-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Nagymamámnak keresek egy Vodafone-os ÚJ telefonkészüléket.
Lényeg ajó aksi idő és az ár (max 4.000 Ft). Mit és hol ajánlotok megvételre? Saját oldalán vodának nincs ilyen árban semmi.
Régebben az intersparban volt feltöltőkaris samsung vmi (3.000 ft volt).
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Üdv
Idősebb hölgynek keresek mobilt 5.000 Ft-ig vodafoneost.
Ki mit ajánlana? Lényeg a hosszú aksi idő és a könnyű kezelhetőség.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Henry1990 #44663 üzenetére
Nokia 3210.
Kígyó ott van telefonálni SMSezni tökéletes, kamera annyira pöpec hogy szinte el se hiszed. Zenét azt hallgatsz mellette amit akarsz.
Csak sajnos a Tmobil és a Voda is durva felárral adja mert még friss modell...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Létezik még Nokia 8800 Siroccoból új?
A GSM Boltokban lehet kapni szépen felújítottat is de nekem új példány kéne.Ötlet?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Sly Bp. #44300 üzenetére
Nekem fekete Arte is bejön mert müszakilag tökéletes és azért jó anyagokból van, bár kétségtelen hogy a Sirocco stílusosabb.
Kimaradt még a Motorola Luxury esetleg a V3 Dolcse gabona, ezek is alternatívák lehetnek.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Sly Bp. #44298 üzenetére
Na én meg pont a sima 8800-t mondanám minden szempontból tökéletesenek.
Leszámítva azt hogy nyáron kicsúszik a kezedből.
Siroccon hihetetlen az az anyag ami van, hogy tapad a nyirkos kezedbe is☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Sly Bp. #44293 üzenetére
Érdekes nekem két Moto Aurám is volt és mindkettő egy elég rövid idő után beadta beszéd hangszóró téren a kulcsott.
Az egyik teljesen meghalt a másik meg Siroccosan halk lett.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
hell
Használtan szeretnék Samsung Galaxy S (i9000) telefont venni. Van ennek a típusnak valami gyári hibája amire figyelni kell???
Mire kell feltétlenül oda figyelni ennél a modellnél?Köszi
-
Miamiquake
aktív tag
A legnehezebb kérdést teszem fel amit itt eddig feltettek:
iPhone 4 vagy Samsung Galaxy S II
Melyiket válasszam?
-
-
-
Miamiquake
aktív tag
válasz N Miklós #33319 üzenetére
SE W705 ára ITT (felszerelés és állapot függvényében változhat)
Mindenképp valami használt Androidos készüléket választanék a helyedben:
ZTE Blade
Samsung Galaxy Spica
HTC Tattoo
HTC Hero (kis szerencsével van 25-ért)vagy talán egy normális állapotú iPhone 2G is elcsíphető
-
Miamiquake
aktív tag
gyors legyen, érték álló, és jól kihasználható.
iPhone tudom hogy hihetetlen jó anyagokból van összerakva, volt már 3Gm de SGS mégis csak jobb hardvert biztosít.De Samsungból naponta jön ki új modell, iphone meg évente dob ki valamit, magyarul értékállóbb szerintem.
Nehéz ez...
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
60.000 Ft-ért szeretnék okostelefont venni használtan.
Eddig iPhone 3Gs, SGS találtam ami ilyen áron van de várok még jelentkezőket ha esetleg tudtok...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Kis segítség kéne mert ebben a témában nem vagyok ott, szóval röviden:
Duál SIMes telefont keresek(használt is jó), emberi áron (10 K környékén) miket tudnátok ajánlani?
Semmi kamera meg wifi meg touch egyáltalán semmi extra nem kell, csak telefonálni lehessen rajta és egyszerre működjön mind a 2 SIM kártya.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz enginev3.0 #28686 üzenetére
iPhone 3G. És CSAK AZT !!!!!!!!!!
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Max 20 K-ért kéne egy igazán értékálló telefon használtban, mik tartják magukat a legjobban?
2. telefonnak szánom szifó 3g mellé☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok nagy kérdésem lenen:
Ti mit választanátok Gyári független Nokia E72 vagy N97 mini tmobilos.
Mind2ő garis karcmentes...☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Nem tudjátok hogy Trénén mikor lesz iPhone 4 é milyen áron kb????
Fontos lenne köszi☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz krisztian7 #27476 üzenetére
iPhone 4 majd...
-
Miamiquake
aktív tag
Hell
Mobilt szeretnék venni méghozzá csakis Androidosat. Kb 40.000 Ft-om lenne rá.
Mindegy hogy új vagy használt csak szép legyen.Amúgy valaki el tudná mondani pontosan mi az hogy Android? Reggel felkelek és Ő csinál nekem kávét és megborotvál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Delta Force (2024)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Opera böngésző
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest