-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz sagesz93 #46510 üzenetére
Primo by Doro?
Vagy ennyire nagyiphone nem kell? Mi most vettünk mamámnak egyet, írtam is cikket, még nem került ki a logoutra, ha kell privátban átküldöm addig.Impossible is nothing
-
deja vu
addikt
válasz sagesz93 #33088 üzenetére
Bog írta tíz napja nokia x7 topicban.
Jobban számít az érzékelőlapka mérete... abban az Innov8 magasan ver minden mobilt.
Szerinte még mindig a legjobb, de meggyőzhetne minket egy nagy tesztel.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #32135 üzenetére
És a spicán miért megy a flash?!
Szerintem van, ahova tudják portolni, meg van, ahova nem/lusták.orichalos: Igen, az volt, és nagyon jó telefon, személy szerint nekem jobban bejött összeségében, mint a SGS, pl anyagminőségre 1000x jobb, és egyáltalán nincs horribilis ára, felsőkategóriás készülék, ahhoz megfelelő árral. Ha hozzátesszük, hogy akkor jött ki rá a 2.3, amikor a Nexus S, tehát mindig a legfrissebb Androidot kapja, akkor még meg is éri megvenni...
Az Omnia7 ára engem is meglepett, hogy lett ez ilyen olcsó?!
zozzoo: Szerintem ZTE Blade, egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz sagesz93 #32135 üzenetére
Egyrészt azért mert valamivel terjeszteni kell a platformot, másrészt pedig nem új készülékekről van már szó.
Omnia 7- et már 64.000 forintért lehet venni bolti garanciával de a gyári, 2 éves garanciás ára 20.000 forinttal még mindig több és igen, zeke az árak fognak még lejjebb is menni (idővel). -
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30553 üzenetére
Hanyadik gen touchod van? Nekem a 4. nagyon tetszik a 7mm vastagságával
Lehet, csak azért vagyok ilyen, mert utálom az epölt, úgy, ahogy van.
Az SGS nyersen lehet, hogy erősebb, mint a Desire, de a HTC viszont sokkal jobb munkát tud végezni szoftveres optimalizálás terén, így a sense-es Desire gyorsabb tud lenni, mint az SGS. A DHD-t is nem tudom, mit szidják, a videók alapján nagyon gyors.[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
válasz sagesz93 #30535 üzenetére
Mostani P1-esénél gyengébb a kamerája a blédnek. Én úgy tudtam pixel hibásak, mármint a kék nem megy a kijelzőnek rendesen. Majd gondolkodok még. Sajnos még mindig az x1 tűnik jobbnak annak ellenére hogy kisebb a kijelzője és hogy használt. A kameráját nem nagyon tudom megbocsátani a blade-nek. Juteszembe, fektetett képernyő qwerty-je milyen a blédnek?
Szerk: x1 hogy áll a flash támogatással? gondolok itt youtubéra, vagy komolyabb flash oldalakra
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
válasz sagesz93 #30532 üzenetére
mármint a pixelhibát orvosolja? jó kis firmware lehet a wifit olvastam, csak mégis. Lehet megszoknám az androidot, nem tudom. Nézegetem még a htc Hero-t, nagyon tettszik csak drágácska. Mondjuk ha kitoljuk 40ig a határt és lehet használtat is nézni, mit ajánlanál? Blade-nek a kamerája gyenge ezért inkább valami más. Minden féle képpen micro sd kelljen bele és legyen 3.5ös dugasza
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
válasz sagesz93 #30529 üzenetére
eredetileg is azt szeretem volna, csak megtetszett hogy a bladenak nagyobb a kijelzője, ezáltal jobb lehet vele internetezni, filmet nézni, ugyan úgy van 3.5-ös füles kimenete, csak az a pár rossztapasztalat, kijelző, wifi. Majd elválik, előbb sikerüljön eladni a p1i-t .
szerk: nézegettem, alig találni 2g-s iphone-t, csomó sima 3g de 50 körül
pszili8: tudom túl szűk látókörű vagyok de nálam se az lg se a samsung nem tartozik a telefon kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30523 üzenetére
A froyok teljesek, minden működik rajtuk?
Milyen rendszer alól telepítettél? (XP, Win7?) Nekem win7 alatt a parancssor valahogy nem úgy megy, ahogy azt én szeretném...(cd-vel nem vált mappát, stb.)
Szerk: különös, mostmár megy a parancssor, pedig a múltkor nem ment...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30520 üzenetére
Na az jó. Elgondolkodtam ezen a telon mostmár én is...
Milyen szoftver kell ahhoz, hogy legyen 512 RAM, vmi főzött, vag gyárilag adták ki? Mondjuk én úgyis tennék fel főzöttetbeni3d: Ez szakmai topik, nem hirdetési felület, hirdetni a hardveraprón kell.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30493 üzenetére
A Wifi dobálása nem 2.1/2.2 ficsőr, az egyértelműen a telo szoftveres hibája.
Én nem játékbeli videóra gondoltam, hanem mondjuk divx-esre, vagy vmi hasonló tömörítésűre.
A telokban néha nem csak magát a nevet kell megfizetni, hanem a minőséget, ami a névvel jár, forigzempöl HTC, vagy régebben a Nokia.
Az Adobe reader komolyabb cuccot igényel, ne hidd, hogy könnyen megy minden, lehet, hogy szenvedne vele a kicsike, nekem is szenved a Spica.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30488 üzenetére
Pl egy 800x480-as videó lejátszása? Vagy legyen csak VGA méretű. Az hogy megy?! Youtube-ról hogy játssza?
Ha nem haragszol, nem megyek el Győrbe Szolnokról kipróbálni a telodat. Van 1 haveromnak ZTE-je, még a régebbi verzió, az általános sebességével nincs gond, de dobálja a wifit meg a memóriakártyát néha.
Legszívesebben hozatnék egy Orange SF-et, az még AMOLED-es is[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz sagesz93 #30490 üzenetére
Nem a cégnek olvastam utána, igazából csak telefon teszteket nézegettem, viszont az elmúlt időben úgy olvastam sokat panaszkodtak a kijelzőre(pixelhiba), valamint ez a felezett 512MB-os megoldás is okozott fejfájásokat... Úgy tudom a T.M nem is árul mostanában webshop-ban ilyen telót, a hibák miatt, csak boltokban lehet kapni. Vagy lehet lekéstem, és már vannak újabb szériás Blade-ek?
-
PiciKenny
senior tag
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz sagesz93 #29751 üzenetére
Neki az alap dolgokra kellenek.
Nem tudom neked milyen igényeid vannak de ha neki ezek a modellek tetszenek akkor ezek közül kell neki mondani valamit.
Vagy ha tudsz az illetőnek ajánlani ebben az árkategóriában jobbat akkor azt mondjad
Persze nekem sem szimpatikusak, de azért gyártottak őket mert erre is van igény[ Szerkesztve ]
-
atomchicken
tag
válasz sagesz93 #29407 üzenetére
Köszönöm!
A Galaxy 3 nagyon szimpatikus és igen 600hz-re épül, 256RAM-al és állítólag lehet majd frissíteni 2.2-re Az Ára meg kb 50.000Ft!
-
-
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz sagesz93 #28556 üzenetére
Ahol néztem, ott 100 volt. De amúgy sem olcsó, 46-tól kezdődik. Használtat meg nem veszek ajándékba.
(#28558) korpicschess: 30-nál többet nem szánok rá. Így is látom, hogy az első napon máris elejti (az én telefonjaimat is így keresztelte meg).
ui.: nem hiszem, hogy áruházanként 3 db-nél több Galaxy 3 lett volna az Euronic-ban ennyiért, arról nem beszélve, hogy fizetési hiányosságok miatt nálunk bezárt...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Ricardo
titán
válasz sagesz93 #28533 üzenetére
Gondolom annak az állapota megfelelő. Ebben az esetben én valószínüleg cserélném. Bár sokan nem így tennének a droid miatt , mivel rugalmasabb rendszer (bár nekem nincs gondom a symbiannal sem).
Az ok amiért belemennék az hogy volt a családban Pulse. Nem volt meggyőző a hardver. A hangminősége (beszédhang) nem igazán hozta azt amit elvárt lett volna. -
stefi68
addikt
válasz sagesz93 #28276 üzenetére
Ja igen azt elfelejtettem mondani h. Vodás vagyok...
A Pulse meg útdom csak a T-nél kapható...Igen a Spicánál elhűlten nyugtáztam milyen nagy felhasználói és fejlesztői tábor alakult ki, mint annak idején az Oniánál.
Amúgy mi az a "negatív vélemény"?
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
atomchicken
tag
válasz sagesz93 #28267 üzenetére
köszi
Szóval azok a telefonok a viszik a videokat amin android 2.2 van?
Nekem most egy nokia 5800-ám van azon skyfire segitségével tudtam nézni videokat de nagyon szaggatott és lassu volt. Most meg hogy megszünt a skyfire symbianra igy felejtös...
Az android 2.2-ön a symbianhoz viszonyitva milyen gyorsak a videok?
Szerk: nem csak youtube-hoz kell, azt tom nézni symbianon is!
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
-
Tristis
őstag
válasz sagesz93 #27217 üzenetére
Bevallom valahogy szerettem volna ha meggyőzöl, de nem is tudom... Én nem gondolom hogy bármelyik készülék wifije is jobb lenne, gps-t aláírom, de egy évben 3-szor használható abszolút garmin 5-ös térképekkel. Ledes fény köszönöm nem kell Szórakozásra meg ott a java, ami nem ugyanaz de szinte, vidijót meg sajna konvertálni kell, de az nem fontos annyira.
Azért még megnézegetem súlyra, szagra, fogásra, képélességre mind a kettőt és megnézem hogy kéne együtt élni. 20 a lélektani határ előfizuba sajna, ha a mini kerülne annyiba nem gondolkodnék.... De így, másfélszeres áron....
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz sagesz93 #27219 üzenetére
Persze,hogy lehet, tök gyors ahogy kipróbáltam,csak ugye az igo nem megy rajta vagy én nem találtam ilyen felbontásút rá. Ha tudsz, akkor dobj egy linket.
Köszönöm a stylus-os tippet, továbbadom.dedike - Azt néztem én is, mert elvileg az első gondolatom az volt, de mikor megláttam milyen pici, hát már látatlanban azt mondtam,hogy inkább a pulse, pedig azt sem tudtam,hogy néz ki. A másik, ami miatt nem erőltettem az SE-t annak ellenére,hogy kedvelem, ezelőtt is W890i-m volt,hogy rohadtul nem fejlesztették a szoftvert és amígy egy Huawei kiadja a telefonját 2.1-es androiddal és az SE ugyanakkor csak 1.6-al, mert elmondásuk szerint még nem tudták aktualizálni, hát az számomra kicsit óvakodásra ad okot az SE hozzáállásáról. Főleg nem bízok bennük, hogy az 5 évvel ezelőtti D750i-m szoftvere majd ugyanaz volt 99%-ban,mint a W890i-nek. Persze ettől még nem rossz egyáltalán, csak be vannak lassúlva.
-
-
Tristis
őstag
válasz sagesz93 #27189 üzenetére
Nos, nem is tudom. Mit is kellene tudnia a telefonnak a számomra.
Wifi, Gps van, bár a gps nem annyira jó, de használható és egy évben háromszor szerintem teljesen rendben lesz. Az összeszerelése, a kijelző fogása, beállítása, hangerő, rezgés stb. tökéletes. Testreszabhatóság annyira nem, de azért csinos kis darab és widgeteket meg gyártok majd magamnak. Java programokkal tele lehet rakni játékkal, szótárral, bár kicsit problémás az előkereshetőségük ugye, bár ha van rács nézet és inteligens kioldás akkor megoldom majd gyorsan. Mit is kéne még tudnia? Elég könnyű és kicsi, a képei szerintem szépek és jobb mint a Pulse minié egy picit, és sokkal könnyebb is. Wifizésnél meg könyebb bepötyögni bármit, mert jó a kijelző érzékenysége.Nem is tudom mi másra lenne szükségem? Tudom hogy nincsen annyi tartaléka, és nem lehet úgy testre szabni. Nekem volt wm6-os pda-m, tudom milyen is az, de ha őszinte akarok lenni nekem nem is kell több program vagy jobbak, minek... Ha így nézem nem ér másfélszer annyit, főként a 20gramm súlytöbblet és a 0,8cm szélessége miatt... Üzemidejére is 5 napot mondtak. Persze vannak hülyeségei, de ennyi pénzért ha élőben is beválik együtt fogok tudni vele élni szerintem. Javara sok okos dolgot megírtak már.
Szerinted miért lenne jobb egy Android tel? Mi az a plusz, amit tud?? Nagyon érdekelne, hogy melyek azok a funkciók, amelyek főként hasznosak szerinted?
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Traxx
őstag
válasz sagesz93 #27189 üzenetére
Az igényeim: jelentsen előrelépést a K750i-hez képest (és érdemben, tehát a 3G pl. nem az - de a wifi, GPS igen), legyen tiszta hangja, ne kelljen minden másnap etetni. A zenei funkciók sokadlagosak, de kihangosítva azért szóljon tisztán, de persze ez csak a telefonálásra vonatkozik, zenét nem hallgatnék úgy
Lényegében arra használnám a telefont, amire kitalálták, a wifi mondjuk csak extra lenne, lévén falusi vagyok, és nincs minden bokorban wifi A Pulse nem volt rossz, de nekem túl széles volt, a mini már jobban tetszik, kérdés, hogy a rezisztív kijelző mennyi mínuszt eredményez a gyakorlatban (megtaperolni még nem volt szerencsém), A Monte tapizása viszont egész kellemes volt Szóval nagyigényű nem volnék, nem csüngenék állandóan a telefonon, de nyilván az ember az adott pénzmagból a lehető legjobbat szeretné megvenni. +50%-ot fizetni meg nem tudom, mennyire érdemes ígyTristis: Ha megveszed, várom az élménybeszámolót, elsősorban a telefonálás hangminőségéről...a MA teszben arra nem tértek ki részletesebben, viszont a végső értékelésnél 10 pontot adtak rá, tehát rossz nem lehet... A 750i-re is feltettem 1-2 java cuccot, de ezek közül a szótár az, ami gyakrabban volt használatban.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest