Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1,első és utolsó joy-os telom volt
2,kicsi és kisfelbontású kijelző (GX30, S700i után)
3,valami baja lehetett mert a hívás indítás néha csak 3.-4.-re sikerült a szervizes soft frissítés után is
három hónapot használtam és ment a levesbea fejhallgatója viszont nagyon jó volt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az ön kritériumainak megfelelő telefonok száma: 0
Vagy ne akarj 3G-t, vagy autofocus-t, vagy t-mobile-tHa nem akarsz sokat fényképezni, csak alkalmanként, arra elég lesz a fixfókuszos kamera is. Kitapasztalod, hogy mekkora az ideális gyújtótávolsága, és már tudni is fogod, hogy használd. Ergo w880
Ha a 3G-t csak alkalmanként akarod használni, esetleg nincs is 3G előfizud, csak az alap akkor-fizetek-ha-használom csomagot akarod használni, akkor elég lesz az EDGE Ergo w810
Ha mindkettőt egyszerre akarod használni, akkor pedig várj a w960-ra, esetleg a t-mobile-t felejtsd el.
(Vagy nem értek a szoftvermutyizáshoz, de lehet, hogy veszel egy cybershot készüléket és rárakatsz egy olyan szoftvert, ami a walkman-megfelelőjén van és kész - már ha működik. No meg persze ugrott a gari.)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Pom-Pom
csendes tag
A W880i kisebb, vékonyabb, viszont fém házzal rendelkezik. Szerintem egy nagy kézben elég idegenül néz ki. Walkman, tehát a zenei része erősebb. A gombjai viszont picik, nekem 2 nyomás után fájtak az ujjaim tőle.
A K810i-ben viszont a kamera erősebb, itt 3,2 MP, AF, 16x digitális zoom...stb, van vaku.
Van benne rádió.Szóval első körben azt kell eldöntened, a zene vagy a fényképező a meghatározó számodra. És a használhatóság se utolsó szempont (nálam a W880i ezért esett ki). Vásárlás elött mindenképp próbáld ki a gombokat.
-
legiaap
félisten
K810 melletti érvek:
Jó kamare
Ingyen rádió
a belső mem nagyobb
W880 melletti érvek:
ez zenére van hegyezve,jobban mint a másik
szebb külső
kisebb méret
a pixelszáma egyezik az előzőével,de mivel a kijelző kisebb ezért élesebb is
asszem ehez adnak 1 gigás karit isHa zenélni akarsz akkor az uccsót ajánlom,ha meg fényképezni akkor az elsőt
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nemma
addikt
Hát pedig neked kell eldönteni, hogy mire használod.
Én hétköznapi telefonként K810i-t vennék, valahogy minden benne van, amire szükségem van. Ha pedig veszel hozzá még egy HPM-70-et, akkor a Walkman telefon máris felesleges.
A W880i mellett össz-vissz az exkluzívitás szól, mást nem nagyon tud felmutatni. Ja, de. Gyenge külső hangszórót, pirinyó gombokat és kis kijelzőt.
Tehát, összességében én a K810i-t venném.[ Szerkesztve ]
-
sztyui2
őstag
Két zenetelefon közül akartál választani, ami gondolom azt jelenti, hogy nem a kamera a fontos neked, hanem a zenehallgatás. Szerintem inkább vegyél W580-t. Az jobban néz ki, a csúszkájáak meg nem lesz baja, max a billentyűzetének, de azt meg akkor ingyen kicseréli a Sony Ericsson
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest