Ha letelt az 1 év akkor válthatsz tarifacsomagot. Nekem vodafon select van az asszem 1250/hó
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
amol
addikt
válasz Viktor0610 #3958 üzenetére
Kijavították a hibát. Ha egy Nokia sem lenne alapból szoftverhibás, nem használnának gagyi fényes műanyagot és nem lenne az s40 ostobább bármely SE telefonnál, megérteném a szúrkálódást.
A finnek a japánoknál csak hokizni tudnak jobbanNem vagyok Nokia-ellenes, volt több nekem is (így tudom mi a különbség), de az elvakultságot nem szeretem.
-
nemma
addikt
válasz Chelseafan #3967 üzenetére
Legyen inkább 5310!
Diego!: Mivan?
-
Chelseafan
csendes tag
válasz Viktor0610 #3958 üzenetére
Ez tökéletes válasz sheratannak. Ha nem lenne ennyire törékeny, akkor nem kérdezném meg. De mindenki azt mondja, hogy törik.
Akkor valószínűleg kihagyom a W580-at és lehet egy 5310 vagy W810 lesz belőle...
-
Diego!
senior tag
Mi a véleményetek a 6555-ről? Nagyon nyúlánk?
-
nemma
addikt
-
South Velen
addikt
válasz Chelseafan #3946 üzenetére
A Samsung E840-nek jo fülese van alapbol, és csodaszép, a kijelzöje is ennek a legszebb talán, az akksija mar nem ilyen rózsás. De ha ennyire fontos a zene, akkor SE. Egy költő veszett el bennem
-
nemma
addikt
Szerintem megéri akkor T-mobile-osat venni, mert így olcsóbban jutsz hozzá bármelyik készülékhez.
Én így elsőre a 3110 Classicot ajánlanám, alaptelefon, de jó, minőségi, BT-s és bővíthető.
25k kártyásan a T-mobile-nál -
tomi_x
tag
Hali !
Vásárlási tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Ami fontos : nokia, új, kártyafüggetlen( esetleg tmobile) , bluetooth , kb. 30 ezer körül. Csak telefonálásra és sms-re használnám, a bluetooth a kihangosítás miatt fontos.
előre is köszi
tomi -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Chelseafan #3954 üzenetére
nade ez milyen kérdés már ha veszel egy új autót, akkor is ilyet kérdezel előtte, hogy "ha nyomom a pedálokat, akkor letörnek?"
-
nemma
addikt
Elég nagy az esély arra, hogy eltörnek, de úgyis cserélik utána. Szerintem hülyeség ilyen szinten vigyázni egy telefonra...
-
AMD Power
titán
A régiek 90%-ban eltörtek. Használattól függetlenűl. De utána egy gyors csere és több ilyen probléma nincs már...
-
AMD Power
titán
válasz Chelseafan #3952 üzenetére
Értem. A W580i gombja pedig max csak 1x fognak eltőrni. Bár elméletileg az újaknál már nem lehet ilyen probléma.
-
AMD Power
titán
válasz Chelseafan #3950 üzenetére
És W810I?
-
Chelseafan
csendes tag
Hmm.. Köszi a válaszokat!
AMD Power: az 5610 nekem a tökéletes választás lenne, de sajnos elég drága... Legolcsóbban 65-ért láttam, ami nekem sok... Vagy tudsz olcsóbban?
Ezért választanám az 5310-est, mert azt 49-ért is találtam, és az is teljesen megfelelne egy HPM-70-es fülessel!
A W580 lenne még nagyon jó, de annak törnek a gombjai... Én meg nem tudnám mindig javíttatni vinni...
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Én picit szűkíteném a listát + bővíteném.
5610 , W580, W660i, W810i.
-
törölt tag
egy ismerősöm akart mostanában venni zenetelefont, és velem együtt nézelődött. csak azért nem vett végül 5310-et, mert neki symbianos cucc kell, de nagyon elégedett volt amúgy a hangminőségével.
az is előnyére van a Nokiának, hogy akármilyen szabvány fülest használhatsz vele átalakító nélkül, valamint a memóriakártyája is olcsóbb és több más eszközzel kompatibilis. szerintem nem rossz választás. bár tény, hogy az SE W szériáját rengetegen istenítik, de nekem valahogy nem szimpatikusak (sok apró kényelmetlenség miatt). bár a Nokia sem szívem csücske, de a feltételeknek elég jól megfelel az 5310. -
Sipi16
őstag
Ha tartósságra vágysz akkor a kinyitható/csúszkásat felejtsd el. Nekem SE W810i-m volt és nagyon jól szólt a zene. Szép megjelenése volt nameg a 2 megapixeles AF-es kamera se volt semmi. A Nokiáról nem tudok semmit mert nem volt a kezemben, de eddig a nokia egyik zenetelójától se voltam elájulva. A zenehallgatás a cél akkor szerintem SE W-szériában gondolkozz.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Chelseafan
csendes tag
Sziasztok!
Nagy mobilvásárlási gondban vagyok! A lényeg, hogy zenehallgatásra használnám, és szeretném nagyon jó minőségben hallgatni az mp3-aimat.
A fő szempontok ezen kívül: jó kinézet, minőség, tartósság, megbízhatóság, az akksi sokáig bírja, rádió, 50k alatt/körül legyen lehetőleg, QVGA kijelző, lehetőleg gyárilag jó füles és memkari, mobilfény/vaku-szerűség.
Ami nem számít: a kamera, netes dolgok, 3g.
A kinézett telók: Nokia 5310, SE W580i, W610i, W660i, Samsung E840, esetleg SE W810i, K550i, LG KE500.
Eddig az 5310-re gondoltam, vennék hozzá egy HPM-70-es fülest, akkor sztem szólna úgy, mint egy SE (Megabass nekem nem kell...).Szerintetek? Ötleteket, javaslatokat, ajánlatokat várok!
Előre is köszi!
Üdv.: Chelseafan
-
-
joey04
titán
Nekem egyből ez ugrott be csak ez nem felel meg minden szempontból a követelményeknek.
-
Sipi16
őstag
válasz South Velen #3941 üzenetére
Nokia 5510 de az nem kicsi.
-
Enjoy
addikt
Mintha régebben lett volna ilyen tudású Ericsson telefon, nem?
Vagy csak az én emlékeim mosódnak teljesen?► més que un club ◄
-
becso13
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy telefont! Nokia, kisméretű, nem színes képernyős és van benne mp3 meg rádió. Tudna segíteni vki?
-
-
törölt tag
válasz Hessler #3931 üzenetére
mégis miben tud többet az LG? oké, abban nagyobb kamera van, meg touchscreen (ez vagy előny számodra, vagy nem, nincs róla objektív vélemény). viszont nem okostelefon, nincs benne wlan, a memóriakártya nem cserélető bekapcsolt állapotban, nincs 3,5mm-es jack aljzata.
plusz szerintem az N81 sokkal szebb (ezüstben elegáns, kékben fiatalos), az utolsó LG, ami még tetszett, az a G5400 volt... -
MODERÁTOR
-
blueMerle
veterán
Nem rossz választás, bár én ugy tudom ebben még Siemens belsö van.
Amit tudnod kell:
porálló, ez ok
ütésálló, még ez is rendben van
de semmiképp sem vízálló. cseppálló.Tudom, voltak anno olyan telók, melyeket csap alatt lehettt lemosni /ME45,R310,.../ de ezek az újfajták nem olyanok, söt, ha ezvégett bármi baja lesz, akkor természetesen a garancia erre nem vonatkozik. Ezt azért jobb ha szem elött tartod
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Az N95-osom melle szeretnek most egy minden-allo telot is venni, es a BenQ-Siemens M7-et neztem most ki magamnak, ami mostanaban jon ki valamikor. Jol tettem? Jo valasztas lesz? Van benne GPS is, ami jo pont. Nem vagyok kepben a por- utes- es vizallo mobilokkal kapcsolatban, ezert kernek pls egy kis segitseget!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Hessler
csendes tag
Tudom, hogy az LG KU990-esnek jobb a tudása, de nem merem megvenni, mert LG és nem tudom, hogy mennyire megbízható!?
A Nokia meg gyengébb tudásra, de Nokiám már volt több is és mindegyikkel meg voltam eddig elégedve... .
...szal nem tudok dönteni...[ Szerkesztve ]
-
Hessler
csendes tag
Hello!
Nem tudom eldönteni, szerintetek melyiket vegyem: Nokia N81 vagy LG KU990? -
kavicssli
addikt
Sikerült megvennem ma a samsung i450
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
cornflakes.
csendes tag
amúgy énis köszönöm mindenkinek aki segített dönteni ugyanis tegnap megvettem azelső sony s500i-met :]
-
Sipi16
őstag
válasz Scoobyka #3922 üzenetére
Én az U600-at már az érintőgomb miatt felejtősek közé tenném. Apum D900-ával semmi gond nincs. Én ezek közül a D900i-t választanám. (Amúgy csak nokia, de te tudod.)
-
Scoobyka
addikt
múgy szerintettek érdems u600 telót venni vagy inkább a d900i-t érdemesebb....nekem régebben volt u600am elég sok gond is volt vele,de megszerettem a hibáival....a d900i nem tud doksikat kezelni,képet csak kisméretben lehet nézegetni,mp3 lejátszó felület meg régebbi típusú,de a csuszkája atomstabil.....a kettő között 7 a külömbség.
melyiket szerintettek?
-
Stefa0009
csendes tag
Milyen az az A2DP Bluetooth?
-
N4r4ncs
aktív tag
sry rossz topicba ment
[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
amol
addikt
válasz RandomGosu #3901 üzenetére
n95 meg n82 mind2 majd nem úgyan annyiba kerül?
Csak nem arra célzol hogy majdnem ugyanannyiba kerül? -
Bagira01
veterán
Sziasztok. Sztetek egy Nokia 6288 vagy e61 a jobb választás
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
tc2014
aktív tag
válasz RandomGosu #3903 üzenetére
Szerintem N82 a nyerő!
-
joshua7
veterán
válasz RandomGosu #3901 üzenetére
Én az előbbit választottam. De ha nem számít a külsö, akkor az utóbbit vedd.
Semper Fi
-
RandomGosu
senior tag
n95 meg n82 mind2 majd nem úgyan annyiba kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest