-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy7
tag
Fényképezés, netezés, zenehalgatás, filmnézés, játszás, ilyenek. De ezt szerintem mind2 tudja, csak melyik jobb a másiknál?
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Tommy7
tag
Üdv azt szeretném megtudni, hogy az Iphone 3G 8Gb-hez képest milyen az N97?
Melyiket érdemesebb venni, kb ugyanabban az árban nézelődök.
Szerintetek N97 vagy Iphone???<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
padi68
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Le szeretném cserélni az elsődleges telefonomat:
HTC Touch 2Amit tudnia kellene az utódnak:
-minőségi anyagok, összeszerelés
-jó beszéd hangminőség
-3G/HSDPA, WiFi
-GPS előny, de nem szükséges
-lehetőleg minél jobb aksi
-szép, lehetőleg normális méretű kijelző
-GYORS!!! rendszer
- 2 év gari
- független vagy vodás
- jó fényképező, mert külföldi utaim alatt sokszor kellene egy két dolgot lefotóznom, de nincs kedvem + gépet cipelni..Ár max 75eFt
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
dj.ferhat
csendes tag
válasz batorpeti #30591 üzenetére
Teljesen jól használható, amennyire egy telefonon lehet netezni. Vannak programok rajta, elég sok, jó program van, bár a telefonon lévő Ovi programot nem igazán szerettem. Nem elég gyors, stb.
Markethez azért nem hasonlítanám, de nincs vele különösebb probléma, általános programok mind fent vannak rajta. Lehet számítógépről telepíteni, szignózni, sajnos ha olyan a program akkor kell.A térerő olyan, ahogy a mesék kezdődnek: egyszer volt, hol nem volt... // Ha sürgős itt elérsz: 06-70-285-39-10, 06-30-477-40-39 (:
-
batorpeti
tag
válasz dj.ferhat #30590 üzenetére
Internetezésre mennyire használható? OVI Store-ban vannak érdemben használható ingyenes programok? (pl Android Markethez képest). Mert n95-ön még nem volt OVI Store. Ha számítógépről telepítesz programot (ugye lehet ennél is? Mert n95-ön lehetett, androidon viszont nem) akkor azt kell szignózni, vagy már nem?
-
dj.ferhat
csendes tag
válasz batorpeti #30588 üzenetére
Nekem sima N95öm volt, ahhoz tudom hasonlítani.
Nem volt baj a rezisztívvel.. Szerintem a kamerája megközelítőleg olyan mint az N95-é. Inkább stabilitási problémája van, illetve kopik a sarkainál, széleinél.
Sok helyen olvastam, bár az enyémmel ilyen problémáim szerencsére nem voltak.
Gps-ről nem tudok nagyon mondani semmit, nem sokszor használtam, de amikor mégis akkor elég hamar felállt, de nem tudom használsz-e A-GPS -t az eléggé meggyorsítja a folyamatot.
A N95höz nem tudom mennyire lehet hasonlítani, tök más az egész érintős Symbian, újabb stb.
Én merem ajánlani neked a készüléket, ha jó példányt fogsz aki akkor jó vétel lehet.
De azért szerintem nézd meg a Vivaz -t kamerába biztosan jobb, kisebb a kijelzője, viszont az kapacitív, a tárhely problémára pedig egy memóriakártya segíthet.
Igaz az nem a legjobb zenében, a gyári zenelejátszóba pl. nincs equalizer, telepíteni kell rá, plusz a külső hangszóró sem a legjobb.Ajánlani tudtam volna az X10 mini/ pro -t de annak még kisebb a kijelzője..
More:
Nokia 6300, 6303? klasszikus, elegáns elég nagy betűkkel ír.
Samu S5230? Hasonló a Kp500hoz, valamivel jobb az érintője, jobba össze van rakva.Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
A térerő olyan, ahogy a mesék kezdődnek: egyszer volt, hol nem volt... // Ha sürgős itt elérsz: 06-70-285-39-10, 06-30-477-40-39 (:
-
batorpeti
tag
válasz dj.ferhat #30585 üzenetére
A rezisztív kijelzőt mennyire kényelmes használni? Igazából nekem eddig egy N95 8GB-om volt, annak a kamerájával elégedett voltam. Ahhoz képest milyen? A nagy kijelző és a nagy tárhely miatt szimpatikusabb mint a Vivaz. Valamilyen tipikus hibája van a telefonnak? Amúgy főleg zenehallgatásra és internetezésre lenne még használva. GPS-e milyen?
N95 8GB-hoz képest általánosságban szerinted milyen?SPF:
Igen, C6-ot is néztem,jó telefon, de egy kicsit inkább N97 felé hajlok.[ Szerkesztve ]
-
more
tag
Sziasztok!
Ellopták a kp500-amat, ezért kénytelen vagyok új telefont venni. Amire szükségem van az lényegében annyi, hogy jó nagy betűket használjon. legalább a telefonkönyvben, hogy 15.000 körül megkapjam(jóval olcsóbb is lehet ) használtan is akár, de inkább vodás kártyával
Bementem egy voda boltba, de ott nem igazán lehet normálisan kipróbálni a telókat, meg alig van valami raktáron.
Semmi extra funkcióra nincs szükségem, az is mindegy, hogy érintős vagy gombos a lényeg a nagy betűméret.
it tudtok ajánlani?Köszi szépen!
-
dj.ferhat
csendes tag
válasz batorpeti #30584 üzenetére
Szia. Szerintem jó telefon, nekem volt egy, szerettem, csak elhagytam. Bár attól függ, hogy neked mire kell a kamerán kívül.. Én esetleg egy Sony Vivaz-t, vagy ha fontos a QWERTY akkor Vivaz Pro-t ajánlanám. Jobb a kamerája, rendszer kb. ugyanaz a Symbian.
A térerő olyan, ahogy a mesék kezdődnek: egyszer volt, hol nem volt... // Ha sürgős itt elérsz: 06-70-285-39-10, 06-30-477-40-39 (:
-
batorpeti
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek érdemes mostanság Nokia N97-et venni. Használtan venném, fontos számomra hogy jó legyen a telefon kamerája, és érintőkijelzős legyen. N97-nek vannak típushibái? A kameravédő ha jól tudom karcolta az optikát. Ez minden N97-nél így van? Szoftveres bugok vannak még?
50000ft-ig esetleg van valami jobb ajánlatotok? Mégegyszer mondom, a kamera az fontos lenne.
Köszönöm -
DeFFa
csendes tag
hali , a samsung 8500-om a vaku csak Beauty módban kapcsolhato be ez mindenkinek igy van , vagy az én telefonomal van a gond?
-
Def26
félisten
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani olyan telefont amivel hd minőségben tudok videót felvenni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
A kérdés adott.
2. telefonnak akarok valamilyen mobilt, de nem tudom milyet.
Erre gondoltam vagy hasonlóra Samsung i8000 Omnia 2
Előre is köszi a segtíséget.
Olyan mobil kéne ami van a T-nél meg a Vodánál is, vagy kártyafüggetlenül.
Jelenlegi telefonom egy Iphone 3gs 32GB. A 2. meg cégesnek kellene.
Előre is köszi./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
laca.1
aktív tag
No, úgy döntöttem Blade tulaj leszek.azért azt meg osztom veletek,hogy föl hívtam az (http://www.xxlgsm.hu/boltok.php)-tehát őket,azzal hogy szeretnék vásárolni egy blade-t válasz "majd jan.első heteiben érkezik", ez ok, bátorkodtam rákérdezni mile-ft----ez hasba vágott--49900-(függetlenül) de az ujj szállítmányt nem tudja mennyiért tudják majd beszerezni.Hát csak azért érdekelt volna mert telenoros vagyok.Én úgy gondoltam ezt hogy használnám T-karival-1-2 hétig aztán unlock.szerintetek???
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz korpicschess #30576 üzenetére
Már nincs ilyen hogy jó vagy rossz példány a blade-ből, minden példány jó..
-
Tommy7
tag
Nokia N97 vagy Iphone 3G 8GB
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
korpicschess
veterán
válasz killergyuszi #30575 üzenetére
Ezt sajnos senki sem tudja megmondani... attól függ milyet fogsz ki. Ha jó példányt a Blade-ből, akkor jobban jársz vele.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és kettő telefon keltette fel az érdeklődésem:
-Samsung galaxy 3
-ZTE Blade
Az egyik drágább, nem biztos, hogy jobb is, de a minőség biztos lenne.
A másik olcsóbb, szerintem jobb, de a minőség nem garancia...
Szerintetek melyik lenne jobb választás?
Két-három évre tervezek, addig nem is szeretnék új telefont vásárolni...
Esetleg ha valakinek van még hasonló ötlete, hasonló árban, azt szívesen várom.
Ja és ha valakinek volna 30000Ft alatt ZTE Blade telefonja azt is szívesen várom.
köszi
üdv.: Gyuszi"Pain is temporary Victory is forever"
-
laca.1
aktív tag
köszi, ilyen vélemények segitenek majd a döntésbe,de azért kérek még segítséget.Érdekelne Blade tulaj,vélemény is.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz laca.1 #30570 üzenetére
A Blade jobb, de az akkuja elég tré, ahogy hallom. Nekem Spicám van, de vannak olyan esetek, amikor a mingyá falhoz vágom effektus tör rám A Bladen legalább mennek a 3D-s gamek szépen, meg nagyobb, nagyobb felbontású kijelzője van, és van rá Froyo.
SGS rövidítést ne használj a Spicára, az a Galaxy S rövidítése -
laca.1
aktív tag
sziasztok! Én is tel. vásárlás előtt álok,használt vagy új mindegy,segítsetek:::ZTE Blade,,,avagy---Samsung Galaxy Spica,,ha jól tudom,30-50-e.között lehet mid kettőt venni.Mi a véleményetek.?Egy kicsit a S.G.S. felé hajlok.
-
Rav3n02
senior tag
válasz zalan099 #30567 üzenetére
korpicschess: -> zalan099
magyarul írd le milyen tulajdonságokat tartasz szem előtt: multimédia, kamera, okostelefon, zárt oprendszer stb.stb.stb...
a jelenlegi infok alapján 30ezer alatt most kapásból felsorolok neked vagy 20 érintőkijelzőset, kínaiakkal együtt 50-et és azt mondom bármelyiket megveheted
-
zalan099
csendes tag
Szeretnék venni egy érintőképernyős telefont!
De nem tudom hogy milyet!
30000FT alatt kéne új vagy használt
Szerintetek milyet vegyek? -
blt.62
őstag
válasz korpicschess #30564 üzenetére
Azért kell csak az okos telcsi,mert sok olyan dolog van benne amit használok. Például a naptár bejegyzések kirakása a főképernyőre,hogy állandóan lássam. A korlátlan jegyzet funkció, stb.
MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
válasz blt.62 #30563 üzenetére
Nem, sokat filóztam, utánaolvastam amikor i8510 vs N86 között döntöttem, de aztán az N86 lett. Erősebb proci, jobb kijelző (igaz kisebb), FM transmitter, széleslátószög, mechanikus zárszerkezet.. Külsőre is jobban bejött. Akksija is jobban bírja.
Ha nem teszel rá programokat akkor nem tuti, hogy kell felsőkategóriás telefon, esetleg egy Samsung Wave is jó lehet neked, nem nézted azt?
Mondjuk ha használtan veszed.. az én SGS-em is messze van a gyári állapottól szoftveresenAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #30562 üzenetére
Ha nem kell a GPS és az Internet (legfeljebb az időjárás frissítéshez), inkább kijelzőben,médiában legyen nagyon erős,alapból jó legyen a naptár és a jegyzet funkciója,akkor is SGS-t mondanál? Filmet se nézek rajta.
Soha nem szoktam programokat tölteni egyik mobilomra sem,inkább veszek olyat mint a tiéd,mert általában azok már minden jóval fel van pakolva.
A Fentebb írt cserémmel ne foglalkozzak? Őszintén megmondva jobban szeretem a hagyományos mobilt a tapicskolóssal szemben. És abban vagy az N86 vagy az i8510 a jó,mert újabbat nem adtak ki amelyik médiában és anyagminőségben is szuper.
Neked volt i8510-ed? Ismered?MegtorloXp
-
ZoPád
tag
Hali!
Lehetőségem van választani LG KP 500 és LG Ku990i (viewty) között.
Namost nekem a kamera nem valami fontos, eddig a kp500-al szemezgettem, nekem megfelelne, viszont bejött a viewty is mint választási lehetőség.
Ha a kamerát és az árat nem vesszük figyelembe, akkor a viewty megbízhatóbb/jobb mint a cookie? Vagy a viewty tényleg a kamerára van kihegyezve?
Átlagosan használnám.
Előre is kösz!
Üdvszerk. és még valami, későbbi 'eladhatóság' szempontjából melyik a jobb? ahogy nézem,
a kp 500-akat 25 körül dobálják, a viewtykat inkább 30 körül.[ Szerkesztve ]
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
harry3
őstag
Üdv.
Milyen mobiltelefonok lennének 30000Ft-ig? Lehet használt is. A lényeg, hogy legyen benne wifi és legyen elfogadható a kamerája. Remélem van ilyen telefon. -
picur220
veterán
válasz korpicschess #30555 üzenetére
Én próbáltam SGS-t, és jó volt, mondjuk gyári ROM-os volt, meg volt pár akadás, de azért összességében a Spicához képest Trabantból Mercibe A Ferrari meg gondolom az i4 lenne akkor
Az idegesít csak az Apple-ben, hogy van 1 probléma, amit ők csináltak, és ahelyett, hogy megoldanák, letagadják, elmondják, hogy mit csinálj, ami szart se ér, és miután rájöttek, hogy ezek nem működnek, kiadnak egy bumpert meg aszongyák ha nem kell add vissza. És ha ez nem lenne elég, feltalálják a spanyolviaszt minden évben, amikor kiadnak egy ájfont, és a spanyolviasz mindig egy ezer éve a piacon lévő szolgáltatás (3G, MMS, videohívás (most tökmind1, hogy MSN vagy 3G-vel). Ha tényleg fullosak lennének a termékei, nem érdekelne, de így...blt.62: Szolnok-Szeged 240km?! Vagy oda-vissza értetted?
Amúgy szerintem ne cseréld le, inkább add el, és vegyél vmi jó androdos kütyüt, pl HTC Legendet.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Szio!
Sonyericcson Satiom van (független,nagyon szép állapot) és elcserélnék szinte egy az egyben egy Samsung i8510-re.
(Ha lehoznák Szolnokról az i8510-t Szegedre akkor volna egy az egyben csere,ha nekem kellene vinnem Szolnokra akkor kérnék rá egy 18 ezret az útiköltség és a különbség miatt hisz 10 ezer van a két telcsi között,és 240 km.)
Szerintetek cseréljek? Még sohasem volt i8510-m.MegtorloXp
-
sagesz93
addikt
válasz picur220 #30554 üzenetére
3G van, ez se több 8mm-nél nyugi
Nagyon alázza az androidot, amíg nem volt meg, én is utáltam az apple-t, azóta ez gyökeresen megváltozott. Itt minden folyik mint a víz, 2 hónap ios után az androidnál egyből megéreztem hogy itt nincs meg a 60 fps Meg az akadások mindenhol, nagyon zavaróak, + a böngésző, áá Jó igaz a blade nem desire meg sgs, de akkor isHaverom most akar megszabadulni a spicájától, ezt a döntést akkor hozta mikor kipróbálta a blade-emet
Utálja mint a sz-rt kb[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz picur220 #30554 üzenetére
Tapasztalatom szerint a 2G-s iTouchot simán veri az SGS. iPhone 3GS és 4-ről nem tudok igazán objektíven nyilatkozni..
Custom ROMok nagyon megdobják az SGS-t, benchmarkok Desire fölött vannak.. de nem csak az számít, érezhető sebességben is jobb. Persze sok utánajárás... meg mindig jön újab... nincs megállás stb..Spica mellett tényleg sebesség bajnok lehet az SGS mondjuk, ha én egy SE W705-öt használnék, és utána kerülnék át ide tényleg 1 szavam sem lenne Csak egy idő után az ember többet vár
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30553 üzenetére
Hanyadik gen touchod van? Nekem a 4. nagyon tetszik a 7mm vastagságával
Lehet, csak azért vagyok ilyen, mert utálom az epölt, úgy, ahogy van.
Az SGS nyersen lehet, hogy erősebb, mint a Desire, de a HTC viszont sokkal jobb munkát tud végezni szoftveres optimalizálás terén, így a sense-es Desire gyorsabb tud lenni, mint az SGS. A DHD-t is nem tudom, mit szidják, a videók alapján nagyon gyors.[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz korpicschess #30552 üzenetére
Hát én is így vagyok.
Az android még mindig darabos az ios-hez képest.
Vagy ha jó is, egy idő után hajlamos lassulni. Az ios meg mindig gyors.(legalábbis a touchom már 2 hónapja megy, nem lassult azóta pedig tele van.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz picur220 #30551 üzenetére
Hát nekem moddolt ROM van fent, kernel is más, sok félét kipróbáltam, különböző lagfixeket, 2.2.1 van fent, (SGS azért erősebb mint a Desire) és nincs olyan sebesség... nem rossz, de nincs. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok Apple fan.
Azért egy SGS sem másodtelefonnak való.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #30540 üzenetére
Ne túlozz, nem olyan gyors az azért, egy HTC Desire Froyo-val hozza azt a sebességet, meg azért a Galaxy S is (lagfix-szel). Azért nem is kell összehasonlítani egy iphone4-et (~160k) egy optimusszal (~50k), de a komolyabbakkal már lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
-
Rav3n02
senior tag
Jó választás lehet, de előtt nézz utána a C-3 fórumon hogy jött-e már ki hozzá valami értelmes frissítés ami javította a belassulásokat, és a gyenge Wif-t.
-
Genji
őstag
Sziasztok! Készüléket keresek a következő elvárásokkal:
-30K körüli ár
-Preferált márka Nokia
-Normál használat + zenehallgatás
-Esetleg WIFI
-mindenképpen új (független vagy voda)
C3at találtam, az mennyire jó választás? Más esetleg? Köszi![ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
saguaro
tag
válasz korpicschess #30542 üzenetére
Igazából symbiannal semmi bajom nincs, azt leszámítva, hogy piszok lassú. Mindegyik.
BlackBerryk megmozgatják a fantáziámat, az a SE az valami borzalom, meg slide-ot nem is igazán szeretnék, plusz hiba forrás, viszont a BB az jó ötlet.
Esetleg még valami?Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
saguaro
tag
válasz korpicschess #30540 üzenetére
Nem iPhone-hoz képest, nyílván ahhoz képest még a Galaxy S is lassú, hanem mondjuk sebességbe tudja egy S40-es Nokia sebességét.
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
saguaro
tag
Üdv!
Kellene nekem egy kis segítség.
Le szeretném cserélni az elsődleges telefonomat, mert nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Most ezt a szerepet egy LG GT540 Optimus tölti be, kevés sikerrel.
Másodhegedűs gépnek egy iPhone 4-et használok, benne a saját, mobilnetes kártyámmal, szóval net, játék, zene, stb-stb megoldva.
Viszont az Optimust lecserélném. Amiért: tetű lassú az android, akksi nem bír valami sokat, recseg-ropog, nyikorog az egész telefon, bazári hatású.
Amit tudnia kellene az utódnak:
-minőségi anyagok, összeszerelés
-jó beszéd hangminőség
-3G/HSDPA, WiFi előny, de nem szükséges
-GPS előny, de nem szükséges
-lehetőleg minél jobb akksi
-szép, lehetőleg normális méretű kijelző
-GYORS!!! rendszerÁrban a felső határ maximum 50.000ft. Használt is lehet.
Amit használtam egy ideig, az a Nokia 6303i volt, nagyon szerettem, egyetlen bajom az volt, hogy minden alap dolognak eleget tett, viszont semmi pluszt nem tudott(pl gps, wifi, táccsszkrín), viszont olcsó volt.
Nokia 6700 Classic-ot nézegettem még, de arról sehol nem találtam bővebb infót.
Ami nem kell:-symbian
-windows mobile
-rezisztív kijelző
-lassú rendszerHa tudtok olyan telefont, ami minden fenti kritériumnak megfelel, osszátok meg velem kérlek.
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
Davidof92
senior tag
válasz sagesz93 #30535 üzenetére
Mostani P1-esénél gyengébb a kamerája a blédnek. Én úgy tudtam pixel hibásak, mármint a kék nem megy a kijelzőnek rendesen. Majd gondolkodok még. Sajnos még mindig az x1 tűnik jobbnak annak ellenére hogy kisebb a kijelzője és hogy használt. A kameráját nem nagyon tudom megbocsátani a blade-nek. Juteszembe, fektetett képernyő qwerty-je milyen a blédnek?
Szerk: x1 hogy áll a flash támogatással? gondolok itt youtubéra, vagy komolyabb flash oldalakra
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Davidof92 #30534 üzenetére
Nemtudom honnan a pixelhiba, a gradiens hibát siratta mindenki.
Bár lehet 1 pixelhibát észre se vennél, olyan a kijelző
Hero gyengébb mint a blade. Kamera gyenge, de legalább autófokuszos, nekem ez pont elég.mobilarénás tesztet ne nagyon nézd, szerintem rettentő gyenge lett és 256 megával + gradiens hibás kijelzővel lett tesztelve.
40ből se kapsz jobbat.[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
válasz sagesz93 #30532 üzenetére
mármint a pixelhibát orvosolja? jó kis firmware lehet a wifit olvastam, csak mégis. Lehet megszoknám az androidot, nem tudom. Nézegetem még a htc Hero-t, nagyon tettszik csak drágácska. Mondjuk ha kitoljuk 40ig a határt és lehet használtat is nézni, mit ajánlanál? Blade-nek a kamerája gyenge ezért inkább valami más. Minden féle képpen micro sd kelljen bele és legyen 3.5ös dugasza
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
válasz sagesz93 #30529 üzenetére
eredetileg is azt szeretem volna, csak megtetszett hogy a bladenak nagyobb a kijelzője, ezáltal jobb lehet vele internetezni, filmet nézni, ugyan úgy van 3.5-ös füles kimenete, csak az a pár rossztapasztalat, kijelző, wifi. Majd elválik, előbb sikerüljön eladni a p1i-t .
szerk: nézegettem, alig találni 2g-s iphone-t, csomó sima 3g de 50 körül
pszili8: tudom túl szűk látókörű vagyok de nálam se az lg se a samsung nem tartozik a telefon kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
válasz Davidof92 #30528 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért a legjobb vétel a Samsung galaxy Spica.Egyébként én is telefonvásárlás előtt állok,használtan szeretnék venni és 60k a plafon.Nokia N97 és Samsung Galaxy Spicán gondolkodom.Vélemény? Kizárt telefonok:X10mini,X8,5800.Igazából legjobban Galaxy S-t szeretnék,de ahhoz gyűjteni kell.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Davidof92
senior tag
válasz SyntaxeError #30527 üzenetére
Teljesen friss szoftverrel rendelkező iphone 2g-vel küld majd át légy szíves nekem akármit bluetoothon. Jah, hogy nem lehet. Iphone-t sosem fogok venni, nálam a vicc kategória. Összehasonlítva a másik 2 készülékkel keményen alulmarad. Bocs, de ezt muszáj volt leírnom. ZTE-hez visszatérve, nagyon viszolygok az androidtól, élőben tappancsoltam már(x10, x8) és hát mit ne mondjak. Nekem annyira átláthatatlan az egész, nincs is rendes menü, van egy gomb amit ha megnyit az ember akkor a programok csak úgy be vannak hányva(már elnézést a kifejezésért) négyzetrács alakba. Meg még is csak egy noname a gyártó, én legalábbis ezelőtt sose hallottam róluk.Az x1-nél viszont ott van a használtság mivolta, hogy az előző gazdája(i) miként viselkedtek vele.
-
Davidof92
senior tag
Sziasztok
Úgy döntöttem leváltom az öreg P1i-t. Kinéztem eddig 2 telefont, az egyik ugyan úgy Sony E., csak az X1, a másik pedig a ZTE Blade. A Blade melett az szól, hogy újonnan olcsón beszerezhető, kap rá az ember garanciát. Viszont ami nem tettszik benne a gyenge kamera, az esetleges hibás kijelző(tudom cserélik csak azért nem szeretek átjárkálni másik városba emiatt) illetve láttam élőben androidot, hát nekem valahogy nem igazán jött be. Az x1-re nincs garancia mivel használtan venném, van qwerty-je, nemrossz kamerája és winmobilos. Az egész akcióra 35E forintom lenne összesen. Minden félére használnám őket, film, zene net(mivel jövőre koleszos leszek). Melyiket tanácsoljátok? -
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30523 üzenetére
A froyok teljesek, minden működik rajtuk?
Milyen rendszer alól telepítettél? (XP, Win7?) Nekem win7 alatt a parancssor valahogy nem úgy megy, ahogy azt én szeretném...(cd-vel nem vált mappát, stb.)
Szerk: különös, mostmár megy a parancssor, pedig a múltkor nem ment...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz sagesz93 #30520 üzenetére
Na az jó. Elgondolkodtam ezen a telon mostmár én is...
Milyen szoftver kell ahhoz, hogy legyen 512 RAM, vmi főzött, vag gyárilag adták ki? Mondjuk én úgyis tennék fel főzöttetbeni3d: Ez szakmai topik, nem hirdetési felület, hirdetni a hardveraprón kell.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz deatom #30513 üzenetére
Szia!
A corbyt nem ajánlanám mert nem egy megbízható készülék.Az LG se jó mert egyik haveromnak az van és megy a szervízbe mert nem lehet megnyitni a képeket de már a zenéket se.Ez elég gáz.A spiro jó készülék de arra alkalmazásokat nem igen lehet rakni.zenelejátszásra és telefonálásra meg rádió halgatásra viszont nagyon jó.de ott van még a samsung c3300K.erre lehet már progikat is lehet tenni.Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Tavasszal kulfoldre tavozom, ezert szuksegem lenne egy olyan telefonra, amin (3g-n keresztul) fel tudom hivni asszonyt itthon.
Elony, ha a VoiP-szoftver tud a hatterben futni, es nem zabalja le az akkumulatort 2 ora alatt.
Qwerty is nyugodtan johet, szetnyitos-tologatos telefont nem szeretnek.
Iphone nem jatszik, maximum 80 ezer forintot szanok ra, akar uj, akar hasznalt a keszulek.
Eddig az E72-t neztem ki, bar oszinten bevallom, a Blackberry Bold 9000 jobban tetszik. Viszont a Symbiannak joval nagyobb tabora van, es ha barmi gondom akadna, nagyobb ra a sansz, hogy segitseget kapok.Szoval barmilyen otletet szivesen veszek.
Koszonom!
Szereted az állatokat?
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok!
körülbelül 40 000ft om lenne egy telefonra, egyenlőre az LG Optimus GT540-et néztem ki magamnak, de nem ragaszkodom hozzá.
A kérdés így szól: Ebben az árkategóriában most melyik a legütősebb telefon? (ha páran dobnátok egy top5 listát, nagyon hálás lennék) Próbálok most elhatárolódni a használt telefontoktól, de természettesen mindíg akadnak kivételek, még az is szóba jöhet -
deatom
tag
sziasztok!
segítségetek szeretném kérni
a következő 2 mobil közül, melyik szerintetek a jobb?
Samsung Corbyesetleg még ez:
Sony Eric. Spiro w100
előre is köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz picur220 #30511 üzenetére
Lehet dobál, a nexus is eldobja, csak pingelni tudod, viszont ha töltesz rajta, a letöltés megszakad. Na de mindegy, ez már nem a topikba tartozik Én nem fogom kipróbálni, készülék hiányában, csak olvasom
Egyébként kiderült hogy az összes zte hibátlan, csak firmware-t kell cserélni, és az 256-osból 512-s lesz, és a kijelző hibák is megszűnnek. Hát lol..[ Szerkesztve ]
-
-
korpicschess
veterán
válasz Helomoto #30508 üzenetére
Szerintem egyértelmű, hogy SGS, amennyiben androidot szeretnél. Én nem térnék vissza WinMo-ra.. az tuti, hogy SGS-en gyorsabban fut, erősebb a hardver, a 3D-s teljesítmény stb..
Kamerában hiányzik a LED, de jobb a képminőség és a videó. Persze sötétben esélytelen.
Kijelző kisebb... a mérete is. Ez szubjektív teljesen, meg az is, hogy ki szereti a SAMOLED-et és ki nem.[ Szerkesztve ]
-
Helomoto
csendes tag
85 Ezer forint lenne a keretösszeg.
Androidos készüléket szeretnék.Mivel járok jobban :
HTC HD2 -- rá lehet húzni az androidot félek is h gány lesz /:
Samsung Galaxy S --ez szimplább de ebből meg hiányzik a vaku +kisebb kjelző
Mi lenne a jobb ? mind2őt ennyiért lehet szerezni és nagyon hezitálok,előre is köszi
HTC HD2 v Galaxy S ???
-
Apsajt
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos lenyúlták az mp3 lejátszómat, és azt gondoltam, vennék egy olyan új mobilt, aminek elég szép hangja van zenehallgatáshoz is. Napi több órát hallgatok aktívan zenét, főleg jazzt, akusztikus dolgokat, szóval igényesebb hangzású zenéket, nemcsak gépzenét.
Kérnék szépen tapasztalt fórumozóktól ötleteket, melyik telefont válasszam? A többi extra funció (fényképező, internet) annyira nem szempont, csakhogy melyiknek van a legszebb hangja. Sennheiser CX300 fülesem van. Kösz mindenkinek, és BUÉK! -
_NCT
addikt
Amúgy LG GT540-en ne is álmodjunk 2.2-es Android frissítésről a későbbiekben? Ki mit hallott róla? :S
-
sagesz93
addikt
válasz picur220 #30499 üzenetére
Pedig máshol is gond van vele, mondjuk a nexus one-nál is panaszkodnak, pedig az egy developer phone a 2.3 oldja meg a gondot.
Ha teszel fel egy sample-t, megnézem neked, én nem szoktam telefonon filmezni, és gépen se nagyon. De ha néznék, biztos konvertálnék mp4-be. konvertáláshoz infó hogy mit visz: [link]
A minőséggel nincsenek problémák itt se, persze nem a csúcs, de ennyiért ne várjon el az ember többet.
pdf megválaszolva, a videón még 2.1-en gyári rommal megy ilyen szépen, 2.2-n biztos mégjobb (ha jól látom 245 oldalas pdf )
Most komolyabb játékokat nézek, előbb toltam egy kis real football 2011-et(!), folyamatosan megy, most jön a real gt racing academy, ipodon nagyon jó, kiváncsi vagyok itt hogy fog menni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről