Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Joe bácsi #25217 üzenetére
SE W995? Én most azt használok, és a tudása mellett még minőségi is!
Használtan 40-50k, wifi van benne, zenehallgatásra tökéletes(cx400-zal használom), kamerája is elég jó mobilos fronton, és tényleg egy jól összerakott, minőségi telefon!Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
meroly
veterán
válasz Joe bácsi #24303 üzenetére
Így nem ér
Viccet félretéve tényleg nincs ilyen telefon, de nem azért mert túl nagyok az igényeid, hanem mert nincs.
De ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Olyan sincs amit én akarok, pedig nem sok az igényem:
1. Nokia
2. gumírozott hátlapú (mint 3110c)
3. a) legalább 3 napot bíró akku erős használattal
b) hármas pont könnyítésére lehet 128x160-as kijelző
4. vakus fényképező
5. sima bar kialakításSzerintetek létezik ilyen telefon?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
rizso
addikt
válasz Joe bácsi #24297 üzenetére
Csinálj photoshoppal egy tervet, hogy milyenre gondolsz, és hátha hasonlít egy létezőre - bár lassan már nem hiszem, hogy van olyan mobil, amit te keresel!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
korpicschess
veterán
válasz Joe bácsi #24269 üzenetére
Joe bácsi Te vagy a Mission Impossible. Amúgy E51-el mi a gondod? Ja igen. Kisebb a kijelző. Amúgy én azt javaslom. Mondanék egy HTC Diamondot, de újonnan nincs, vagy nagyon drága.
Az LG miért nem telefon?
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rizso
addikt
válasz Joe bácsi #24261 üzenetére
w995? C901? C905?
De hogy ezek mennyire felelnek meg a feltételeidnekEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
picur220
veterán
válasz Joe bácsi #24261 üzenetére
Már az első pontnál megbukik az egész! SE és megbízató?!
A teljes kijelzős hívókép az vagy benne van mindben vagy nincs. Ha tutira akarsz mennui, akkor nyílt OS-es telot kell venned. Abból viszont tényleg nincs normális SE.
Akkor már a C902 nem jó?
Sly: az M7600 egy női kézben nem telefonra, hanem szexuális segédeszközre hasonlít![ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
válasz Joe bácsi #20148 üzenetére
Joe, neked külön kéne gyártani egy telefont - és alapítani egy jó szolgáltatót.
Az új S-Class szoftvernek köszönhetően az Arena igencsak jó mobil lett. Az S-Class rendkívül jól sikerült, vannak persze csiszolandó dolgok, de felnőttek a feladathoz, hogy egy jól használható felületet készítsenek. Az Arena maga műszaki oldalról is erős, a kijelző csodaszép, erős a hardver és a multimédiás vonal is, nagyon sok panaszunk nem lehet rá. Szerintem ez az LG-nek az egyik legjobban összerakott készüléke.
| www.diablohungary.hu
-
Jimmy Clark
csendes tag
válasz Joe bácsi #19722 üzenetére
Akkor szerinted e51 kéne vennem? Csak mert nekem minden teszt alapján úgy tünt, hogy az e52-es (az összeszerelést leszámítva) mindenben jobb. Csak egy pár számomra fontos apróság: 3,5mm-es jack, gyorabb menü, ergonómikusabb sw. Vagyis zenében (ami számomra igazán fontos) jobb, sőt valahol olvastam, hogy dedikált zenei csipp van benne, mint az xpress-eknél.
-
korpicschess
veterán
válasz Joe bácsi #19722 üzenetére
Aréna sem nyerő ugyanis a fórumon azt írják, hogy csak néhány routerrel működik jól! Szóval azt ne vegyél, mert nem fogod tudni használni. Egyébként nem tudom van-e rá skype kliens. (szerk: na sagesz megelőzött )
E51-ben elég erős a WLAN!
Hát mit ajánljak neked. Lenne itt egy olyan telefonunk aminek az a neve, hogy iPhone, de azt meg nem kapni annyiért újat.
Esetleg Samsung i8510 vagy Nokia N86?[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
sagesz93
addikt
válasz Joe bácsi #19704 üzenetére
Független teló, egy moddolt szoftverrel(moddolás csak az ikonok cseréjére hat ki, a gyári szoft. is az egyik legjobb) V10F(aláírás )
Érdemes kikapcsolni. Nem kötelező, de érdemes, mert némelyik folyamat bezárásánál, beragad egy kevés memória. Igaz erre van JAVA-s progi is, ami erre szakosodott. Szóval ha nem kapcsolod ki, akkor ezt érdemes néha lefuttatni.
De szoftverileg nagyon stabil és gyors a teló! (312mhz-es procija van csak, szóval ha lassú lenne, procira rá lehetne fogni a lassúságot, de szerencsére az LG-nél jól optimalizálták az S-classt.)
Ha esetleg nem olvastad volna: Lg arena FAQ.[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Joe bácsi #19700 üzenetére
Akkor ne vegyél!
Nekem is lassú volt, nem megfelelő szoftverrel.
Felraktam az egyik legjobbat, és hibátlan!
Gondolom az MM-ben nem a legfrisebb volt rajta.... és nem is kapcsolták ki egy ideje meg összevissza nyomkodják, beragadhatott egy csomó memória.[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
válasz Joe bácsi #19659 üzenetére
Az Arena egy jó telefon az biztos. Csak jókat hallani, olvasni róla tesztekben.
Megéri egy ilyet venni, persze egy kis pénz is kell hozzá. A legolcsóbb amit találtam 57K - (persze nem lehetetlen olcsóbbért találni) a legdrágább 60K fölött van - természetesen újonnan.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
korpicschess
veterán
válasz Joe bácsi #19651 üzenetére
Joe bácsi, szerintem maradnod kéne Nokiánál, ha nem akarsz érintőset. Elvárásaidnak nincs más normális.
Most amíg nem voltam itthon volt alkalmam egy csomó telefont megnyomkodni, de nem tudom mi legyen az Acer S200 után E52 jónak tűnt, de a hátlap elég tré benyomást keltett nálam.. LG Arénával gondoltam egy kis ideig, de az is katasztrófa az Acerhöz képest.. nem tudom. ja de: lehet, hogy innov8 lesz. ellenvetés?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
-
TheGerike
tag
válasz Joe bácsi #4990 üzenetére
Kamu, nem kamu, akkor is az volt írva a gari levélre, hogy 2 évig érévnyes!
Különben meg felháborítónak tartom, hogy csak ennyi garit vállalnak a gyártók a termékeikre!
Mondjuk nem mintha olyan sok telómat tartottam volna meg 1évnél tovább...Persze minden új telefon eladással egyet a sor végén kidobnak, amivel csak tovább szennyezzük a bolygót...
*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
mrlujoak
veterán
válasz Joe bácsi #4970 üzenetére
A SE kilőve, hisz Giorgio84 a neki kellő memóriakártyát is megadta mint szempont és csak a K850i ami Micro SD-t is kezel - igen most már az X1 is - , az meg nem 60 Ezer forint...
Emellett az Office elvárások is ott lebegnek a vásáró szeme előtt.nike:
"De az SE-knek még csak jack dugójuk sincs"Beépített igaz, hogy nincs, de a SE headsetek nagy többsége - kivétel az olcsóbb fülesek - a mikrofonrésznél már rejteget némi 3,5 mm-es aljzatot...
Ha pedig kifogás lenne a meghosszabodott kábelrengeteg, akkor ilyet kell venni!
2,5-ös aljzatba meg mindenki azt dugjon amit csak tud!mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
amol
addikt
válasz Joe bácsi #4545 üzenetére
Ami a kezeden van az az ujj, ami pedig nem régi az az új. Olyan nincs hogy újj. Egyszerű magyar helyesírás.
Visszamentem megint, mind ilyen, úgy döntöttem le van szarva. Ami viszont furcsa: feltettem egy youtube klienst, ami bár valamiért nem működött, amíg futott felvette a fényerőt maximumra és megszűntette a ciripelést. Tehát teljesen bizonyos a hiba oka. -
amol
addikt
válasz Joe bácsi #4541 üzenetére
Zavar engem is, mert annak ellenére hogy egész jó áron jutottam hozzá, ez végeredményben nem egy alsó kategóriás telefon, sőt.
A kijelző nyöszörgése miatt bementem 3 napon belül és azt mondták, h. ez ilyen, mert pattintós a plexi a kijelző előtt és, h. legyek nyugodt, mert MINDEN N95 nyöszörög és méghozzá jobban.
Gondolom megnyugodtál hogy 100 ezer felett sem kapsz minőségi összeszerelést... nonszensz.
Én kijelzőnyöszörgést nem tapasztaltam, igaz másfél napja elő sem vettem. A régit használom, az nem zümmög és amíg nem oldódik meg nem pakolom rá a dolgaimat.Ha gyártana a SE hasonló tudású és méretű wlanos telefont akkor azt vettem volna. Illetve van egy készülék amire ráfizetnék, a 6110 navigator. Nem árulják, de gondolom annak is vannak hibái. Nem néztem utána de a gps nem rossz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
-
nike_
addikt
válasz Joe bácsi #4081 üzenetére
Pl árgépen megnézed ott ilyen 6-7k körüli árakat ad ki.Pl.:ez microSD karik (a 2. felülről) 5.800 Ft+ postaköltség.Ez összesen 7600 postaköltséggel együtt.De ha pesti vagy, akkor nem kell fizetni, és úgy 5800.Ha meg élettartamm garival kell, akkor 6150.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest