Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
Mindhárom modellt (E71/72/63) fogtam már a kezemben - igaz nem egyszerre ill. egymás után - szignifikáns méretbeli különbséget nem tapasztaltam, ha egyáltalán van.
Simán lehet azért drágább az E71/72, mert a koruk ellenére jobban sikerültebb, keresettebb, igényesebb modellek mint az E5, én mindenképp' az előbbiekből választanék.
-
Feenyx
aktív tag
Hát igen a moto azért tud szép telót csinálni. Tényleg szép az e6-os. Én is ez alapján választottam anno az én motom de megbántam mert 6x volt szervízben! Ha fontos az érintőképernyő akkor esetleg még van a sony ericsson p990i. Pár ezressel drágább csak max.
Az igaz hogyha a telefon memóriába mentesz jobban lassul a teló. De nekem például a memóriakártyától is lassan jelenítette meg a képeket. Ellentétben a mostani telómmal (k800i). -
Feenyx
aktív tag
Nem akarok beleokoskodni de ha nem kell n73 tudású telefon akkor mért az e6-ra gondoltál? Az is ugyanúgy okosteló. Csak ugye kevesebb program támogatotsággal mert linuxos. Meg mondjuk azért inkább egy nokia mint egy motorola én úgy vok vele Főleg a v3x-em után bár nem egy kategória az e6-al Sztem belassulásra számíthatsz főleg ha a memória egyre jobban betelik. A v3xemnél is ez volt. Szal sztem nem éri meg lecserélni az e6-ra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest