-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan Dual sim-es telót ami megbízható,olcsó? Anyumnak kéne,fő szempont a dual sim,és ha lehet 'candybar' vagyis gombos legyen,egyszerűen kezelhető,6300-ról váltana.Eddig a Myphone 6680-at és a 8920-at néztem,de gondolom léteznek más alternatívák is.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
pszili8
aktív tag
válasz Davidof92 #30528 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért a legjobb vétel a Samsung galaxy Spica.Egyébként én is telefonvásárlás előtt állok,használtan szeretnék venni és 60k a plafon.Nokia N97 és Samsung Galaxy Spicán gondolkodom.Vélemény? Kizárt telefonok:X10mini,X8,5800.Igazából legjobban Galaxy S-t szeretnék,de ahhoz gyűjteni kell.
-
pszili8
aktív tag
válasz s4hu|SyD^ #28177 üzenetére
Én ezek közül a Galaxy-t választanám a helyedben.Az Omnia 2 volt nekem,de én nem szerettem személy szerint a renszerét,de egyébként szép teló.S8500-nálam nem fér össze az érintőképernyő és a gombok(bár veheted személyes véleménynek is)vagy a wave-re gondoltál?Nokia X6-szerintem nem éri meg az árát 1x-űen,gyatra műanyagok,olyan mint egy 5800 új külsővel,sokan panaszkodnak a szoftverére.Remélem tudtam segíteni.
-
pszili8
aktív tag
válasz tjb007 #28139 üzenetére
Állítólag a Mini-n ez a jewtube probléma megoldható.De nemtom,lehet várok egy fél évet,hogy az új galaxy ára lentebb jöjjön.De keresgélek még,mik jöhetnek szóba.Egyébként az 5800-ért sztem kapnék 40k-t még 20hónap Nokia gari van rá,és úgy már a régi galaxy-ra nem is kéne sokat dobni.
-
pszili8
aktív tag
válasz meroly #28132 üzenetére
Most nem feltétlen kell Nokia,mert az újak elég hogyismondjam... Nekem ami igazán tetszene az a Samsung galaxy s(i9000) vagy a nagy Xperia X10,de sajnos nem ez az árkategória...Ami biztos nem kell:X6,N97,Omnia2,Jet.A 6700 is teszene bár vannak fenntartásaim vele.Amikor bejött 35k-ért alig bírtam eladni most meg 40 alatt nem is lehet látni,ráadásul az króm volt.. Lg Mini-ről mi a véleményetek??T-mobilnál lehet vennék egyet előfizuval,tom hogy nincs GPS,az a baj hogy LG.
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok!Telót szeretnék venni 30-50k körül.Ami legyen benne wifi,használható gps(nem wisepilot),jó kamera,lehet használt vagy új T-s vagy független.Most 5800 van,maradjak ennél szerintetek?Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest