-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
Miert jobb egy iphone 4s mint az sgs2?
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz AndrewTdi #36914 üzenetére
Samsungnak vannak ilyenjei, itt nézz körül.
C3322 jól hangzik, de pénz és milyet is akar számít
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz tvamos #36898 üzenetére
Bocsi, de amikor úgy alkotsz véleményt valamiről, hogy NEM próbáltad?Az árról meg annyit, hogy minimum 35e ft-al drágább az egy árban lévő 4S-ed...a fényképezésről csak annyit, hhogy a mobilarena tesztben konkrétan a sima iphone 4 is elverte 3.5" vs 4,3" 2x annyi ram amit persze csak akkor érzem meg ha tv-re kapcsolod és fullhdban nézel valamit.
De én javaslom neked még mindig a 4S-t!!!A legjobb teló Nekem is ez kéne
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz benike123 #36839 üzenetére
vaku mukodik-e(2 evente kb cserelni kell deamikor en , volt e cserelve a kijelzo?(gyengebb kihelzo, halvanyabb) kulserelmi nyomokbol latszik, ja es este tonkre veri a tobbi telot egyszeruen hihetetlen, de ha nem kell az esti fotozas akkor egy jo allapotu n96(fekete)! izlesek es pofonok (tapasztalat)
kerdezz nyugodtan
[ Szerkesztve ]
XiaomI RedmI Note|||
-
-
ouzohuto
senior tag
válasz molnarpeter #36494 üzenetére
A többire is lesz ott ahogy Bladere is volt 2.3
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
t-m-nal kedvezmeny!aki meg nem vett most erdemes
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz tvamos #36353 üzenetére
mind1 mind1... Összefoglalva: volt pulse szarod(barátnőmnek is volt és tényleg minden baja volt) ami Bladehez nem köthető, egy olyan anomáliával ami egy apk-hoz köthető és roamingproblémáid voltak, érthető az is hogy összefüggést találtál a pulse mini és zte blade között, mind1 én ezt most offolom és inkább alszok
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz #40993792 #36346 üzenetére
Pontosan!
és amúgy se hiszem el az ilyen haveromészarvoltmintaszarmetszívotvelemindenszar, mert ugye GARANCIA és ugye szervíz se volt így rögtön cseréltékNekem VOLT Bladem, most Skate van és azt hiszem, ha maradnak ennél az árnál marad is a márkahűség!
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz BigBlackDog #36317 üzenetére
Ha ZTE BLade lesz én a helyedben gyorsan raknék rá egy cm7-et amivel pörögni fog a kis gép!
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz RaZroX #36038 üzenetére
Inkább legyél Ts mindig jobban jársz!
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1111_karacsony/domino?WT.ac=karacsony_2011_lokalismenu_domino
Ezek mind belépő telefonok az abdroid világába ezt értem gyengusok de szerintem megérné gyűjteni még 1kicsit és pl experia mini, vagy Skatere beruházni, bár itt is vodafos szarság miatt....
XiaomI RedmI Note|||
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest