-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki_32
csendes tag
Sziasztok! Ötleteket szeretnék, hogy milyen telefont vegyek max. 20 ezerért, aminek jó antennája van? Szeretem a mostani LG Arenát, de amikor az ősrégi, 5 éves Nokiát (ez már nem néz ki a legjobban) használom, nem szakadozik a vonal, hall rendesen a hívott fél, míg az Arénánál nem.
-
cass
aktív tag
válasz enginev3.0 #28397 üzenetére
Szia!
A HTC-t nem nagyon ajánlom, viszonylag régebbi és még a képernyője is kicsi. Az 5800-t használtan nem ajánlom, mert annak nagyobb a hibaszázaléka. Szóval könnyen lehet, hogy hibásat kapsz. Hát ha tudsz szerezni omnia-t 40k-ért akkor azt ajánlanám, a kamerája is nagyon jó
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
cass
aktív tag
válasz Storms #28392 üzenetére
Szia!
Semmiképp ne vegyél N80-at, mert az már nem, hogy régi hanem ősrégi, és a wlan miatt pedig pláne, mert akkora kijelzőn semmit nem ér. Az N73 is régi, de sokkal jobb, mint az N80.
Üdv. MSI52
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
Helló
Most van egy v630i-m ami számomra tökéletesen megfelel, azon kívül hogy nincs benne rádió, viszont sajnos a fülhallgató kiesik belőle, és most már a mikrofonja is kezd bedögleni, így sajnos új telefon után kell néznem, és ha már 3-4évente cserélem akkor most is egy viszonylag modernet szeretnék, kérdésem, hogy mit ajánlotok? Érintőképernyős kell, full érintős.
Amit nézegetek, HTC Touch Diamond, Nokia 5800, Samsung omnia, eddig ezeket nézegettem, esetleg más ajánlat? Ami nekem fontos, hogy szép legyen, sajnos sok telefont elrontanak az alsó gombokkal, pl KP500 stb... , és még annyi hogy a menüje jó legyen, pl a HTC-nek nagyon jó a menüje, nagyon tetszik, ellentétben az LG, nokia, és samsungéval amiknek elég egyhangú, és szinte mindegyiknek ugyan olyan.
Rádió, Wifi, 3G nem árt ha van, de nem életbe vágó
Az ár kb 40.000Ft-ig kellene, de úgy hogy használtan! Az az nem boltban veszem, hanem pH!-n, egy HTC-t már 30-40között megkapni, és a többi általam felsoroltat is.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
picur220
veterán
válasz Storms #28392 üzenetére
Egyik sem. Gyűjtsél még kb 10 rugót, és vegyél egy újabb, modernebb, és sokkal jobb telot. Nem ajánlom, hogy N80-at vagy N73-at vegyél, mert nem jók, manapság egyszerűen nem állják meg a helyüket. De egy N78 sokkal jobb!! Még 1, meg még egy! Gyűjtögess még egy kicsit szerintem, és sokkal jobban jársz!
-
tjb007
nagyúr
válasz picur220 #28391 üzenetére
Nem ingyenes.
Ezen az oldalon meg lehet nézni azokat a telefonokat amikre elérhető, telepíthető a teljesen ingyenes Ovi Maps.(plusz a 6700 classic de arra csak firmware frissítés útján, a 2710 -re pedig gyárilag telepítve van)[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz deedee #28388 üzenetére
A nokia maps ingyenes egy csomó telora, sztem már n79-re is. Ha meg nem, akkor más módszerhez folyamodunk.
A Garmin a legjobb navi S60-ra, csak az a baja, hogy térképet nézegetni nem nagyon lehet rajta, mert elég hülyén oldották meg, de navira a legjobb.
Vagy ott a C5. GPS van wifi nincs.storms: Ne ilyen régi szarokat vegyél, minimum egy N78, abban van minden, ami kell. Vagy nokia 5530, mondjuk annak érintőshöz kicsi a kijelzője. Vagy E63 esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
üdv!
Két telefon közt vacilálok, N73 ME vagy az N80. Egy áron van mindkettő.
N73:
-nagyobb kijelző
-jobb kamera
-nem slide, igy nem lesz szalagkábeles
(viszont nincs Wifi)
N80
-Wifi
(könnyen lehet szalagkábeles, illetve az akksi nem sokat bír úgy tudom)Ti melyiket vennétek/ajánljátok? wifi-re van otthon egy PDA-m...csak hát kettőt zsebben cipelni
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
picur220
veterán
válasz deedee #28386 üzenetére
Nokia N79? Van A-GPS, amivel 3 sec alatt talál holdat, ezzel kb 10kb adatforgalmat generálva, amúgy 1 perc; 5MP-s dual-LED-es, AF-es kamera, meg úgy alapvetően egy rohadt jó telefon, másfél évig ilyenem volt, és nagyon szerettem, semmi hiba, zsír működés.
Ha nem jó, akkor Nokia E52, E71, C6 (talán...), 6710 navi, E66, 5230 (touchos).[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Hát pinkben nehéz lesz. A Samsung B5702 csak szürke színben elérhető. A Nokia C2-00 meg szürke, fekete, bíbor, mélykék és hófehér. Esetleg Samsung C3212, de csak szürke van.
Na találtam egy pinket, samsung b5722, de olvasd el a tesztet és a véleményeket.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
senior tag
Sziasztok!
Húgomnak szeretnék venni egy 2 kártyás független mobilt. Létezik olyan, mai esteleg "pink" színben is elérhető?
Mit ajánlanátok 2 kártyásban?Köszi
-
deedee
őstag
üdv!
segítség kellene,mert kicsit kusza nekem ez a gps mizéria a mobiloknál
szóval van gps és a-gps....eddig jutottam...
nekem olyan telefon kellene,ahol nincsen kötelező internetes csatlakozás a pozícionáláshoz...
egyszerűen "csak" bekapcsolom a telefont és már indulok is a cél feléhallottam LG tulajokat panaszkodni,hogy nagyon lassú a pozícionálás felhős idő esetén,de általában szinte mindíg...
tehát ha ajánlani tudnátok egy jó gps-es telót,azt megköszönném.
-
cass
aktív tag
válasz Robin2hood #28379 üzenetére
Szia!
A GSM-ben nem túl megbízhatók a mobilok, még ha azt mondják, hogy új akkor sem.
Egy samsung márkaboltban venném meg a helyedben.Üdv. MSI52
-
Robin2hood
csendes tag
Valaki tud tanácsot adni,hogy Samsung Wave telefonomat melyikben vegyem meg?A lehetőségek:XXL Gsm,Gsm depo,Gsm line,Legolcsóbb gsm vagy Samsung márkabolt.Korrekt boltot keresek.
-
keru14
tag
köszi a segítségeteket még ugyse vagyok a vásárlás küszöbén addig meg hátha megjelenik valamelyik szolgáltatónál . akkor biztos magyar menüs lesz
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
OK, semmi gond, ilyenkor nyugodtan szólj egy moderátornak (ebben a topikban megteheted), ő majd törölni fogja.
-
keru14
tag
na akkor ez hasonló mint a monte csak jobb
-
keru14
tag
lehet hogy már az agyatokra megyek bocsi nem tudjátok hogy a samsung S5560ba van-e wifi???
-
keru14
tag
értem sajnos úgy látom hogy a vodafonfenál nincs
-
Domxc
senior tag
válasz tjb007 #28354 üzenetére
lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg azt akartam írni, hogy az android és a jó kamera két külön dolog...keru14:Samsung S8000 Jet? 5 megapixel,dual-led villanó és jókat írnak a kameráról a tesztben
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
keru14
tag
sziasztok tudnátok valami telefont ajánlani amiben van :
-wifi
- jó kamera ( előny ha van hozzá valamilyen segédfény)
-java-t támogatja,
-éritőképernyős,
-jó aksi
-3,5 jack fülhalgató bemenetjah és legyen 80.e alatt az ára
előre és köszi a segítséget
-
abcukistván
tag
Sziasztok!
50-en innen tudtok olyan strapabíró készüléket mely, (azon túl, hogy normálisan lehet vele telefonálni)
- wlan -s
- pdf -t tud olvasni
- office dok-al elboldogul
- jó naptárja van
- értelmes aksija
- jó email kezelhetőségami nem lényeges:
- fényképező
- játékok
- kinézet, mármint, hogy qwertys, érintős, stb.Leginkább független kéne, illetve telenoros.
Köszönöm.
-
merkucyo
aktív tag
Ha olyan Nokia telefont szeretnék venni , amit csak második telónak használnék , és csak annyi lenne az elvárásom , hogy jó legyen az anyaghasználat( lehetőleg fém ) akkor ki mit ajánlj 40.000-res keretig ?
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
Domxc
senior tag
válasz littlelion21 #28344 üzenetére
én azért megpróbáltam javaslatokat
-
littlelion21
addikt
válasz Jézus1969 #28342 üzenetére
Szvsz annyit mindenképpen megér.
lizRRR: talán ha elárulnád milyen kondíciókkal gondoltad ezt a 40k-t (függő-független, használt-új, új előfizu), és milyen elvárásaid vannak a leendő készülékkel szemben, akkor elkerülhetnénk a felesleges tiszteletköröket, mert gondolatolvasói készséggel senki sincs itt megáldva...
[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
-
Jézus1969
tag
válasz littlelion21 #28340 üzenetére
köszi! ahogy nézegetem a 2 telefont használtan 10 ezer ft az árkülönbség köztük. w595-öm volt. annak nagyon jól szólt a hangszórója. fiamnak volt w705. az már kicsit gyengébben szólt. w995-öt még nem halottam.
komolytalan gyerekek kiméljenek!!!
-
lizRRR
őstag
válasz littlelion21 #28340 üzenetére
40 pénzből mien normális telefont tudnék venni?
Akinek van jo tanácsa az pm me !
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
littlelion21
addikt
válasz Jézus1969 #28339 üzenetére
Öszehasonlítás
Öhm...ha kihasználod a W995 többlet-funkcióit és van rá pénzed, megéri... -
mrlujoak
veterán
válasz ---VR6--- #28334 üzenetére
Multimédiában erősebb a P1i (3,2 mpx AF, LED, komoly zenei képesség...), illetve a ma oly divatos érintőkijelző is megvan benne.
Természetesen a Symbian UIQ oprendszer öregebb, mint az E63-on, és a proci is gyengébb, viszont a két teló közt 2 év (!) van.
Symbian UIQ-ra, és Symbian 9.2 S60 3rd Editon-re rengeteg progi van, így mindkettő jól kihasználható.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
---VR6---
csendes tag
Hy Lenne egy apró kérdésem melyik telót kéne vennem szerintetek?
Sony ericsson p1i
Nokia e63előre is köszi
-
-Valinas-
senior tag
válasz littlelion21 #28330 üzenetére
Igen, erre gondoltam már. Jó ötlet.
-
Domxc
senior tag
válasz -Valinas- #28325 üzenetére
Samsung M7600 BeatDJ,Nokia 5330,Alcatel OT-C825,LG GW300(új headsettel, a gyári sz@r ) ezekre azt írták, hogy zenébe jók csak ezek vannak, de ezek közül inkább 5800, ha nem akarsz Androidot venni(pedig megérné)...
[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
A kérdéses mobil topicjából ide utasítottak, teljesen jogosan.
"Ajajj...
Nemrég adtam el a Nokia 5800mat, mivel kártyafüggetlen telefonra lesz szügségem.
Tavaly, amikor őt vettem nagyon sokat gondolkoztam az Arénán is. Most, hogy elkezdtem nézelődni, újra felötlött bennem a gondolat, hogy Arénát vegyek, de amint látom már kissé elavult, vagy nem tudom...
Ahogy olvasom, elég sok gond van vele szoftveresen, illetve sokan csak egyszerűen réginek tartják.
Én durván egy évre /vagy több.../ veszek telefont általában... a kérdésem az lenne, hogy megéri-e még most ilyet venni, vagy esetleg androidban gondolkodjak inkább? Bár nekem nem igazán kell nyílt oprendszer, vagy android market, stb...
Nekem nagyon fontos a zene mobilon /lsd. 5800/, ezért néztem ki újra őt. Asszem az androidnak ilyen téren nincsenek ennyire jó tulajdonságai...
Minden passzol, remek kis teló szerintem, de tényleg nem két hónapja adták ki, és ahogy most a topicot olvasgattam, kicsit elment a kedvem.
Mit gondoltok? Esetleg valami mást tudtok ajánlani?
Köszönöm,
Valinas"[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
Köszi, ezek jónak tűnnek, majd megmutatom Faternak!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Apumnak kellene egy Nokia teló, ami bírja a port. Most egy 6300-as a van, de hetente kell kitakarítanom, mert tele megy porral meg minden szarral, a másik, meg hogy sokat telefonál, naponta kell töltenie, így a nagyobb akksi is jól jönne. Valaki valami ötlet?
köszi, üdv.: Pityaa
-
soultan
csendes tag
válasz tjb007 #28317 üzenetére
Hú, találtam egy ILYEN VIDEÓT
6:04-től két ujjal gépel a N5230-ason a csávó.
Bár azt mondja, ha jól értem, hogy könnyű melléütni.De legalább ezek szerint viszonylag gyorsan lehet ennél a telónál a qwerty-n billentyűzni, ez már jó pont.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz soultan #28315 üzenetére
Irkálásnál nem fogod tudni kihasználni a multi-touch -t. A multi-touch a gyakorlatban így néz ki, netes böngészésnél (nagyítás-kicsinyítés), képek nézegetésénél, játékoknál stb. lehet kihasználni leginkább.
(#28316) Deathtiti
Nokia E61i, Nokia E63, Nokia C3 (szolgáltatóknál lehet kapni, kártyásan vodánál 25.990 Ft, T -nél 29.990 Ft, Telenornál 30.990 Ft) BlackBerry 8820, Samsung B3410 (újonnan 35e Ft körül lehet már kapni)
[ Szerkesztve ]
-
Deathtiti
csendes tag
Helló
Tudnátok nekem ajánlani egy qwerty-s mobilt amiben van wifi?
max 30-35 használtanTHX
-
soultan
csendes tag
válasz tjb007 #28297 üzenetére
A kapacitív is használható stlyus-al, a rezisztív pedig ugyanúgy használható ujjal ráadásul precízebb bevitelre képes mint a kapacitív.
A cikk, amit belinkeltél nekem, ezt írja: "a felhasználóknak sok gondjuk akadhat, mivel a kapacitív az emberi ujjat, a rezisztív pedig az egy pontban történő nyomást érzékeli"
Tehát hogy a rezisztív inkább a tollal használandó elsősorban.
És azt is írja, hogy a kapacitív alkalmasabb inkább a több ujjas kezelésre (amit először felvetettem, hogy nekem az bevett matatási szokásom )...
akkor most mi legyen.
-
Domxc
senior tag
válasz honfoglalo #28305 üzenetére
Nokia 1616,Samsung GT-E2100 vagy egy használt: [link]
-
soultan
csendes tag
Köszi megint a válaszokat!
Node a Galaxy S-ben szintén a körülményesebben használható navigáció van, ugye, jól sejtem?
Kezdem érteni a kijelzőtípusokat, köszi azt is!
-
honfoglalo
senior tag
Üdv!
Telefont vennék, csak alapdolgokra kell; sms, telefonálás és normális üzemidő az elvárás.
Nokia 1661 volt eddig, de tönkrement, helyette van-e valami ajánlható vagy maradjak ennél?
Vszínűleg Nokia lesz, mert azt megszoktam már. 10k alatt kéne, lehet használt is, vagy régebbi típus. Lényeg, hogy megbízható legyen. -
sagesz93
addikt
válasz littlelion21 #28303 üzenetére
"furácska" egy cucc
a legvégső esetben max
most nézelődök hol mennyiért van moto e8, újonnan már nem nagyon látom sehol se.
használtan se nagyonigazából nem baj ha nem szól kiemelkedően jól a teló, a pulse se valami atom jó(ráadásul 2,5-es jack), egy skullcandy fülest rádugva viszont nekem tökéletes.
-
sagesz93
addikt
válasz littlelion21 #28301 üzenetére
igen láttam én is, így képekről kicsit csúnya esztétikai állapotban van (a fekete)
meg azért a rokr kicsit feltűnőbb, minőségibb cuccnak néz ki, ami nekem sokat számítmár 2 ajánlatot is kaptam, amiben lg viewty volt, az egyik böszme: már láttam 25ért is pulse-t, szóval 1:1 - mondtam jolvan akkor cserélj azokkal, majd még jött vissza hogy rátesz egy vga-t = fail.
a másik meg fényezte a telóját, és így akart 1:1-be cserélni
hát hülyének nézik az embert a mai világban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?