-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
30.000ft körül néznék barátnőmnek telefont. Melyiket éri megvenni?
Sony Ericsson Tipo vagy Samsung Galaxy Mini 2? Esetleg ZTE KIS Plus??
-
_NCT
addikt
válasz meroly #43454 üzenetére
Ahogy nézegettem Defy-nél is kb a szerencse dönt csak, hogy leejtésnél pókhálósodik-e a kijelző vagy sem. Szóval már nem keresek strapa telefont, inkább most Sony Xperia P LT22i telefont nézegetem. Veszek hozzá valami ilyesmi tokot és hátha nem lesz megint összetörve.
Vagy esetleg még vannak ezek a kemény műanyag tokok a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Okostelefont szeretnék venni karácsonyra édesapámnak, sajnos mostanában nyírt ki egy Eluga-t.
Kikötések a következők:
-Kijelző mérete > 3,5"
-IP67-es szabványnak örülne, de nem feltétel
-Ha esetleg leejti, akkor bírja a strapát, a kijelzője ne robbanjon szét kapásból, vagy ha igen, akkor lehessen hozzá alkatrészt találni, ami ugye Eluga-nál igencsak nehézkes
-Árban max 60k legyen.Eddig Defy+-ra gondoltam, vagy sima Defy-re, esetleg Galaxy XCover.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Most néztem, ezt tényleg benéztem Blade és X10 harcában De igazából a lényeg az lett volna, hogy a MOSTANI SGS+ és stb, tehát az erős procival és viszonylag jó GPU-val jelentkező telefonokra úgy is lesz ICS vagy így vagy úgy. Amúgy meg nem tudom mennyire lesz SE-n smooth az ICS, azért ott a hardver már gyengécske a mostani NEO-hoz képest pl. A lényeg hogy lesz rá Az már más kérdés, h van-e értelme.
-
_NCT
addikt
Azért mert nem szerepel, még kaphat, ezek csak azok a telefonok, melyek tuti kapnak, de nem teljes a lista, jövőre úgy is fog bővülni. Én meg beszélek a Custom ROM-okról is, mivel úgy is lesznek portok, szóval ez hülyeség, h nem kapja meg. Max az ilyen ZTE Blade-re nem lesz elérhető, de azok amelyek hardveresen még erősek, márpedig SGS+ az, azok megkapják vagy így vagy úgy, úgyhogy én ezen nem aggódnék. Soha nem lesz olyan főzött rom, ami a gyárinál jobb, stabilabb, gyorsabb? Akkor pl a Blade/Skate esetében mi a helyzet? Vagy akár csak SE vonalon, látom abban utazol Ez a kijelentésed kissé erős volt, szinte minden mai "okos"telefonra van custom rom, ami jobb mint a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz BioKiller #36451 üzenetére
65-ért még azt hiszem nem kapsz Flash támogatású telefont. Mármint amin akadás mentesen fut a dolog. Bár elnézve az igényeid inkább vennék egy PSP-t a helyedben...71-ért van Nexus 9023, azon tapasztalatból tudom, h szépen megy a flash. Esetleg még SE Xperia Neo-t tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #36388 üzenetére
A frissítést azt most inkább hagyjuk Pont mikor telefont váltottam szoptam be a varázslatos 4.0.3-al, de ez most más tészta
-
_NCT
addikt
válasz Maddoxtomi #36377 üzenetére
Szia!
Én is Blade-ről váltottam, Nexus S-t vettem, és nagyon nem bántam meg, bőven elegendő számomra. Persze a 2magos telefonok időtállóak, de attól függ mire használod a telefont. Én azon az elven vagyok, h mire az ICS kiforrja magát 2magos procikra, addigra lemegy a mostani 130ezres telefonok ára megint 70ezerre (kb jövő ilyenkorra), s inkább akkor veszem meg. Ha nem játszol sokat, akkor inkább 1 magos procit vennék még most, mert hiába a 2 mag, ha nem használja még ki a rendszer, és ki tudja mikor fogják optimalizálni igazán a 2 magra a rendszert. 70-80 körül O2X-et tudnál 2 magost venni, azt nem igazán ajánlom, sokan szívnak vele. Akkor inkább Nexus S. Amúgy is aki tényleg telefonálni, és üzleti célok miatt veszi az okostelefont, annak nem nagyon lesz szüksége 2 magra. Nexuson gyári 2.3.6 van, nagyon nehezen akad meg, szinte soha. És a szoftveres támogatást se felejtsük el, Google referencia modell
Én nagyon meg vagyok a kis Nexus-al elégedve, pöpec kis gyors masina, szép képeket csinál, s gyakorlatilag minden elfut rajta
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Termi16 #36362 üzenetére
Én inkább újat ajánlanék Neked, használtat nem éri megvenni 40 felett, ki tudja mit kapsz, új pedig az új, nincs átverés, ha gondod van pedig visszaviszed,kicserélik,örülsz. Míg használtnál ez nem biztos h így lesz...
Látom fontos az is h ütésálló legyen, én egy Motorola Atrix 4G-t ajánlanék Neked. Vagy ha nem kell annyira az ütésállóság, akkor a Nexus S-t Utóbbi nekem nagyon bejön, mind összeszerelés minőségét, mind anyaghasználatot tekintve, bár ez szubjektiv. Az viszont biztos,h az os mindig friss marad, és hardveresen sem kell szégyenkeznie. Szerintem telefonhoz mérten nagyon jó képeket készít, továbbá ICS támogatni fogja hack-el a 720p-t is
Ha szereted a tepsiket (4.2") és még szebb képek kellenének, akkor Sony Xperia ARC S Teszt
Motorola viszont ugye hosszútávra jó választás, erős gpu-val, strapabíró kialakítással (Gorilla Glass), az ICS még kérdéses, hogy megkapja-e, bár ha nem nagyon mókolsz a telefonnal, akkor a gyári GB is elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Maddoxtomi #36191 üzenetére
Saját tapasztalatimat írtam, és elég a fórumba benézni, ott is voltak disznóságok, mind2 telefonnál. Elsők között vettem meg anno a Blade-et, tudom miről beszélek. De ez van, különbözőek az igények, van aki beéri kevesebbel is, tiszteletben tartom. Na de most már tényleg ne offoljunk, mert szankcionálni fogják.
Sanzi89: Tessék. Elég hosszú a lista a kritériumok alapján, amit megadtál.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz ouzohuto #36188 üzenetére
"Nyugi úgy is tudjuk ki van az írás mögött, egy túl sok pénzel rendelkező gyerek, láthatóan nem érti még ezt a pénz dolgot."
Erre irányult a válaszom, nekem semmi közöm hozzá, hogy neked mi volt és mi nem, ugyanígy neked sincs közöd hozzá,hogy milyen telefont keresek,mire van igényem és miért. Pont.Azok válaszoljanak akik tudnak érdemben hozzászólni, akik nem, hallgassanak. Nem kell addig fröcsögni, míg nem ismerjük a másikat. Részemről befejezve az off.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Ne értsetek félre, vigyázok a cuccaimra, Blade-et is úgy kezeltem mint a hímes tojást, mégis 1 év alatt 2 készülék járt nálam, mind2ő ugyanazokkal a hibákkal. Anno előszeretettel látogattam a Blade totyikot, mert az ottani közösségre mindig lehetett számítani,ezért vált szerethetővé a telefon, viszont utólag belegondolva, nem kéne mégegyszer.. Szóval hiába hordtam tokban, vigyáztam rá, ugyanúgy porosodott belülről mind2 készülék nem kicsit, a kameráról ne beszéljünk, mert az tényleg hát finoman szólva is le van maradva 8 évvel, a hangzás pedig.... A tesco-s mp3 is jobb nála. Nekem ezek fontosak,ezért veszek drágábbat. Ha a Skate-ben nem lenne minden szinte "ugyanaz", rég megvettem volna, de ugyanúgy van porosodás, a hangzása is ugyanolyan sztem mint Blade-nek, képek detto. Azért lássuk be, picivel többet vártunk a Skate-től, nem lett akkora durranás. Én 1 napig tudtam nyomkodni, fater vett magának, de nem győzött meg. Ezért ugrok 1 kategóriát, Nexus S vagy O2X-ben hátha nem kell csalódnom.
ouzohuto: ezt itt fejezd be szerintem. 1. nem vagyok gyerek, 2. nincs túl sok pénzem, 3. amíg nem ismersz maradj csendben és trollkodj máshol. Ezt sosem értettem, miért fáj az másnak, hogy nem csak 40k-ig vásárol telefont, hanem 1x az életben megengedi magának a drágábbat. De ne aggódj, ebben az országban már megszoktam az irigy embereket, tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #36181 üzenetére
Igen igazad lehet, néztem én is h kicsit régebbi rendszerrel tesztelték de mind1 is... Hiszen én úgy is átlagos user vagyok, annyira nem hat meg a diagram, csak tudod ha ennyi pénzt kiadok, szeretném a maximumot kapni ár/érték arányban hosszú távlatokban tervezve Nekem ez rengeteg pénz ha telefonról volt szó, eddig 40ezer volt a plafon, viszont ZTE Blade/Skate óta azon az elven vagyok, hogy olcsó húsnak híg..... És inkább gyűjtögetek, de legyen az a telefon időtálló, nem pedig 1 év alatt leharcolható f*s.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Kezdek begolyózni esküszöm....
ITT egy teszt, melyben a különböző mobil-gpu-kat tesztelik le.... Na most én eddig azt hittem, az Adreno 205 gyengébb teljesítményű, mint az 540-es PowerVR... Eddig....
Tesztek alapján egyértelműen látszik,hogy 205 jobb mint az 540.... Minden nap tanul újat az ember
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #36178 üzenetére
Eddig 2x topikját bújtam, ott is volt szó NS-ről, viszont vannak akik szeretik,mert ugye erős hardver... Viszont a kérdés, hogy egyáltalán megkapja-e az ICS frissítést, mert ha nem,akkor bizony tömegek fognak az LG hivatalos képviseleteihez vonulni egő fáklyákkal.... Ezt a lépést nem hiszem h megtennék.
Ami az LG-n elgondolkodtatott, az az 1080p-s felvétel, a szép fotók, az erős hardver... Viszont van aki azt mondja NS-en gördülékenyebben fut az Gingerbread rendszer, viszont a kérdés az, h ICS4 is fog-e szépen futni, illetve LG-n (ha kiadják) lesz-e haszna a 2 magnak :S
-
_NCT
addikt
Optimus 2x-ről van valakinek véleménye Nexus S-el szemben? Igaz nem szent írás amit arukereso.hu-n írnak róla, de egy rahedli negatív véleményt látok :S Tényleg ennyire gyatra lenne?
-
_NCT
addikt
válasz Infernohun #36160 üzenetére
Mindenképp Nexus S-et Jelenleg ár/érték arányban legjobb telefon És a legújabb frissítéseket is mindig megkapod rá, lesz rá ICS is.
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #36158 üzenetére
Úgy látom itt sok érv Nexus mellett szól
-
_NCT
addikt
válasz gixxer-tomee #36129 üzenetére
Ez még az egyik dolog, én személy szerint jobban szeretem a kenyeret a héja nélkül
Csak igazából a telefon forrása nem mindig tiszta, lehet hogy tényleg 0km-es 1-2 bekapcsolásos teszt-telefont fogsz ki, vagy épp egy külföldről behozott, külsőleg megkímélt, ám agyon használt telefont, kicsit felpolírozva a burkolatot, rá 1 fóliát és voila... Esetleg a bolt tulajdonában van 1-2 függetlennítő eszköz, amivel megvannak a független telók is Lehet hogy sznob dolog és előfordulhat h létezik olyan gsm bolt, ahol valóban 0km-es telefont adnak akciósan, de ez nem a gsmline lesz Ezt sajnos saját bőrömön tapasztaltam meg, jobb ha az ember megfizeti a normális garancia árát, minthogy kétes eredetű eszközt vegyen...
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #36122 üzenetére
Hát el nem tudom képzelni, hogy tudtok 16GB-ot betölteni Bár én nem vagyok játékos, inkább film+zene ami töltené a tárolót...Az is max 6 giga lenne....
Jajj most látom flac... Őszintén hallasz különbséget gyári fülessel mp3 és flac között? Vagy vettél egy komolyabb fülest?
Még agyaltam a Defy-n is, 1.2-őt simán viszi, viszont valószínűleg nem lesz rá ICS támogatás, valamint a zárt bootloader miatt inkább még mindig Nexus pajtás a nyerő... Neo is befutó lehetett volna, de 79.000 aranytallérért egy gyengécske gpu már nem fér bele, nincs annyi a malacperselyben
3.Aragorn: akkor én már öregszem[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz gixxer-tomee #36119 üzenetére
Hát jah, én sem olvastam valami jókat róluk, persze sok embernek megfelelő, de én azért ragaszkodom a gyártói garihoz, meg ne egy általuk függetlenített, mókolt, szürkeimportos telefon legyen, hanem gyári független. Megéri az a +3ezer szerintem, bár bízom abban, hogy a T-nél lesz valami karácsonyi akció erre a telefonra, ha megint 60 körül dobálnák, nem gondolkodnék egy percig sem
Amúgy Nexus S-hez nem igazán értem miért kellene SD bővíthetőség, 16 GB egy telefonban szerintem bőven elég, még ha torrentezel is Persze nem az 1080p-s videókat kell tölteni De ha belegondolok, hogy én a 2-4GB-os SD-t alig tudtam megtölteni, akkor a 16 GB kánaán
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz gixxer-tomee #36110 üzenetére
Nézd még meg a Nexus S telefont (i9023) ez az olcsóbb, 71.000.- körül mozog, én ma néztem meg a Neo-val összehasonlítva, és a Nexus szerelem volt első látásra / tapintásra Úgy hogy addig gyűjtök, míg nem tudom megvenni
-
_NCT
addikt
Megéri még "sima" defy-t venni? Vagy megéri a Defy+ azt a + 10-15k-t? :S Van bármi lényeges különbség?
Továbbá WP7-es Optimus 7-ről mi a vélemény? Gondolom kettő közül inkább vegyem a DEFY-t, wp7-ről nem olvastam jókat....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Eveszik a munkaaaat....
Nem arra írtam, de mind1
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Szerintem menj be a Tesco-ba vagy Metro-ba és vegyél 7-8 ezer ft-ért valami gagyi független telefont...Muteromék vettek egy Samsung független telót, 1 év garival, nekik tökéletes, telefonálni, sms-ezni stb.... Én a helyedbe ezt tenném, többi pénz meg menne a jövőre esedékes telefonba. Addig meg használod ezt az egyszerűbbet,a célnak megfelel.
Példák:
De ha nézegetsz árgépen, gyakorlatilag telítve van a piac ilyen típusú telefonokkal.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #36002 üzenetére
Köszi a választ, néztem videón Defy+-ot, élőben is megnyomkodom majd, de sokkal jobban tettszik a Nexus + már régebben is szemeztem vele Köszi a válaszokat
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #35996 üzenetére
Igen nézem, hogy so-so a SAMOLED szebb, viszont nem fogom állandóan azt nézni, hogy melyiknek szebb a kijelzője, továbbá ahogy írtad is, ott az ár, 40k különbség... Sokallom ezt a 70k-t telefonra, de 1x kell normálisat venni, sajnos olcsó húsnak mint tudjuk nem finom a leve... Nekem már a Blade kijelzője is megfelelt, annyit talán még kiemelnék, hogy remélem azért napsütésben is lehet normálisan látni a SLCD képét, mert ugye a mostani telefonoknál sajnos egy másik hátulütő, hogy nyáron, napsütésben alig látni valamit.
Tesztet ITT találtam a "kistesóról", a fényképező meggyőzött, a video 720p-ben azért lehetne jobb... De ugye ez egy telefon, mit várjon az ember.
Remélem audio is jól szól fülesen keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz molnarpeter #35993 üzenetére
pontosan melyiket? 2 típust látok argep.hu-n az egyik az I9023 a másik a 9020-as utóbbi 111k, gondolom a proci és az Amoled miatt, a 73k-s 9023-as SLCD kijelző, procit meg nem látok,majd megnézem tesztben!
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok én is, a keret az úgy 40-60k (esetleg 70k) között lenne. Csakis új készülékben gondolkozom, viszont a skála nagyon széles, nem tudom melyik telefont lenne érdemes választani. Tucat tesztet megnéztem, nem vagyok előrébb.
Feltételek:
- OS: android 2.3.X vagy wp7 (ha tudtok nagyon jó érvet windows phone mellett)
- az OS gyorsan fusson, ne legyen akadás,
- ha netán szeretnék képet készíteni, viszonylag legyen jó minősége
- video detto
- játék nem feltétel, de azért néha AB belefér, az sem gond, ha nem laggolAmire használom:
- navi
- zene, tehát a jó hangzást preferálom, régebben a zenei élményt megkaptam SE telefonok személyében, SE okostelefonom még nem volt, így ami hasonló hangzást nyújt jöhet
- filmezés
- természetesen telefonálni sem árt ha tudok rajta, így előny ha 1 nap alatt nem merül le az akksi
- néha fényképezésEddig ZTE Blade telefonom volt, kezdő Androidos telefonnak jó volt, viszont voltak gyermekbetegségei mint tudjuk.... Másik fontos szempont, ha lehet 2 évnél hamarabb nem akarok megválni tőle, szóval nem bánom ha bírja a strapát. Ezt nem fizikai értelemben kell venni, mert vigyázok a cuccaimra, akár én veszem, akár kapom.
Megmondom őszintén Optimus 7, Neo, Skate, Nexus telefonokban gondolkodtam, de fogalmam sincs melyik lenne a legjobb választás. Őszintén örülnék, ha jót kapnék olcsón, de ezzel nem vagyok egyedül.... Valószínű karácsony után fogok vásárolni, mivel most "Karácsonyi akció" keretein belül mind1ik telefon túl van árazva, így ha érdemes, inkább várok olyan újdonságra, ami még nincs a piacon. Megköszönöm mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Amúgy LG GT540-en ne is álmodjunk 2.2-es Android frissítésről a későbbiekben? Ki mit hallott róla? :S
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
Én speciel elvárom. Hamár olcsó, és tényleg nagyot akartak durrantani vele, akkor a sok feature mellé kedves kis kínai robotkák beleépíthették volna. Bár nem tudom ez mennyire igényelt volna architektúra fejlesztést, de gyanítom nem sok kellett volna hozzá.
Persze ez így nagyon jó kis telefon papíron, remélem a közeljövőben meg is tudom tapizni, mert én is lesz*rom igazából hogy milyen márkanevet fizetek meg, a lényeg hogy időtálló legyen, fürge, s ne egy nyikorgó, karcolódó műanyag szappantartó.... Bár a fejlődésnek nem lehet gátat szabni, fél éve még az én kis 5230-asomnak is örültem mint majom a farkának, napjainkban pedig már váltanám ahogy tudnám egy gyorsabb telóra....
ZTE milyen gyorsan kezeli pl a PDF fájlokat? Értem ezalatt, ha megnyitok egy 60 oldalas pdf-et, milyen gyorsan keres kulcsszavakra, illetve a görgetési sebesség is érdekelne. IPhone 3GS,Galaxy S, SE x8-at láttam eddig, na azok egész szépen kezelték.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz sagesz93 #30490 üzenetére
Nem a cégnek olvastam utána, igazából csak telefon teszteket nézegettem, viszont az elmúlt időben úgy olvastam sokat panaszkodtak a kijelzőre(pixelhiba), valamint ez a felezett 512MB-os megoldás is okozott fejfájásokat... Úgy tudom a T.M nem is árul mostanában webshop-ban ilyen telót, a hibák miatt, csak boltokban lehet kapni. Vagy lehet lekéstem, és már vannak újabb szériás Blade-ek?
-
-
_NCT
addikt
válasz picur220 #30477 üzenetére
Hmmm köszönöm a választ Akkor a Samu felejtős...
LG, hát nézegettem , nem rossz ,de a külsejével nem hiszem hogy meg tudnék barátkozni...
Na jó ez egy dolog....Viszont Android 2.2 telepíthető rá? LG-ket eddig nem nagyon csíptem :S
Sebessége vitathatatlanul jobb mint a Nokiáé
-
_NCT
addikt
válasz korpicschess #30474 üzenetére
Egyáltalán van értelme 5230-ról váltani, vagy várjak inkább, és valami jobbat vegyek? Csak még most jó áron el tudnám adni a Nokiám...
-
_NCT
addikt
válasz korpicschess #30472 üzenetére
Értem. És az i7500-ról vélemény? Szerintem a Spica G3 közül specifikációt tekintve még talán ez a legjobb. Persze akinek van, attól szívesen hallgatom véleményt. Remélem nem olyan ,mint a mostani 5230-asom, hogy pár nap után belassul....
-
_NCT
addikt
válasz Neil Watts #30469 üzenetére
Igen az i5700=Spica. Galaxy 3-nak viszont a kijelzője hát.... 240*400 felbontású. Viszont az hogy 800MHZ-es proccal lassú....Nem akarom elhinni :S
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Samsung Spica vs Samsung i7500.
E két mobil közül szeretnék választani... Szeretném kikérni olyanok véleményét, akik mindkettőt meg tudták már csodálni!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók