Új hozzászólás Aktív témák

• Joe bácsi

őstag

válasz meroly #29430 üzenetére

ROBOTER fórumtárs ezt írta: Na most adtam le a készüléket a Nokia szervizben. Terveztem, hogy leírom a hibalistát egy papirra, könnyebb lett volna, mint 10 percen keresztül magyarázni. Végül a lustaságom győzött.

Mögöttem egy fickó: "ne haragudjon hogy beleszólók, de óhatatlanul hallottam amit mondott, én is azon vagyok kiakadva hogy egy ilyen árkategóriájú készülékben ezt megengedi a Nokia", és erre előhúz egy fekete e52-t: "volt már ebben minden cserélve, hangszóró, kijelző stb."

Erre ránézek a két műszerész srácra, a két asztalon két darab e52, szétszedve, azt forgatják. :) És ki tudja, mennyi volt még ott. Láttam az átvevő arcán, hogy olyan szinten nincs meglepődve sem az átadott készülék típusán, sem a felsorolt hibákon, mintha a zsíroskenyér receptjét olvastam volna fel papírról. Mondjuk megértem, nem lehet nekik könnyű ennyi panaszt hallgatni.

Visszatettem a SIM kártyámat a W810i-be. Tetü lassú készülék, már szétkopott, de kifogástalanul működik! Hirtelen olyan telefonérzetem keletkezett... (azon csak a headset csatlakozónak szokás szarakszania.)

No comment!!!!

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

Új hozzászólás Aktív témák