Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
-
tevike
senior tag
válasz Storms #41235 üzenetére
Nokiából nem tudok androsat, törzsgyökeres Symbián, illetve most a Lumikkal winmobilra törtek. 30 körül lehet kapni ( 30körül +/- 2-3000), Galaxy Ace (egyik legjobb döntés lehet), ZTE Skate esetleg...Desire sem rossz ötlet!
Mondjuk a wave kameráját nehezen tudja felülmúlni még mostani 1-2 telefon is 5mgpx kategóriában Abban az optika nagyon el lett találva.
-
punky10
addikt
válasz Storms #38148 üzenetére
A két emlitett telo közzül én az Omniát ajánlanám.Nagyobb belső tárhely,kicsivel nagyobb,érzékenyebb kijelző...A Satio mellett csak a vaku van,de az Omnia szerintebb szebb képet csinál.Mellesleg a nálam járt Omnia sokkal gyorsabb volt az ismerősőm Satiojánál.Egyikkel sem volt probléma,csak gördülékenyebb volt a Samu.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
VateRicsi
aktív tag
válasz Storms #38096 üzenetére
Szia! A C905-öt annyira nem ismerem, de az N8 a legjobb fotós mobil, tesztek szerint az Iphone 4S-nél is jobb a kamerája. Az biztos, hogy a C905-nél jobb fotózásra és minden másra is tökéletesen megfelel.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
punky10
addikt
válasz Storms #37435 üzenetére
Képernyöméret ugyanaz,a Vivaznak valamivel szebbek a szinei,felbontása szintén ugyanaz.Prociban megint a Vivaz az erösebb,erös a grafikai gyorsitoja is,RAM-ja a duplája,mint a Nokiáé.Ha mindenképp az S60 mellett döntesz,akkor szerintem a Vivaz a nyerö.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Domxc
senior tag
válasz Storms #36705 üzenetére
Hat akarmennyire Win. 6.5, a Samu arra is rarakta a TouchWizt, ami ugy elb@ssza az egeszet, ahogy van. A kameraja a SE-knek koztudottan jobbak, mint a Samsungnak, a Symbian, egy fokkal talan jobb, mint a regi Windows Mobile.
Hardverileg kb. ugyanugy allnak, ha teged nem fog idegesiteni a TW akkor hajra.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Domxc
senior tag
-
mr.kocka
aktív tag
válasz Storms #34394 üzenetére
Kijelző ugyan akkora. Vivazba 8mpx kamera van, Vivaz Proba 5mpx. Lehet, hogy hardveresen jobb a Sony, de nekik ez az első készülékük, Nokiának 1000.. Jobban tudják optimalizálni, illetve Symbiannál nem jönnek ki annyira a különbségek, mint mondjuk Androidnál.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
-
mr.kocka
aktív tag
válasz Storms #34390 üzenetére
Szia,
Kamerája jobb, de igen, ugyanaz a műanyag, és zenébe ritka rossz, gyári lejátszója se nagy szám, de ha telepítesz rá valamit, se sokat javul a helyzet. Érintője se olyan túl jó, tehát netezni se a legnagyobb élmény vele. Én nem cserélnék a helyedbe.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
r4z
nagyúr
válasz Storms #33800 üzenetére
Szia,
A Samsung i8510 Innov8 jó választás lehet, ilyesmi árban mozog.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Domxc
senior tag
válasz Storms #33038 üzenetére
Olyan mobil nincs mint az Xperia X1 csak jobb kamerával?
Mire gondolsz? Hasonlóan Win6.1-en fusson? Egyébként Xperia X2 is van, csak azt meg kell fizetni, a felsorolás közül egyébként a helyedben az X1-et választanám. Vagy esetleg nézegess WP7-es készülékeket, de azokért viszonylag borsos árat kérnek. Vivaz, és Vivaz Pro semmiképpen, lassú a szoftver, öreg is (révén, hogy Symbian) és igazából csak a videózás terén hozza a maximumot, nem lő olyan jó képeket, ahhoz képest, hogy 8MP-s kamerája van. Láttam, hogy az N95 is egy jelölt, ez esetben érdemes lenne megnézed a Samsung Innov8 készüléket, hasonló mint ez, csak jobban van az egész készülék összerakva, és kamera terén is elég erős. (egyébként hozzátenném az N95 kamerájával semmi baj nincsen). X10 mini pro, kicsi, akkor már inkább X8, de az sem egy kifejezetten méretes darab, ha többnyire netezésre használnád, szerintem felejtsd el ezeket a telefonokat.
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz Storms #33031 üzenetére
Egy fekete szép állapotú N82-t keresnék a helyedben. Nekem volt és nagyon meg voltam vele elégedve. Szép képeket csinál, jó a multimédia, szép a kijelző, a gombokat szokni kell, GPS nálam hibátlanul működött gyorsan talált műholdat...anyaga műanyag, legnagyobb hátránya, hogy a kameravédő megkopik, viszon atomrobbanástól is megvédi a kamerát
-
r4z
nagyúr
válasz Storms #32994 üzenetére
Az X1 annyiért szerintem nagyon jó vétel. A WVGA kijelző miatt nagyon jó netezésre és a kamerája se rossz.
zero72: ZTE Blade-et ajánlanék, de abban bár jobb a videó, iszonyatosan lassú. Főzött ROM kell a viszonylag normális sebességhez.
[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
válasz Storms #32933 üzenetére
Samsung Omnia I900, Samsung M8800 Pixon, LG KM900 Arena, LG GD880.
Az i900-ban a hiba, hogy Win.6.1 alatt fut, ami viszonylag öreg rendszer, és megvannak a hibái, némely területeken, és ugye a kijelzője rezisztív, de alapjában véve, egy jól összerakott telefon.
-
r4z
nagyúr
válasz Storms #32893 üzenetére
Hát azért az Omnia fotós képességi sehol nincsenek a C905-éhez képest, itt sokat veszítenél. Az USB csati biztosan jobb, mint a C905-é (bár nem szabvány, de a fastport messze a legelcseszettebb csatlakozó). A képernyő nagy kérdés. Ha nyomogattad az S5230-at, akkor tudhatod, milyen "élményre" számíthatsz, a görgetéssel szoktak a legnagyobb gondok lenni a rezisztív kijelzőknél. SMS írásnál hatalmas előny a QWERTY, ezzel kár is lenne vitatkozni.
Én, ha nem használnám ki a Windows Mobile által nyújtott lehetőségeket, biztosan megtartanám a C905-öt (már csak azért is, mert korábban volt nekem is és imádtam ).
-
ko9
addikt
válasz Storms #31178 üzenetére
Van egy LG Arénám eladó, apró hibával 20ért Az 5Mpix-es is meg van benne WLAN is
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Domxc
senior tag
-
meroly
veterán
válasz Storms #28725 üzenetére
Speckók alapján mindenképpen az LG. Még ilyet se mondtam, de az E65-öt nem ajánlom, nagyon csúnyán tud kopni a háza
Impossible is nothing
-
cass
aktív tag
válasz Storms #28392 üzenetére
Szia!
Semmiképp ne vegyél N80-at, mert az már nem, hogy régi hanem ősrégi, és a wlan miatt pedig pláne, mert akkora kijelzőn semmit nem ér. Az N73 is régi, de sokkal jobb, mint az N80.
Üdv. MSI52
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
picur220
veterán
válasz Storms #28392 üzenetére
Egyik sem. Gyűjtsél még kb 10 rugót, és vegyél egy újabb, modernebb, és sokkal jobb telot. Nem ajánlom, hogy N80-at vagy N73-at vegyél, mert nem jók, manapság egyszerűen nem állják meg a helyüket. De egy N78 sokkal jobb!! Még 1, meg még egy! Gyűjtögess még egy kicsit szerintem, és sokkal jobban jársz!
-
korpicschess
veterán
válasz Storms #27831 üzenetére
G800 jó képeket csinál meg minden, de buta és Samsung, ráadásul nagy és nehéz.
K800i is nagy viszont legalább nem olyan nehéz.
K770 kellemes méretű.
N73 is viszonlag szép képeket csinál, de az sem kicsi.
N80-om még nem volt, abban viszont van wifi, úgyhogy lehet, hogy neked az lesz a nyerő!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz Storms #27827 üzenetére
SE K770-K800 pl. Gyári fülesben 3,5-es átalakító, de ebben a kategóriában a SE fülesek a legjobbak, és kb. 3k egy komplett ház, így bármelyiket ha felújítod simán kifér az általad írt összegből. Kicsit drágábban K850.
A másik a Nokia 6303, ott viszont gyengébbek a képek, más területeken viszont jobb!
Sajna olyan amiben van wifi és jól fényképez nincs ilyen kategóriában.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest