-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz meroly #21788 üzenetére
Nem gyüjteménybe lesz,mert ahoz számomra drága darab Inkább saját használatra gondoltam a jelenlegi E50-em helyett.Mi a kockázat vele,sok hibája lehet esetleg?Nem tudom miért,de nekem megtetszett.Lehet pont emiatt,hogy nem egy elterjedt darab és nem is lenne sok 8000ft Ha valakinek van tapasztalata Nokia 7710-röl akkor írjon
Facebook: szerelem a négyzeten
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok.Jelenleg egy nokia 7710-es megvételén gondolkozok.Mi a véleményetek róla?Esetleg,ha valakinek van valamilyen tapasztalata róla,akkor írja meg.Előre is köszönöm.
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok!Tudom nem vág témába,de azért hátha tud vki segíteni!Az lenne a kérdésem,h vmi trükkel vagy kóddal meglehet-e nézni,h egy telefon független-e?Mert csak T-mobilos kártyám van és ezért kérdezem...Előre is köszi
-
csoda120
aktív tag
Nem tudom miért van mindenki enyire elájulva az iPhone-tol! Fél napig használtam,de nekem annyira nem jött be.Nem találtam benne semmi földöntúlit ami miatt annyira odáig lehettem volna érte.Persze ízlések és pofonok
-
csoda120
aktív tag
Barátomnak volt egy 8800 Siroccoja,idadta,próbálgattam,nézegettem,ízlelgettem,de nagyon nem jött be...Kicsi a kijelzője és nekem egy picit olyan rideg...A Nokia E70-re pedig visszatérve igaz,h egy picikét vastag és nagy,de szerintem ne is várjuk el tőle h 5mm vékony legyen...Szerintem egy különleges és egyedi telefon és minden benne van amire a mai embernek szüksége lehet.
-
csoda120
aktív tag
Én Újabb telefonok között nem nagyon mozgok,de a régiekröl van némi fogalmam.Nem tudom ki h van vele,de én csak Nokiát,Sony Ericsson,Motorolát venék Alcatel,siemens soha
-
csoda120
aktív tag
Nem tudom miért van mindenki annyira odáig az érintőképernyős telókért??!!Nekem annyira nem kéne!Semmi bajom a billentyűzettel...Eggyik haveromnak volt ájfonja meg érintőképernyős LG-je.5percenként a kijelzőt törölgete mert állandóan összefogdosta.
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok.Most egy Nokia E50-est használok már lasan 1 éve.Nincs vele semmi bajom,de már egy kicsit meguntam Tudna valaki ajánlani egy olyan telót ami ezeket tudja:
Symbian
Micro sd kártya
FM radio
Vaku
Nokia N70 kizárva,1hónapig volt olyanom,de nem nyerte el a tetszésem...Műanyag az egész és rossz volt,h a galériába mindent egy helyre rakott(kép,Video,Zene)Olyan 15-20 között szánnék rá.Facebook: szerelem a négyzeten
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok.Én szívem szerint egy E70-est venék.Eddig csak képröl láttam,még a kezembe se fogtam lyen telót,nemhogy az enyém legyen... Tetszik nagyon,csak az a baj,h nem 2Ft Az N91 tetszik még nagyon,csak azzal egyedül anyi a bajom,h nem lehet memókártyát belerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest