Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Légyszi súgjatok, kapható-e már a nokia n810-es és ha igen, hol? Ha nem, lehet már tudni, hogy mikor?
Szerk: másik kérdés: van olyan telefon, ami nokia 6320-szal azonos kocsikihangosítóba megy és tud hsdpa-t?
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
krezna
tag
Köszi a segítséget. Igazatok lehet, hogy várjak Karácsonyig, csak a tendencia azt mutatja, hogy már most elkezdik az akciókat és aki most lemarad, az ünnepig nem is talál ilyet. A D900i-től azért félek hogy meddig bírja az akksija. A kijelző van olyan mint a 6300-é?
Forza Milan!
-
Orient84
aktív tag
sziasztok
szerintetek milyen telót vegyek?mind a 2 tetszik,csak nem tudok dönteni,se p1 vagy t650?p1et nem használnám ki sztem,de annyiba kerül mint a t650,és tetszik mind a 2.véleményt várok meg indokokat,köszi
-
Tommy7
tag
Az N93-as és az N73-as Nokia között lényegében csak a WLAN meg a videófelvétel felbontása a különbség. Akkor az N73 az jobb nem, mert kisebb? Mert lényegébe én azért pártoltam el az N93 mellől mert egy "batárnagy dög".
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
törölt tag
válasz Moddingfan #2586 üzenetére
megbízhatóan törik a gombsora
a design az bejön -
Brent
aktív tag
D900 vs 6300 párbajhoz : az sem egy utolsó szempont hogy a Nokia az acél miatt iszonyat jól szól kihangosítva ! Igaz nem halottam még a D900-at ...
-
Moddingfan
senior tag
Az S500i-t bárkinek csak ajálani tudom Mind a mellet, hogy csodszép telefon iszonyat sokat tud, az ára is korrekt és nem utolsó sorban nagyon megbíizható.
Igazán jó kis vételSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
_calogero
tag
még várok úgy egy hetet, aztán asszem marad a 6300.
-
veterán
HA választanom kell Se és Nokia között megegyező tudás esetén, én mindenképp egy SE-ra szavaznék, mivel közelebb áll hozzám a márka, mégis most azt kell, hogy mondjam, hogy a Nokia 6233 talán jobban megéri ugyanannyi pénzért.
Jobb kijelző (bár ez nem olyan nagyon látható), olcsóbb mem.kártya (ez súlyos ezreseket jelent), esetenként jobban használható - Úristen, ezt tényleg én írom? - szoftver (kivéve sms, az számomra verhetetlen), ugyanakkor nincs hozzá adatkábel.Igazából nagyon kis különbségek vannak a két készülék között...
Azért elgondolkodtató lehet egy Samsung E200 függetlenként, akkor nem kell vesződni a Live menüvel.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kérdés: milyen telefont vegyek? Árkeret 25-30k.
Amit én néztem (vodás lenne jó) az a SonyEriccson V630i, 30e vodánál, igaz, csak 25 lenne, mert beszámíttatnám egy régi mobilom 5 rugóért
Valaki esetleg jobbat?
Előre is köszi: Atesz
-
Spancho
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok , hogy a motorola rokr u9 naggyábol mikor fog megjelenni és kb milyen áron?
És igy az előzetes kis hírekből mit gondoltok róla ?
Az én véleményem , hogy nagyon jól néz kis és az új szoft is biztos jól szuperál majd.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
_calogero
tag
válasz legiaap #2568 üzenetére
Csak az a fém ház...
Meg nekem nem feltétlenül kell a nagy tudás. Szinte csak telefonálásra, havonta 2-3 SMS megírására, meg ébresztésre használom a telefonomat (de gagyi, olcsó műanyag vackot nem akarok venni).Bár a D900i még nem volt a kezemben.
2 éve volt egy kis kagyló Samsungom, most édesapám használja, teljesen hibátlanul működik. -
_calogero
tag
Na ezt a hszt mintha én írtam volna... ;)
A kérdést már korábban feltettem és ezen két típus maradt, melyek között még vacilálok, de egyelőre 6300.
Az aksi, az anyagminőség, a tartósság és a megbízhatóság a fontos. Nem szeretem sűrűn cserélgetni a telefonjaimat.[ Szerkesztve ]
-
krezna
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. max 50 ezerért szeretnék független telót venni. Most
MM-ba 49-ért van nokia 6300 és Samsung D900i. a szívem a Nokia-hoz húzna, de sok jót hallottam a D900 ról is. Nekem az kijelző és az akksi tartossága fontos. Nem akarom naponta tölteni. Keveset használom max20 percet naponta. Mit válasszak??? Másik telót? Milyet?Előre is kösziForza Milan!
-
legiaap
félisten
-
South Velen
addikt
Akkor magam ellen beszelek de u700 lesz... majd vigyazok ra. meg 1 kerdes: az u700 az u600 fulhallgatojat kapta meg? koszi a valaszokat.
-
-
legiaap
félisten
-
cornfake
aktív tag
válasz legiaap #2553 üzenetére
hat nekem w550i utan n70 music editionom van.ua SE hpm70-nel hasznaltam mindkettot,es a nokia egy kalap *** az en fulemnek...mar bocsi uresen kong az egesz nincs benne mely,nincs hangszine,hiaba telepitettem ekvalajzert,semmit nem er...ugyhogy nincs ra garancia,hogy a nokia jobb lesz a se-nel,de zenet tobbet hallgatok minta amennyit mobillal fotozom,ugyhogy csak az ar ami visszatart bar kitudja szoros a verseny... jaj oan izgis
joshua7 ha felaldozol a zenebol,akkor te a nokiat fogod megvenni,de en inkabb a kamerabol aldozom,szal en a SE-t
[ Szerkesztve ]
I'm what's left, I'm what's right..
-
joshua7
veterán
válasz Atlantis #2549 üzenetére
A zene. De a w810 óta kicsit nehéz elfogadni, h nem megy a 2 együtt.
Mert mi a gond a Nokia zenei részével?
De a kamera csak jobb a w910 AF nélküli, 2mp-esénlé, nem?cornfake: én meg inkább feláldoznék kicsit a zenei tudásból, ha cserébe lenne egy normális kamera. A w810 még minden szempontból faja volt. Aztán megvettem jó drágán a w850-et, amiben nem volt AF és gyengébb képeket is csinált. Aztán most vegyem meg a w910-et, amiben már egy nyamvadt led sincsen? Több pénzt kiadok de kamerát tekintve meg egyre lejjebb kapaszkodok? Nincs ez így rendjén.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
legiaap
félisten
válasz South Velen #2545 üzenetére
U700
Díjat is nyert ezértHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
cornfake
aktív tag
válasz joshua7 #2548 üzenetére
en is a 5610 vs w910i csatat vivom,eloben meg egyiket sem lattam,de majd akkor ugyis eldol.
nekem mint mezei felhasznalonak a SE zeneminosege es a sulya eleg sokat nyom a latba,de a nokia fotofenye is mervado.nameg a nokia egyelore olcsobb...I'm what's left, I'm what's right..
-
Atlantis
veterán
válasz joshua7 #2548 üzenetére
Mi a fontosabb? Ha a zene, akkor SE, ha az AF, akkor Nokia. Szerintem a Nokia ezen a szinten képtelen jó zenetelót készíteni, igazából a fényképezőjük sem szokott ebben a kategóriában jól sikerülni, hiába Carl Zeiss, meg AF, meg mittudoménmi. Viszont a 6500 slide fémből van, szerintem minőségibb és az S40 is szerintem szerethetőbb, mint az A200.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
joshua7
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz South Velen #2545 üzenetére
Hogy törne el a billentyűzetem: U700.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
South Velen
addikt
szerintetek melyik a szebb telefon u700 v. 6500c? legyszi vonatkoztassunk el a markanevektol.
-
cornfake
aktív tag
-
metaldog
aktív tag
Hello nemtud valaki Debrecenben jó gsm boltot ahol jó rán vesznek be telót? Vagy csak simán jó gsm boltot.
-
Tommy7
tag
N73 vs. N80 ?
-
piqla
őstag
-
8x57js
tag
Milyen mobilt vegyek?
Nokia 6234 30.000 forintért ennél jobb nincs.... -
MODERÁTOR
-
Tommy7
tag
Az N73-as Nokiával valakinek valami baja?
-
Ricardo
titán
Anno egy Motorola E398 am volt azt nagyon szerettem, a töltőcsatlakozót kivéve
azóta viszont csak a penge moto és annak klónjai és vátozatai jelentek meg.
Szerk:
Bagira: ha fontos az akkuteljesítmény akkor mindenképp SE valamelyikét vedd. A W850 nagyon jó ezen a téren (tapasztalat), és az összerakás minősége is nagyon jó. Nem utolsó szempont szerintem az sem hogy nagyon jó füles és 1gigás kártya jár hozzá. Szerintem a 3 közül az a legjobb választás[ Szerkesztve ]
-
Tommy7
tag
Mondjuk én meg pont a motorolát nem bírom, volt egy V3am meg egy V3i-m de nem nagyon jöttek be, sőőt! Nah de csak vélemény!
-
legiaap
félisten
Az U600 anyagminőségben utol sem éri a D900 vagy D900i anyaghasználatát. A csúszkája is rosszabb.Karistol össze-vissza. Igen tény ami tény elegánsabb,de nem jobb a D900i-nél.
Még kamerában is alul marad egy hangyánit.
De amint említetted,neked a minőség és a kamera fontos.Ezt pedig a D900i kielégíti.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bagira01
veterán
Sziasztok. Úgy néz ki új telefon vételére kényszerülök. Van 3 választottam: sonyericcson k790i és w850i vagy samsung d900i. Lényeg az legyen, hogy minél többet bírjon az akkuja, minél jobb legyen a hangminőség. Kb ennyi extrak nem annyira érdekelnek, csak ez a 3 teló tetszik.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Tommy7
tag
És miért inkább a D900i mint az U600 szerintem az U600 jobban néz ki akkor?...
És azt tudom, hogy az E250es csuszkája igen akad pár hónap után ez hogyvan az U600 és D900i nél?<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
törölt tag
-
Ricardo
titán
válasz #35692544 #2519 üzenetére
2x annyit mint a W800? Pedig annak nagyon jó az üzemideje (tapasztalat)
és a gyári adatok is ezt mutatjákösszehasonlításSzek:
Idézet az itteni tesztekből:
W800: "napi 6-8 óra zenehallgatás és normál használat mellett a készülék két napig bírja szuflával."D900: "A hátlap alatt megbújó akkumulátortól sem voltunk elájulva, de ez általában minden vékonyabb telefon esetében gondot okoz. Normál használattal másfél napig üzemelt a D900, kíméletes üzemmóddal elérheti a két napos teljesítményt"
[ Szerkesztve ]
-
kbr
csendes tag
Nem tudom... de én a legrosszabb se, vagy nokiát is elöbb választanám mint egy samsungot... :/
-
legiaap
félisten
Amennyiben a külső, a minőség és a kamera fontos,akkor csak is a Samsung jöhet szóba,jelen esetben D900i.
Az N73 is jó teló a Symbian miatt,de azért ennek az anyaga koránt sem olyan minőségi,mint a D900i-é.És a kamerája se olyan jó.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tommy7
tag
Ahogyan az tették is, én a fentebb említett negatívumokra vagyok kíváncsi,
és, hogy neked is igazad legyen : Nekem a külső, minőség és a kamera a fontos,de azt hozzá kell tenii, hogy a szívem a Nokia felé húz!<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
veterán
Sokkal könnyebb lenne elmondani azt, hogy a kérdezett készülékek közül melyik az ajánlott, ha leírná a kérdező azt is, hogy milyen felhasználási szokásai illetve milyen igényei vannak.
Enélkül csak márkapreferenciákat kaphat igazi tanács helyett.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Tommy7
tag
És akkor mi van a két nokiával: N73,E65?
-
South Velen
addikt
negativumok u600 sok kisebb sw hiba, karcolodik, dogunalom az egesz, u700 kopik, szinten sok sw bug, a multimediabol vixxavettek. d900 egy hibaja csak a karcolodo kijelzo es a slide vagy lotyog vagy szorul
-
South Velen
addikt
Benjoepapa:
1. D900i: legszebb kijelzo, legjobb kamera, szubjektive legjobb design legolcsobb a 3 kozul
2. u600: a 3gt leszamitva a legnagyobb tudas, bar ez a gyakorlatban nem erzodik, a legveknyabb. nalam utolso helyre esett vissza regi kedvencem az u700. -
Tommy7
tag
Helló én a következő telók közül nemtudok választani:
-Nokia N73
-Nokia E65
-Samsung U600
-Samsung U700
-Samsung D900i
Nagyon megköszönném ha valaki megtudná könnyíteni a döntésemet, valamilyen hozzászólással, tapasztalattal! KÖSZI!<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
AMD Power
titán
válasz benjoepapa #2505 üzenetére
Nem vagyunk tőle elájulva.
-
benjoepapa
csendes tag
válasz Viktor0610 #2464 üzenetére
Az U600 ennyre gyenge lenne, én pont arról olvastam a legkevesebb rosszat eddig.
mikbence
-
törölt tag
1,első és utolsó joy-os telom volt
2,kicsi és kisfelbontású kijelző (GX30, S700i után)
3,valami baja lehetett mert a hívás indítás néha csak 3.-4.-re sikerült a szervizes soft frissítés után is
három hónapot használtam és ment a levesbea fejhallgatója viszont nagyon jó volt
[ Szerkesztve ]
-
Hopsz
tag
válasz Atlantis #2502 üzenetére
Igen, én elvileg motorola fan vagyok de a Z8-at a várakozásom elenére kicsit elrontoták, és mire ki jön nálunk a Z10, a 6500 slide az teccik csak a kijelzője az kissebb de több színű, meg a videó felbontása is jobb csak ügye a T szolgáltatónál még nem kapható és az ára meg ki tudja mennyi lesz, az N73 az kaható és viszonylag ólcson,és jókat olvastam róla meg symbian. Egyedül a joy-tól félek egy kicsit.
-
Atlantis
veterán
6500 slide-ban ugyan nincs Symbian, de én azt venném ezek közül. Moto ki tudja, milyen lesz, szerintem az N73 lassú és a joy sem túl szerencsés, igaz embere válogatja, mit szeret. W960 megintcsak lassú.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest