-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Csak a Nokiákat néztem a Vodafone -nál, kártyásan.
Fém borításról ne is álmodj 15.000 Ft -ért ha újonnan veszed
A kínálat az ilyen telefonokból elég gyér, ami még jó lehet az a Nokia 2330 (11.990Ft) vagy egy "kicsivel" többért Nokia 2730 (18.990Ft).A függetlenek közt is durván ugyanez lenne az eredmény.
Természetesen vannak még ezeken kívül de azok a te szavaiddal élve fos plasztikból vannak.
-
tjb007
nagyúr
Attól, hogy a gyártó ad e ki rá frissítést és igen, a gyártónak kell engedélyeznie és másodszor is igen, minden a gyártótól függ.
Házilag lehet, hogy lehet csak épp nem biztos, hogy érdemes. Könnyen használhatatlanná lehet tenni az ilyen buherálással és arra sincs garancia, hogy utána megbízhatóan fog működni.
(#28894) Zoli bácsi
Csak az a kérdés, hogy olyan helyen lakik e (vagy közelében) ahol van Extreme Digital üzlet mert ha nincs akkor még pluszban hozzájön a futár költsége is.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz tjb007 #28857 üzenetére
Amúgy ez, hogy sw frissítést lehet-e csinálni, mitől függ? A gyártónak kell engedélyeznie? Vagy milyen korlátai vannak ennek? Házilag nem lehet/érdemes felbarkácsolni? Egy tetszőleges készülékről hogy lehet megtudni, hogy meddig érhetők el rá frissítések? Ez is gyártó kérdése?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
tjb007
nagyúr
Nokia 6300 vagy ha nagyon szerencséd van akkor egy 6303 -at is ki tudsz talán fogni ennyiért.
A 28879 -as számú hozzászólásra lehetőleg NE válaszoljon senki sem, ezzel megkönnyítve a moderátor dolgát. Kértem a törlését mivel a megfelelő topikban (Melyik okostelefont vegyem ?) már egyszer feltette ugyanezt a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Eddig szinte csak ajánlgattam mobilokat, de most nekem kéne egyet ajánlani ami megfelelne a követelményeimnek. Azért nem tudom melyiket vegyem, mert csak a csúcskategóriás mobilok terén vagyok "okosabb". Szeretnék egy alapkategóriás telefont ami ezeknek az igényeknek feleljen meg:
- maximum 15000ft
- az akksija bírja sokáig. min. 3-4 napig legyen életben
- az anyaghasználata legyen nagyon jó, ne valami fos plasztik legyen, inkább fém ha lehet.
- Hangminőség, vételi stabilitás még ami fontos.
- nokiák előnybenHa szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
törölt tag
Helló!
Egy olcsóbb fajta érintős telefont szeretnék. LG KP500-at és Samsung S5230-at nem.
A bátyámnak LG GS290-je van én az LG GT400 Viewty Smile telefont nézegetem.
Ki melyiket ajánlja? Esetleg milyen más olcsó érintőst?
(a piros operátornál kapható készülékek előnyben) -
csdm
senior tag
Változott a helyzet. 5K-ból kéne a legtöbbet kihozni. Milyen használt telefont érdemes venni 5k-ért?
-
madarasz92
őstag
válasz mézespálinka #28871 üzenetére
Hát szerintem is jobban jársz ha a neten vásárolsz..
-
---VR6---
csendes tag
Helló !
Mobiltelót vennék és ebben kérem a segítségeteket.
Használtan max 30.000 Ft
Ami kéne:
-Jó kamera
-Minőségi zenehallgatás
-Ha lehet ne legyen érintősElőre is köszi
További jó hétvégét
-
mézespálinka
senior tag
válasz madarasz92 #28869 üzenetére
Budapest, Veszprém megye.
sagesz93: Hát igen, igazából én is be láttam már, csak próbálkozok, próbálkozok, de lassan csak felfogom hogy jobb ha magánszemélytől vásárolok
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz mézespálinka #28868 üzenetére
Hát szerintem sokkal jobban jársz, ha itt az apróból veszel telefont, vagy vateráról.
-
madarasz92
őstag
válasz mézespálinka #28868 üzenetére
Attól fűgg melyik városban?
-
mézespálinka
senior tag
Megbízható(bb) gsm bolt használt teló vásárlása céljából? Létezik? Ha igen, melyik?
-
imatiger
csendes tag
Amúgy van olyan telefon, aminek a támogatása nem szűnik meg félév alatt...??
-
sirzollee
tag
Samsung Monte vs LG GT540 Optimus???
-
meroly
veterán
válasz madarasz92 #28853 üzenetére
Én is nagyjából annyiér vettem egy alaplaphibásat, amiben minden jól működik. Cseréltem is már hangszórót meg antennát
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz madarasz92 #28851 üzenetére
Persze, ha jó áron adod akkor simán el lehet adni bármit 1 nap alatt
Impossible is nothing
-
harry
veterán
válasz tjb007 #28848 üzenetére
Milyen támogatásra gondolsz? Nem lehet androidot frissíteni? Ha meg igen, akkor elérhető bármi, amit szeretnék, nem?
Avulás: azért, mert más gépekben jobb vas van, vagy az ezen elérhető mindenféle dolgok alá kevés? pl. leszedek rá valami UI-t, ahol lehet navigálni meg lapozgatni, és az lassú? Most ha csak speci alapján avult, mert már van vagy egy éves, és van jobb is, az nem igazán érdekel...
Wildfire: aprón láttam 2 ajánlatot 65ért talán, ezért gondoltam, hogy esetleg nem oly sok idő múltán elérhetőbb áron lesz.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz tjb007 #28843 üzenetére
- Ez a LED-es dolog pedig nagyon tetszik nekem, részit a fotózás miatt nem árt néha egy kis segédfény, másfelől, többször jól jön, ha tudok világítani vele, és hát azért sokkal erősebb, mint a kijelző fényereje.
- Kijelző: csak azért mondom, mert gondolom van rezisztív is, ami talán annyira nem nyerő. A méretet meg azért, meg nem hinném, hogy olyan sokat taperolnám naponta, illetve így nem is fogyaszt annyit.
- Gomb: remélem. Fényképezés és zene miatt lenne jó. Ja igen, egy értelmes zenelejátszó is szempont.
- Aksi: no igen, a 2-3 nap nem tűnik soknak, de ennyi azért legalább elvárás.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
tjb007
nagyúr
50eFt -ért olyan telefont nem kapsz ami minden elvárásodnak megfelelne.
Menjünk sorban:
- Wifi, bluetooth alap feltétel a megléta az Androidos telefonokban
- Fényképezőgép (min. 2mp, normális minőség, autófókusz, K750 szint) pipa
- LED fotófény (vaku/lámpa - folyamatos világítás lehetőséggel) "ritka mint a fehér holló", sokszor a 130.000 Ft -os telefonba sem kerül
- esetleg GPS (offline, tehát net kapcsolat nélkül - vagy hogy működnek ezek?) szintén alapfeltétel a megléte, offline navi megoldható
- jó lenne pár fizikai gomb is, leginkább az oldalán, zenelejátszáshoz - ne kelljen számléptetéshez/hangerőhöz elővenni és tapicskolni rajta - amúgy vélhetően övtáskában lesz (így pl. a k750-emet nem kell kivennem meg nézegetnem, tokból tudom kezelni) általában megtalálható
- kapacitív kijelző, amiből nem kell nagy van ilyen is
- hosszabb aksi idő viszont igen átlag 2-3 nap, ennél többet max akkor bírnak ha hozzá sem nyúlsz[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Lehet mégis inkább az android felé mozdulok... ha már veszek telefont, azt hosszú időre, és egy ilyen telefon talán a később felmerülő esetleges igényeknek is meg fog felelni. Illetve, 40-50k kicsit talán sok egy zárt oprendszeres telefonért.
Létezik ilyesmi telefon? OFF-ban az esetleg logikus dolgok, de azért én kiemelném, nekem fontosak
- Wifi, bluetooth
- Fényképezőgép (min. 2mp, normális minőség, autófókusz, K750 szint)
- LED fotófény (vaku/lámpa - folyamatos világítás lehetőséggel)
- 3.5 jack aljzat fülesnek - bár talán annyira nem szempont, illetve lehet átalakítóval is
- naptár (több nézet, figyelmeztetők, események, stb, ez egy ilyen telefonon gondolom nem nagy kritérium)
- korlátlan SMS tár
- több időpontos ébresztő
- esetleg GPS (offline, tehát net kapcsolat nélkül - vagy hogy működnek ezek?)
- jó lenne pár fizikai gomb is, leginkább az oldalán, zenelejátszáshoz - ne kelljen számléptetéshez/hangerőhöz elővenni és tapicskolni rajta - amúgy vélhetően övtáskában lesz (így pl. a k750-emet nem kell kivennem meg nézegetnem, tokból tudom kezelni)
- kapacitív kijelző, amiből nem kell nagy
- hosszabb aksi idő viszont igen- 50k alatt lehetőleg
- lehet használt, de jó állapot, garancia feltétel
- leginkább független, esetleg vodaTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
meroly
veterán
válasz sanzi89 #28838 üzenetére
A T-mobile már nem forgalmazza. Az aktuális árlistában sincs benne és az oldalon se láttam már jó pár hónapja. Az archívumot linkelted
madarasz92: értem, én is vevő lettem volna rá pár hete, de már szereztem egyet alkatrésznek.
Impossible is nothing
-
sanzi89
addikt
válasz tjb007 #28837 üzenetére
Csak itt meg azt írják, hogy "Jelenleg nincs raktáron, hamarosan elérhető." Vagy ez csak parasztvakítás és sose lesz ilyen telefon raktáron? De akkor meg miért nem veszik le a fenébe?
(Az 5130 egyáltalán nem tetszik, a fényes műanyagoktól a falnak megyek, perpill egy G502-ről akarok váltani, de azzal a telóval is csak a csatlakozó meg a fényes műanyag a baj...)
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz meroly #28832 üzenetére
Zenegombokról nem tudok nyilatkozni, de a kamera lassúsága egyáltalán nem izgatna, havonta 1-2 képet ha készítek...
@tjb007
Nem, 5310 akart lenni, az 5130-as kifejezetten nem tetszik. Reménykedek benne, hogy hátha lehet még beszerezni..."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
meroly
veterán
válasz madarasz92 #28834 üzenetére
Mi történt vele? Be se kapcsol? Teljesen vége?
tjb007: bocs, én se figyeltem fel az elírásra
Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
válasz almatolvaj33 #28827 üzenetére
A 2730 egy tökéletes alaptelefon és még 3G is van benne. Nekem egy a gondom vele, hogy a gombok szerintem hangosak.
madarasz92: nem, tényleg?
Impossible is nothing
-
tjb007
nagyúr
válasz almatolvaj33 #28827 üzenetére
Nem.
Annyiban jobb, hogy nagyobb a kijelzője és érintőképernyős. Se 3G se 3,5 -es jack csatlakozó nincs benne/rajta. -
almatolvaj33
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy telefont, nevezetesen a Nokia 2730 Classic-ot, amely szinte teljesen lefedi az igényeimet és árban is jó, kategóriájában 5*. Egy kérdésem lenne: Samsung 5230 jobb vétel lenne plusz 10e forintért?
-
meroly
veterán
válasz madarasz92 #28824 üzenetére
Nekem 1200-m van másodtelóként (meg amelyikhez épp kedvem szottyan a gyűjteményből) és nagyon hasznos az elemlámpa. Kár hogy a 6303i-be nem tudták betenni ezt a ficsőrt, az X2-ben már benne van, pedig az is S40, csak 16 éveseknek készült sajnos. Amibe még benne van és viszonylag jó tudású az a 3720, de nem túl elegáns szerintem.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
tjb007
nagyúr
Lehet, hogy jobban járnál egy kompakttal
Erre szerintem egy Nokia 5800 is elég lehet. Ez a videó igaz egy 5230 -al készült de szinte mindenben megegyezik az 5800 -val. -
meroly
veterán
A 6300 tényleg nagyon jó telefon. Viszont nokiáéknál nagyon kevés készülékben van zseblámpa funkció. Konkrétan ezekben. Amik olcsóbbak, azok nem olyan tudásúak, a többi meg drága.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz sanzi89 #28820 üzenetére
Több a belső memória meg újabb a szoftver rajta. Ezenkívül a kamera fixfókusz EDOF, ami szerintem egy telefonba bőven jó, nem kell várni míg fókuszál, egyből lehet kattintani. Videot gyengébb minőségben vesz fel. Az akkukezelése viszont jobb a gyári értékek szerint legalábbis az "i"-nek. Egyesek szerint visszafejlődés, szerintem előrelépés az "i".
Neked kell eldönteni.Érdemes megnézni a szolgáltatódnál, hátha olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
csdm
senior tag
válasz madarasz92 #28806 üzenetére
Olyanhoz volt szerencsém, nem mondom hogy nem szerettem, de nem szeretnék megint ott kikötni. 6300 szintű telefon érdekelne, LED szeblámpával. K770?
@tjb007: Köszi, találtam egy 11k-s at hardveraprón, nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Újfent telefont keresnék az alábbi kritériumokkal:
- Szabványos töltő és headset csatlakozó (microUSB esetleg Nokia pöcök alakú illetve 3,5-ös Jack)
- 320*240-es, min 2 inches kijelző
- 2 megapixeles kamera, microSd bővíthetőség
- Bluetooth
- Kicsi, kompakt forma lehetőleg ne a legolcsóbb, legszarabb műanyagokból
- Plafon 30e kártyafüggetlenül 2 év garralKöszi!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
félisten
válasz tjb007 #28813 üzenetére
Lehet használt is, ha makulátlan állapotú.
samó M8800-at néztem ki első körben, de az, ha jól tudom csak 8khz-es hagot vesz fel, a Pixon12-ről nem tudom, az innov8 sztem elég béna e téren, legalábbis az itteni tesztvideó szerint.
A többi márkát nem ismerem annyira, de ugyanakkor fontos lenne a vaku megléte, éjjeli képek jó minősége, és az EQ-val ellátott zenelejátszó, és az RDS-es FM rádió.
Mindezt erős akksival.
Lehet, hogy hagyom az egészet a fenébe, és inkább egy kompaktot veszek.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Heló!
Létezik oylan telefon 50-60-ig, ami legalább VGA felbontású (min. 24 fps) videó mellé jó minőségű hangot tud felvenni?
Nem kell feltétlenül sztereo, de ne a szokásos 8kHz-es mintavételezéssel vegyen fel.Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tjb007
nagyúr
válasz sittes79 #28808 üzenetére
"erre a bada-ra lehet applikálni gps progikat pl: mint a nokiára a garmint?"
Egyenlőre nincs rá offline navigációs program, hogy mikor lesz rá az egy jó kérdés. Az egyik még el sem készült a másikból meg még csak Spanyolország és Portugália térképes verzió létezik, tehát egyelőre a Wave navigálásra alkalmatlan.
-
sittes79
addikt
válasz madarasz92 #28807 üzenetére
köszönöm a gyors válaszokat a samu wave igen szimpatikus, eddig csak nokiám
volt és hozzászoktam, de lehet hogy teszek egy kitérőt, sajna az n8
túl drága lesz nekem.erre a bada-ra lehet applikálni gps progikat pl: mint a nokiára a garmint?
köszi
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Lecserélném öregecskedő n95 telómat valami újabb teknikára
ami fontos lenne gyors internet, wifi, gps, kipróbálnám az érintőképernyőt,
nagy akksi üzemidő.tudtok ajánlani valamit olyan 100e maxig
köszi
-
csdm
senior tag
Hali!
Én egy iPod Touch mellé keresek olcsó használt telefont, viszont nincs ötletem, mit vegyek. Van rá körülbelül 10k-m. 6300-at néztem, az nagyon bejön, viszont SE-kből, Samukból is vannak olcsó, régi de jó telefonok. Jó lenne, ha lenne benne LED lámpa, bluetooth, mp3-at játsszon le. Olyan kéne, ami akkksiban is jó. EDGE azért legyen benne.
(K750i,K550 kilőve, azok egyáltalán nem érdeklnek)
Köszönöm -
meroly
veterán
válasz madarasz92 #28800 üzenetére
Útálom a fémet. Egyedül a 8800-ban bírtam elviselni. Hideg és csúszik.
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?